Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Dordrecht hoopt op medewerking Feyenoord in ambitieuze plannen

Laatste update:

FC Dordrecht hoopt de samenwerking met Feyenoord binnenkort een nieuw leven in te blazen. De club uit de Keuken Kampioen Divisie werkt sinds 2019 samen met Feyenoord, al is daar momenteel maar weinig van te merken. Algemeen directeur Hans de Zeeuw zegt in de uitzending van FC Rijnmond dat hij hoopt dat dit in de toekomst meer gaat gebeuren.

De Zeeuw onthult dat Dordrecht het zonde vindt dat de samenwerking minder intensief is gebleken dan werd afgesproken. “Vier jaar geleden hadden we met Jan de Jong en Martin van Geel een hele mooie samenwerkingsovereenkomst. Eigenlijk is dat na een jaar gestopt. Eerst ging De Jong weg en daarna Van Geel. Daarna kwam het op een laag pitje te staan en dat vind ik nog steeds heel erg zonde.”

Deze zomer kreeg Dordrecht wel Aliou Baldé op huurbasis aangeboden, al hoopt de club in de nabije toekomst op meer versterkingen vanuit Rotterdam. “Zoals wij nu bezig zijn, met onze investeerder erbij, maken we grote stappen. Het zou mooi zijn als je nog twee à drie van de grootste talenten van Feyenoord bij ons zou neerzetten. Daar zijn wij nog steeds groot voorstander van”, aldus de Zeeuw.

Dordrecht staat momenteel op de zestiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. De laagvlieger hoopt in de komende jaren uit te groeien tot een stabiele middenmoter op het tweede niveau van Nederland. Feyenoord-huurling Baldé speelde tot dusver drie wedstrijden voor de club, waarin hij tweemaal trefzeker was. In het verleden kwamen onder anderen Achraf El Bouchataoui, Jordy Wehrmann en Naoufal Bannis al op huurbasis naar de Krommedijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht juist dat Dordrecht niet meer wilde, omdat Feyenoord niet de grootste talenten naar hun stuurde? Al zal dit voor beide een goede uitkomst zijn. Feyenoord kan talenten op een hoger niveau laten spelen en Dordrecht kan iets beter presteren.

26 september 2022 om 19:10

Tja, als ze inderdaad matige spelers krijgen snap ik het enigszins wel. Desondanks is Feyenoord ook bezig met -21 om ze naar de voetbalpiramide te krijgen. Echter is dat tot nu toe ook geen doorslaand succes... Dus de vraag is waar je prioriteiten liggen als Feyenoord zijnde.

Conteh was vorig jaar ook uitgeleend aan dordt. Soms hoef je geen afspraken op papier te hebben maar gewoon af en toe elkaar bellen en bijpraten over mogelijkheden.

Laat maar Dordrecht, tegenwoordig hebben we met Ado den Haag al een Jong Feyenoord in de KKD😉

26 september 2022 om 22:21

Enige speler is Hall die ze hebben van Feyenoord. Voor de rest ex Feyenoorders.

Snap ook wel dat je daar niet teveel spelers naartoe wil hebben. Doet eigenlijk nooit mee voor de top 5 in de KKD.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren