Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terugkeer Van de Ven bij Tottenham inspireert Porro tot wondergoal

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft vrijdagavond de vierde ronde in de FA Cup bereikt. Pedro Porro tekende in de 78ste minuut op magistrale wijze voor de enige goal in de ontmoeting met Burnley (1-0). Micky van de Ven keerde na een absentie van twee maanden terug in de wedstrijdselectie van Tottenham, maar kreeg nog geen speeltijd van manager Ange Postecoglou.

Bijzonderheden:
Porro veroverde de bal op de helft van Burnley, om vervolgens een waar huzarenstukje af te leveren. De rechtsback draaide de bal van afstand in de linkerbovenhoek, tot grote vreugde van de Spurs-fans in het Tottenham Hotspur Stadium. Porro was zelf ook onder de indruk van de wonderschone goal. Burnley was nadien niet meer bij machte om een verlenging uit het vuur te slepen, waardoor het elftal van manager Vincent Kompany het Engelse bekertoernooi al in een vroegtijdig stadium verlaat.

Tottenham Hotspur - Burnley 1-0


78' 1-0 Pedro Porro

Overige uitslagen derde ronde FA Cup
Brentford - Wolverhampton Wanderers 1-1
Fulham - Rotherham United 1-0

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die inspiratie was toch wel voelbaar in de atmosfeer van t hele stadion ja..Spurs doet wat t moet doen en door, gun ze wel n FAcupje op zn minst dit jaar.

Hoppa door in volgende ronde. Enige adeating davies blessure. Dik verdiend gewonnen waren de enige die wilde winnen

Wist niet dat Steve-O kon voetballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren