Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG-supporters zijn woedend na wanprestatie; Kimpembe pakt megafoon

Laatste update:

De fans van Paris Saint-Germain zijn woest na de nederlaag van hun ploeg bij AS Monaco. De ploeg van trainer Christophe Galtier verloor niet alleen met 3-1, ook speelden de Parijzenaren inspiratieloos. Na afloop van het duel met de Monegasken weigerde iedere speler, op Gianluigi Donnarumma na, om zich richting de boze fans te bewegen. Presnel Kimpembe snelde daarop uit de kleedkamer om zich te excuseren voor de wedstrijd en beterschap te beloven.

Na afloop van het duel was Donnarumma de enige die naar de fans ging, ondanks dat ploeggenoot Marquinhos hem dat afraadde omdat zij 'boos' waren. Tijdens de wedstrijd lieten de supporters al hun onvrede blijken door rookbommen aan te steken en spandoeken tevoorschijn te halen. Daar viel onder meer 'maakt je shirt nat' en 'word wakker' op te lezen. Kimpembe begreep dat er woede heerste in het uitvak en sprak de aanwezigen toe via een megafoon, nadat ook hij zich daar in eerste instantie niet wilde begeven.

"Laat ons niet zitten, we hebben jullie nodig", liet Kimpembe weten. "We hebben iedereen nodig. Het enige wat ik kan zeggen is: bedankt voor jullie komst. We zullen ons mobiliseren in de kleedkamer om dingen recht te zetten en we gaan ervoor op dinsdag", refereert de van een blessure herstelde verdediger naar de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Kimpembe kreeg daarop applaus van de PSG-fans. Na afloop liet ook Galtier zich tegenover Prime Video uit over de nederlaag. "Het is een hele moeilijke tijd voor iedereen en onze supporters", vertelde de oefenmeester. "Er moet saamhorigheid zijn tot dinsdag om onze energie en vertrouwen terug te krijgen na deze nederlagen." PSG werd woensdag uitgeschakeld in de Coupe de France, nadat het met 2-1 ten onder ging bij Olympique Marseille.

Op de persconferentie na afloop ging Galtier dieper in op de nederlaag. De Fransman zei 'bezorgd' te zijn over de prestatie tegen Monaco en de aanstaande krachtmeting met Bayern. PSG ging al voor de vierde keer in 2023 onderuit en kampt met verschillende blessures. Zo mist Kylian Mbappé in ieder geval het heenduel met Bayern, terwijl er achter de naam van Lionel Messi nog een vraagteken staat. "Ik ben bezorgd over de wedstrijd van dinsdagavond", sprak Galtier duidelijke taal. "Als ik dat niet zou zijn, zou dat ernstig zijn. We zullen zien of sommigen die vandaag niet konden starten dinsdag wel beschikbaar zijn. We hebben een erg verzwakt team en zijn bezorgd. We moeten onze hoofden nu leeg maken. Ik begrijp de woede van de fans. Er is ook woede (in het team, red.)."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Marquinhos valt me het afgelopen jaar een partij door de mand, zowel als verdedigers als captain.

12 februari 2023 om 01:47

Echt een clown aan de bal. Niet normaal hoe slecht die is. PSG had nu al Skriniar nodig. Die is twee keer beter dan Marquinhos.

12 februari 2023 om 14:54

Marquinhos heeft zich lang en breed bewezen ook aan de bal. Dat hij in een slechte fase zit doet daar weinig van af

Te verwend met bijna elk jaar kampioenschap

Xavi kijk je mee? Je zit dit moment in 'n veel warmer bad dan die in Parijs.

12 februari 2023 om 00:51

Haha. Daar was t twee weken geleden toch ook crisis volgens Van Nistelrooij? 😉

12 februari 2023 om 00:54

Naar Ruud moet je niet luisteren 😉

12 februari 2023 om 06:48

Op zich heb je wel gelijk Lampen. Bij Psv zit Xavi nu goed en waarschijnlijk over 10 jaar ook nog als hij blijft. Dit komt alleen meer omdat er bij Psv geen echte druk ontstaat omdat het Psv is en geen echte topclub zoals Psg, Bayern, Real, Barcelona, Ajax. Waar de verwachting en de druk om te moeten winnen gewoon 5x zo hoog is als in Eindhoven. Het is dus de vraag wat Xavi nastreeft, iets minder druk en meer vrijheid of echt voor het hoogst haalbare gaan. Hij is wel echt een groot talent dus hopelijk voor het Nederlands elftal kan hij als 1 van de weinigen wel een vaste speler worden bij een topclub als city, United, PSG, Bayern, Real. Ik ben er nog een beetje bang voor maar dat hij talent heeft staat buiten kijf.

12 februari 2023 om 09:57

Je kan inderdaad ook voor het hoogst haalbare gaan en bij het grote Ajax voor de tweede plaats gaan en Europa League tussenrondes spelen

13 februari 2023 om 07:39

Alles beter dan 4e worden in de eredivisie.

12 februari 2023 om 07:22

De vraag is of het hem gaat hoe warm het bad is.... Of dat er ook wat gouden munten inzitten, zodat hij kan zwemmen a la dagobert duck....

12 februari 2023 om 07:25

Genieterr 😂 ik dacht exact maar dan ook exact hetzelfde.

12 februari 2023 om 10:13

Nou this niet zo dat Xavi dat nu al niet kan doen in een bad vol gouden munten liggen is niet zo dat Xavi bijna een zwerver is ofzo

12 februari 2023 om 10:17

Kan snel gaan in de voetbalwereld. 2 weken geleden was alles nog anders.

12 februari 2023 om 11:49

Eind van het seizoen zullen er mensen vertrekken bij psg en dan kan hij voor zn kans gaan als hij dat wilt. Psv heeft xavi niet zo heel erg veel meer te bieden.

Hoe kunnen supporters van een club dat 10 jaar geleden niks voorstelde en nu de grootste steren al jaren hebben zo ondankbaar zijn...

12 februari 2023 om 00:27

Wat? Hoe krijg je zoiets over je lippen? Ondankbaar? Deze sterren van PSG krijgen misselijkmakende salarissen van de club. Natuurlijk zijn fans dan misnoegd als ze slecht presteren en er met de pet naar gooien.

12 februari 2023 om 00:53

Nou, ik begrijp Marieke90 wel. Al die wereldspelers zijn ondertussen zo verwend als ik weet niet wat. Dat weet je ook als je ze binnen haalt. Doen veel op hun talent en die ligt niet vaak op t vlak van de arbeidsethiek tijdens een wedstrijd. Hoef je dus ook ineens niet van ze te verwachten. En ja, dan laten ze wel eens een wedstrijdje schieten. Kampioen worden ze toch wel (iig denken ze dat).

12 februari 2023 om 08:05

Nou ja 10 jaar geleden niets voorstelde. Het was gewoon een leuke club. Zat er regelmatig op de tribune. Na de overname ben ik er niet meer geweest. Het ligt maar net aan je referentiekader. Buiten dat vind ik het niet meer dan logisch dat supporters een verwachtingspatroon hebben en dat ze ontevreden zijn als daar niet aan wordt voldaan. Dat heeft niets met ondankbaar te maken

12 februari 2023 om 11:44

Het zijn successupporters. Dat gebeurt nu eenmaal als je veel wint. Een bepaalde club in Nederland heeft er ook heel veel.

12 februari 2023 om 12:26

Zoveel heeft Feyenoord toch niet gewonnen? 😉 toen het een paar jaar geleden wat minder ging was de Kuip best vaak een pak leger.

En dan te bedenken dat ze nu alsnog 5 punten los staan op de nummer 2.. Kan ik me als eagles supporter niet voorstellen, maar ze zijn natuurlijk ook verwend en alles is relatief. Ergens moet ik maar blij zijn, een 1-0 tegen nec betekend in iedergeval nog iets.

Wat een bende slappe zakken ook dat je zo dramatisch aan het presteren bent en dan niet eens de fans die (mee) je misselijke salaris betalen onder ogen durft te komen om ze te bedanken of je te verontschuldigen.

12 februari 2023 om 03:10

Het elftal wat vandaag stond was ook het c-elftal van PSG, dan kun je best verliezen van Monaco. Niet dat PSG erg denderend voetbal speelt in de competitie trouwens

Heerlijk dat die Arabische kloten clubs regelmatig falen. Stel je voor elk jaar een CL finale tussen Qatar em Saoudi Arabie.

12 februari 2023 om 05:17

Wat is dit voor onzin reactie?

'arabische kloten club's en deze comment mag gewoon blijven staan van VZ? Respectloos.

12 februari 2023 om 08:35

Is ook gwn zo, alleen maar fijn dat zo’n walgelijke club als PSG loopt te falen die alleen maar goed zijn door een oliesjeik.

Vind het alleen maar heerlijk om ze te zien falen.

12 februari 2023 om 08:49

Dat gezeik altijd maar om andere reacties. VZ mag dit wel? Maar hij zegt zus of zo..

12 februari 2023 om 09:22

Internet held! Omdat ze Arabisch zijn, zijn het opeens kloten clubs? Dus wanneer ze blank en uit Amerika kwamen ofzo, was het wel prima geweest zeker?

12 februari 2023 om 09:47

Dat zegt hij toch niet. Hij doelt duidelijk op het olie aspect, groot door geld van een Arabische sugar daddy. Zowel City als PSG waren hiervoor gewoon kleinere clubjes die niets in de CL te zoeken hadden.

12 februari 2023 om 11:22

Zijn imo koloten clubs omdat ze vanuit het niets ineens miljarden ter beschikking krijgen. Niet om het Arabier zijn, maar kan qatar moeilijk Amerikaans noemen.

12 februari 2023 om 10:39

Tja dit krijg je. Spelers zitten daar voor het geld en niet voor de club. Denk je dat het Messi allemaal nog zóveel interesseert nadat hij WK is geworden? Wellicht in de CL kunnen die gasten zich nog motiveren maar in de Ligue 1 hoef je geen motivatie te verwachten.

12 februari 2023 om 14:56

Er zijn genoeg elite clubs die weerstand kunnen bieden

12 februari 2023 om 15:38

Achterlijke reactie van een achterlijk ventje, thuis lekker huilen om arabische clubs. Je hebt blijkbaar niks beters te doen.

12 februari 2023 om 21:22

Dankjewel

Verwende lui bij PSG. Ken verdomme toch wel je supporters bedanken..

12 februari 2023 om 07:27

Is te veel moeite. Die willen alleen trainen, op 60% winnen en pinnen 😉

Verwend publiek. Staan met straatlengte voor. Verliezen een potje en er moeten meteen spreekwoordelijke koppen rollen! C'est la vie dans Paris.

12 februari 2023 om 08:54

Tja tja tja ze hebben ook altijd wat te mekkeren daar he. Het zijn Fransen

12 februari 2023 om 08:57

En wat jij nu doet is niet discrimineren prem? In een ander topic is dat waar jij vink van beticht en nu doe je hetzelfde. Wat is daar nu het juiste woord voor?

12 februari 2023 om 09:47

Je hebt gelijk Rochus.
Mijn opmerking kan niet over Fransen. Wat ik hier doe is alle Fransen over een kam scheren en discrimineren dat ze allemaal mekkeren.

Het is een proces, ook voor mij, om altijd correct en juist te spreken. Ik neem de woorden van hierboven terug en bied mij excuses aan aan eenieder die zich aangesproken voelt.

Dankjewel voor feedback Rochus.

12 februari 2023 om 09:51

Boter op je hoofd hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren