Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij zou een goede speler zijn voor Ajax, ook als je kijkt naar het type speler’

Laatste update:
/

Eintracht Frankfurt heeft laten weten dat aanvaller Václav Kadlec niet mag vertrekken en dat is slecht nieuws voor Ajax, dat interesse had in de Tsjech. Ajax krijgt hoe dan ook advies van Zdenek Grygera, oud-speler van de club uit Amsterdam. Mocht Kadlec tóch beschikbaar zijn, dan moet Ajax toehappen.

“Kadlec is een complete speler, die het afgelopen halfjaar veel scoorde voor Sparta Praag”, zegt Grygera tegen Ajax Showtime. Kadlec was op huurbasis actief in de Tsjechische hoofdstad. “Hij heeft een goede techniek, is snel en op zich niet te klein voor de Eredivisie.”

“Hij zou een goede speler zijn voor Ajax, ook als je kijkt naar het type speler”, vindt Grygera. De oud-verdediger wijst voorts op leeftijd van de aanvaller: Kadlec is 23 jaar oud. “Hij heeft veel potentie”, zegt Grygera, die Kadlec meer een spits of valse spits vindt dan een rechtsbuiten.

Ajax moet er alles aan doen om Václav Kadlec te halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze hem niet laten gaan voor een redelijk bod dan moet Ajax doorschakelen naar een ervaren spits op huurbasis voor een jaartje. Volgend jaar dan weer verder gaan met Milik en Zivkovic.

Ik ben er verder uit wat er bij Ajax moet gebeuren:
Ten eerste nog een ervaren versterking voor de verdediging halen. AC Milan heeft gisteren aangegeven dat Alex mag vertrekken. Nu heeft hij wel een psv verleden maar hij zou ook bij Ajax niet misstaan in de verdediging naast veltman. Heitinga kun je dan inzetten voor een Ooijer rol.
Ten tweede een ervaren centrale verdedigende middenvelder halen die bazoer de kneepjes gaat aanleren voor die positie maar genoegen neemt met een reserverol achter bazoer. Ik denk dan aan een alvaro alvarez of aan maduro.
Ten derde Sisto halen voor de rechterflank.
En ten vierde een ervaren spits voor 1 seizoen huren om te concurreren met Milik. Het jaar erop kan Zivkovic weer aansluiten.

Opstelling:

---------------------Cilessen
-----Van Rhijn Veltman Alex----Dijks
-----Gudelj----------Bazoer------Klaassen
-------Sisto-----------Milik---------Fischer

Reserves:
Boer, Onana
Tete, Heitinga, Riedewald, Viergever
Vd. Beek, Alvaro Alvarez, Sinkgraven, Andersen
El Ghazi, Gehuurde ervaren spits, Schone
Evt.extra opties: Sanniez, Owusu, Savastano, Nouri, Cerny, Muric.

Verkopen:
Vd. Hoorn, Boilesen, Serrero, Duarte, Kishna.

Verhuren:
Vd. Hart, Leeuwenburgh, Meleg, Zivkovic, Becker, Menig

9 juli 2015 om 12:57

Omdat een mannetje zegt dat hij niet weg mag? Zegt helemaal niks. Als Ajax genoeg betaalt en hij het ook ziet zitten kan dat mannetje zoveel willen.

9 juli 2015 om 13:01

Vorig jaar had PSV interesse maar kreeg 0 op het rekest, waarom denk je dat Ajax dit maar meer kans heeft?

9 juli 2015 om 13:01

Maar dan heeft Ajax de hoop op Zivkovic al opgegeven lijkt mij als je voor de komende jaren Milik en Kadlec ook nog hebt vastliggen. Ik denk dat het beter is om een ervaren spits voor een jaartje te huren en volgend jaar zivkovic weer de kans geven.

9 juli 2015 om 13:06

Zegt ook niks. Misschien is zijn situatie veranderd of denkt hij er momenteel helemaal anders over.

9 juli 2015 om 12:58

Dat zeggen toch alle clubs eigenlijk? Iedere man heeft zijn prijs en met name in het voetbal.

9 juli 2015 om 13:02

alles wat je zegt klopt als een bus en ook je opstelling ziet er goed uit. alleen is de kans op Alex 0,0

9 juli 2015 om 13:06

Grappig om te zien dat Ajacieden geloven dat Alex echt bij hun zou gaan spelen ...

9 juli 2015 om 13:32

@tripps

grappig om te zien dat psvertjes denken dat alex niet bij ajax zou willen spelen... wat weet jij daar nou van, ook ooijer kwam naar ajax.

als je maar genoeg betaald.

9 juli 2015 om 13:44

hahah blijf geloven in jullie waanzin .. Ooit de video's gezien van Alex ? Amsterdam ik dacht het niet hea .. zoek het op zou ik zeggen !
Alex heeft gezegd dat hij heimwee had naar Psv !
Maar is goed joh geloof dat Alex naar Psv wilt komen en dan dromen wij 'psvertjes' over Suarez en Ibrahimovic.

9 juli 2015 om 13:45

Trouwens Ooijer kwam naar Ajax omdat Psv hem niet meer wou !

9 juli 2015 om 13:55

Ach wat zegt zo' n filmpje nou. Biedt hem een salaris van boven het plafond en voorronde CL aan en misschien zwicht hij wel.

9 juli 2015 om 14:02

''maar is goed joh geloof dat Alex naar Psv wilt komen''

uhmm oke?

ook gomes had volgens mij heimwee al jaren aan een stuk, heb hem nog geen minuut meer in het psv shirt gezien. video's en praatjes is leuk voor fans als jij die daar helemaal in op gaan, maar geloof me maar, ''als'' ajax een hoog bod doet zal hij geen nee zeggen. (niet dat dat gaat gebeuren maar stel)

haha, alex kan je ook niet bepaald vergelijken met ibra en suarez, is wel even een andere categorie.

9 juli 2015 om 14:09

Euhm ... Gomes heeft vaak aan gegeven terug te willen jaa maar Psv wilt hem niet zolang zoet er nog is .. ( heb zelf ook liever Gomes )
Achjoh weetje wat ? Einde discussie dromen mag altijd.

9 juli 2015 om 14:15

Milan wilt hem uitlenen aan santos. Maar wat wil Alex zelf? Hij kan prima nog een paar jaar eredivisie spelen en CL spelen in Nederland. Daarna kan hij altijd nog afsluiten bij santos.

9 juli 2015 om 14:21

@tripps_yrn

Ooijer had in de jeugd nog bij Ajax gespeeld dus dat was ook wel geen grote reden dat hij wel naar Ajax wilde komen. De kans dat Alex naar Ajax wil komen is inderdaad heel laag. Ik geloof het ook niet ik denk dat hij alleen voor PSV naar Nederland zou komen.

9 juli 2015 om 14:24

Jaa het kan allemaal nog .. zou ook goed zijn voor de ED.
Jullie Gudelje wij Propper ( 2 van de beste middevelders in de ED )
Jullie Heintinga wij Alex ( 2 ervaren verdedigers er bij )
Jullie Sisto wij Pereiro ( 2 aardige talenten als we alles mogen geloven )
Jullie Kadlec en wij Lestienne ( 2 spelers die weer willen vlammen )

Aan het einde van de rit Jullie de beker wij de Titel hahah deal ?

9 juli 2015 om 14:32

@w_ajax .. Dankje wel ! Kijk het kan raar lopen en hij kiest voor Ajax maar dat denk ik niet .. Ik denk dat er voor Alex maar 1 club in NL is en dat is PSV.
Er zijn wel meer psv spelers die voor Ajax hebben gespeeld .. Bazoer , Aisatti , Rommedhal ( weet niet hoe je z'n naam schrijft ) , Perez ( al is hij meer ajacied ) , Koeman etc.
In iedergeval hoop niet dat Alex ooit naar Ajax gaat.

9 juli 2015 om 14:34

@ difference
'biedt hem een salaris van boven het plafond en voorronde CL aan en misschien zwicht hij wel.'

Dan heeft PSV toch betere voorwaarden, groepsfase CL en geen salarisplafond van 1 miljoen. Daar wordt niet moeilijk gedaan om een paar ton meer.

En bovenal, waarom zou Alex naar Ajax gaan? Voor de voorronde CL zeg jij? Ja, daar zou een op-en-top prof, die bij PSV is doorgebroken in Europa, ook echt voor terugkomen naar Nederland.

Nee, ik denk echt dat jullie het met Heitinga moeten stellen.

9 juli 2015 om 17:54

Dat is heel wat anders he iets hopen of iets stellig beweren.

9 juli 2015 om 19:32

Dit is ook iets hea ? Hopen , een discussie aan gaan met allemaal oude voorbeelden komen maar van binnen weten dat Alex nooit voor Ajax zou spelen.
Dromen mag altijd jongen.

9 juli 2015 om 13:15

Savastano op LB, Alex niet halen. Totaal overbodig die Alvarez, gewoon Serero houden. Menig erbij houden, Schone is geen linkspoot. Klaassen als valse spits gebruiken en Sinkgraven in de basis en Heitinga als VM gebruiken. Van der Hoorn als kopsterke back up voor Veltman.

9 juli 2015 om 13:24

Waarom niet Alex halen? Heb je zoveel vertrouwen in deze verdediging? Ik niet. Serrero moet ajax verkopen nu ze er nog geld voor kunnen vangen(4/5 miljoen). Schone kan eventueel ook rechtsbuiten als reserve en El Ghazi linksbuiten. Vd. Hoorn verkopen, pure miskoop. Menig is overbodig, mag verhuurd worden.

9 juli 2015 om 15:08

Omdat Alex een pure PSVer is en die hoef ik dus niet in Ajax tenue te zien. Genoeg andere opties die wel wat zijn. Spits heeft echter prio.

9 juli 2015 om 14:45

Denk je dat overmars dit leest ofzo?

9 juli 2015 om 14:57

Alex verdient naar verluid 3,8 miljoen per jaar, die gaat echt niet naar Ajax voor 1 miljoen per jaar terwijl hij ook naar zijn geboorteland terug kan en waarschijnlijk het dubbele kan vangen. Daarnaast is de Alex die wij kennen ook n jaar of 10 ouder geworden en niet beter geworden daarop.

9 juli 2015 om 17:15

ik mag hopen dat je een grapje maakt door El Ghazi op de bank te zetten... verder zie ik sisto graag komen alleen zie het niet zo snel gebeuren met marc netto na gudelj en afgelopen jaar sinkgraven.

9 juli 2015 om 17:44

Als Sisto wordt gehaald voor 7 miljoen moet je hem eigenlijk ook in de basis zetten als rechtsbuiten. El Ghazi kan dan gaan concurreren met Fischer voor de linksbuiten positie. Dan geef ik Fischer licht de voorkeur omdat hij meer scorend vermogen heeft dan El Ghazi.

9 juli 2015 om 19:04

Geld mag nóóit leidend zijn om te bepalen wie basis staat en wie niet. De béste moet spelen, níet de duurste.

9 juli 2015 om 19:40

Als Sisto geen basisspeler wordt is het wel een erg dure bankzitter. Maar goed Sinkgraven gaat dat misschien ook wel worden. Handig zou het niet echt zijn om twee dure aankopen op de bank te zetten. Maar ben het wel met je eens dat de besten moeten spelen. Beter is het dan echter om Sisto niet te halen want dan kan het lastig worden om die 7 miljoen nog terug te krijgen.

10 juli 2015 om 12:18

Dan maar geen sisto, je gaat geen Deen halen voor 7miljoen om hem vervolgens in de basis te zetten voor een van onze grootste talenten, en op basis waarvan is sisto beter dan Anwar?

Cillessen
Rhijn
Veltman
Heitinga
Dijks
Gudelj
Klaassen
Bazoer
EL ghazi
Milik
Fischer
9 juli 2015 om 19:14

@differance09: waarom zouden ze El Ghazi op de bank zetten.
Volgens mij toch goed gespeeld en dacht dat hij de meest waardevolle speler was afgelopen seizoen.
Qua goals/assists 9/7 dacht ik.
Tuurlijk zijn er spelers geweest met goals maar niet meer met goals/assists.

Of hij nou bij Ajax zou passen of niet, hij mag niet weg dus het doet er niet meer toe. Case closed.

9 juli 2015 om 13:01

Hij mag niet weg, iedereen is te koop. Je snapt toch ook wel dat dat gewoon prijs opdrijving is. Net zoals Ajax aangaf dat Cillessen niet weg mag. Maar als er een club 20 mil voor Cil wil neerleggen is hij gewoon weg en misschien bij minder ook al wel

Met alle respect, Frankfurt is geen hoogvlieger in de Bundesliga en is dit ook nooit geweest. Ajax zou een mooie stap hogerop zijn voor Kadlec. Kwa salaris zal het niet veel verschillen tussen Ajax en Frankfurt. Voor een bedrag rond de 6/7m moet er zeker te onderhandelen zijn denk ik. Bij Ajax speel je ieder jaar voor de titel en speel je regelmatig nog wat Champions League wedstrijden.

Lijkt me prima spits om te kopen. We moeten gewoon 2 gelijkwaardige spitsen hebben en geen noodverbandjes als Schone/el Ghazi enz die daar niet thuis horen

Kadlec Sisto Alex en je koopt kampioenschap klaar.

Jammer was een goede geweest. Nu weer verder kijken, maar ik weet niet of er wat rondloopt wat echt wat toevoegt. Misschien Klaassen als valse spits gaan gebruiken, we hebben voldoende goede middenvelders dus dat past wel, is een goed plan B. Als we propper nog halen voor het middenveld, waarom niet.

We hebben een soort aanspeelpunt nodig of een speler die als valse spits uit de voeten kan. Waar hangt Altidore tegenwoordig uit? Dat zou bv. een goede zijn. Of Cardozo/pizzaro ook uitstekend. En Locadia is ontevreden, wellicht kan ajax hem halen, prima talent. Maar ook ajax zal geen garanties geven.

Jammer voor Ajax, zal een geweldige speler voor hen zijn geweest. Kan het me nog goed voor de geest halen dat die Feyenoord helemaal kapotspeelde.

Bij Ajax valt elke spits momenteel door de mand.
Het heeft geen zin om andere spitsen te halen.
Ajax speelt geen aanvallend voetbal en tegenspelers worden niet voorbij gespeeld.
Met 20 man zo dicht op het doel valt er voor een spits weinig eer te behalen.
Spitsen kunnen zich dan beter terug laten zakken tot hun eigen doel zodat ze eventueel kunnen verdedigen mocht de tegenpartij de bal in bezit krijgen.
Dan doen ze nuttiger werk.
Zoals Ajax nu speelt zijn ze sterker met 10 middenvelders.
Helaas begrijpt Frank de Boer dat niet.

9 juli 2015 om 14:44

Milik en anders El Ghazi is ook wel voldoende eigenlijk toch? Waarom 10 miljoen neertellen voor een nieuw kanon die Milik op de bank houdt.

Oei, Kadlec komt niet naar Ajax.
Alex komt ook niet.

Gelukkig heeft Ajax nog vd Hoorn en Heitinga, 2 toppers met veel snelheid achterin. Als je die niet had, was alle hoop wel verloren.

Deze sarcastische reactie mag eigenlijk wel verwijderd worden.. kan ik niet zelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren