Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe-middenvelder haalt krantenkoppen door vechtpartij met acteur

Laatste update:

In Turkije is veel te doen om Selçuk Sahin, middenvelder van Fenerbahçe. De 33-jarige Selçuk, die dit seizoen elf competitiewedstrijden als invaller speelde voor de grootmacht uit Istanbul, heeft het volgens diverse Turkse media aan de stok gekregen met Ibrahim Celikkol. Dat is een bekend acteur en model.

/

Ibrahim zou per ongeluk tegen de verloofde van Selçuk zijn aangelopen, maar de middenvelder van Fenerbahçe pikte dat niet. “Ibrahim was erg dronken”, laat hij optekenen in de Turkse media. “Hij pakte mijn verloofde hard bij haar arm. Ik was enorm boos en heb ingegrepen.”

Het kwam naar verluidt tot een handgemeen en omstanders moesten ingrijpen om Selçuk tot bedaren te brengen. De 23-voudig international van Turkije stapte vervolgens bij zijn verloofde de taxi in. Ibrahim koos het hazenpad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit gedacht dat er een artikel van Selcuk Sahin zou verschijnen op VZ.

8 januari 2015 om 14:38

Why not

8 januari 2015 om 14:50

Het is de meest kansloze voetballer die er rondloopt. Speelt enkel bij een club als Fener omdat de voorzitter verliefd op hem is. Echt top punt van Turkse tokkie

8 januari 2015 om 14:39

Ardaturan14

Geef je helemaal gelijk. Had ik ook nooit gedacht.

8 januari 2015 om 14:44

Zijn er wel meerdere.

8 januari 2015 om 16:01

Dit is toch die speler door 1 van de VZ-leden hier continu op een sarcastische manier de hemel is ingeprezen?

Of verwar ik hem nu met iemand anders?

Verder een grappig bericht maar of het echt hier thuis hoort...

8 januari 2015 om 16:54

Was dat niet Sararer ofzo?

9 januari 2015 om 07:17

Jij bedoelt wss samet samanci

waarom zet voetbalzone dit nieuws hier hahaha..
veder echt een turkse type nieuws die selcuk moet echt weg van fener.
die man verdient miljoenen zonder wat te doen. doktoren redden levens krijgen 6000 per maand.
selcuk zit op de bank krijgt 600.000 per maand waar gaat de wereld heen!

8 januari 2015 om 14:40

Jij gaat mij niet vertellen dat die 150000 per week verdiend want dan zou ik ook bij een club als Fener minimaal 50000 per week kan verdienen. Lijkt me een beetje overdreven voor een overschatte voetballer

8 januari 2015 om 14:41

Selcuk redt ook levens hoor door op de bank te blijven! Als hij namelijk wel speelt, krijg ik een hartaanval.

8 januari 2015 om 14:59

6 ton per maand ? Ben je gek ofzo

8 januari 2015 om 16:55

Dus bij behoort tot de een van de best betaalde spelers ter wereld? 7,2 miljoen op jaarbasis is erg veel vindt je niet?

De beste man kan de krantenkoppen niet halen met zijn voetbalkwaliteiten, dus moet het maar zo.

Lees het nergens in de turkse media anders hoor. Iemand opgevallen?

8 januari 2015 om 14:42

Volgens mij staat het ook bij hurriyet.

Is natuurlijk heel normaal om te slaan na zo'n non-event.

Goed dat de eer is gered hoor, Selçuk. Stel je voor zeg, iemand grijpt je vriendin bij de arm. Ja, daar moet je op slaan. Echt wel.

8 januari 2015 om 14:50

Woe zegt dat hij begonnen is met slaan? Dat hij ingrijpt is heel normaal, maar daarna liep het uit op een handgemeen. Misschien pikte Ibrahim, die heel erg dronken was, de manier van ingrijpen niet en sloeg hij Selcuk. Dit artikel bevat veel te weinig informatie om een van de twee de schuld te geven. Daarnaast is het ook heel erg dom om zomaar iemand hardhandig bij de arm te grijpen zonder reden.

8 januari 2015 om 15:55

iedereen komt

Waar staat dat hij geslagen heeft? Ik zie het nergens staan.

Als ik zie dat een dronken man mijn vriendin bij haar arm grijpt en zij is daar niet van gediend zal ik ook verhaal gaan halen. Ik neem aan u ook of laat u uw vrouw aan haar lot over?

8 januari 2015 om 16:04

75draytonpark,

Mijn vrouw is intelligent genoeg om zelf zo iemand verbaal op zijn plek te zetten, die heeft mij niet nodig als koene ridder.

En in milieus waar geknokt wordt, daar komen wij ook al niet. We zijn voldoende intelligent om zo'n plekken te vermijden.

Het is nog nooit gebeurd, maar mocht het gebeuren dat zo'n armgrijper écht fysiek zou worden, dan heeft die kerel echt wel pech. Mijn vrouw is immers advocate. Wellicht heeft ze daarna chronische helse pijnen die natuurlijk vergoed moeten worden en kleedt ze de dader financieel wel uit in de rechtszaal. Ik heb nu al medelijden met de toekomstige agressor.

Niet verwacht dat VZ iets over Selcuk Sahin gingen schrijven.

Deze Selcuk speelde zelfs als turkse international hahaha niet te geloven.

Over welke Selcuk gaat het? Ik neem aan Sucuk Selcuk wat een kansloze voetballer is dat zeg! Snap nog steeds niet hoe hij prof is geworden.

Haalt Selcuk een keer het nieuws, is het vanwege dit. Geinteresseerde clubs die nog een middenvelder zoeken? Strik er omheen and he's all yours!

11 invalbeurten, dat zijn waarschijnlijk 11 minuten in totaal dit seizoen. Wat een clown is dit zeg. Ik heb er niets over gelezen in de turkse media en wel op voetbalzone haha

Heel toevallig dat dit soort incidenten regelmatig bij Fenerbahce voorkomt bijvoorbeeld Caner was ook een hoe noem je dat iets met de de hoorn van een Stier of tewel pezo in het turks

9 januari 2015 om 13:10

Jij bent echt handicap volgensmij , dit komt juist nooit bij fener voor. Jullie felipe melo die deur opslot doet en zijn teamgenoten inelkaar sloeg of gokhan tore die pistool in de mond van calhanoglu deed lijkt me erger dan dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren