SMK88
Algemeen
Vrienden (13)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 21 november 2011
 • SMK88
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 9.047
 • 29 jaar (22-12-1988)
 • Rotterdam
 • Erasmus Universiteit
 • Assistent Manager PR & Reclame
 • 13
Persoonlijke berichten
25 mei 2016 om 13:21
#101

Ik heb een reactie van je gezien dat je la Liga een uiterst zwakke competitie vind en dat enkel de top 7 wat voorstelt. Van die top 7 spelen er elk jaar 4 ploegen steevast in Europese halve finales en finales. Daarnaast zeg je dat de rechterrijtje een pak sterker is dan het rechterrijtje van Spanje. Aangezien de topclubs in Spanje sterker zijn dan die van Engeland (feiten : check de finalisten van Europese finales van de laatste 8 a 10 jaar) , zou er een heel sterke bovengrens zijn in Spanje en de onderste ploegen zouden mijlen achter staan op de rest. Nu heb ik dat eens nagekeken tussen de 7e plek en de laatste in Spanje is er 20 punten verschil. Tussen de 7e in Engeland en de laatste in Engeland is er 35 punten verschil. De voorlaatste heeft 18 punten achterstand. Leg mij nu uit hoe het dan komt dat het verschil tussen de laatste en de 7e plek kleiner is dan die van in Engeland.

11 januari 2018 om 18:53
#102

Sorry maar wat ben jij een arrogante kerel zeg om vrouwen te gaan beledigen.

Kansloos 2.0 zeg en blijkbaar kom je iets te kort thuis.

20 maart 2018 om 07:55
#103

"hou toch op met dat sentimentele geneuzel omtrent Ten Hag."

Dit zei jij gister tegen mij in een artikel omtrent Younes.
Ik heb gevraagd wat je daar precies mee bedoelt, maar heb nog geen antwoord. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd over welk sentimentele geneuzel het gaat als ik gewoon vind dat Younes zijn werk moet doen, ook voor 120 seconden..

Ik zou het waarderen als je jezelf wil toelichten want ben eigenlijk niet gediend van dergelijk gedrag en ondanks dat dit 'maar het internet is' vind ik dat je je medemens nog altijd met respect dient te behandelen.

20 maart 2018 om 11:48
#104

Dan zal de fout eerder bij VZ liggen dan bij mij? Ik kan jou niet een notificatie sturen dat ik op jou gereageerd heb..

Oke, nou ik vind het nogal wat om iemand te beschuldigen van sentimenteel geneuzel terwijl dit serieus mijn eerste reactie omtrent deze situatie was.
Het is niet zo gek dat ik hem persoonlijk opvat, aangezien je op mij hebt gereageerd.. Dan had je hem anders moeten insteken, of gewoon reageren helemaal onderaan en dan gericht aan de rest van Vz..

Dat jij de kant van Younes wil kiezen is je goed recht, maar doe dan niet alsof het normaal gedrag is om werkweigering te vertonen. Bij mijn werkgever wordt dat niet geaccepteerd en ook bij anderen in mijn omgeving niet.
Of ten Hag nou juist handelde of niet -dat gaf ik tevens aan in mijn bericht in het artikel- hoort Younes te allen tijde op te staan en het veld in te gaan. Misschien deed hij dit wel om iemand eraf te halen die echt niet meer kon lopen.. Younes denkt dat het allemaal om hem moet draaien, maar zo werkt het niet bij een club als Ajax.
Niemand is groter dan de club. Al helemaal Younes niet.

Dan had hij gewoon moeten invallen en later zijn beklag doen over Ten Hag, dan had ie nog gelijk ook. Nu is het een klein verwend kind dat niet wil doen wat gevraagd wordt omdat het meneer niet meezit.

Ik ben zelf geen Ajax-fan of ten Hag-fan maar heb wel een mening hierover en dat is dat Younes kinderachtig bezig was.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 22 maart
Chelsea denkt aan de komst van Péter Gulácsi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren