Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur glijdt uit op Craven Cottage en lijdt vernederende nederlaag

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft de indrukwekkende 0-4 overwinning op Aston Villa geen passend vervolg kunnen geven. De ploeg van Ange Postecoglou werd zaterdagavond door Fulham op een ruime nederlaag getrakteerd: 3-0. Grote man bij de thuisploeg was Rodrigo Muniz, die met twee doelpunten zijn seizoenstotaal op zeven bracht.

Fulham had vroeg in de wedstrijd het betere van het spel en dat leverde in de elfde minuut een aardige kans op. Na ingespeeld te zijn door Alex Iwobi stond Sasa Lukic tegenover Guglielmo Vicario, maar de middenvelder schoot recht op de doelman af.

Tottenham zat niet stil in de eerste helft en werd gevaarlijk via onder meer Heung-min Son en James Maddison. Beide smaakmakers beproefden hun geluk, maar hun pogingen gingen naast of over het doel van Fulham.

Vlak voor de theepauze braken the Cottagers de ban. Linksback Antonee Robinson kwam op aan de linkerkant en spotte Muniz in het strafschopgebied. De Braziliaanse spits, die te veel ruimte kreeg van de Tottenham-defensie, ontving de bal op een presenteerblaadje en rondde af: 1-0.

Na de rust was het snel raak en weer was Fulham de ploeg die kon juichen. Ditmaal kwam de voorzet vanaf de rechterkant. Timothy Castagne gaf voor op Lukic, die enigszins gelukkig afrondde met zijn knie: 2-0.

De voorsprong was moeilijk onverdiend te noemen en een derde goal van Fulham leek lange tijd realistischer dan een aansluitingstreffer van Tottenham. In minuut 61 viel dan ook de 3-0. Muniz kon zijn tweede van de avond binnentikken voor een leeg doel, nadat een poging van Iwobi via de paal voor zijn voeten belandde. De talentvolle aanvaller raakte bij het scoren wel geblesseerd door een mislukte tackle van Radu Dragusin en moest het veld kort daarna verlaten.

Snel na de 3-0 maakte Fulham zelfs een vierde treffer. De goal van João Palhinha werd echter afgekeurd wegens hinderlijk buitenspel in de doelmond. De schade voor Tottenham bleef daardoor beperkt.

The Spurs kregen in de slotfase enkele enorme kansen om zichzelf van een pleister op de wonde te voorzien. Zo had Timo Werner de bal voor het intikken voor een leeg doel, maar Werner zou Werner niet zijn als hij die gigantische mogelijkheid niet om zeep hielp. Ook Richarlison kreeg een dot van een kans, maar hij schoot wild naast. Zo bleef de 3-0 stand op het scorebord staan en hield Fulham de drie punten in eigen huis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Its the history of the tottenham'

Top 4 strijdt erg spannend. Dat is vrijwel altijd erg spannend omdat zulke soorten teams wisselvallig zijn. Ze winnen een paar keer en verliezen dan tussendoor. Nooit een lange reeks van gewonnen wedstrijden.
Fulham heeft een leuke ploeg en de trainer Marco Silva is niet slecht. Stevige middenmoot club in de Pl en daar is niets mis mee voor zo’n soort club.

Blijft bizar dat je 0-4 wint bij Aston Villa en de week daarop kansloos 3-0 verliest van Fulham. Maar ja dit is wel typisch Tottenham. Die kunnen nooit echt een seizoen constant zijn.

Vergelijk de transferperiodes van ons en Arsenal niet, want het is niet hetzelfde. Woorden van 2 jaar terug maar ze resoneren nog in mijn hoofd. Hoe anders staat het er nu allemaal voor 😆

16 maart 2024 om 21:26

Ze leren het nooit

16 maart 2024 om 21:50

St. Totteringhamsday komt vroeg dit jaar.

17 maart 2024 om 01:04

Idd, maar als je eerlijk bent, als je de selectie van Tottenham vooraf het seizoen al bekeek is het heel netjes dat ze 5e staan.

17 maart 2024 om 08:51

Wij werden ervan beschuldigd al onze spelers de beste te noemen, maar ondertussen zouden zij op vrijwel elke positie een betere speler hebben lopen. Buiten dat het gewoon onzin is, zou het dan nu dus betekenen dat de coach het verschil maakt, maar dat is nog veel erger om toe te geven voor ze want Arteta was in niets te vergelijken met Ange de notoire prijzenpakker.

17 maart 2024 om 11:01

Het heeft niet zoveel zin om clubsupporters erg serieus te nemen, vooraf het seizoen is iedereen overoptimistisch over hun favoriete club. Mensen zijn ook dol op de underdog. Newcastle was op 1 of andere manier ineens een structurele topclub.

Je gaat niemand overtuigen ook, enige manier om te bewijzen dat je gelijk hebt is achteraf kijken naar de resultaten, en zelfs daar zit een grote factor randomness in, door vorm, blessures, domme pech, etc.

Fulham vervelende team om tegen te spelen harde werklust je zag ook tegen united denk dwt teveel ploegen ze onderschatten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren