Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galtier kan niks met transfergerucht: ‘Hebben er samen om gelachen’

Laatste update:

Christophe Galtier hoopt komend seizoen nog steeds de beschikking te hebben over Neymar. De nieuwe trainer van Paris Saint-Germain laat echter weten dat de uiteindelijke beslissing over de toekomst van de Braziliaan door de club zal worden genomen. Net als Neymar, lonkt er ook voor verdediger Presnel Kimpembe mogelijk een vertrek uit Parijs.

Galtier verving eerder deze maand Mauricio Pochettino als trainer van PSG. De Franse grootmacht wist Kylian Mbappé na een lange transfersoap langer aan zich te binden en heeft ook de intentie om het contract van Lionel Messi te verlengen. Volgens verschillende media heeft Neymar daarentegen van de clubleiding te horen gekregen dat hij deze zomer uit Parijs mag vertrekken. Neymar ligt bij PSG al langer onder vuur, mede doordat hij afgelopen week vier kilo te zwaar terugkeerde van zijn vakantie.

Galtier hoopt echter dat Neymar de deur bij PSG deze zomer niet achter zich dichttrekt. Toch wordt een vertrek niet helemaal uitgesloten door de Franse oefenmeester. “Er zijn veel dingen waar ik geen controle over heb”, zegt Galtier tegenover l’Équipe. De Brazliaan werd de afgelopen weken aan meerdere clubs gelinkt, waaronder Chelsea. Dat gold ook voor PSG-verdediger Kimpembe.

Chelsea-manager Thomas Tuchel is op zoek naar defensieve versterkingen om het vertrek van Andreas Christensen (Barcelona) en Antonio Rüdiger (Real Madrid) op te vangen. De Duitse oefenmeester zou het jeugdproduct van PSG op het oog hebben als nieuwe linker centrale verdediger. “Ik heb alles gelezen wat er over Kimpembe is geschreven. We hebben er zelfs samen om gelachen”, zegt Galtier. “Ik mag hem graag, hij is een geweldige centrumverdediger, maar ik weet niet wat er gaat gebeuren.”

De voormalig trainer van OGC Nice onthulde bij zijn aanstelling al met een smallere selectie te willen werken en gaat hier nu dieper op in. “We beginnen dit seizoen met 21 veldspelers, en een paar jongeren. De grote clubs die op een zeer hoog niveau presteren, zijn de clubs die erin slagen om de beste talenten te integreren in een ervaren en kwalitatief sterke selectie.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop toch eigenlijk dat Chelsea eerder voor Kounde gaat dan Kimpembe.

17 juli 2022 om 10:57

Van mij mag Kimpembe vertrekken. Prima mandekker maar is af en toe echt net een tikkende tijdbom in het veld met soms de meest domme acties. Kounde is kwa domme acties echter geen haar beter. Het zou mij verbazen als Chelsea daadwerkelijk zoveel geld gaat neerleggen voor 1 van deze 2 heren.

Welke club wilt hem hebben voor dat salaris? Denk dat hij lekker blijft waar hij nu zit.

Tichel schijnt een hoop andere spelers te verkiezen boven Neymar, gelukkig maar! Ik moet er niet aan denken om hem bij Chelsea te zien. Ik weet niet waar we op uit gaan komen, maar veel is afhankelijk van het vertrek van een aantal spelers. De interesse voor Pulisic is 0, de gesprekken over Ziyech met Milan lijken aardig vast te zitten, er is niemand concreet geworden over Werner. Ik denk dat Sterling de enige aanvallende aanwinst blijft als dit soort gasten blijven. Ik las dat er in de Spaanse media hier en daar rond zingt dat Hazard wellicht beschikbaar gaat worden, dat zou imo prachtig zijn!

17 juli 2022 om 10:36

Chelsea heeft een enorm luxeprobleem met de nadruk op enorm : Ziyech, Pulisic, Hudson-Odoi, Sterling, Werner, Mount en Barkley voor 2 plekken is ongezonde concurrentie. Als je dan ook nog vanuit gaat dat Sterling met zijn Premier League ervaring en scorende vermogen bijna alles zal starten heb je voor de overige plek voorin 7 spelers die het moeten gaan uitvechten en niet de minste namen!

17 juli 2022 om 10:46

Leuk dat ze 7 namen hebben voor die positie maar hoeveel daarvan leveren nou echt? Ziyech, Pulisic, werner, Barkley en CHO hebben niet het gewenste niveau. Dan hou je 2 man over.

17 juli 2022 om 11:18

Op Mount, CHO en Sterling na zit er geen enkele speler tussen jouw lijstje waar ik van verwacht dat ze over 2 jaar nog steeds bij Chelsea spelen. Ze zijn niet goed genoeg en staan nu al in de uitverkoop.

17 juli 2022 om 13:12

Dat ze in de verkoop staan is 1 maar dat ze ook daadwerkelijk weggaan is 2. Pulisic heb ik nog niks over gelezen daar hoorde ik ook vorig seizoen zogenaamd over dat hij zou vertrekken zit er nog steeds, vorige winter zou Werner ook weggaan maar zit er ook nog steeds en ik lees niks dat hij gaat vertrekken, Ziyech las je AC Milan een paar weken geleden maar dat is ook niet meer zo concreet als werd geschreven en dat nieuws waait ook rustig weg en Barkley zal gewoon zijn contract gaan uitzitten en hopen hier en daar wat kansen te krijgen. Al met al ik zie eerlijk gezegd niemand vertrekken en deze 7 gaan het uitvechten voor het nieuwe seizoen wie in de basis zal staan. Bovendien zijn dit ook niet de meest goedkope jongens om op de tribune te gaan zetten of vaak op de bank, Pulisic was voor 69 miljoen euro gekocht, Werner 50 miljoen euro, Ziyech 40 miljoen en heeft nog een 3 jarig contract.

17 juli 2022 om 11:08

Hazard? Die vent is klaar. Heeft totaal de mentaliteit niet. Heeft hiervoor een paar fantastische seizoenen gedraaid, maar sinds zijn overstap naar Real is hij als voetballer geen knip voor de neus waard, wat overigens zijn eigen schuld is.

17 juli 2022 om 11:17

Er zal nog echt wel wat uit Hazard te halen zijn als je weet hoe je dat moet doen. De beste man is vanaf 2012 tot 2019 altijd 1 van de 2 beste spelers van de Premier League geweest en amper geblesseerd geweest, dus waarschijnlijk gaat er bij Real gewoon iets gruwelijk mis.. Er zijn meer spelers bij Real die constant geblesseerd zijn, de ziekenboeg is altijd bovenmatig bezet. Ik heb er vertrouwen in dat wij Hazard weer aan de praat zouden krijgen!

17 juli 2022 om 13:15

Eden heeft behoorlijk wat operaties gehad sinds hij is vertrokken bij Chelsea. Ik denk zelf dat zijn beste tijd wel geweest is en zijn lichaam inmiddels behoorlijk afgetakeld is. Enige wat ze zouden kunnen doen is Eden huren voor een seizoen. Maar zeker niet teveel geld aan spenderen en al helemaal niet kopen, dat is teveel risico. Dan zie ik toch liever Neymar komen die heeft zijn beste tijd bij Psg onder Tuchel gehad. Maar ook bij Neymar alleen huren en niet kopen.

17 juli 2022 om 13:21

Bale was vroeger bij Spurs ook echt een monster maar bij z'n laatste verhuurperiode was het niks meer van de Bale die hij was. Hazard lijkt me ook wel klaar is 31 heeft in 2 jaar tijd amper gespeeld en de echte wil om weer terug te keren naar topniveau is er ook wel van af.

Het ding is dat Neymar die 4 kilo kan hebben. Gezegend met een goeie lichaamsbouw voor een wielrenner haha. Die zal hij snel verbranden zodra het seizoen begint. Weer commotie om werkelijk niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren