Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genietende Van Hooijdonk denkt aan Romario bij het zien van Feyenoord

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk geniet met volle teugen van de wedstrijd tussen Feyenoord en Olympique Marseille (2-2 bij rust). Halverwege het heenduel in de halve finale van de Conference League geeft de analyticus bij ESPN aan met plezier te kijken naar het aanvalsspel van de Rotterdammers. Met name het eerste doelpunt kan Van Hooijdonk bekoren.

Feyenoord stelde het vizier bij en scoorde spectaculair twee keer in twee minuten. Dessers kreeg de bal in de achttiende minuut na een briljant hakje van Luis Sinisterra mee het strafschopgebied in en punterde raak: 1-0. Twee minuten later sprintte Nelson zich naar vrijheid aan de rechterkant, waarna zijn lage voorzet door de vogelvrije Sinisterra werd afgerond: 2-0. De Colombiaan had geluk dat zijn schot afketste op het been van verdediger Valentin Rongier. Uiteindelijk kwam Marseille via Bamba Dieng en Gerson op gelijke hoogte: 2-2.

"Het was genieten, echt een mooie wedstrijd tot dusver", vertelt Van Hooijdonk. "Ik heb genoten van een geweldig Feyenoord dat op agressieve wijze Marseille heeft bestreden. Er lag heel veel ruimte achter de verdediging van Marseille, en daar maakte Feyenoord goed gebruik van. Bij het eerste doelpunt was dat hakje van Sinisterra echt fantastisch. Daarna maakt Dessers het ook nog op zijn 'Romario's' af: met een puntertje."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dessers is een koning! Feyenoord moet er alles aan doen om hem te kopen.

28 april 2022 om 22:39

Hoe vaak deze man het net weet te vinden in de laatste 10 min… dat is geen geluk meer dat is echt kwaliteit! Zou een goede zet zijn van Feyenoord!

28 april 2022 om 23:23

Niet alleen in de laatste 10 minuten. Hij heeft zich echt bewezen dit seizoen, en het hele jaar lang. Wat mij betreft ook de man voor de gouden schoen dit seizoen.

29 april 2022 om 11:16

Ik ben het 100% met je eens. Ik zou hem anders wat graag in Eindhoven willen hebben. Tenminste een echte spits die er echt voor gaat.

Iedereen op VZ wss over de zeik dat Van Hooijdonk Dessers vergelijkt met Romario.

29 april 2022 om 09:49

Meer dan de helft kent hem alleen van naam en heeft hem nooit zien spelen. Maar toch een mening hebben. Welkom in 2022 haha..

Ah Romario, een van de laatste echt goede sterspelers die we hebben gehad. Desalniettemin gefeliciteerd Feyenoord supporters!

28 april 2022 om 23:12

Context is dat de goal wat van een bepaalde romariogoal weg heeft. Maar leuk dat mensen dan gaan doen alsof hij m kwalitatief vergelijkt.

29 april 2022 om 00:09

Ronaldo?

Sorry van Hooydonk, maar als Psv of Ajax zo hadden gespeeld had jij ze afgebrand, want laten we wel zijn 2 kinderlijke fouten en een eigen goal hebben Feyenoord de overwinning gebracht, echt niet het mooie voetbal met veel uitgespeelde kansen van Feyenoord.
.
Weer eens een gekleurde analyse van jou

28 april 2022 om 23:22

Ach kerel wat vervelend voor je. Ik heb wel een kleine verrassing voor je; zo n 70% van de analyses is niet helemaal objectivief.

Maar waarschijnlijk is Feyenoord niet "je clubbie" dus erger je eraan haha

Ach ja, van Hooijdonk heeft een Feyenoord hart. Het was gewoon een wedstrijd vol passie en strijd, vooral van Feyenoord kant. Maar het was natuurlijk ook wel echt een foutenfestijn. Als dit Ajax or PSV was geweest had van Hooijdonk het alleen maar over het slordige spel gehad.

29 april 2022 om 18:33

Wat een kinnesinne, het was een heerlijke wedstrijd en daar kijken we voetbal voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren