Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord heeft geen budget voor transfers, maar dat is niet zo heel erg’

Laatste update:

Feyenoord heeft afscheid genomen van Harmeet Singh, Elvin Manu en Sekou Cissé, maar de club trekt geen nieuwe spelers aan. In gesprek met RTV Rijnmond zegt directeur Martin van Geel dat de club ‘er de mogelijkheden niet voor’ heeft. De sportbestuurder vindt het overigens niet erg dat er geen nieuwelingen komen.

/

“Wij hebben geen budget om transfersommen te betalen. Dat is ook niet zo heel erg op dit moment omdat wij tevreden zijn over de groep die wij nu hebben”, laat Van Geel optekenen. “Als er toch onverhoopt een verkoop mocht plaatsvinden, zijn we gelukkig wel in de omstandigheid dat we een deel daarvan kunnen herinvesteren.”

Overigens was er sprake van dat Singh naar sc Heerenveen zou gaan, maar dat is volgens directeur Hans Vonk van de Friese club ‘onzin’. “Voor Magnus Wolff Eikrem zoeken we geen vervanger. We willen onze jeugd niet dwarszitten. Singh? Ik lees het ook, maar het is onzin”, zegt hij tegen Omrop Fryslân.

Als Feyenoord de selectie niet versterkt, kan het geen kampioen worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is volgens mij ook geen reden om spelers te kopen. De 3 genoemde spelers zijn alles behalve dragend. Lekker de jeugd doorschuiven.

14 januari 2014 om 21:20

Jeugd door laten stromen? Het zal voornamelijk Vormer, Goossens, Bakkal, Armenteros en Ter Vrede ten goede komen hoor.. Wellicht Sleegers nog een beetje, maar dan houdt het volgens mij wel op. Sinds Vilhena en Boetius heeft geen enkel talent een basisplaats afgedwongen en dat was al een jaar geleden ongeveer... Talenten krijgen niet meer zo makkelijk kansen bij Feyenoord, omdat ze nauwelijks verkopen. De doorstroom wordt niet bevordert, maar eigenlijk is het juist eens goed dat een club niet zo snel hun betere spelers hoeft te vervangen.

14 januari 2014 om 22:14

Juist die spelers die je opnoemt zijn niet goed genoeg.

14 januari 2014 om 22:31

Wat Densje ook al zei, dit zijn geen spelers die het afgelopen halfjaar hebben bijgedragen aan prestaries het eerste, dus zullen ze ook niet echt worden gemist. Daarnaast is het wel zo dat Koeman tijdens de eerste seizoenshelft al had aangegeven dat hij vond dat 27 selectiespelers er eigenlijk 2 of 3 teveel waren. Dan is het natuurlijk prettig dat er 3 spelers vertrekken die niet of nauwelijks echt iets bijdragen. En het kan zomaar zijn dat er nu weer 1 of 2 jeugdspelers, bijvoorbeeld Sleegers of Slabbekoorn, nog regelmatiger meetrainen en op die manier beter worden, waardoor ze misschien tijdens dit seizoen nog en anders volgend seizoen hun wedstrijdjes in het eerste gaan meepakken

14 januari 2014 om 23:13

Je vergeet Sven van Beek en die schaar ik ook gewoon in het rijtje van grote talenten, zijn tijd komt wel. Verder lopen de grootste talenten in de A1 rond die komen nog wel.

14 januari 2014 om 23:20

Van Beek is ook nog niet definitief doorgebroken. Anders kunnen we Kongolo, Sleegers, Nelom en Manu ook noemen..

14 januari 2014 om 23:39

Vilhena en Boetius zijn beiden nog zo jong dat je ook nog geen nieuwe doorstroming kan verwachten en ook vaste selectie spelers die al meerdere malen goed gepresteerd hebben in het 1e zoals van Beek en Kongolo zijn nog erg jong.

15 januari 2014 om 08:43

@De Toekomst: het klopt helemaal wat je zegt hoor. Maar bij Feyenoord is de nood ook niet meer zo hoog om allemaal jeugdspelers in het eerste te zetten. Dit gebeurde de afgelopen jaren met talenten op een leeftijd dat ze nog in de A of zelfs B jeugd zouden kunnen spelen. Diezelfde categorie talenten wordt nu 1 of 2 jaar later pas gebracht en krijgt zo wat meer tijd om te rijpen voordat ze definitief aansluiten bij het eerste. Congolo, Van Beek, Manu etc. hebben in ieder geval al flink met het eerste meegetraint. Die zullen zeer waarschijnlijk volgend seizoen hun kans gaan grijpen, als bepaalde spelers vertrekken.

14 januari 2014 om 22:13

Jawel, in de breedte hebben ze weinig, kan je gaan opbreken in de 2e seizoens helft.

Dit is geen nieuws, feyenoord heeft al jaren geen geld en daardoor gaat het nu juist goed, dus niks aan de hand.

Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor spelers er gehaald gaan worden als er wel weer budget is....

14 januari 2014 om 21:01

Spelers als lazovic, magrao, ostlund, gibbs enzenz?? En dat voor 5 miljoen per stuk....

14 januari 2014 om 21:11

Dan zitten zo weer in de problemen, denk niet dat dat gaat gebeuren...

14 januari 2014 om 21:45

Tja, ze zijn nu ook hard bezig de vorige helikopterlading overbetaalde middelmaat eruit te werken.

15 januari 2014 om 08:45

De laatste overbetaalde middelmaat is er gelukkig uit nu (cisse). De enige andere grootverdieners zijn nu Pelle en Mathijsen volgens mij. Maar die zijn het tenminste waard.

14 januari 2014 om 21:04

Hangt er vanaf wie er vertrekt lijkt me, als Pelle vertrekt zal daar een vervanger gehaald voor moeten worden want die loopt er niet rond bij Feyenoord.

Vertrekt Schaken dan word Manu doorgeschoven, vertrekt Clasie dan word er denk ik op Vormer teruggegrepen en word Dekker stand-in.
Ook het vertrek van Janmaat zal niet binnen de eigen gelederen opgevangen gaan worden schat ik, Lopes Cabral is een zelfde type maar nog te jong en persoonlijk zie ik niet zoveel in van Beek.

Als Indi vertrekt zal er wel een linksback aangetrokken worden want met alleen Nelom red je het niet en centraal word Kongolo doorgeschoven.

Conclusie is dus dat vooral de back posities en die van spits niet opgevangen kunnen worden door eigen talenten.

14 januari 2014 om 21:10

Een vertrek van Janmaat is best op te vangen, de wedstrijden dat hij er niet was werd de positie uitstekend ingevuld door, van Deelen of van Beek...weet ff niet meer welke van de 2 de back was en welke de cv...

14 januari 2014 om 21:13

Van Beek is een cv, maar hij kan ook als rechtsback spelen en heeft volgens mij o.a. een x tegen Ajax als back gespeeld.

14 januari 2014 om 21:14

Van Beek is eigenlijk een centrale verdediger, van Deelen meer een back.

Vond van Beek niet tegenvallen tegen Ajax in de klassieker maar er zat ook niks bijzonders aan die jongen, hetzelfde geld voor van Deelen tot hij rood pakte tegen Twente thuis.

Het is allebei wel leuk maar niet heel bijzonder.

14 januari 2014 om 21:55

Het is precies wat je zegt; ze vallen niet tegen. Maar ze missen de toegevoegde waarde die een Janmaat of BMI wel heeft. De rest van het elftal zal die toegevoegde waarde moeten zijn, zodat zij zich binnen 1 à 2 jaar kunnen ontwikkelen en zich dan pas echt kunnen laten zien.

14 januari 2014 om 22:05

Lopes Cabral is volgens mij ook een back! Die kan het ook wel!

14 januari 2014 om 22:30

Jaap Stam was ook niet veel bijzonders toen hij debuteerde.. Een type als van Beek zie ik juist heel erg zitten. Iemand die kan verdedigen. En niet zo'n eeuwige opbouwer waar we er in Nederland al zo'n 100 van hebben. Gewoon een goede verdediger, eindelijk.

14 januari 2014 om 22:34

Van Beek vind ik nog wel oké hoor, speelde heel degelijk voor zijn leeftijd, geconcentreerd en heb hem nog geen fout zien maken. Is aanvallend alleen niet zo'n meerwaarde als Janmaat, Lopes Cabral is dat wel als hij zich gaat ontwikkelen. Van Beek is in principe een prima speler voor Feyenoord op de bank (voor in de breedte) zowel voor de cv als de rb positie. Van Deelen zie ik dan persoonlijk niet zo veel in vooralsnog. Kongolo wil ik volgend jaar wel in de basis zien mochten Indi en de Vrij vertrekken. Met alleen Nelom kom je er idd niet, een goedkope gelijkwaardige concurrent zou het best zijn. Clasie vervangen door Vormer ga je er best hard op achteruit, vind Clasie echt geweldig dit seizoen, afgelopen weken let ik iedere keer speciaal op hem, kiest veel vaker dan je verwacht voor een aanvallende optie (vaak goede steekpass) en pakt zó veel ballen. Vilhena en Boetius zijn vrij verstandige jongens en hoop dan ook niet dat zij al vertrekken aankomende zomer, zijn wel echt 2 potentiële toppers.

Dus wat we nu in ons team hebben:
Keeper: Mulder (hahn) - 2 prima opties op goal, niks meer aan doen
Rechtsback: Janmaat, zal wellicht vertrekken, nieuwe speler voor halen. Lopes Cabral is er nog niet klaar voor (een vaste basisplaats) van deelen komt tekort en van beek vind ik meer een cv en als back up voor rb op zich prima (geen heel seizoen basis)
Centrale verdedigers: de Vrij en Indi zullen wellicht vertrekken, ik hoop dat 1 van beiden nog 1 jaar kan worden behouden voor de club. Is geen vervanging nodig bij het vertrek van 1 van beiden. Mathijsen zal nog wel even mee kunnen, maar verwacht volgend seizoen al een stuk minder, langzaamaan Kongolo laten instromen en van Beek als back-up met naar verloop van tijd ook Mathijsen.
Linksback: Indi zal zeer waarschijnlijk vertrekken, voor zover in weet is er nog geen linksback uit de jeugd die er aan komt, kan me nog iemand vorig jaar herinneren (meen Woudenberg) maar dat viel toen erg tegen, ook niet meer terug gezien en als het daadwerkelijk Woudenberg was zit ie ook ondertussen bij excelsior.
Controlerende middenvelders: Clasie is mijn ogen op dit moment 1 van de beste middenvelders, controlerend misschien zelfs de beste, beter dan Blind (roze bril wellicht maar ik meen het zeker) van de Eredivisie, zijn vertrek moet je absoluut met een goede aankoop opvangen. Met Vilhena een groot talent uit de eigen jeugd, maakt een wat moeilijkere periode door, maar is wel een knokker, mooie goal tegen Excelsior, volgend jaar gewoon basisspeler. Vormer en wellicht Dekker als talent door laten stromen als back-up.
Aanvallende middenvelder: Immers doet het prima, gewoon laten staan. Bakkal hoeft van mij niet te blijven als het zo blijft als nu, verwacht echter ma de winterstop wel meer van hem, met Karsdorp en Sleegers is er in ieder geval talent dat er aankomt en anders Vilhena naar voren halen en Vormer neerzetten of Goossens. Genoeg mogelijkheden dus.
Buitenspelers: Boëtius blijft hopelijk, speelt geweldig de laatste tijd, vaak beslissend, hoop dat hij volgend jaar de dragende speler wordt, wat hij nu in feite al is met Janmaat, Clasie en Pellè. Schaken misschien nog houden als back-up, ben wel fan van hem na de vorige 2 jaar, in tegenstelling tot veel vz'ers, levert veel assists, volgend jaar misschien op zoek naar een alternatief, hopelijk ontwikkelt Manu zich een beetje bij cambuur. Verhoek kan echt niet, toont al geruime tijd aan het niveau niet aan te kunnen, Goossens kun je er plaatsen bij blessures, maar daar win je de wedstrijden niet mee, meer een type dat je bij blessures nog eens neer kan zetten tegen pakweg NAC pf Rkc, niet in Europa of tegen Ajax, Psv, Twente, Vitesse... Armenteros vertrekt ook waarschijnlijk, tenminste definitief halen is onnodig, brengt nog niet wat ik van hem hoopte.
Spitsen: Pellè, tsja hoop dat hij blijft, maar weet het zo net nog niet, aankijken hoe het Guidetti vergaat en hem anders terughalen of een nieuwe speler halen met veel meerwaarde, wat absoluut mogelijk is als je een mooi bedrag vraagt vori Pellè, Te Vrede is een prima stand-in, dat zagen we wel tegen Cambuur en die fantastische wedstrijd tegen toenmalig koploper Az.

Dus bij vertrek opvangen: Janmaat, bij vertrek van indi & de vrij een cv, pellè, clasie.
Nieuw halen: buitenspeler, bij voorkeur een echte rechtsbuiten. Linksback.
Bij verkoop van bovengenoemde namen lijkt me dit toch realistisch.

Rechtsback en haalbaar binnen de Eredivisie: van Anholt (misschien te licht), Johansson (wellicht prijzig en de eindstand van de competitie zal de vooruitgang voor hem laten zien, stel het worden de nummers 3&5 dan heeft hij niet veel reden puur sportief over te stappen), Dijkhuizen (misschien ook te licht, nog vrij druistig, maar heeft wel wat), misschien het best om een speler van buiten Nederland te halen.
Centrale verdediger: Lachman, eerst een halfjaar rijpen naast Mathijsen, vervolgens als talentenkoppel met Kongolo?
Linksback: Bijker van Cambuur wellicht? Hoeft geen permanente basisspeler te zijn, gewoon een goede concurrent voor Nelom, zal ook niet te veel kosten en is nog jong.
Middenvelder: Ortiz vind ik een erg goede speler op die positie, hopelijk haalbaar, exoten gaat de laatste jaren lang niet altijd goed bij Feyenoord. Ebecilio zou ook mooi zijn, bovendien kind van de club (twente heeft met Eghan in principe nog iemand met daarnaast Gutierrez of wellicht zelfs Brama, vraag is of ze hem laten gaan en of Ebecilio is gehuurd of gekocht). Anders misschien Mokotjo als die nog terug wil, er komt een plek vrij en heeft al een aantal wedstrijden onder Koeman gespeeld. Beste optie wellicht nog wel Yassin Ayoub: groot talent.
Rechtsbuiten: Promes zou mooi zijn, kan ook nog eens op het middenveld, hopelijk ook haalbaar. Van Duinen zou kunnen, volksspeler, voegt wellicht niet bijster veel toe aan Feyenoord, maar denk dat hij het wel aan kan, dan wel als eindniveau.
Spits: Guidetti, mits fit, lijkt me de beste optie. Anders de buidel trekken voor een toptalent als Zivkovic, mocht hij stapsgewijs denken, misschien dat volgend jaar echter nog te vroeg is.

Volgend jaar dan zo:
Mulder/hahn
M.johansson/versterking - Lachman - Kongolo/mathijsen - Nelom/bijker
Ayoub - Vilhena
Immers
Promes - Guidetti - Boetius

Dan ga je er denk ik nog niet eens op achteruit, vang je redelijk veel geld, voor minder kan geinvesteerd worden in stuk voor stuk spelers die potentie hebben. Puur sportief is het wellicht het beste dat alleen Martins Indi vertrekt (daar staat een goede speler voor klaar en zo kun je nog een mooie transfersom meepakken voor iemand die niet op zijn beste positie staat. Bijker halen en eventueel een niet te dure rechtsbuiten en je hebt een echt titelwaardig team, zoals het dat ook nu is. Ayoub voor Clasie kan ook nog wel. Lachman voor de Vrij wellicht ook (redelijk zelfde type spelers, opbouwend goed etc) maak je ook positieve cijfers met 4 nieuwe ipv 3 oude spelers. Janmaat en Pellè is niet echt te veroorloven vooralsnog met een haalbare optie binnen Nederland.

14 januari 2014 om 23:10

Dromen mag altijd, maar je denkt toch niet serieus dat Promes naar Feyenoord gaat? Guidetti idem dito

14 januari 2014 om 23:34

'aankijken hoe het Guidetti vergaat'
'promes zou mooi zijn, kan ook nog eens op het middenveld, hopelijk ook haalbaar'

Hiermee geef ik mijn twijfels over de haalbaarheid al te kennen. Maar, afhangend van hoe Twente en Feyenoord presteren nog dit seizoen zou Promes wellicht kunnen, als hij een logische vervolgstap wil en niet direct naar het buitenland zou het kunnen. Geef me eens andere mogelijkheden, kan ze binnen Nederland niet zo 1-2-3 vinden, Hupperts is een leuke speler, maar ook goed genoeg voor de Nederlandse top? Ik betwijfel het...

Wat betreft Guidetti, stel hij speelt nu nog een wedstrijd of 10-15 toont aan wedstrijdfit te zijn, maar maakt geen indruk, is nota bene gehuurd en wil ooit nog terug naar Feyenoord (daar geloof ik hem in, al zullen veel anderen dat niet doen). Als in de premier league niemand meer interesse heeft of hooguit een nieuwe promovendus of een laagvlieger in de Bundesliga, waarom zou hij dan niet naar Feyenoord komen, het geld is eventueel aanwezig bij een verkoop van Pellè.

15 januari 2014 om 02:27

Wauw wat een lap tekst, hoelang heb je erover gedaan? Ben het overigens eens met relaas.

15 januari 2014 om 10:28

Durf ik niet met zekerheid te zeggen, denk een kwartier ofzo

Eens met Densje, de 3 spelers zijn toch geen basiskrachten bij Feyenoord

Zolang jij de TD bent, vind ik het ook niet erg dat er geen geld beschikbaar is, Martin. Dan wordt het in ieder geval niet verbrand aan (weer) een miskoop.

14 januari 2014 om 21:10

Met een lege portomonnee: fantastisch. Met een gevulde portomonnee: ik weet het nog niet. Bij feyenoord heeft hij nog nooit een gevulde portomonnee gehad. Misschien heeft hij geleerd van zijn fouten?

Ik vind Antonia van go ahead wel een speler voor feyenoord kost niet duur en brengt pit op de vleugels bij feyenoord

14 januari 2014 om 21:05

Antonia, een ras-ajaxcied. Zie je het voor je?

14 januari 2014 om 21:09

Wat maakt dat uit met zijn snelheid een absolute versterking voor feyenoord en heeft ook nog een goede voorzet

14 januari 2014 om 21:11

Van mij zou hij wel welkom zijn, alleen moet de speler ook willen.
En als je ras ajacied ben, zal spelen voor Feyenoord toch niet zijn droom zijn.

14 januari 2014 om 21:11

Hij wordt nu al uitgekotst door het legioen. Ik zit veel op fr12.nl, dat hij niet populair is, is zacht uitgedrukt. Verder vind ik hem nou niet echt een toegevoegde waarde hebben. Hou dan het geld maar in je zakken...

14 januari 2014 om 21:15

Denk dat hij kan uitgroeien tot publiekslieveling want vind hem altijd geweldig spelen bij go ahead ik vind echt dat feyenoord daar geld voor moet geven beter dan vleugel spellers die ze nu hebben

14 januari 2014 om 21:17

Denk dat hij wel wil hoor is toch een stap vooruit en denk dat hij niet veel met ajax meer heeft

14 januari 2014 om 21:40

Publiekslieveling?
Ik denk dat veel Feyenoorders dit nog niet vergeten zijn. Ik in ieder geval niet. Het is een prima speler maar bij Feyenoord zie ik hem niet voetballen.
http://foxsports.nl/video/29298-antonia-na-go-ahea...

14 januari 2014 om 21:48

@k24evascrouveen
Dank je wel, ik was hem al aan het zoeken.
'we maken ze gewoon af, nou kunnen ze weer lekker 2 uur terug in de bus naar 010. Ik ben zelf Amsterdammer en het is geweldig om van 010 te winnen.'
Publiekslieveling, my ass.

14 januari 2014 om 22:22

dat maak niet uit als hij naar feyenoord gaat en goed presteert voor feyenoord zijn ze dat allang vergeten

14 januari 2014 om 22:23

Ajax is voor het leven, onderschat de liefde voor de club Ajax niet.

Antonia zie ik eerder een stap maken richting Heerenveen, Utrecht

Feyenoord heeft uitgesproken dat ze kampioen willen worden, dus zal de selectie wel sterk genoeg zijn.

14 januari 2014 om 22:50

@karel235

Net zoals lurling die kreeg ook de tijd van het legioen om te laten zien of hij wel of niet kon voetballen

15 januari 2014 om 01:19

F-Sider Landzaat speelde toch ook voor Feyenoord?

Elke club heeft kans om kampioen te worden dit jaar dus een beetje een rare poll voor de rest denk ik niet dat de selectie van feyenoord stabiel genoeg is om kampioen te worden en ik hoop het ook niet natuurlijk

14 januari 2014 om 21:08

Die polls slaan echt helemaal nergens op. on: we zullen zien hoe stabiel ze zijn. Over twee maanden doen er nog max 2 ploegen mee om de titel, dan zien we wel weer verder.

We zien op dit moment maar weinig nieuwe jeugd bij het eerste elftal van Feijenoord. Hoe staat het met de (komende) talenten? Ook weinig animo voor de spelers uit het eerste elftal. Toch een beetje vreemd, als je bedenkt dat veel spelers van Feijenoord in Oranje acteren. Je moet wel af en toe verversen want stilstaand water begint op een gegeven moment te stinken...voor wat betreft de 3 spelers waar Feijenoord afscheid van heeft genomen: weinig van vernomen tijdens hun verblijf bij de Rotterdammers. Dus een goede zaak, komt er weer plaats vrij voor de jeugd.

14 januari 2014 om 21:29

Moet Feyenoord ze laten instromen als ze 13 zijn ofzo? Er is al heel veel jeugd doorgestroomd die nu vast in de basis staat (clasie, de Vrij, Bmi, Vilhena, Boetius) en er komen nieuwe aan die er al aan geroken hebben (van Beek, van Deelen, Kongolo, Sleegers). Per seizoen moet je uitgaan van 1 à 2 jeugdspelers die het niveau aankunnen en op termijn omhoog kunnen trekken. Wat jij vraagt, in dat tempo, is onrealistisch.

14 januari 2014 om 22:09

Plus die 2 jongens uit de A1! Lopes Cabral en de aanvoerder van de A1 maken ook een zeer goede kans om door te schuiven naar Feyenoord 1!

Op dit moment zit er veel talent in de B1 en de A1 is een mindere lichting.
Maar ja boetius en Vilhena spelen dan ook al in het eerste,
Ben benieuwd wat er met Rodney Kongolo gaat gebeuren.
Hoop dat hij niet naar Engeland gaat

14 januari 2014 om 22:15

De A1 stond toch bekend als de beste lichting van de afgelopen jaren? Zijn er buiten de talenten die naar het buitenland zijn gegaan (ake, Ebecilio, Rekik) en Vilhena, Boetius en Kongolo, geen andere talenten meer die kans maken om door te breken?

Idrissi, Cabral, Dekker en Karsdorp?

En kan iemand mij vertellen wat de grote talenten zijn uit de B1?
Zijn dat nog steeds Kingsale en Slabbekoorn?

16 januari 2014 om 21:47

ja wel wat ik weet en knoester en schuurman maar die ken ik zelf niet zo goed.
Maar het valt mij op dat er voorlopig nog geen buitenspelers gaan doorbreken
In de A1 wordt ik niet vrolijk van de buitenspelers

Ik vind het eigenlijk alleen maar goed voor Feyenoord dat ze geen spelers kunnen halen.
Zo wordt je gedwongen om de jeugd door te schuiven naar het 1e elftal.

Feyenoord heeft een goede jeugdopleiding dus waarom niet?
En de afgelopen 3 jaar is gebleken dat het vruchten afwerpt.

Edit:
Ik vergeet te vermelden dat een noodzakelijke aankoop natuurlijk wel een uitzondering mag zijn.

14 januari 2014 om 21:51

Vruchten afwerpt? Nee, het legt een gezonde basis, die je kunt aanvullen met gerichte aankopen. Met alleen jeugd kun je nooit de laatste stap zetten naar echte topclub en spreek je internationaal al helemaal nooit een woordje mee.

14 januari 2014 om 22:03

Ja ik had mijn reactie al aangepast.
Ik bedoel eigenlijk als Feyenoord een speler al heeft rondlopen in de jeugd en hij is goed genoeg, waarom niet?
En als je hem niet hebt kan je alsnog kopen.
Doordat ze gedwongen werden om de jeugd in te zetten gaat het alleen maar goed.
Dus gewoon die weg blijven volgen en niet als je weer gezond bent weer terugvallen op veel te dure spelers halen.

14 januari 2014 om 22:15

Nee, dat ben ik met je eens. Maar als je reeel bent zijn alle beschikbare jeugdspelers al ingezet. De spelers die nu 'voor de deur staan' horen nog niet eens voor de deur te staan of zijn gewoon (nog) niet goed genoeg. We zullen we moeten kopen als er spelers weggaan, en in het slechtse geval zit je met nog wat spelers als Singh, Verhoek en Te Vrede. Maar dat is nog altijd beter dan veel te jonge jongens nu al voor de leeuwen te gooien en ze op zeker te laten falen.

Heel goed, eerst die schuld helemaal wegpoetsen voordat je aan extra uitgaven gaat denken. Ben overigens wel blij dat Singh niet naar Heerenveen komt. Als je bij Feyenoord zo weinig speelt heb je ook bij Heerenveen niks te zoeken. Beter putten ze uit hun eigen jeugd zoals Vonk aangeeft.

Sowieso beter als van Geel geen spelers koopt...

Ik zou te Vrede wel eens een heel seizoen willen zien spelen, als Pelle weg zou gaan.
Met goede spelers om hem heen, die ook kunnen scoren.
Te Vrede moet zeker 17 doelpunten kunnen maken, Boëtius 10 doelpunten, Immers 10, Vilhena 6, en dan nog een paar, die meerdere keren kunnen scoren.

15 januari 2014 om 08:58

Ben ik ook wel benieuwd naar. Toen Pelle die schorsing had scoorde Te Vrede er gelijk een paar. Ik denk dat als die een heel seizoen basis staat hij wel flink kan groeien.

Waarom deze jongens in de winterstop laten gaan? Laat ze ze de zomer vertrekken. Nu kan je het niet opvangen. Ze gaan nu en er komt geld vrij, maar we kunnen het niet herinvesteren? Volgens mij konden we met geringe middelen wat doen en dat al voordat er uberhaupt iets speelde met het laten gaan van spelers. Ik blijf erbij dat het laten gaan van manu, singh en cisse een grote fout is! Gooi cisse er maar eens in ipv die prutsers als verhoek en armenteros! Laat manu maar spelen ipv een kwakkelende schaken. Manu was de man in de voorbereiding. Koeman baalde enorm dat hij 4 wedstrijden geschorst was maar daarna? Geen manu meer gezien! Singh kan voetballen, dat weten we allemaal, maar een echte kans? Nooit gehad. Het is dat vormer de laatste tijd redelijk speelt, maar daarvoor was hij drama. Singh had minuten kunnen maken. Ik moet ook kritisch zijn tov het beleid van onze club. Van Geel deed het in het begin goed met guidetti en ook pelle, maar verder? Janmaat is een goede versterking gebleken. Meer? Nee, kan ik zo 1,2,3 niet opnoemen

Dat is niet zo heel erg?
Denk dat Feyenoord ook wel de nodige versterkingen kunnen gebruiken.
Elk team kan zich beter maken dmv transfers.

Als feyenoord wat gehaald zou kunnen hebben had het beter moeten zijn dan er nu loopt. dat zou op de positie van rb kunnen zijn waar schaken loopt ( een meer creatief persoon) ala ruiz een echte meerwaarde. en op de positie van immers. Echter daar zijn armenteros en bakkal al voor gehaald en blijken helaas (nog) niet te renderen. het zou dan ook een zooitje worden als je weer spelers zou aantrekken. Daarnaast ruiz moet je het ook nog maar even mee afwachten. De enige aankoop waar ik echt van onder de indruk ben is die nieuwe chealsea huurling van vitesse traore ik gok op de sensatie van de 2de seizoenshelft.

Verhoek raak je ook aan de straatstenen niet meer kwijt.

Verkoop clasie voor 8mil. Dan ben je eindelijk uit de schulden maar clasie is ook wel toe aan een stap hogerop

De bank van Feyenoord is wel veel te slecht om serieus voor de titel te strijden. Tenminste, eigenlijk vooral voorin. Als backup buitenspelers hebben we nu Armenteros en Verhoek. Dat is gewoon bij lange na niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren