Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft twee opties in beeld om blessure Justin Bijlow op te vangen

Laatste update:

Feyenoord heeft met Nick Marsman en Mikki van Sas twee opties op het oog om de geblesseerde Justin Bijlow te vervangen, zo melden 1908.nl en Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Marsman is sinds korte tijd transfervrij, nadat zijn contract bij Inter Miami werd ontbonden. Van Sas is een 19-jarige doelman uit de jeugdopleiding van Manchester City. The Citizens namen hem in 2020 over van FC Utrecht.

Bijlow liep eerder deze maand een polsbreuk op tijdens een training. Door de blessure zal de doelman zo'n twee tot drie maanden uit de roulatie zijn, waardoor Feyenoord het nodig acht een nieuwe keeper aan te trekken. Tot nog toe fungeerde Timon Wellenreuther als de vervanger van Bijlow.

Marsman stond tot voor kort onder contract bij het Inter Miami van Lionel Messi en kan mogelijk terugkeren bij Feyenoord, waar hij tussen 2019 en 2021 al eerder voor speelde. Marsman tekende in 2021 bij Miami. Afgelopen seizoen kwam de Zwollenaar niet in actie in de MLS. De 32-jarige sluitpost keepte uiteindelijk dertig duels voor de club uit Florida. Van Sas is volgens Gouka 'eveneens een thema' binnen de Rotterdamse club.

De geboren Utrechter keept momenteel zijn wedstrijden voor het Onder 21-team van City. Volgens1908.nl kunnen de Rotterdammers Van Sas gratis overnemen. In dat geval eist City wel een terugkoopoptie van 3 miljoen pond, omgerekend zo'n 3,5 miljoen euro. Daarnaast wil de landskampioen van Engeland een doorverkooppercentage van 45% opnemen in het contract en moet Feyenoord bonussen overmaken die kunnen oplopen tot een miljoen euro, afhankelijk van het aantal wedstrijden dat Van Sas speelt voor de Rotterdammers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Haha, deze zag je natuurlijk van mijlenver aankomen. Maar het toont helaas wel aan dat je maar weinig vertrouwen hebt in Lamprou en deze aankoop onnodig was.

29 augustus 2023 om 09:09

Maar wat moet je straks met 4 keepers als iedereen fit is? Bijlow is uiteraard de beste en vertegenwoordigd de grootste transferwaarde dus zal spelen als hij fit is. Ik heb Wellenreuter nog niet op een fout kunnen betrappen sinds hij er in staat en hoe groot is nou de kans dat Lamprou daadwerkelijk een wedstrijd moet keepen. Snap niet dat er dan nog iemand bij moet.

29 augustus 2023 om 09:13

je moet altijd 3 keepers hebben, vraag is of de 3e niet een jeugdkeeper kan zijn tijdelijk

29 augustus 2023 om 09:15

Het probleem is vooral dat er nu geen 2e keeper is aangezien Lamprou niet als wedstrijdwaardige keeper wordt gezien. Het was dus beter geweest om Lamprou niet te halen en jansen niet te verhuren of van sas meteen als talent te halen achter bijlow en wellenreuther.

29 augustus 2023 om 09:23

Lamprou is vooral gehaald als trainingskeeper, wellicht nog met een carriere als trainer in het verschiet.

29 augustus 2023 om 09:26

Dat laatste denk ik dus ook. Beetje studie ernaast doen, heeft toch bij Feyenoord en ajax in de keuken kunnen kijken. Kan me zo maar voorstellen dat het een goede keeperstrainer wordt. Scheen ook in de periode met Pelle een van de gangmakers te zijn.

29 augustus 2023 om 09:41

Gelukkig maak jij geen beleid. Wie gaat er nou een talentvolle keeper als 3e keeper gebruiken. Jansen is verhuurd met het idee om beter te worden. Dat word je niet als 3e keeper.

29 augustus 2023 om 09:57

Als iedereen fit is? Over 300 wedstrijden is Bijlow er 150 geblesseerd, dit is geen incident, dit blijft ook in de toekomst.

29 augustus 2023 om 10:16

Dat begrijp ik geitje_7. Ik dacht dat de blessure van Bijlow wel meeviel en suggereerde het tijdelijk erbij halen van een jonge keeper. Maar als je Marsman contracteren beter beleid vindt, mijn zegen heb je.

29 augustus 2023 om 10:30

Helaas keept Jansen nu niet, dus die zou je ook nog kunnen terughalen als dat zo blijft.

29 augustus 2023 om 10:34

Wie heeft het over contracteren? Marsman kun je gewoon prima per wedstrijd betalen (prestatiecontract) en Van Sas kun je ook risicoloos halen. Feit is dat je CL speelt dus ervaring is belangrijk.

29 augustus 2023 om 13:46

Welke reserve keeper gaat er akkoord om per wedstrijd betaald te krijgen?
Je weet bij voorbaat al dat je nauwelijks aan spelen toekomt.
Marsman heeft een sterkere onderhandelingspostiie.
Feyenoord is op zoek naar een keeper, hij is transfervrij , kan dus tekengeld en meer salaris eisen, bovendien heeft ie voor zijn vertrek bij Feyenoord uitstekend gekeept.

29 augustus 2023 om 09:13

Volgens mij heeft Lamprou zelf aangegeven dat hij alleen nog maar trainingskeeper is. In dat geval snap ik dit weer wel.

29 augustus 2023 om 09:20

Haha een heerlijke baan eigenlijk

29 augustus 2023 om 12:11

Dan vraag ik mij toch af wat is er met de keeperstrainer aan de hand? Die hebben wij toch ook of hebben die weer een andere rol?

Ik vind dit stuk echt een wanbeleid.

29 augustus 2023 om 09:31

Ik denk niet dat deze aankoop onnodig is. Mocht Wellenreuther uitvallen dan heb je wel een derde keeper die moet keepen en een vierde keeper die op de bank moet plaatsnemen nodig.
Feyenoord is een BVO geen amateur vereniging waar de reserve linksback een keer als keeper kan optreden of er een jochie die er nog niet aan toe is op de bank of in het doel kan worden gezet.

29 augustus 2023 om 09:36

Hebben ze in dat uitzonderlijke geval geen goede jeugdkeeper voor op de goal? Met Lamprou op de bank. Het is nou ook weer niet dat Bijlow maanden uit de roulatie is (naar verwachting). En zat dit probleem er dan sowieso niet aan te komen? Bijlow is nog nooit een seizoen fit geweest, dus de kans was levensgroot dat Wellenreuther een tijd eerste keeper zou worden met Lamprou daarachter. Dan is dit dus geen nieuw probleem.

29 augustus 2023 om 10:11



Ik heb toch echt liever een ervaren Lamprou (wiens statistieken niet onderdoen van die van Wellenreuther of bijvoorbeeld een Pasveer) in de goal dan een broekie van 18 jaar met nul ervaring. Hoeveel procent van die jeugdkeepers halen uiteindelijk het profvoetbal? In het verleden werd bijvoorbeeld Boy de Jong als een toptalent gezien op de fansites, waar speelt die nu?

29 augustus 2023 om 10:21

Volgens mij is die via Anderlecht in Zuid-Afrika beland. Is inmiddels ook al rond de 30.

29 augustus 2023 om 09:59

Slot heeft zelf al redelijk gezegd waarom lamprou is gehaald en dat is puur voor de trainingen. Hij gaf rond de wedstrijd tegen almere aan dat ze het op de training heel belangrijk vinden om een meevoetballende keeper te hebben. En dat hij zelfs al vantevoren aan lamprou had aangegeven dat hij soms maar 2 keepers naar een wedstrijd mee zou nemen.

Eigenlijk vervangt hij Wellenreuther als 2e keeper. 😁

29 augustus 2023 om 09:13

Ik zou hem een contract tot de winter aanbieden en dan verder. Je hebt er toch helemaal niks aan om hem langer vast te leggen.

29 augustus 2023 om 09:15

Of vervangt hij Lamprou als 3e keeper?

29 augustus 2023 om 09:20

Waarom hebben we dan in godsnaam Lamprou op de loonlijst staan? Om de dopjes neer te zetten?

29 augustus 2023 om 09:34

Volgens mij was het ook geen geheim dat Lamprou enkel voor trainingen en de kleedkamer gehaald werd. Hij schijnt een enorm trainingsbeest te zijn. Er zal wel een gedachte achter zitten haha

29 augustus 2023 om 10:00

Slot zei dat hij het heel belangrijk vond om op de trainingen te beschikken over een goed meevoetballende keeper.

Marsman is een goede tweede keeper, voor een eerste keeper heeft hij te weinig wedstrijdritme opgedaan in de laatste 2 jaar. Salaris zal waarschijnlijk wel een dingetje worden.

29 augustus 2023 om 09:38

Maar dan wordt hij toch eigenlijk derde keeper? Bijlow is naar verwachting niet lang uit de roulatie en Wellenreuther is beter dan Marsman.



Waarvoor heb je dan Lamprou gehaald? Daarvoor is een derde keeper voor toch? Lamprou is dus eigenlijk gehaald als 4de keeper en is niet goed genoeg. merkwaardige keuze

29 augustus 2023 om 09:17

Lamprou is inderdaad gehaald als derde keeper. Maar als je nu al weet dat hij zo'n beetje een half seizoen tweede keeper zal zijn...

29 augustus 2023 om 09:22

Ja ik snap je punt, maar als je nu deze conclusie trekt waarom is hij dan uberhaupt gehaald? had je ook een jeugdkeeper op de bank kunnen zetten en dan Marsman halen. Kost een salaris minder en is ook minder pijnlijk.

29 augustus 2023 om 12:02

Als het tegenzit, dan loop je het risico dat je derde keeper je tweede keeper wordt en als je écht pech hebt, dan zou hij zo maar eerste keeper kunnen worden. Als Feyenoord in Lamprou een trainingshulpje en/of toekomstige trainer ziet, dan hadden ze 'm als zodanig moeten presenteren.

29 augustus 2023 om 16:23

@taalman Met dat uitgangspunt wilden ze het seizoen in gaan: als je écht pech hebt, dan moet Lamprou misschien een keer keepen. Dat was acceptabel. Maar nog voor het seizoen goed en wel begonnen is, is dat uitgangspunt al veranderd naar: "als het tegenzit" moet Lamprou gaan keepen. Dat is wel een vrij groot risico.

29 augustus 2023 om 09:23

Volgens mij had Slot benadrukt dat Lamprou echt alleen 3de keeper is en een belangrijke rol vervult op het trainingsveld. Bij een nieuwe keeper schuift het door vanuit de 2de keeper.

Enigszins wel apart want de huidige 3de keeper moet toch ook inzetbaar kunnen worden geacht.

Dus na 3 maanden zijn ze weer 3e keeper?

Ik snap dit niet. Afijn, wat ik zou doen: Marsman voor twee seizoenen strikken als tweede keeper. Wellenreuther doorschuiven naar plek 1 en Bijlow verkopen. Mocht Wellenreuther uiteindelijk toch tegen gaan vallen, dan ga je opzoek naar een nieuwe eerste keeper.

Snap hier dus echt helemaal niks van, Lamprou is dus gehaald voor gezelligheid en goede vibes. Heel fijn dat het een topgozer is, maar is dus blijkbaar een onnodige aankoop waarin ze nul vertrouwen hebben. Echt een hele rare beslissing als je het mij vraagt.

29 augustus 2023 om 09:25

Wel heerlijk voor Lamprou dit. Jaartje geld opstrijken en lekker trainen. 3rde keeper moet toch ook gewoon een backup zijn. Inderdaad heel vreemd

29 augustus 2023 om 09:32

Inderdaad he, lijkt me een leuke groep om mee te werken. Lekker je geld opstrijken en elke dag trainen met Arne en zijn mannen. Ik zou zo met hem ruilen

Bijlow is te vaak geblesseerd wordt tijd dat ze voor een vaste nummer 1 gaan. Jammer voor Bijlow maar hij is simpelweg te blessure gevoelig.

29 augustus 2023 om 09:22

Daarom laten keepen tot de winter/zomer en dan verkopen nu hij nog transferwaarde heeft.

schuif een jongen uit de jeugd door als 3e keep voor de komende 2-3 maanden...
hoe moeilijk kan dit zijn?
je hebt met wellenreuther een meer dan prima stand-in voor bijlow. en lamprou als 2e keep een ervaren man.. die dalijk weer 3e keep is.

lijkt wel of ze net doen alsof bijlow het hele seizoen eruit ligt

29 augustus 2023 om 09:28

Berger is niet het grootste talent en Lamprou is eigenlijk alleen maar gehaald voor op het trainingsveld. Op dit moment heeft Feyenoord 1 volwaardige keeper, dus Marsman voor een half jaar snap ik wel. Anders hadden ze Jansen moeten terughalen maar die maakt dan weer heel weinig minuten dit seizoen en is veel te goed voor de O21.

29 augustus 2023 om 09:30

ja ik snap het in principe, je wil een volwaardige selectie hebben.
maar die blessure van bijlow is toch niet zo erg dat hij er heel lang uitligt? en dat er iets met wellenreuther gebeurd tot die tijd is toch ook minimaal.

29 augustus 2023 om 10:22

De vraag is alleen of Bijlow dit seizoen niet nog een keer uitvalt. Dat is helaas niet te voorspellen, maar de kans oip een blessure bij Bijlow is gewoonweg iets groter.

Waarom haal je lamprou als je nu een nieuwe keeper wilt halen? Gewoon wellenreuther op 1 en lamprou op 2. Jeugd op 3

Ten eerste heeft het geen prioriteit, ten tweede geen haast.

Transfervrije spelers kan je ook na de transfer deadline halen, dus in het geval nodig kan je altijd Marsman of een andere clubloze keeper binnenhalen en die zijn er genoeg.

Zet je liever focus op de nr8 positie, wat een zorgenkindje blijft en haal die Bitello binnen. Ook direct een investering voor de toekomst daar je op hem een mooie winst gaat pakken bij een verkoop

Nee laat dat nou man.
Gebruik dat geld voor iets anders.

Haha, Lamprou is echt gewoon gehaald voor de vibes. Ik lach me verrot, een nieuwe keeper zou misschien wel de meest onnodige transfer ooit zijn, en dat zeg ik als fan van Turks voetbal dus ik weet wel het een en ander over onnodige transfers.

Dit zou weg gegooid geld zijn.
Naar mijn weten is Wellenreuther nooit geblesseerd en hoef je lamprou alleen op de bank te houden voor concurrentie.
Wacht tot bijlow terug is en die dit jaar verkopen en dan pas een vervanger halen.
Feyenoord roept al jaren dat ze een geweldige jeugd hebben toon dat ook aan dat zelfs keepers door kunnen groeien.

Ik moet altijd weer denken aan die Zweedse keeper, Pär Hansson,

Was ook zo'n onnodige aankoop.
Alle wedstrijden die had hij gekeept werden ook gewoon verloren (niet dat hij daar veel aan kon doen).

Nou, dat wordt dus Marsman. En zoals MGMV hierboven schetst laat het zien dat je weinig vertrouwen hebt in Lamprou, naar mijn inzien is dat ook wel terecht. Die hoort niet bij een topclub.

Is Lamprou gehaald om de broodjes te smeren? Loopt er in de jeugd niks rond?

Kunnen ze branderhorst niet kopen voor een paar miljoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren