Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Vaart ziet Europees voetbal verdampen bij debuut voor Midtjylland

Laatste update:

Rafael van der Vaart zal dit seizoen niet te zien zijn op de donderdagavond in Europa. De ervaren middenvelder trok deze zomer van Real Betis naar FC Midtjylland, maar beet zich met zijn nieuwe club stuk op Osmanlispor in de play-offronde van de Europa League. Na de 0-1 thuisnederlaag werd het in Turkije nu 2-0 en dus liggen de Denen eruit.

Osmanlispor - FC Midtjylland 2-0
Van der Vaart mocht voor het eerst sinds zijn overstap van Betis meedoen van trainer Jess Thorup, maar een onvergetelijk debuut werd het niet. Twintig minuten voor tijd viel de Nederlander in voor Vaclav Kadlec en was er eigenlijk al geen redden meer aan. Door twee doelpunten van Tiago Pinto, in minuut twintig en minuut vijftig, was de 2-0 eindstand al bereikt en zaten de Turken op rozen. Van der Vaart kon er in de weinige tijd die hem gegeven was niets meer aan veranderen.

Anderlecht - Sparta Praag 3-0
Na de 0-3 overwinning in de Tsjechische hoofdstad waande Anderlecht zich al zeker van de groepsfase en donderdag werd de laatste horde ook genomen. In Brussel werd het 3-0 voor Paars-Wit, dat de doelpunten zag komen van Youri Tielemans, Lukasz Teodorczyk (voor rust) en Michael Heylen (in de tweede helft). Bram Nuytinck deed van begin tot eind mee en mag zich met zijn club opmaken voor het hoofdtoernooi van de Europa League.

Denk je dat FC Midtjylland in de eigen competitie wel zal presteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 augustus 2016 om 22:09

Datbis het leuke van de Europa league. Ze spelen soms wel tegen JL niveau teams! Het is toch leuk als je als AZ zijnde in Servië op een knollenveld speelt....
Waar gaat het heen met de Europa league.
Zeg gewoon dat ze in Spanje, Italië, Engeland, Frankrijk, België, Nederland, Portugal, Rusland en Turkije en Griekenland kan ook nog wel.
Eisen stellen van wie er CL en El moeten gaan spelen en geen voorrondes, en laat die kleine voetballanden maar thuis op de bank de Europa league maar kijken.
Europa leeague trekt mij niet, slecht voetbal, onbekende teams en lege stadions!!

25 augustus 2016 om 22:57

Dus de huidige nummer 14 (nl) en 15 (gr) wel. Maar de huidige nummer 8, 11, 12 en 13 niet? (Alsin letterlijk huidige stand van zaken nog voor el vanavond)

Osmanli wat een goede ploeg man, de leicester van turkije. Ndiaye en pinto zijn gewoon zeer goede spelers, bjk houd je ogen op voor ndiaye kan misschien atiba zijn opvolger worden in mijn ogen. 1ste keer dat ze ooit europees voetbal spelen, goed gedaan osmanli (ze hebben vlaggen gemaakt met de nationaliteit van elke speler)

25 augustus 2016 om 23:46

haha leicester van turkije.zijn geen kampioen geworden,snap die vergelijking niet

Jammer dat Heracles geen Midtylland lootte... Deense competitie is niks, en ik had Heracles zeker een kans gegeven tegen Midtylland. Midtylland is denk ik samen met Maribor de slechtse clubs met geplaatste status. Midtylland doet het bovendien zeer matig in denemarken, net als Maribor in slovenie

25 augustus 2016 om 22:07

"De Deense competitie is niks"... Net zoals Rostov "niks" was toch? Misschien moeten wij in Nederland eens stoppen met andere competities bestempelen als "niks" en eens tot de conclusie komen dat onze competitie ook helemaal niks voorstelt.. Overal in Europa worden flessen Champagne ontkurkt als ze weer eens naar Amsterdam of Arnhem mogen voor een kwalificatieduel, alleen voor AZ zullen ze een soort van angst hebben..

25 augustus 2016 om 22:25

Denk jij nou echt dat deze ploegen wakker hadden gelegen van Heracles?

25 augustus 2016 om 22:33

Heus wel! Want die spelen op kunstgras, en dát zijn ze in de rest van de wereld nergens gewend.

25 augustus 2016 om 22:55

Hebben we dat weer!
Kunstgras.... het zijn profs en die moeten zich aan kunnen passen aan verschillende ondergronden, vooral in 2016!
Dat je kunstgras niet fijn vind of juist wel dat kan, maar als je op vandaag je niet kunt aanpassen daaraan dan weet ik het ook niet meer.
Als je vind dat voetbal van oorsprong op gras wordt gespeeld, oke dat is ook zo naar vroeger werd het gras gesproeid en moest het zonder lampen groeien! Dus doe die lampen voor de groei van het gras maar weg want voetbal wordt dan ook op gras gespeeld van 100% natuur!!
En de kunstgrasvelden zijn zo slecht nog niet eens! Die velden met rubber korrels zijn pas leuk maar daar zijn ze meestal niet voor gemaakt!

België met 5 ploegen in Europa!! Proficiat Genk, Gent en Anderlecht. Klasse!!! Mooie goal van Bailey trouwens.

Osmanlispor gaat nog veel ploegen pijn doen in Turkije. Wat een fysiek sterke en gebalanceerde elftal. Puike prestatie!

De Belgische clubs winnen alles! Dus ik voorspel nu al dat onze Zuiderburen wederom beter gaan presteren! Chapeau!

Dit is gigantisch mooi voor Osmanlispor. Ze hebben al meerdere EL-voorrondes gespeeld. Heel veel ervaring bij. En nu mogen ze 6 waardevolle Europese wedstrijden spelen om Punten te pakken voor Turkije!

Kunnen enkele Nederlanders mij vertellen wat het niveau is van Van Der Vaart? En waarom hij FC Midtjylland verkiest boven een Nederlandse club?

@nerazzuri9 FC Midtjylland zou in Nederland in de top 5 eindigen. Ben er de afgelopen seizoenen met regelmaat geweest en ook met het kampioenschap.

Van der Vaart in Nederland wordt direct afgeschoten en in Denemarken wordt hij ontvangen als een grootheid zoals we dat in Nederland ook zouden moeten doen, Mark van Bommel werd ook afgemaakt in NL na zijn rentree.

In Denemarken kan hij weer spelen op de helft van de tegenstander daar waar zijn kracht ligt. bij een aanvallend elftal en op een niveau vergelijkbaar met Nederland.

Hamburg ( woonplaats zoontje) is slechts 2 uur rijden van Herning, en zijn meid speelt tophandbal op korte afstand van Herning.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren