Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen verontwaardigd over geruchten nieuwe ad van Ajax: ‘Het zal toch niet’

Laatste update:

Volgens Valentijn Driessen zingt de naam van Martin van Geel rond bij Ajax. De vacature van algemeen directeur staat na het vertrek van Edwin van der Sar nog altijd open en verschillende namen zijn de afgelopen weken de revue gepasseerd bij Ajax, waaronder dus die van Van Geel.

“Er moet nog altijd een algemeen directeur aangesteld worden", begint Driessen in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. “Ik heb de naam van Van Geel tijdens mijn vakantie in Portugal ook een keer horen langskomen. Die naam zingt rond. Dan denk ik echt: het zal toch niet dat Van Geel de nieuwe directeur van Ajax wordt?”

Driessen legt in de voetbalpodcast van de krant ook uit waarom hij Van Geel niet geschikt vindt om Van der Sar op te volgen. “Hij heeft al eens bij Ajax gezeten en hij is toen niet zo fijn weggegaan. Daarnaast heeft hij bij Feyenoord gezeten en hij zit nu bij Willem II. Hij laat niet echt een geweldig cv achter bij de clubs waar hij heeft gewerkt.”

De chef-voetbal van de krant draagt de Amsterdamse club echter ook nog een alternatief aan. “Ajax moet dat headhuntersbureau eruit knikkeren en gewoon Michael Kinsbergen bellen. Ze moeten hem bellen en vragen of hij de boel tijdelijk weer wil opstarten." Kinsbergen was al eens algemeen directeur van Ajax tussen 2012 en 2015.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nergens is de naam Van Geel opgedoken. Driessen komt ermee om vervolgens Ajax te kunnen afzeiken. Wat een riooljournalist.

31 juli 2023 om 21:36

Ik denk dat Verweij hem die naam heeft ingefluisterd. Kan hij tch zeggen dat "hij hem ergens gehoord heeft"

31 juli 2023 om 21:39

Maar MvG zou wel bij het huidige Ajax passen denk ik

31 juli 2023 om 21:44

Michael van Gerwen bedoel je dan neem ik aan?

31 juli 2023 om 22:15

Dat is een psv fan

1 augustus 2023 om 06:48

Marco van Ginkel dan?

31 juli 2023 om 21:39

Wat ik heb gehoord toen ik op vakantie was , dat Driessen zich zelf naar voren heeft aangeboden als AD van Ajax ...;vreemd genoeg heeft hij nog niks van Ajax gehoord , echt beschamend

1 augustus 2023 om 08:24

Kenneth Perez was gewoon verbaasd dat je nog niks niks gehoord had van Ajax.



-Driessen verontwaardigd over geruchten nieuwe td -

Het stuk spreekt verder over een AD

31 juli 2023 om 22:26

Hij is journalist en stipt dingen aan die niet goed gaan in dit geval bij Ajax.
Als jij vind dat het goed gaat dan ben je blind. Als Ajax straks geen 2 weird lopen ze 70 miljoen mis en er zitten alleen maar mensen die de club naar de klote helpen. Daar kijkt de Telegraaf kritisch naar en het is op zijn tijd ook wel ver gezocht. Alleen moet je niet vergeten dat ook Steijn en bepaalde spelers waarschijnlijk lekken naar oa de Telegraaf.
Wat VZ moet doen is ook andere quotes uitvergroten, want iedereen valt over een quotje van de Telegraaf maar het merendeel heeft de podcast waarschijnlijk niet beluisterd.

31 juli 2023 om 22:30

Jwd81
Lang verhaal, goed onderbouwd, maar waarschijnlijk niet aan mij gericht? Ik was een van de eerste die reageerde, omdat er een foutje in de titel stond, inmiddels aangepast

1 augustus 2023 om 03:28

Het mooie is dat hij vind dat het niet goed gaat laten we gewoon afwachten ze hebben nog een maand en zullen eerst van Alvarez en kudas af moeten

Deze periode doet me denken aan de periode dat Ajax van de Meer naar de Arena ging. Toen waren er ook zo veel geruchten en verhalen een onrustige periode.

Stap 1: Verzin zelf een gerucht
Stap 2: wees verontwaardigd over het gerucht

31 juli 2023 om 21:37

3: genereer aandacht ...

31 juli 2023 om 21:41

Hahaha, precies. Gehoord op z’n vakantie in Portugal ook echt. Hilarisch.

31 juli 2023 om 23:12

Ik dacht dat ie op een of ander strandje in Italië zat…

1 augustus 2023 om 09:54

Zat vast een dronken Willem II supporter naast hem bij het zwembad ofzo.

Weer een dag voorbij zonder aankopen of ook maar enig (concreet) nieuws over een aanstaande transfer. Ik heb me rustig gehouden de afgelopen weken.. maar ik begin me nu toch wel echt zorgen te maken.. het zal toch niet!?

31 juli 2023 om 21:38

Wees gerust. Ik geloof er heiulig in dat Ajax voor einde transferdeadline minstens vier aankopen doet.

31 juli 2023 om 21:47

Ja, een nieuwe 1e, 2e en 3e keeper. Een 4e linksbuiten, en een 4e linksback

1 augustus 2023 om 00:34

Ben ik de enige die er heilig van overtuigd is dat die Sutalo direct na behalen of uitschakeling gaan Zagreb gepresenteerd wordt bij Ajax?

1 augustus 2023 om 06:07

Ja.. 👀

Welk persoon in Portugal heeft het over de AD van Ajax en kent Martin van Geel... sorry hoor, maar dit is toch echt lariekoek. Die zielige zieltjes bij de Telegraag, heb op vakantie in Miami gehoord dat ze Bassie een betere clown vinden dan Driessen/verweij.

31 juli 2023 om 21:39

Dat heb ik ook gehoord. Daarom hebben ze hem ook met verlies verkocht aan Fulham.

Hoor in de wandelgangen ook dat Diemers (clubloos) hoog op het lijstje staat.

Zou wel passen, mister middelmaat kan dan weer middelmaat aankopen doen voor een tot middelmaat verheven Ajax

31 juli 2023 om 21:40

hansje1969 een ad doet de aankopen niet.

31 juli 2023 om 21:42

Bij Ajax wel hoor, we hadden immers 14 maanden geen TD. In het kader van bezuiniging zou ik Mislantat dan ook weer direct wegdoen en het gewoon op het bordje van MvG leggen

31 juli 2023 om 21:43

Zeg dat maar niet tegen Te Kloese

31 juli 2023 om 22:21

Maar je had wel een technisch duo met Hamstra en Huntelaar. Je had dus gewoon technische eindverantwoordelijken.

31 juli 2023 om 22:33

hansje1969 wat sirius zegt

31 juli 2023 om 22:34

Bij-zonder je weet best dat dat een uitzondering is, omdat er helemaal geen td is. Dat is bij ajax niet het geval.

1 augustus 2023 om 01:16

Niet zo serieus nemen.

"hij heeft al eens bij Ajax gezeten en hij is toen niet zo fijn weggegaan. Daarnaast heeft hij bij Feyenoord gezeten"

Hmm was er vroeger niet eens een hele goede speler die ditzelfde pad bewandelde, maar toch nog wel iets voor ajax heeft kunnen betekenen?

31 juli 2023 om 22:17

Charisteas?

31 juli 2023 om 22:36

Haha die is volgens mij niet terug gegaan naar ajax toch?

31 juli 2023 om 22:43

is volgens mij ook geen hele goede speler ;-)

vond het wel een mooie naam ...

31 juli 2023 om 23:17

Haha inderdaad. Harry!

Valentijn is een beetje geobsedeerd door Ajax en verzint graag geruchten om er maar over te kunnen schrijven.
Waarom naait de Telegraaf Driessen er niet uit? Verschrikkelijke man met vaker leugens dan feiten!

31 juli 2023 om 21:50

Omdat hij clicks oplevert. Bij de telegraaf gaat het al lang niet meer om goede journalistiek, het gaat alleen maar om clicks, aandacht en sensatie, oftewel dukaten.

31 juli 2023 om 21:59

Al lang niet meer? De Telegraaf is populair bij een bepaald gedeelte van de Nederlandse bevolking, maar echte kwaliteit heeft het nooit geleverd. Het sportkatern sprong daar geregeld bovenuit, maar ook dat is tegenwoordig maar magertjes. Met als dieptepunt deze heren.

31 juli 2023 om 22:27

Nou ja, het is min of meer hoe journalistiek bedrijven tegenwoordig werkt. Of het platform is geldbelust, of men stuurt de publieke opinie of men verzint gewoon complete verhalen om ergens tegenaan te kunnen schoppen. Het is echt schrikbarend hoe laag de journalistiek is gezonken. Elke idioot die aandacht kan genereren, kan met totale leugens een heel leger sympathisanten aantrekken, of men zit in de zak bij machthebbers en/of beleidsbepalers, of men kan eigen meningen gewoon lekker afdoen als feiten zonder het te hoeven onderbouwen, gewoon om je ego te laten spreken. Mediabedrijven accepteren tegenwoordig alles en social media is nou ook niet bepaald bevorderlijk met al die wappie-pagina's die 'valse feiten' brengen alsof het echt zo is.

1 augustus 2023 om 00:47

Haha Sirius, dat heeft niets met tegenwoordig te maken. Sinds de komst van internet hebben kranten steeds meer onderzoek moeten doen omdat ze anders door hun lezers met hun neus op de feiten gedrukt worden. Vroeger was erger dan Tegenwoordig betreft onzin alleen was toen de bron en de info om het te weerleggen een stuk lastiger te vinden. Maar het onzingehalte in kranten is tegenwoordig nog maar een fractie van wat het vroeger was..

Bij gebrek aan officieel nieuws of zeer betrouwbare verhalen is het veelal gissen rond Ajax. Op basis van de laatste 48 uur gaat Rulli weg, gaat Gorter worden verhuurd, Olij en een Duitse keeper op de nominatie te komen. Klaassen weg, een reserve middenvelder van Milan komt. Oh en ook een nieuwe naam van AD.

Gezien het huidige transfertempo zal er over deze geruchten over een week of 3 uitsluitsel zijn. Tegen die tijd zullen ongetwijfeld wel opnieuw een dozijn spelers gelinkt zijn aan een transfer mbt Ajax.

Deze man heeft reden noch recht verontwaardigd te zijn!
Stop met het verspillen van tijd en zuurstof, een bloedzuiger en luis voegen nog meer toe aan het leven dan dit geneuzel, omdat je het niet kan hebben dat Ajax niks meer met je te maken wil hebben.
Heel kinderachtig en toxisch. Ik hoop maar dat je het voor de centen doet en niet dat je gewoon een vreselijk persoon bent. Ik ben er bang voor..

Ik hoorde in de wandelgangen dat ene Regulator mogelijk de nieuwe AD van Ajax wordt. Maar sst, dit is nog geheim.

Als ik nu door de Telegraaf niet genoemd word, dan weet ik het ook niet meer.

31 juli 2023 om 23:25

Regulator, dat bevestigt het gevoel van mijn Oma die als haar kleine teen opzwelt weet dat Regulator de nieuwe AD wordt van Ajax. Bij deze al vast, mazal tov en gefeliciteerd. Heb je liever dan Martin van Geel.

31 juli 2023 om 23:33

Die zou het waarschijnlijk niet eens zo rot doen, verwacht ik ...

... en mogelijk heb ik een plaats op het ereterras tijdens Ajax - Feyenoord ... **vriend**

Van Geel zou prima passen bij dat zootje ongeregeld dat nu de lakens uitdeelt bij Ajax. A match made in heaven. Alhoewel, we gaan dan juist naar de andere kant van de hemel;-)))

Die beste man heeft zijn pillen vast en zeker bij Onana vergeten, want wat praat hij toch een hoop onzin om relevant te blijven. Kan hij geen verbod van Ajax krijgen? Obsessief media mannetje

De naam van Van Geel zal in Amsterdam toch echt niet meer genoemd gaan worden!???

Ajax zal een zonnige toekomst tegemoet zien wanneer Mike Verweij en Valentijn Driessen hun zogenaamde banden met Ajax hebben verbroken. Snappen zij beiden nou nog steeds niet dat niemand hun moet of mag? Of maken supporters dit steeds onvoldoende duidelijk? Wie geeft deze gasten het podium man...

Berghuis naar Besiktas, volgens insider van Besiktas. Zal schijnbaar binnen een paar dagen bekend gemaakt woorden.

1 augustus 2023 om 23:48

Dan weten wij dat hij dus naar Fenerbahçe gaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren