Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe betreurt blessure 'kreupele' Kuyt: 'Gaf tegenstander moraal'

Laatste update:

Fenerbahçe slaagde er donderdag ondanks een doelpunt van Dirk Kuyt niet in de finale van de Europa League te bereiken. Benfica was in Lissabon met 3-1 te sterk voor het team van Aykut Kocaman, dat de heenwedstrijd in Istanbul vorige week met 1-0 had gewonnen. Ola John was geschorst voor de return in de halve eindstrijd, maar is voor de finale van 15 mei in Amsterdam weer van de partij.

/

Kuyt kreeg vlak voor rust een flinke tik op zijn borst en dat was waarschijnlijk de reden dat de Nederlander in het tweede bedrijf minder aanwezig was. "Dat gaf de tegenstander moraal. Kuyt speelde het duel kreupel uit en de blessure van Selçuk Sahin deed ons ook pijn", verzekerde de oefenmeester van Fenerbahçe na afloop.

Fenerbahçe won het heenduel in Istanbul met 1-0, maar een ruimere overwinning had vorige week zeker niet misstaan. Na de derde treffer van Benfica nam Fenerbahçe veel risico in Lissabon. "We speelden Russisch roulette. Lange ballen en zonder verstand."

Historisch moment
Volgens Benfica-trainer Jorge Jesus is de finaleplek van zijn ploeg niet meer dan terecht. "Dit is een historisch moment. We staan terecht in de finale van de Europa League. Ondanks dat we pech hadden in Istanbul heeft de beste uiteindelijk gewonnen. We hebben vier jaar gewerkt aan dit team. Het winnen van de Europa League zou de kroon op ons werk zijn."

Fenerbahçe is verdiend uitgeschakeld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 mei 2013 om 08:24

Ik heb het nooit op deze manier bekeken, maar de trainer heeft volgens mij het idee dat Kuijt het antwoord op problemen is. Heerlijke speler om in je team te hebben, maar zag hem gister op een heleboel plekken lopen waar die doorgaans bij andere clubs een No Fly Zone had.

Daar terzijde, even over de wedstrijd. Wat een mooordend tempo zeg, ik heb niet vaak zo'n eerste helft gezien. Het spel heeft geen sec stil gelegen, geen sec is er rust gezocht door een speler of wat dan ook. Niet even tikkie terug, maar alles met mach 3 naar voren.
Het kwam het spel niet ten goede, maar wat een tempo.. was erg indrukwekkend.

Gaf een kreupele Kuyt de tegenstander moraal? Ik denk eerder het feit dat Kuyt speelde de tegenstander moraal gaf.. man man man, wat moet je in hemelsnaam met Kuyt?

Als Kuyt nog eenmaal door van Gaal wordt geselecteerd dan is er iets goed mis. Zelfs hard werken doet ie niet meer, techniek op onderafdelingniveau, drama die gast.

3 mei 2013 om 09:32

Hahaha, zelfs hard werken doet hij niet meer? Kuyt heeft meer gelopen dan je in een wedstrijd KUNT lopen.

Jammer van Fenerbahçe, ze hadden het duel in Istanbul al op slot moeten gooien. Wens Chelsea en Benfica veel succes

De blessure van Selcuk deed ons ook pijn?
Dat hij in de basis begon deed mij pijn. Dat hij geen bal kan tikken van 2 m deed mij pijn.
Dat Caner elke sirieuze kans van Fener vern#kte deed mij pijn.
Dat Fener het niet thuis beslist had deed mij pijn.

Pech in Istanbul. Laat me niet lachen. Pech dat je niet met 4-0 bent afgedroogt, ja. Benfica is echt een irritante club, sowieso is het al schandalig dat er maar één Portugees in de basis stond. De supporters waren geweldig en sportief, dat wel. Benfica was gisteren de verdiende winnaar, maar op basis van twee wedstrijden is het onverdient. Verder praat Aykut zoals altijd onzin. Selcuk deed Fener pijn??. Die gozer heeft heeeelemaal niet gedaan en over Kuyt en zijn enorme kans wil ik niet over hebben.

3 mei 2013 om 10:43

De supporters van Benfica waren niet echt sportief. Alleen toen Gokhan werd weggedragen werd en geklapt. Er werd gefloten en met van alles gegooid. Dus ik weet niet naar welke wedstrijd jij hebt gekeken.

'een tik op de borst gaf Benfica moraal'

Ik heb gister als neutrale kijker toch echt wat anders gezien. Benfica was voor de trap op de borst van Kuyt de betere, en na de trap op Kuyt waren ze .... nog steeds de betere. Sterker nog, na de goal van Kuyt tot aan de rust was Benfica fenomenaal! Daarnaast heeft de scheidsrechters 2 handsballen over het hoofd gezien... Dus gewoon over de afgelopen 90 minuten de terechte winnaar!

hoe is het nou met de ene van Fener die KO ging ?

3 mei 2013 om 11:34

Hij maakt het goed. Hij heeft een hechting aan zijn lip en volgens mij een paar tanden gebroken. Dat de scheidsrechter geen kaart heeft gegeven blijf ik vreemd vinden.

Ow, kijk, het Kuyt bashen is weer begonnen. Vergeet alleen niet dat deze man wel meer bereikt heeft dan 99% procent van alle eredivisie-spelers die jullie elk weekend zo goed vinden.

On: Benfica was gewoon beter, ze hebben ervoor gestreden maar dit verlies moeten ze gewoon accepteren, ipv rare excuses te zoeken.

Duidelijk toch een gebrek aan de juiste ervaring mbt spelen in een halve finale.

Dat Kocaman met 10 man zou verdedigen is te verwachten zowel score als zijn voetbal begrip maar als fener dan met zo'n 10 minuten te gaan 1 doelpunt nodig heeft en dan echt alleen maar domme lange ballen speelt en niet 1x probeerde om iets op te bouwen of zelfs bij de lange bal allemaal samen op 1 plek te gaan staan voor die geluks bal die dan voor de voeten moet vallen dan kunnen we allemaal concluderen dat Aykut Kocaman nooit een plan B of plan C heeft gemaakt voor de mogelijke situatie..

Duidelijk niveau en tempo verschil en nee ook mijn clubje komt te kort in de Champions league kwart finale dus dit is niet om te bashen.

Geef wel eerlijk toe dat ik het Fener niet gunde vanwege de omkoop praktijken als dat niet zo was geweest had ik er persoonlijk een minder grote afkeer tegen gehad over een mogelijke finale plaats.

volgens mij klopt de gehele tekst niet, blessure van Kuyt? of bedoel je Gokhan Gonul... die coach beweert dat ze pech hadden in istanbul... dat was meer 'geluk ..

Benfica was de betere ploeg, maar al dat vallen was wel triest. Fener heeft haar best gedaan dit seizoen, maar konden ze niet doen. Goed dat ze voor Turkije de nodige punten hebben gewonnen.

Prachtige jaar voor turkse voetbal. Bedankt Fener en Galatasaray.
Ik ben trots op Fenerbahce en Galatasaray. Beste jaar in de afgelopen jaren.
Kijk nou is wie ze allemaal hebben verslagen dit jaar. Schalke , Marseille , Real Madrid , Lazio , Manchester United , Monchengladbach , Viktoria Plzen , Braga , Bate , Cluj.

Knap om te zien dar er v.a. 2003, Portugese clubs 5 x tot de EL finale zijn door gedrongen. (2x Porto, 1X Sporting, 1X Braga en nu eindelijk ook 1X Benfica.)

op basis van deze cijfers heb je 50 kans dat er een Portuguese club in de finale staat. lol

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren