Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ploeterend Fenerbahçe ontsnapt mede dankzij Kuyt bij promovendus

Laatste update:

Fenerbahçe heeft met pijn en moeite drie punten aan het totaal toegevoegd. Dirk Kuyt en consorten wonnen zaterdagavond met 1-2 op bezoek bij promovendus Akhisar Belediyespor en klimmen naar de vierde plaats in de Süper Lig. Donderdag gaan de Gele Kanaries op bezoek bij het Cypriotische AEL Limassol voor het vierde groepsduel in de Europa League.

Fenerbahçe moest in de beginfase het spel maken, want in het eigen Manisa 19 Maiys Stadion hield Akhisar alle spelers op de eigen helft. Bij een spaarzame counter kreeg de thuisploeg een vrije trap en via Selcuk Sahin kopte verdediger Cagdas Atan de openingstreffer tegen de touwen: 1-0. De ruimtes waren klein, maar desondanks kwamen de bezoekers snel weer langszij. Cristian Baroni legde een vrije trap bij de tweede paal en daar kon Kuyt ongehinderd inkoppen: 1-1.

Na een halfuur werd het zelfs 1-2 en Kuyt was opnieuw belangrijk. De Katwijker kopte na een voorzet de bal terug en Selcuk tikte van dichtbij binnen. Akhisar kwam vlak voor rust nog bijna op gelijke hoogte nadat doelman Volkan Demirel een terugspeelpass niet controleerde, maar de bal ging nog net naast. Akhisar rook dat er wat te halen viel tegen de traditionele titelkandidaat en speelde gerichter naar voren.

Vijf minuten na rust kwam de thuisploeg van Hamza Hamsaoglu bijna op gelijke hoogte, maar na een lange bal won Volkan Demirel het één-op-éénduel met Ahmet Cebe. De rechtsback was een kwartier voor tijd ook dicht bij een doelpunt, maar hij schoot net naast. Trainer Aykut Kocaman moest in de slotfase nog een aantal keer billenknijpen, met name toen Kuyt een strafschop leek te veroorzaken, maar ging uiteindelijk wel met drie punten terug naar Istanboel.

Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaaa, eindelijk weer Kuyt in de titel!

Geloof niet dat we een mooie reeks kunnen neerzetten met Kocaman aan het roer. Ik was Sezer zowat vergeten, en hij speelt redelijk goed. Waarom speelt Selcuk dan nog? En ja Selcuk heeft met dat doelpunt zichzelf voor de komende 3 jaar een contract vastgesteld, jammer. Een Turks spreekwoord: "zelfs een kapotte klok laat 2 maal per dag de goede tijd zien" dat is hier van toepassing.

Sow speelt als een beest, Kuyt is ook goed, maar dan is het zo jammer dat Stoch niet de hele wedstrijd vol mag maken, om weer ritme op te doen. Ik ben niet erg positief over de toekomst, maar we'll see.

3 november 2012 om 20:03

Helemaal gelijk, dit seizoen blij zijn met elk wedstrijd die we winnen. Niet denken aan een kampioenschap ( helemaal als de spelers niet gemotiveerd zijn om goed te spelen ) en ook heel blij om pubertalent sezer te zien , maar mis semih nog altijd en alex

Fenerbahce speelt echt dramatisch.
We missen alex zeer zeker.
Alex had zoveel creativiteit en dat is er nu niet. Dat word duidelijk gemist. Hij zette meestal goede aanvallen op, kon spitsen alleen voor het doel zetten en scoorde vaak belangrijke doelpunten.

Nu is alex weg en speelt aykut alsnog maar met 1 spits.
Die man is echt heftig gestoord.

De slotfase was al helemaal om niet aan te gluren.
Akhisar zette ons vast op ons eigen helft. Dat kan toch niet waar zijn, het grote fenerbahce word tegen de muur gedrukt door een promovendus

Wat een dramatisch voetbal zeg. Er zit gewoon geen motivatie, geen vechtersmentaliteit in de spelers. De enige waarvan je kan zeggen dat hij het wekelijks goed doet is Sow. De verdediging is zo lek als een mandje. Serdar en Hasan Ali mogen lekker terug naar Kayseri. Bekir speelt bijna altijd belabberd, en Gokhan is al weken dramatisch uit vorm, was gewoon een van de slechtsten vandaag.
Kuyt raakt ook te vaak de bal kwijt. Ben blij voor hem dat hij scoort en hij gaf een goede assist, maar hij moet toch echt wat beter nadenken wat hij doet. Selcuk was weer dramatisch. Vind het jammer dat hij scoorde, nu zal hij zeker een contract voor het leven krijgen, Aziz Yildirim kennende... Sezer speelde maar even mee, maar je ziet gelijk dat hij minstens 3x zo goed is als die kluns van een Selcuk. Hoop dat hij vaker de kans krijgt in de toekomst.

En we zijn vorige week al op bezoek geweest hij Limassol VZ, sjezus, doe je huiswerk...

4 november 2012 om 11:46

Gast meen je dit nou ? Jullie moeten donderdag weer tegen Limassol.

Je hebt altijd wel heel leuk kritiek over mijn 'boven de rest staan' volgens jou, maar zou je niet eerst de feiten over je eigen club op een rijtje hebben voordat je mij komt bekritiseren ? Eerst was Alex nog onbekend voordat hij naar Fener kwam(kapitein van Selecao) en nu doet Vz haar werk niet goed(?!).

4 november 2012 om 21:44

Haha, wat een supergenie ben jij dan? Er staat dat ze op bezoek gaan bij Limassol, maar zij komen bij ons op bezoek.

4 november 2012 om 21:56

En je gaat me trouwens niet vertellen dat jij Alex kende toen hij naar Fener kwam in 2004, net als zo een beetje heel Turkije. Lijkt me logisch dat ik daarop doelde toen ik zei dat hij nog onbekend was, of snap je dit ook niet?

Wikipedia doet wonderen...

Leuk dat Kuyt en Selcuk Sahin hebben gescoord. Van Kuyt verwacht ik nog een hoop, maar van Sahin niks.

Slecht voetbal, maar toch gewonnen. Het zou wel heel erg zijn als Fener hier punten liet liggen. Sow speelde weer sterk, wat een geweldige transfer is dat van Fener zeg. Volkan bijna weer met een enorme blunder, ik kreeg even een Schalke flashback. Selcuk mag vervangen worden door Sezer, hij is een stuk beter dan Selcuk Sahin.

Heb de wedstrijd niet kunnen zien ivm een hele goeie vriend van mij die ging verloven , moest er bij zijn xd

Heb net de samenvatting teruggekeken op ligtv , god Fener was weer dramatisch! Sow speelt weer lekker hoorde ik, Kuyt mwaa doet zn best , daarom is die ook gehaald.

En mensen Sezer is als ik me niet vergis 28 jaar ofzo ? Hoezo talent ? -.-

Geloof het of niet , ik geloof er heilig in dat we donderdag tegen de Grieken goed gaan knallen. Al met al een overwinning en 3 punten die broodnodig waren.

Op naar Donderdag !

3 november 2012 om 23:11

Sezer is vandaag 27 geworden. Dus eigenlijk de jaren waarin een voetballer het beste presteert. En speelde heel goed met zijn korte paasjes

Als Selcuk Xavi Sahin de beslissende goal maakt voor Fenerbahce dan word het een lastig jaar...

Ik snap eigenlijk niet wat jullie in Sow zien. Hij was vandaag onzichtbaar op het veld. En heeft de dribbels en kracht van een Niang of Emenike niet.als enige spits redt hij het gewoon niet

3 november 2012 om 23:20

Sow vind ik op zich een prima spits maar zoals jij het al aangeeft redt hij het niet in zijn eentje. In een systeem met 2 spitsen zou hij beter uit de voeten komen.

4 november 2012 om 00:21

Maak je een grap ? Sow is een klasbak pur sang. Hij heeft misschien niet de fysieke kwaliteiten die een Niang of een Emenike heeft , maar zwak is die zeker niet . En wat nog belangrijker is ; Sow is een meester in het maken van doelpunten.

Maar fener heeft juist een speler nodig die fysiek sterk is in een 4-2-3-1 systeem. Iemand die een mannetje voorbij kan. En tot nu toe heeft Sow er maar 4 gescoort. Hij zal er wel 25 inknallen als fener met 2 spitsen speelt, hij heeft echt een hele goeie techniek, snelheif en afmakingsvermogen. Maar in het systeem waar fener in speelt redt hij het niet

Zo weinig reacties.. Tjah duidelijk waarom... mensen nemen geen moeite meer om dezelfde dingen op te schrijven.. Vandaag weer totaal geen 1 fatsoenlijke aanval van Fener gezien.. 2 doelpunten kwamen dan uit carambools en als je zelfs ziet dat Selcuk scoort in leeg doel dan zegt dat ook veel.. Trouwens vandaag speelde Selcuk als een joker voor de 2 libero's Topal en Christian.. als het al zover is gekomen dan schijt ik op de filosofie en denkwijze.. Momenteel spelen bij FB 2 spelers die het voor de hele team verpesten.. Selcuk en Bekir zijn geen basisspelers en kunnen zelfs ook geen bankspelers genoemd worden!! Stoch is op... komt allemaal door Aykut Kocaman.. die de ene week Caner opstelt en de andere week weeer Stoch.. Kuyt die soms wel goed speelt en soms nergens te bekennen is, veel foutieve passjes en kan geen mannatje passeren!.. Zelfde geldt voor Christian.. soms speelt hij de sterren van de wereld en dan is Fener ook goed! en soms is hij nergens te bekennen..
2 centrale vaste basisspelers zijn geblesseerd met Yobo en Egemen.. Meireles de miljoenenaankoop is ook geblesseerd.. Topuz is geblesseerd.. Topal was geblesseerd.. Dit kan toch geen toeval meer zijn.. de spelers worden niet goed getraind.. steeds maar weer dezelfde verhaal.. opwarmertje en daarna 5 tegen 2 balafpakkertje en dan een wedstrijdje op een halve veld en klaar is Groothoofd..

Kocaman zei ook nogeens dat trainingen worden gedaan omdat het moet en om niet jezelf te verbeteren.. interessant!.. Hij heeft Fener gewoon kapot gemaakt.. en niemand die daar wat tegen doet..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren