Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hopeloze reeks Galatasaray duurt door knotsgekke slotfase voort

Laatste update:

Er lijkt voor Galatasaray niet snel genoeg een einde aan het seizoen te kunnen komen. De voetbalgrootmacht uit Istanbul leek ook in speelronde 27 van de Süper Lig weer punten te gaan laten liggen, tot er twee minuten voor tijd tóch gescoord werd tegen Rizespor. Diep in blessuretijd kreeg Cim Bom, dat tegenwoordig onder leiding staat van de Nederlandse trainer Jan Olde Riekerink, alsnog en weer een mokerslag: 1-1.

Olcan Adin miste in de openingsfase weliswaar een dot van een kans, maar verder maakte Galatasaray in de eerste helft maar een magere indruk. Zonder Nederlanders in de basis, Wesley Sneijder zat op de tribune en Ryan Donk viel vroeg in voor de geblesseerde Aurélien Chedjou, ontbrak het Galatasaray aan creativiteit om laagvlieger Rizespor pijn te kunnen doen.

Pas in de slotfase was het weer dreigend en opnieuw was Olcan die man die het gevaar stichtte: dit keer miste zijn kopbal richting. Het leek 0-0 te blijven, tot Emre Çolak met zijn eerste doelpunt van het seizoen toch nog voor een driepunter leek te zorgen. Hij dacht Galatasaray een zevende wedstrijd op rij zonder zege te besparen, ware het niet dat Rizespor in de laatste minuut van de blessuretijd toch nog op gelijke hoogte kwam (Patryk Tuszynski). Galatasaray verzuimt door de puntendeling van plek acht naar plek vier te springen. Woensdag staat ook nog eens de derby met aartsrivaal Fenerbahçe, dat wel titelkandidaat is, op het programma.

Moet Wesley Sneijder bij Galatasaray blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nieuwe dieptepunt. Laatste minuut scoren, laatste seconde goal tegen krijgen. Meer dan een cynisch lachje kon ik niet opbrengen. Boos worden ? Al een tijdje niet meer.

Desondanks mijn complimenten. Er werd redelijk positiespel gespeeld, maar door een gebrek aan kwaliteit mondde het nooit uit tot een kans. Teveel gebrei. Emre Colak is echt het voorbeeld van de niet goed managede Turk. Die man heeft eigenlijk zoveel kwaliteit. Als hij bij Ajax in de jeugd zat, dan speelde hij nu bij een Europese subtopper. Hij heeft unieke kwaliteiten. Dat korte draaien en passen als middenvelder heb ik de laatste tien jaar alleen bij hem, Arda en Emre B gezien. Maar goed, valt niks meer aan te doen.

Zou wel typisch zijn als Sabri, Selcuk, Sneijder ineens woensdag allemaal spelen tegen Fenerbahce. Tegen Fener moeten we bij 5m blessuretijd scoren in de 94.59ste minuut, anders krijgen we er nog één tegen.

9 april 2016 om 18:12

Is gewoon hopeloos. Ik kijk die wedstrijden niet meer. Kan echt niet verder zo...

9 april 2016 om 18:33

Ik kijk ze wel, met tegenzin weliswaar. Ik vind namelijk dat je in voorspoed en tegenspoed je club moet steunen. Uit een onafhankelijk onderzoek is gebleken dat verspreid over heel Turkije, Galatasaray de meeste fans heeft. Men heeft het over tientallen miljoenen. Dan kunnen er vervolgens 50,000 van deze miljoenen het niet opbrengen om naar het stadion te gaan. Dit geldt ook voor Besiktas en Fener hoor, daar blijven ze ook weg als er niet meer veel op het spel staat.

9 april 2016 om 21:40

Dit geldt niet voor besiktas gangstar. Over fener kan ik niet zo veel zeggen. Want zij spelen bijna ieder jaar tot minimaal de laatste 5 wedstrijden om het kampioenschap. Maar wij besiktas zijn in de afgelopen 2 decennia maar 2 keer kampioen geweest. Stel je voor dat dit bij gs zou gebeuren? Idd, dan zou geen galatasaray meer bestaan omdat niemand meer zou komen kijken. Galatasaray is een alles of niets club. Als ze om het kampioenschap spelen tot in de laatste rondes, dan worden ze dat meestal ook. En als dat niet het geval is dan zijn ze vaak (net als dit jaar) gwn heel slecht. Gs supporters zijn de meest successupporters van de drie. Als gs geen verandering brengt in de slechte resultaten, dan zal de stadion niet voller raken helaas

9 april 2016 om 18:13

Ik kan het gewoon niet meer aan. Hoe kun je een seizoen zo verkloten? Hoe is dit mogelijk? Het is gewoon 2011 all over again. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Wat is nou de oorzaak? Zoveel dingen. Grootste blunder van het seizoen is het ontslaan van Hamzaoglu. Dit bestuur is te erg voor woorden. Willen ze gelynched worden? Want je weet hoe gek de Turkse harde kern kan worden uit eindelijk. Echt geen woorden hiervoor...

9 april 2016 om 18:36

Ach joh, die Dursun heeft weer iets van z'n bucket list kunnen weg strepen, namelijk voorzitter van Gs worden. Bekwaamheid ? Expertise ? Ho maar.

Bestuur heeft alles verpest. Maar maak je geen zorgen. Galatasaray komt altijd terug en dan worden we ook gelijk kampioen haha.

9 april 2016 om 23:02

Hehe, 2e keer dit seizoen dat we het tegen Rize verpesten in de slotfase. Eerst van 2-3 naar 4-3 verlies en nu in de laatste minuut weer. Ze snoepen ons 4 punten af.

Mooi verpest weer, zoveel moeite gehad om te scoren, doe je het krijg je hem gelijk tegen, ach bekijk het positief we hebben eindelijk minder dan 3-4 goals tegen gekregen.

Galatasaray kent geen gemiddelde, er hangt een dun draadje tussen hoogte-en dieptepunt. Wat een mooie club! Nu staat een Jan voor de roer en morgen een Terim! Besiktas kan zelfs in zo een seizoen amper uitblinken, een Fenerbahce die weer knikkende knieen krijgt in de slotfase en Galatasaray met zoveel punten verschil als maatstaf neemt. Wat een theater allemaal....

Niemand hoeft getreurd te zijn, deze spelers gaan sebiet weer lekker uit met hun vrienden in dikke auto's naar clubs, restaurants hun lekker vermaken, terwijl wij moeten lijden zogezegd.

Volgend jaar gaat toch alles veranderen, 1 kleine sleutel opent grote deuren

Dit was vorige seizoen zelfs bekend dat galatasaray vorig jaar kampioen werd was een mirakel van zichzelf en dit gebeurde alleen omdat besiktas (vooral wij achterlijk de titel weggaven) en fenerbache de titel weggaven en het was niet dat gala beter was maar soms moet je ook de scheids naast je hebben en dat viel allemaal geweldig voor gala (melo die rode kaarten dogde alsof het trefbal was maar dat is een andere gesprek) je moet ook naar de transfers kijken die gala hebben gemaakt! Er was een video van copa90 op youtube hierover en zij prezen gala voor hun transferbeleid en ik lachte me kapot want ze hebben zoveel geld betaald aan spelers zoals bruma, amrabat, seferovic ofziets ik herriner me niet zijn naam,enz en ze verkochte deze spelers met verlies en ze werden kampioen kregen laten we zeggen minstens 20 mil hiervoor geld van uefa omdat ze de enige turkse team zijn in champions league en de bekergeld die 1 miljoen was en zelfs met die geld konden ze niet onder de schulden geraken. Voor al die geld die ze uitgaven alsof geld aan de bomen groeiden paar jaar geleden krijgen ze nu de tegen effecten van wat ze hebben gedaan.

9 april 2016 om 20:25

Goh, ze staan een keer bovenaan. Zoontje van Sabri heeft meer kampioenschappen meegemaakt dan een random persoon die na 1990 is geboren.... Denk daar maar over na.

9 april 2016 om 20:26

Random persoon die voor Besiktas is.

9 april 2016 om 20:53

Jongen het gaat niet over besiktas, het gaat over gala. En dit is mijn visie waarom ze deze jaar niet goed gaan. Je bedoelt sabri die 10-20 jaar voor gala speelt en wordt uitgescholden de laatste jaren en zoveel daarvoor heeft gedaan als wij zo een speler hadden man man jullie weten niet wat voor geluk jullie hebben. Besiktas wint misschien niet kampioenschappen zoals gala, fener, enz maar ik ben altijd achter besiktas en dat zal zo zijn. Ik heb misschien kampioenschappen niet gezien maar ik laat mijn club nooit achter zoals gangster zegt in de discussie hij kijkt naar de wedstrijden ook al is er geen seizoen meer voor hun is. vorig jaar waren we zo close naar de kampioenschap ik was zo blij we hebben het gewoon weggeven ik wil graag jou zo zien 6 jaar lang of meer wachten op 1 kampioenschap en zelfs vorig jaar toen de kampioenschap verloren was kijk ik zelfs naar de laatste 3 wedstrijden kan jij dat denk van niet!!

9 april 2016 om 21:29

Het gaat niet om titels, maar wanneer je het succes van anderman gaat denigreren, dan leg ik de feiten neer. Maak je niet druk, Galatasaray heeft 14 'cile'-jaren meegemaakt. De voetbalcarrière van Terim kent geen titel. Hij heeft het daarna wel ruimschoots ingehaald met 6 kampioenstitels als trainer. Het gaat om het feit dat Besiktas na jaren weer eens kampioen gaat worden en meteen andere clubs maken voor onkunde. Daar stoppen vriend!

9 april 2016 om 20:56

Ik probeer je post te begrijpen maar mijn god wat is je Nederlands slecht.

9 april 2016 om 20:58

Sorry, ik schrijf altijd met passie en dan controleer ik niet op spellingsfouten, grammaticale fouten, enz.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren