Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ian Maatsen is in nieuwe rol de grote man tijdens ruime zege Chelsea

Laatste update:

Ian Maatsen heeft zich woensdagnacht laten gelden bij Chelsea tijdens een ruime zege op Wrexham: 5-0. De 21-jarige linkspoot uit Vlaardingen kreeg van manager Mauricio Pochettino de kans als linksbuiten en greep die mogelijkheid met beide handen aan. Maatsen was met een dubbelslag verantwoordelijk voor de twee Londense treffers in het eerste bedrijf, waarna Conor Gallagher, Christopher Nkunku en Ben Chilwell de overige treffers van the Blues verzorgden.

Chelsea verblijft momenteel in de Verenigde Staten, waar vierdedivisionist Wrexham de eerste oefentegenstander van de voorbereiding was. Maatsen, die is terug is van een succesvolle uitleenbeurt aan Burnley, wil deze zomer voor zijn kans gaan bij de Engelse grootmacht. Tegen Wrexham mocht de vleugelverdediger in een jeugdig Chelsea starten als linksbuiten. Marc Cucurella, een van zijn concurrenten op de linksbackpositie, nam plaats achter Maatsen op de linkerflank. De Nederlandse jeugdinternational had niet lang nodig om zijn stempel te drukken.

Al na drie minuten was het raak voor Maatsen, die na goed voorbereidend werk van miljoenenaankoop Nicolas Jackson koelbloedig afrondde: 1-0. Zijn tweede treffer kwam voort uit een goede combinatie met Carney Chukwuemeka. Na een een-tweetje met de Engelsman wist Maatsen de bal in de korte hoek te plaatsen: 2-0. Na rust kwam onder meer Nkunku als officieuze debutant in het elftal bij Chelsea. De Fransman was verantwoordelijk voor de 4-0, waarbij hij doelman Rob Lainton passeerde om vervolgens het lege doel te vinden. Gallagher en Chilwell namen de overige Londense treffers voor hun rekening.

Verwacht jij dat Maatsen definitief gaat aanhaken bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het zou toch heerlijk zijn als zo'n jongen kansen krijgt bij Chelsea? Een relatief onbekende Nederlander die zomaar even op de deur klopt bij een grote club als Chelsea. Ja, ik kende zijn naam wel vaag maar uit het niets laat ie dan even van zich horen! Ga zo door en hopelijk krijg je toch nog een beetje extra kansen bij Chelsea! Het zal wel niet ivm al die top aankopen maar wie weet..

20 juli 2023 om 08:33

Uit het niets is ook een beetje overdreven.
De voetbalkenners, volgers of simpelweg volgers van de prem weten dat deze jongen eraan zat te komen.
Hij heeft vorig seizoen namelijk erg goed gepresteerd bij Burnley.
Past ook wel onder een manager die verzorgt voetbal wil spelen, dus met Pochettino een schot in de roos.

Had onder Grayham Potter of Thomas Tuchel nooit een kans gehad. Ben wel erg verbaasd over de positie waarop Pochettino hem laat spelen.

20 juli 2023 om 09:00

Even off, irritant elke keer die filmpjes waarbij je eerst moet registeren voordat je iets kan zien. VZ wil dat we lid worden van iedere club??

20 juli 2023 om 10:03

Gewoon op het bovenste stukje klikken rond het twitter logo en je komt direct bij de video terecht.

20 juli 2023 om 12:02

Dank je Consy voor deze gouden tip. Ik liep tegen hetzelfde aan als @fcdbn1.
On: 2 goede goals van Maatsen. Zou toch mooi zijn als hij minuten gaat maken aankomend seizoen in de Premier league bij Chelsea. Het keepershirt van Wrexham is qua kleur praktisch hetzelfde als het Chelsea shirt. Ziet er voor mij verwarrende uit.

20 juli 2023 om 08:34

Relatief onbekend? Al jaren bekend als goede back/wingback engels voetbal. Afgelopen seizoen een van beste in de ploeg van burnley.

20 juli 2023 om 08:35

Echt onbekend is Maatsen niet. Zit er al behoorlijk wat jaartjes en her en der verhuurd. Tussentijds heeft Feyenoord ook hem geprobeerd binnen te halen maar Maatsen denkt, wellicht terecht het nog in Engeland te gaan redden. Een goede linksback is moeilijk te vinden maar een goede linksbuiten zie je toch overal wel rondlopen. Benieuwd maar zoals jij al aangeeft zal het hem denk ik niet worden bij Chelsea. Wellicht weer laten verhuren.

20 juli 2023 om 08:40

Hij is pas 21 jaar, al drie seizoenen aan drie verschillende clubs verhuurd en elke keer was die basisspeler bij de desbetreffende club. Dat is toch wel knap hoor. Lijkt een grote speler te gaan worden.

20 juli 2023 om 08:53

@onside: eens, ik zie hem zo maar een traject zoals Nathan Aké afleggen. Deed het bij Burnley ontzettend goed, hopelijk krijgt hij een kans bij Chelsea.

20 juli 2023 om 10:01

Zou toch prachtig zijn als zo'n jongen die twee mega-aankopen eruit speelt.

20 juli 2023 om 11:10

Op wie bedoel je als tweede precies David? Cucurella hebben de Chelsea fans niet een al te hoge pet van op dus dat zou zomaar kunnen. Chilwell is natuurlijk wel onbetwist op linksback en Lewis Hall maakt daar met regelmaat ook indruk, ik zou Maatsen er prima bij willen houden en kijken of Cucurella te slijten valt. Dat is gewoon een miskoop van jewelste geweest.

20 juli 2023 om 10:59

Is ook familie van Darryl Maatsen die bij o.a. RKC heeft gespeeld.

20 juli 2023 om 12:09

Danku vincent kompany, hij toonde vertrouwen en gaf hem een kans.

Een linksbuiten kunnen wij ook wel gebruiken in het Nederlands elftal. Mooie ontwikkeling dus!

20 juli 2023 om 10:04

Linksbuiten zit wel goed bij ons met opties zoals Gakpo, Xavi Simons en wellicht Lang. Rechtsbuiten hebben we meer tekorten.

Als verdediger komt die te kort was bij Feyenoord altijd een van de grootste talenten.

20 juli 2023 om 11:18

Feyenoord heeft hem zelf weggestuurd, omdat hij kwalitatief niet uitzonderlijk was en bovendien te klein. Dat doe je niet bij iemand die je als enorm talent ziet.

heerlijke speler, heeft nu 3 jaar op rij veel vlieguren gemaakt in engeland. nog geen PL natuurlijk maar als 18/19jarige zoveel minuten maken in toch vrij fysieke competities is goed, want technisch zit het wel snor bij deze jongen.

het zou heel leuk zijn als hij de kan bij chelsea krijgt, anders hoop ik echt dat hij bij een leuke club wordt gestald waar hij minuten kan maken.

stel je voor als we dalijk nog een soort frimpong hebben, maar dan op links... dat zou toch genieten geblazen zijn? zeker als koeman nog ff een trainerscursus gaat doen of even gaat kijken hoe er tegenwoordig soms gevoetbald wordt.
want dan kan je met deze 2 jongens als wingbacks toch zoveel meer gevaar gaan stichten.

20 juli 2023 om 09:37

ja frimpong en maatsen als wingback duo zou echt bizar zijn in een passend (mordern) systeem

20 juli 2023 om 19:13

Helaas ligt er in Nederland nu een vloek op 532/352 omdat van Gaal dag systeem volledig heeft verpest, door met statische wingbacks verdedigend te spelen. Met Maatsen en Frimpong heb je veel meer dynamiek van je wingbacks. Nou nog centrale verdedigers die comfortabel zijn in een driemans verdediging, Ake is de eerste. De Ligt centraal, Timber rechts. Zou op papier goed zijn, Koeman gaat het nooit doen

21 juli 2023 om 08:58

een 532/352 systeem zat ik ook al aan te denken toen ik de wedstrijd tegen italie zat te kijken puur omdat we zoveel verdedigend megatalent hebben en aanvallend tekortkomen zou je toch denken dat een bondscoach ook de 1+1=2 kan maken

Beter gaat Ajax hem huren, kan hato lcv en wijndal lekker op de bank. Mag wijndal proberen zich in de basis te knokken voor volgend seizoen

Wat is die Casadei goed zeg, wat mij betreft wordt ie niet uitgeleend en krijgt hij dit seizoen de kans. Verder natuurlijk niks zeggend zo’n oefenpotje, maar leuk dat Nkunku direct scoort en dat Maatsen het zo goed deed

20 juli 2023 om 10:26

Nietszeggend? We worden kampioen! Poch ‘the Special One’!!

Ik vond het spel bij vlagen best oke, maar het heeft lang 2-0 gestaan en de laatste 3 goals vielen in de laatste 10 minuten met een vrij flink aantal “grote jongens” op het veld. Mooi resultaat voor deze tijd van de voorbereiding, maar er moet nog waanzinnig veel gebeuren.

Hoop voor hem dat het een Aké verhaal wordt! Een van de weinige voetballers, die op jonge leeftijd Nederland verlaten, die wel gewoon (succesvolle) vlieguren gemaakt heeft in Engeland. Ben benieuwd waar hij over een jaar staat.

Zit net zijn highlights van de wedstrijd te bekijken maar je ziet gelijk duidelijk dat hij nog veels tekort komt ondanks vooral een 2de knappe goal. Foute passing of ballen half achter de man. Deze jongen heeft gewoon een ongelooflijke domme fout gemaakt om uit Nederland te gaan. Hij zou nu veel verder zijn geweest Ipv het uitlenen aan die halfgare Engelse championsships clubs. Hopen dat de generatie nu ziet dat van al die vroeg vertrokken spelers er haast geen een goede carrière heeft. Enkel Ake. Allemaal verpest en met spijt op de bank nu

20 juli 2023 om 12:16

Virgil is ook wel prima terecht gekomen na zijn utistapje naar Celtic.

20 juli 2023 om 14:02

Die was al een volwassen speler toch. Goed lezen

20 juli 2023 om 14:56

Je zegt vroeg vertrokken, niet onder volwassen leeftijd. Goed schrijven dan, 21 is nog steeds vroeg.

20 juli 2023 om 12:56

En what about Xavi Simons? Lijkt drop dat hij ook een grote wordt

20 juli 2023 om 14:04

Die is opgegroeid in Spanje en heeft hier geen enkele voetbal opleiding gehad. Heb het over spelers die in de C1 of B1 vertrekken en het zelden redden. Uitzonderingen nagelaten

Uiteindelijk als het er echt om gaat spannen dan zijn Chillwell en Cucurella weer terug te vinden voor de LB positie. Zoals de hoofdcoach van Chelsea ook al zei, C&C hebben meer ervaring en Maatsen veel potentie.

Typerend dat talenten er bovenuit springen in de voorbereiding maar in de meeste gevallen belanden ze weer op de bank óf jeugdelftallen als het serieuze werk eraan komt in de competitie of groot toernooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren