Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-doelwit wijst aanbieding af: 'Hij zei dat hij dit niet wil accepteren'

Laatste update:

Frank de Boer, Marc Overmars en Jeroen Slop waren afgelopen weekend namens Ajax aanwezig in Tsjechië, tijdens het EK voor spelers onder de 21 jaar. De Amsterdamse delegatie scheen te zijn afgereisd voor Václav Kadlec, al werd een paar dagen later bekend dat Ajax in de markt is voor Pione Sisto. Volgens het Algemeen Dagblad is Kadlec echter ook nog in beeld.

/

De ochtendkrant schrijft dat de interesse van Ajax in zowel de 23-jarige Kadlec als in de 20-jarige Sisto concreet is. Laatstgenoemde speler staat nu nog onder contract bij FC Midtjylland en opvallend genoeg blijkt Kadlec ook op het lijstje te staan bij de Deense kampioen. De aanvaller van Eintracht Frankfurt is echter niet van plan naar Denemarken te verhuizen: "Hij heeft ons verteld dat hij deze aanbieding niet wil accepteren", zegt Frankfurt-voorzitter Heribert Bruchhagen. Ajax is misschien wél een optie.

Kadlec werd zaterdag bekeken in de EK-wedstrijd tussen Jong Servië en Jong Tsjechië, maar viel al na een klein halfuur uit met een enkelblessure. Sisto deed zaterdag mee in de EK-wedstrijd tussen Jong Duitsland en Jong Denemarken, maar maakte in dit duel een teleurstellende indruk en werd een kwartier voor tijd gewisseld.

Ajax moet zowel Václav Kadlec als Pione Sisto halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht effe dat het om Ajax ging.. Bedankt weer VZ.
Tuurlijk wil je niet naar Midtjylland als oa Ajax achter je aan zit. Lijkt me logisch.

Dit zou een goede speler zijn voor Ajax.
Ook hoop ik dat Sisto komt een goede speler met een boel potentie.

25 juni 2015 om 10:32

Kadlec een goede speler voor Ajax? Zelfde geval als Bojan, maar dan nog minder goed. Het is geen echte spits, als buitenspeler komt hij ook niet echt uit de verf. Dus wat moet Ajax ermee? Net als Bojan was het een talent, maar het komt er al een paar jaar nauwelijks uit. Ik zie niet in wat Ajax aan Kadlec kan hebben..

25 juni 2015 om 10:37

@ De Toekomst

Bojan had bij Ajax een absolute meerwaarde kunnen zijn mits hij niet op de vleugel geposteerd werd en dat weet jij ook. Dat je niet wilt zien wat Kadlec voor waarde kan betekenen is mogelijk. Maar ga dan eens serieus naar de situatie kijken en naar Kadlec kijken.

Zoals je weet hebben we op het moment 1 spits (milik) en zal Kadlec gehaald worden als pure spits. En daar loopt hij bij praag/frankfurt netjes 1 op 3 qua doelpunten en ook nog een aantal assits. Gemiddeld dus 1 op 2 qua doelpunten/assists. Verder is hij slechts 23 jaar oud maar heeft hij wel al 224 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. Waarvan 11 interllands, 41 Cl/el wedstrijden en 29 bundesliga wedstrijden.

25 juni 2015 om 11:33

Als hij er weer 3 maakt tegen Feyenoord ben ik tevreden.

25 juni 2015 om 13:21

Hoezo is dit geen 'typische Ajax spits'? Als hij hetzelfde type als Bojan is, is het toch juist en 'type Ajax spits'. Bojan was een voetballende spits die zich vaak uit liet zakken, die in de klein ruimte goed is en goed in de combinatie is. Volgens vele Ajax supporters zou dat juist een 'typische Ajax spits' zijn. Of zie je liever een spits die groot, sterk, snel, voetballend goed is, over veel inzicht beschikt, kopsterk en ook nog ervaren is. Ik denk niet dat zulke spelers naar de Eredivisie willen komen. Als het een type Bojan is, zou ik het juist slim vinden als Ajax hem haalt. Denk dat hij goed in het type voetbal past wat Ajax speelt. Bovendien heb je dan ook nog 2 verschillende soorten spitsen. Met Milik een grote en sterke spits en met deze jongen een voetballende spits.

25 juni 2015 om 10:33

Eerst zien dan geloven! Heb het de afgelopen 5 jaar al 10 keer gehoord niet veel uit gekomen.

Jammer dat Kadlec niet geinteresseerd is in een overstap naar Ajax. Oh, wacht ff..

Ik begin me echt af te vragen waar Ajax mee bezig is, waarom blijven ze teren op jonge spelers en dan nog wel uit het buitenland? Juist op zulke momenten heb je ervaren spelers nodig.

25 juni 2015 om 10:20

De topalenten zijn dit seizoen nog niet klaar voor een basisplaats.

Hoogtens een paar wedstrijden mee doen met Ajax1

Daarnaast kan El Ghazi niet 60 wedstrijden spelen op rechts.

Begrijpelijk om een extra speler aan te trekken, Champions league, de beker, en de competitie Zullen we een extra persoon goed kunnen gebruiken.

Nu nog een spits met ervaring huren of kopen.

25 juni 2015 om 10:22

Noem ff wat namen dan die voor Ajax willen spelen voor een niet te bizar salaris. Heitinga hebben ze net gehaald. Of moet er nog een Zimling Urzais of Kuffour bij? Emanuelson zou ik er nog wel bij willen hebben maar verder zou ik het ook niet weten

25 juni 2015 om 10:31

@ Acers

Ik snap niet wat mensen met Emanuelson blijven hebben. Ja die jongen komt bij Ajax vandaan maar is voor de rest werkelijk waar overal gigantisch door het ijs gezakt. Zelfs bij Atalanta Bergamo kan hij geen basis plaats veroveren. Mensen praten graag over Heitinga maar die was bij Atletico en bij Everton tenminste nog basis speler. Bij Everton is hij zelfs nog speler van hte jaar geweest en die heeft een Wk finale gespeeld.

25 juni 2015 om 11:18

Deed het anders heel aardig bij Milan, waar ze hem zelfs een hele poos op 10 hadden staan. Bij Atalanta had ie de pech dat t systeem veranderde en hij daar niet echt in paste. Hoorde echter van veel mensen dat ie daar 1 van de betere spelers was.

25 juni 2015 om 12:21

@ Nijogeth

Hij heeft een paar wedstrijden op 10 mogen spelen en best wel een paar leuke wedstrijden gespeeld. Maar voor de 10 positie hoeven we hem niet te halen. Eerlijk gezegd zie ik in Emanuelson niet de meerwaarde tov de huidige spelers op de positie waar hij kan spelen.

Een linksback is hij niet, o het middenveld is het vol en op de linksbuiten hebben we Fisscher en Kishna.

25 juni 2015 om 10:28

@ Lizzio

Kadlec is misschien 23 jaar oud en relatief jong, maar dat hij al 6 seizoenen op het hoogste niveau voetbalt is iedereen gladweg even vergeten. Heeft al 213 duels op het hoogste niveau in de benen zitten en daarvan zijn er 36 op europees niveau en 34 wedstrijden in de bundesliga. Loopt gemiddeld 1 op 3 qua doelpunten over zijn gehele carriere en heeft ook nog een aantal assists achter zijn naam staan. Ondertussen ook 11 interlands achter zijn naam.

Voor een 23 jarige spits is hij eigenlijk al heel erg ervaren.

25 juni 2015 om 10:50

Amen. Hier valt juist voor Ajax de winst te behalen. Zit ook nog rek in deze speler. Win-win dus volgens mij

Dat ze Kadlec aan willen trekken klinkt een stuk logischer dan Sisto.

25 juni 2015 om 10:45

Wie wil jij opstellen dan als El Ghazi uit vorm is?
plus Kishna gaat mogelijk nog weg
dan heb je alleen Fisher en El Ghazi als echte vleugelspelers
Ik ben van mening dat je Schone of Anders daar niet meer neer moet zetten

25 juni 2015 om 10:51

Kishna staat nog gewoon een jaar onder contract dus Ajax heeft het zelf in de hand of ze hem laten gaan. Schone vind ik altijd een goede optie voor rechtsbuiten, daarnaast heb je met Cerny en Muric twee hele goede talenten. Keus genoeg dus.

25 juni 2015 om 11:11

Absoluut grote talenten alleen wanneer Fischer en/of El Ghazi niet in vorm is kan je niet van deze jeugdspelers verwachten dat ze er staan. Ik vind dat je vrijwel gelijkwaardige vervangers klaar moet hebben staan...

Straks blijkt de voorhoede Fischer- Milik- Anwar niet in vorm uit de voorbereiding te komen dan verpest je meteen de kansen op CL voetbal al zijn die in mijn ogen sowieso niet groot.

Ik zie in die Deen wel een soort Mane en die had ik dit seizoen graag bij Ajax gehad!

25 juni 2015 om 12:28

Absoluut met Xfactor eens. Ajax speelt straks wel weer Europees voetbal (als het geen CL is dan wel EL) en dan kan het niet zo zijn dat je als back-up alleen maar jeugdspelers klaar hebt staan. Jeugdspelers moeten rustig gebracht worden en daarnaast kan je inderdaad niet van ze verwachten dat ze gelijk op een hoog niveau spelen en dit ook langere tijd vasthouden. Dat zou natuurlijk wel de meest ideale situatie zijn, maar in de werkelijkheid werkt het gewoon niet zo. Jeugdspelers hebben meestal een terugval na een goede periode en worstelen vaak om daar doorheen te komen.

Daarnaast ben ik van mening dat je niet meer dan 2 jeugdspelers "echt" moet brengen in een seizoen. Dat wil zeggen spelers die die een ruim aantal wedstrijden de kans krijgen om zich te laten zien en aan het niveau te wennen (je kunt natuurlijk altijd jeugdspelers het veld insturen bij een riante voorsprong).

Kortom: Er is een goede mix van kwaliteit en ervaring nodig en Kadlec en Sisto zouden wat mij betreft goed binnen dat plaatje passen.

Ik denk dat deze strategie gewoon goed kan uitpakken, Kadlec is geen 19 meer, 23 jaar is in dit Ajax gewoon een goede leeftijd en met deze jongens die misschien over twee seizoenen weer weggekocht worden kan Ajax rustig blijven werken aan hun talenten die eraan staan te komen volgens velen.

25 juni 2015 om 10:50

Iedereen binnen Ajax roept ook dat er ervaring moet komen voor de voorhoede. Nou denk ik dat de spelers die de kwaliteit hebben om Ajax verder te helpen en tussen de 25 en 30 zijn gewoonweg onbetaalbaar zijn. Maar 23 is ook prima, de grillen van een jong talent zijn er dan intussen vanaf en je hebt nog restwaarde als je hem over een paar jaar verkoopt.

Ajax is concreet voor beide, dat verbaasd me eigenlijk een beetje. Maar het is goed dat Ajax tenminste wel naar versterkingen zoekt en dat Marc Overmars ook de knip wil trekken. Want laten we eerlijk zijn Ajax heeft zeker nog een spits nodig die de concurrentie aan kan gaan met Milik. En een extra buitenspeler zou ook geen overbodige luxe zijn, want ik zie Kishna nog zomaar verkassen. Goed bezig Ajax!

Heeft die Sisto geen afkoopsom van 6,5 mil in zijn contract staan? Dat is in FM iig zo

25 juni 2015 om 10:45

@ Bartnaldo

Nee de vraagprijs is naar verluid 6 miljoen, en de zaakwaarnemer schermt ook met interesse van Borussia Dortmund. Alleen is er daar in de Duitse media nooit iets over bekend geworden dus of dat serieus is weet niemand.

Kadlec is wel een goede speler voor de Eredivisie. Vraag me ook af waarom PSV in een keer af is gehaakt na de winterstop, nu kunnen we hem nog steeds gebruiken. Hopen op Pereiro, al is die financieel niet makkelijk haalbaar.

Ik zou het toejuichen als ze hem halen om te concurreren met Milik, dan Sisto concurreren met El Ghazi voor rechtsbuiten en Fischer concurreren met Kishna voor de linksbuiten positie.
Als Ajax alle posities dubbel sterk bezet dan gaat Ajax er op vooruit volgend seizoen.
Ik zou Serrero verkopen en Tapia ervoor terughalen. Serrero komt tekort vind ik en Tapia is ook fysiek ijzersterk net als Bazoer.

Cilessen - Boer
Van Rhijn - Tete
Veltman - Heitinga
Viergever - Riedewald
Dijks - Boilesen
Gudelj - Vd. Beek
Bazoer - Tapia
Klaassen - Sinkgraven
El Ghazi - Sisto
Milik - Kadlec
Fischer - Kishna
Eventueel extra opties: Onana, Vd. Hoorn, Schone, Andersen, Nouri, Cerny, Muric

25 juni 2015 om 11:12

Helemaal met je eens alleen Tapia hoeft van mij niet... Gudelj is al sterk en Bazoer ook dus dat is wel genoeg. We moeten ook niet doorslaan met aankopen

25 juni 2015 om 11:18

Je moet er ook rekening mee houden dat Bazoer nog niet alle wedstrijden kan spelen en met Tapia als zijn vervanger ga je er dan niet veel op achteruit qua kwaliteit en fysieke kracht.

25 juni 2015 om 11:46

Maar je hebt ook niet elke wedstrijd een krachtpaster nodig in mijn ogen... bovendien Gudelj en Klaassen samen zijn dan prima vind ik. psv heeft met Guardado, Wijnaldum en Maher ook niet 3 sterke mensen er staan

25 juni 2015 om 11:55

Beter om een zo sterk mogelijk bezette selectie en reserves te hebben. En twente zit in de financiële problemen dus tapia zal niet zo duur zijn. Profiteren dus om een potentiële topspeler binnen te halen voor een koopje.

25 juni 2015 om 21:00

Tapia lijkt me compleet overbodig
Je kan serrero ook verkopen zonder iermand erbij te halen
ik las dat die deen ook op het middenveld kan. Ervan uitgaande dat ajax met een 10 gaat spelen heb je straks:
linksvoor: fischer en kishna
rechtsvoor: el ghazi, Sisto
spits: millik en kadlec
Cam: klaassen en schone
lcm: gudelj en sinkgraven
rcm: bazoer

als back-up van bazoer heb je dan: schone,sisto en eventueel klaassen die je een linie terug kan zetten en dan sinkgraven op 10.
11 mensen voor 6 posities kan prima, als je je ook nog bedenkt dat nouri en van de beek op de deur kloppen

Ik zou vaker in bijvoorbeeld Brazilië scouten.
Daar spelen veel spelers met veel techniek.
En dat past bij de manier van spelen bij Ajax.
Denk bijvoorbeeld aan Leandro Damiao of Ganso.
Beide 25 jaar.
Zijn denk wel wat duurder.

25 juni 2015 om 11:07

Heeft geen nut. FC Porto heeft alleen al honderden scouts rondlopen in zuid-Amerika. Daarnaast is Ajax verplicht om niet EU spelers een hoog salaris te geven. In Portugal spreken ze dezelfde taal, is het klimaat hetzelfde en vrijwel iedere speler wordt mbv een investeringsmaatschappij naar Europa gehaald (iets was Ajax niet graag wil doen). Ajax moet zich concentreren op Scandinavie en Oost-Europa. Maar tuurlijk mag je de ogen niet sluiten voor kansen die elders liggen.

Lol, Ganso is 1 van de toppers....voor hem ga je zeker Minimaal 35 Miljoen moeten neertellen.

Maar laten we hopen dat deze 2 spelers er gewoon bij komen. Hoe meer hoe beter...daarbij komt het op neer dat de jeugd verder kan rijpen in de JL.

Kut voetbalzone met jullie, keer op keer terugkerende, misleidende titels. Bah!

Okay.
Ik had ergens gelezen dat Ganso z'n transfer waarde 10 miljoen is en Leandro Damiao z'n contract loopt tot het eind van het jaar.
Maar dan zal Ganso helaas te duur zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren