Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft opvolger Pusic definitief binnen: ‘Het is een enorme eer’

Laatste update:

Feyenoord en SC Cambuur hebben een definitief akkoord bereikt over een overgang van Etiënne Reijnen, zo meldt de Rotterdamse club woensdag via de website. Het Algemeen Dagblad berichtte eerder al dat Reijnen de belangrijkste kandidaat was om Marino Pusic op te volgen als assistent-trainer van Arne Slot bij Feyenoord. De 36-jarige Reijnen was tot nu toe als technisch directeur werkzaam bij Cambuur.

Reijnen treedt bij Feyenoord per direct in dienst als analist en adviseur technische staf van het eerste elftal. In die functie gaat hij nauw samenwerken met Slot. "Het is een enorme eer om bij Feyenoord in deze functie aan de slag te gaan", jubelt de opvolger van Pusic na het zetten van de handtekeningen.

"Zo’n kans bij een topclub komt niet snel voorbij. De prestaties en groei van Feyenoord de afgelopen jaren onder deze staf zijn indrukwekkend. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om die samenwerking verder te ondersteunen", aldus de ambitieuze Reijnen.

Ruim een maand geleden maakte Feyenoord bekend dat Pusic zijn carrière voortzet bij Shakhtar Donetsk, om de Oekraïense topclub als eindverantwoordelijke te leiden. Een hard gelag voor Arne Slot, die sinds 2019 bijna onafscheidelijk was van Pusic.

Reijnen moet Pusic nu dus bij Feyenoord opvolgen. De geboren Zwollenaar, die met Slot in het seizoen 2010/11 samenspeelde bij PEC, is sinds dit seizoen technisch directeur bij Cambuur. Feyenoord en Cambuur waren naar verluidt al enige tijd akkoord over zijn overgang. De afkoopsom die de Rotterdammers betalen is overigens onbekend.

Reijnen tekende afgelopen zomer een contract voor vier jaar bij de Leeuwarders. Hij kwam over van PEC, waar hij het afgelopen seizoen assistent-trainer was van Dick Schreuder. In totaal is Reijnen vijftien seizoenen als professioneel voetballer actief geweest. De oud-verdediger speelde in totaal 407 officiële duels voor Zwolle, AZ, SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa.

Na het vertrek van Pusic had Slot met Sipke Hulshoff en John de Wolf nog twee gewaardeerde assistenten over. Laatstgenoemde, die zijn contract onlangs tot medio 2027 verlengde, lijkt voornamelijk te dienen als cultuurbewaker. Om die reden wil Feyenoord nog een extra kracht aan de technische staf toevoegen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze moeten bosschaart tekenen, als Feyenoord de plafond wilt doorbreken en dan de stokje aan hem geven. Ik vind hem echt de grootste talent qua trainers.

25 november 2023 om 21:37

Bosschaart staat al onder contract bij Feyenoord. Hij is uitgeleend aan Dordrecht.

25 november 2023 om 21:53

Geen idee waarom je dat vindt. Ik heb Bosschaart bij Cambuur niks bijzonders zien doen

26 november 2023 om 13:44

Dan heb je niet goed gekeken, bij balbezit was het oogstrelend mooi voetbal. Het ging elke keer door individuele fouten, kwaliteit te kort af en toe wel mis maar dan nog waren de resultaten ook heel goed totdat Henk de Jong terugkwam van zijn ziekte ging Cambuur weer met een neerwaartse spiraal omlaag. Die periode dat hij hoofdtrainer was deed Cambuur het heel goed.

29 november 2023 om 12:01

Rambokolombo. Hoe lang was Bosschaart vervanger bij Cambuur. Welke resultaten heeft hij behaald. Dus toe De Jong terugkeerde ging het neerwaarts? Leg dat eens uit met cijfers.

29 november 2023 om 20:55

Ik zou het helemaal niet weten maar cijfers zeggen me helemaal niks. Ik kijk voetbal met me ogen.

29 november 2023 om 11:33

Zag iemand opperen dat ze aan het einde van het seizoen moeten kijken of Pusic uiteindelijk Slot wil opvolgen bij Feyenoord.
Mooi nog een half jaar ervaring opdoen bij Shaktar als hoofdtrainer en dan weer terug naar Feyenoord.

29 november 2023 om 12:31

Zou ik ook helemaal geen slecht idee vinden. De resultaten onder hem bij Twente waren destijds best prima. Daarentegen lag hij goed bij de gehele groep geloof ik.
Doet het nu bij Shaktar ook goed.

Dat zal dan een forse afkoopsom moeten worden. Nog een behoorlijk contract bij Cambuur.

Cukltuurbewaker. Nou lekker dan voor Wolf. Je bent dus in feite ongeschikt, maar om de fans te plezieren
Waarom gaat Feyenoord niet voor frazer

25 november 2023 om 23:36

Waarom wel?

26 november 2023 om 13:37

cultuur bewaker, man van de club jarenlang daar gespeeld

29 november 2023 om 14:02

Je vraagt je af waarom niet Fraser ipv de Wolf, en noemt vervolgens precies dezelfde criteria als waar je bij de Wolf tegen ageert? Bijzonder.

29 november 2023 om 16:38

fraser heeft ere divisie ervaring

29 november 2023 om 21:50

En met hem nog 100 trainers.

25 november 2023 om 23:38

Fraser is op het gebied van voetbaltechnische aspecten de volledige tegenpool van Slot. Verdedigen > aanvallen. Niet lullen maar poetsen > data. Ouderwets > modern. Korte termijn resultaat > ontwikkeling. Waarom zou Feyenoord wel voor Fraser moeten gaan? Even los van diens persoonlijke aspiraties als eindverantwoordelijke?

26 november 2023 om 09:35

Dank, ik was iets luier in m'n vraagstelling 😉

29 november 2023 om 11:32

Reijnen vervangt Pusic, staat toch volledig los van de rol van de Wolf. Die op zijn manier gewaardeeerd wordt, wat weer blijkt uit h et verlengen van zijn contract.
Voetbalzone doet een aanname en weet helemaal niet wat de Wolf toevoegt op technisch, tactisch, mentaal of verdedigend vlak.

Met z'n volle verstand gekozen voor een rol als TD en nu wil ie al weer assistent worden. Tuurlijk mooi om van Slot te leren, maar lijkt dan toch dat je geen ambities hebt als trainer.
Zou als Cambuur niet heel blij zijn.

26 november 2023 om 04:44

Ik zou zeggen, juist wel ambities als trainer. Kijk naar Pusic bijvoorbeeld, die heeft toch een mooie stap gemaakt. Lijkt mij uitstelend voor je cv: assistent van de beste nederlandse trainer.

Belangrijke rol, zo blijkt. Pusic wordt aardig gemist sinds hij weg is. Hopen voor Feyenoord dat deze man het weer terug kan brengen. Vrij verrassende keuze..

29 november 2023 om 12:13

Giannini. Niet zo verrassend hoor. Ze kennen elkaar vrij goed uit o.a. periode Pec. Beiden met een Cambuur/az/ Pec achtergrond Met doet het voorkomen of het na lang wikken en wegen en bekijken dit de beste optie was haha. Zijn gewoon goede vrienden/ kennissen

Hopelijk toch een redelijke afkoopsom. Reijnen had bij Cambuur een contract voor 4 jaar. Afkoopsom Pusic maar doorsluizen.

Sinds Pusic weg is lijkt het of er minder scherpte is tijdens de wedstrijden. Hopelijk is dat met de aanstelling van deze beste man opgelost en krijgen we weer vuurvreters terug.

Cambuur zal het juiste bedrag wel ontvangen hebben en kan dat gebruiken voor het nieuwe stadion. Maar het is natuurlijk niet lekker dat iemand zo snel vertrekt. Ja het is Feyenoord en dat is in vergelijking met Cambuur een mega stap omhoog, maar kennelijk is je ambitie om te slagen als TD er nooit geweest. Want je gaat terug waar je bij Zwolle mee begonnen was de rol als assistent. Kennelijk ligt dan toch je passie bij op het veld staan. Tevens ben ik benieuwd voor hoelang hij blijft bij Feyenoord. Het zal mij verbazen dat Slot na dit jaar nog trainer van Feyenoord is, gaat hij dan mee, mag hij van een nieuwe trainer blijven, ben benieuwd. Maar eens hem succes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren