Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard wekt interesse van WK-ganger en kan aan de slag als bondscoach

Laatste update:

Steven Gerrard is in beeld om Czeslaw Michniewicz op te volgens als bondscoach van Polen, zo melden verschillende media uit dat land. Laatstgenoemde werd na het WK ontslagen, ondanks dat hij zijn ploeg naar de achtste finale loodste. Gerrard is sinds zijn ontslag bij Aston Villa clubloos en volgens het Poolse medium Meczyki heeft de nationale voetbalbond PZPN enkele dagen geleden al contact opgenomen met Gerrard.

Hoewel Michniewicz Polen voor het eerst sinds 1986 naar de knock-outfase van een WK leidde, kwam zijn ontslag niet geheel onverwacht. In de achtste finale bleek Frankrijk veel te sterk (3-1) en na afloop beklaagde sterspeler Robert Lewandowski zich over het verdedigende systeem dat Michniewicz hanteerde. "We hebben nog een lange weg te gaan en natuurlijk moeten we genieten van het spel. Als we aanvallen, of in ieder geval proberen aan te vallen, is het een ander verhaal. Maar als we verdedigend spelen, is er geen plezier." De PZPN motiveerde het ontslag van Michniewicz korte tijd later door te stellen dat het 'het imago en het vertrouwen van de fans terug wil winnen'.

Gerrard begon zijn trainerscarrière bij de Onder 18 van Liverpool, waarna Rangers hem een kans bood op het hoogste niveau. In Glasgow wist de oud-middenvelder een prijs te winnen: het kampioenschap in het seizoen 2020/21. Daarmee hielden the Gers titelconcurrent en aartsrivaal Celtic af van hun tiende kampioenschap op rij. Bovendien bleef Rangers het gehele seizoen ongeslagen; een prestatie die alleen Celtic wist te evenaren in het seizoen 2016/17.

In november 2021 trok Gerrard, tot woede van Rangers-fans, naar Aston Villa. Het Premier League-avontuur van Stevie G bleek echter een flop. De manager werd na elf maanden in Birmingham ontslagen, nadat hij het seizoen 2022/23 startte met slechts twee overwinningen in twaalf wedstrijden. In zijn tijd bij the Villains werkte Gerrard samen met Pools internationals Matty Cash en Jan Bednarek, wat een eventueel dienstverband bij Polen zou kunnen vergemakkelijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik zou dit een hele rare combinatie vinden.

10 januari 2023 om 19:20

En waarom? Zou je dit ook kunnen onderbouwen, anders word je reactie zo weggehaald hoor!

Mooie vervolgstap voor Gerrard, van dat elftal moet wel wat te maken zijn, en het voordeel dat die er al twee kent scheelt ook een hoop.

10 januari 2023 om 19:35

Omdat Gerrard geen Pool is en als manager nauwelijks iets heeft laten zien waardoor dit waarschijnlijk alleen een aanstelling op basis van zijn naam zou zijn misschien? Ik geloof niet dat dit zou werken of dat het überhaupt gaat gebeuren..

Dit moet Polen niet doen. Ze hebben een goede selectie en haal er dan niet zo'n trainer bij die nog nergens goed gelukt is (alleen met rangers kampioen geworden maar daarna ontslagen bij anston villa) en zich bewezen heeft voor een bondscoachschap

10 januari 2023 om 23:18

Je hoeft daarvoor niks te bewijzen tegenwoordig. De Boer is na Ajax gefaald in het buitenland en hij was bondscoach van het Nederlands Elftal

Aparte keuze. Maar zou wel leuk zijn. Of die van dit Polen iets kan gaan maken geen iedee. Is geen wereld ploeg.ik Zou Gerrard ooit wel in de kuip willen zien als trainer. Zou echt vet zijn.

Raar dat alle topspelers van vroeger het niet lukken om een toptrainer te worden kijk Gerrard, Kompany Lampard die het moeilijk had bij Chelsea en moest vertrekken… Xavi die wisselvallig is de ene weekend speelt zijn club goed en de andere weekend lijkt t nergens op, en is uitgeschakeld in de champions league. En dan Kuyt die niet eens n jaar vol heeft gehouden bij Ado Den Haag. Misschien niets voor topspelers weggelegd om als hoofdtrainer te zijn.

Ronaldo & Messi hebben ook ooit in een interview aangegeven dat ze nooit hun zelf als hoofdtrainer zien bij n club, is ook moeilijk van een speler naar trainer komen hele andere dingen bij kijken je moet ineens switchen en staat voor een hele grote groep met verantwoordelijkheid tacktieken, trainingen afspraken met spelers etc veel dingen zijn er, terwijl je als topspeler je bezighoudt met jouw eigen positie en je uiterste best moet doen tijdens de wedstrijden en trainingen en elke dag topfit eruit moet zien twee totale verschillende functies daarom denk ik dat als spelers trainers willen worden minimaal 5 a 6 jaar moeten doen over n trainersloopbaan en niet 12 tot 18 dagen een opleiding doen en daarna aan de slag als trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren