Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht wacht ‘pittig’ tweeluik met club die loopbaan Luka Modric lanceerde

Laatste update:

Het is alweer acht jaar geleden dat FC Utrecht na een legendarisch tweeluik met de Schotse topclub Celtic de groepsfase van de Europa League wist te bereiken. Grootmachten Napoli en Liverpool kwamen daarna op bezoek in de Galgenwaard en Steaua Boekarest bleek de enige ploeg die dat seizoen een poulewedstrijd van de Domstedelingen, die uiteindelijk met vijf gelijke spelen en een nederlaag op de laatste plaats eindigden, kon winnen. In de jaren daarna volgden in de voorrondes van het tweede Europese bekertoernooi een blamage tegen het Luxemburgse Differdange en, twee jaar geleden, een heldhaftige poging die uiteindelijk net strandde tegen het Russische Zenit Sint-Petersburg. Dit seizoen is HSK Zrinjski Mostar de eerste horde op weg naar de groepsfase en FC Utrecht treedt donderdagavond in eigen huis voor de eerste keer aan tegen de Bosnische opponent.

Door Robin Bruggeman

Zrinsjki zal een ander FC Utrecht tegenkomen dan de ploeg die twee maanden geleden ten koste van Vitesse een ticket voor Europees voetbal in de wacht sleepte. Trainer John van den Brom nam het stokje over van de ervaren Dick Advocaat en in het kielzog van de Kleine Generaal vertrokken in de afgelopen weken ook Nicolas Gavory, Lukas Görtler, Nick Marsman, Dario Dumic, Cyriel Dessers, Michiel Kramer en de huurlingen Riechedly Bazoer, Timo Letschert en Oussame Tannane uit Utrecht. Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam zat echter niet stil en hij sloeg een aantal flinke slagen op de transfermarkt. De sportbestuurder hengelde Justin Lonwijk transfervrij binnen uit de jeugdopleiding van PSV en verwelkomde met Adam Maher, Adrián Dalmau en Václav Cerny drie gerichte versterkingen die FC Utrecht bewust verkozen boven andere geïnteresseerde partijen.

Maher werkte vorig seizoen al met Van den Brom samen in Alkmaar en hoewel AZ de spelmaker graag binnenboord had gehouden, gaf de vijfvoudig international van het Nederlands elftal er de voorkeur aan om zijn loopbaan voort te zetten bij medesubtopper FC Utrecht. De middenvelder moet samen met Cerny, ooit een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Ajax, maar in de afgelopen seizoenen niet in staat om het laatste stapje richting de hoofdmacht te zetten, de aanvoer voor Dalmau gaan verzorgen. De 25-jarige spits werd vorig jaar door Heracles Almelo opgepikt uit het tweede elftal van Villarreal en produceerde maar liefst negentien doelpunten in zijn eerste seizoen in de Eredivisie.

FC Utrecht versterkte zich deze zomer met onder meer Adam Maher.

Zuidam lijkt er zodoende in geslaagd om zijn selectie ruimschoots voordat FC Utrecht zijn eerste wedstrijd moet spelen op orde te hebben: “Ik ben hartstikke tevreden en ik kijk met trots naar de selectie”, vertelde hij onlangs in gesprek met FOX Sports. “Voorlopig blijft de selectie zoals hij nu is, maar je weet nooit wat er kan gebeuren. We moeten altijd scherp blijven en altijd ons huiswerk blijven doen zodat we klaar zijn om te schakelen als er wel wat gebeurt. Voorlopig ga ik alleen bij de Albert Heijn of de Jumbo shoppen”, sloot hij af met een glimlach.

Recordkampioen
In Zrinsjki treft FC Utrecht een tegenstander die ook met de nodige mutaties in de selectie te maken heeft gekregen. Topscorer Nemanja Bilbija vertrok in januari al naar het Koreaanse Gangwon FC en met de naar het Griekse Larisa overgestapte Milos Filipovic vertrok er begin deze maand een speler die in het afgelopen seizoen goed was voor acht doelpunten en zeven assists in de Bosnische Premijer Liga. Daartegenover staat wel de komst van linksbuiten Miljan Govedarica, terwijl met spits Irfan Hadzic een speler met een verleden in Nederland binnen werd gehengeld. De 26-jarige spits maakte tussen begin 2012 en begin 2013 deel uit van de gedeelde jeugdopleiding van Vitesse en AGOVV en stond in de jaren daarna onder contract bij clubs als Royal Antwerp, het Slowaakse Zlate Moravce en het Sloveense NK Celje.

Samen met de van Lokeren overgenomen Mario Ticinovic en andere nieuwkomers als Ivan Lendric en Damir Zlomislic moeten zij de droom van Zrinjski om in de groepsfase van een Europees toernooi te kunnen spelen uit laten komen. De club uit Mostar is met zes landstitels de recordkampioen van Bosnië en Herzegovina en maakt doorgaans met de uit Sarajevo afkomstige clubs FK Sarajevo en FK Zeljeznicar de dienst uit in de Bosnische hoogste afdeling. Zrinjski, de nummer twee van vorig seizoen, is de afgelopen seizoenen gepokt en gemazeld in het Europese voorrondevoetbal, al wist de club nog ooit door te stoten tot een hoofdtoernooi. Vorig seizoen werd er nog wel afgerekend met Spartak Trnava en Valletta in de eerste kwalificatierondes van de Europa League, maar bleek het Bulgaarse Ludogorets Razgrad over twee wedstrijden net een maatje te groot.

Luka Modric
Zrinjski kende deze zomer ook een succesvol begin van de Europese campagne door met twee keer een 3-0 overwinning af te rekenen met het Macedonische Akademija Pandev, de proftak van een door Genoa-aanvaller Goran Pandev opgezette jeugdacademie. De historie van Zrinjski zelf zal overigens ook voor altijd verbonden zijn aan die van een voetballer van naam. Vanwege de ligging van Mostar in de buurt van de Kroatische grens en de aanwezigheid van een grote Kroatische bevolkingsgroep is de geschiedenis van de club nauw verbonden geweest met die van het westelijke buurland. Zo kon het dat de latere Ballon d’Or-winnaar Luka Modric in de zomer van 2003 door Dinamo Zagreb werd uitgeleend aan Zrinjski om de nodige hardheid en ervaring op te doen.

Een jonge Luka Modric maakte vijftien jaar geleden veel indruk in het shirt van Zrinjski.

De huidige speler van Real Madrid werd in die tijd al gezien als een groot talent, maar vanwege zijn frêle gestel waren er toch twijfels of hij wel geschikt zou zijn voor een loopbaan als profvoetballer. Als proef op de som stuurde Dinamo hem naar de keiharde Bosnische Liga, die in die tijd werd gezien als een van de meest fysieke en ruwe competities van Europa, waar de clubs werden gesteund door intimiderende ultra-groeperingen die zich tegen alles richtten wat hen niet aanstond. Modric toonde in zijn jaar in de Bosnische competitie echter aan niet alleen aan dat hij over veel talent beschikte, maar ook dat hij mentaal sterk in zijn schoenen stond. De destijds net achttienjarige Modric speelde zijn tegenstanders regelmatig zoek en werd aan het einde van zijn enige seizoen in Bosnië uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

Zestien jaar later wordt Modric gezien als een van de beste middenvelders van zijn generatie en zal hij waarschijnlijk niet al te vaak meer terugdenken aan het seizoen dat hij in Mostar spendeerde. Zijn oude club is na al die jaren nog steeds een fysiek sterke tegenstander en Van den Brom gaat uit van ‘pittig’ tweeluik, waarvan de return volgende week donderdag wordt gespeeld in Bosnië: “Het is een tegenstander die we beslist niet moeten onderschatten. Ze hebben een team dat compact kan spelen, maar zeker ook voetballend vermogen heeft”, vertelde hij onlangs in gesprek met het Algemeen Dagblad. De nieuwe trainer hoopt zijn periode in de Domstad echter op positieve wijze te kunnen beginnen door kwalificatie voor de groepsfase af te kunnen dwingen: “Dat lijkt me logisch natuurlijk. Als je ergens aan meedoet, wil je het hoogste bereiken. We zijn goed bezig met FC Utrecht, hebben een prima selectie. Dus we hebben zeker geloof in onze kansen. We hebben er zin in.”

Denk jij dat FC Utrecht HSK Zrinjski Mostar uit gaat schakelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Come on Utreg, stuur ze met een 2-0 of meer naar huis, het zal lastig worden in die hitte, maar het moet echt te doen zijn

Het zal denk ik niet zo gemakkelijk gaan als de meeste denken. Utrecht heeft de hoogste club geloot met een ongeplaatste status.

24 juli 2019 om 08:33

Zal echt niet makkelijk zijn, maar even serieus, de #2 uit Bosnië en Herzegovina... Een beetje meer lef mag ook wel. We hebben het over één van de zwakste competities uit Europa.

24 juli 2019 om 13:19

@masterapie 24 juli 2019 om 08:33 #714

Leuk en aardig, maar wij zijn hier helemaal nog niet klaar voor. We zijn niet gewend aan 39 graden (in tegenstelling tot onze Bosnische vrienden) en belangrijker nog: we hebben jaren 4-4-2 gespeeld met de 0 als eerste, tweede en derde uitgangspunt. Van den Brom gaat 4-3-3 met pressie spelen. Een compleet tegenovergesteld filosofie....dat vergt maanden en maanden om in te slijpen. Van den Brom heeft tot nu toe 4 weken gehad. Verder hebben we morgen geen spits beschikbaar (middenvelder Lonwijk zal in de punt spelen) en is onze linksback van een dramatisch niveau.

Het gaat niet om lef. Het is gewoon een sterke tegenstander en het is maar zeer zeer de vraag of wij hier klaar voor zijn, en dan ook nog in bizarre weersomstandigheden. Persoonlijk denk ik dat Zrinjski (een ingespeeld elftal) favoriet is. Dat meen ik echt.

24 juli 2019 om 13:54

Bosnië ligt niet in de woestijn hè. Die hebben net zo'n last van het weer als Utrecht. Ingespeeld tot op zekere hoogte, zoals hier boven te lezen valt in het artikel zijn er ook nieuwe spelers bij gekomen. Het spits-verhaal is erg vervelend, maar Zrinjski favoriet noemen? Gaat echt wel wat te ver. Heb het eerder al aangehaald, vd Brom heeft inmiddels genoeg Europese ervaring om het team hierop aan te passen.

24 juli 2019 om 14:18

Woestijn lijkt me wat overdreven, maar u zult niet blind zijn voor het feit dat het iedere zomer in Bosnië langere periodes 35-40 graden is. Die gasten zijn het gewend. Wij niet.

Verder is Zrinjski in tegenstelling tot ons niet van filosofie, strategie en tactiek veranderd. Die paar nieuwe spelers kunnen zo worden ingepast. Wij hebben niet alleen nieuwe spelers, maar ook een nieuwe strategie, tactiek en totaal nieuwe filosofie. In plaats van uitgaan van de 0 houden en omschakelen op basis van een 4-4-2, moet van den Brom nu 4-3-3 met pressievoetbal inslijpen. De trainer die dit in 3-4 weken voor elkaar krijgt moet nog uitgevonden worden.

Zrinjski is in deze bizarre weersomstandigheden zeker de favoriet. De odds die de bookmakers bieden (1:12) zouden wel eens een mooi rendementje kunnen bieden.

24 juli 2019 om 14:27

Als jij vol wilt houden dat ze favoriet zijn dan mag dat natuurlijk. Ik vind het zwaar overdreven en een vorm van indekken die me niet nodig lijkt. Geen mens is gemaakt om met deze omstandigheden te voetballen, Bosniã«r of Nederlander of wie dan ook.

Edit: je mag me ook rustig uitlachen hoor als Utrecht morgen verliest.

24 juli 2019 om 14:36

Ik hoop natuurlijk dat jij gelijk hebt, dus uitlachen zal ik je zeker niet als Utrecht morgen verliest.

Ik denk alleen simpelweg dat je de mogelijkheden van dit Utrecht in deze omstandigheden tegen deze tegenstander overschat. Dat heeft weinig met indekken te maken (voor wie of wat?), maar met een paar nuchtere constateringen.

24 juli 2019 om 16:58

Gibson moet je niet geloven kraakt alles omtrent Utrecht af en heeft op de suppo4tersite een levenslange ban gekregen.

24 juli 2019 om 17:27

@utregmeclub en wat zegt Gibson hier precies verkeerd dan? Ja hij belicht bijna alleen de negatieve aspecten voor Fcu, maar hij heeft wel gelijk dat mensen uit Bosnië beter gewend zijn aan deze temperaturen, hij heeft wel gelijk dat wij net 4 weken geleden zijn begonnen met een nieuwe speelwijze..

Natuurlijk vind ik ook dat wij het dan alsnog zouden moeten winnen, maar wat hij zegt zijn wel dingen waar je rekening mee moet houden

24 juli 2019 om 18:47

@Gibson

Om Zrinjski als favoriet te betitelen is weer het ander uiterste. Het is te hopen dat Utrecht snel een goal kan maken. Lonwijk heeft laten zien dat hij makkelijk een goal mee kan pakken en ik ga ervan uit dat vd Maarel linksback gaat spelen.

25 juli 2019 om 21:07

Nee, geen woestijn maar toch elk jaar in de zomer erg warm geloof me maar wij zijn erg warme zomers gewend hier in Bosnië. En inderdaad Utrecht gaat het niet makkelijk krijgen.

25 juli 2019 om 17:38

Gezien de recente geschiedenis kunnen we het hier in Nederland sowieso beter van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. De resultaten van de Nederlandse subtop in Europa is al jarenlang een ramp, dus ik wacht het wel even af voordat ik weer voorspellingen durf te doen.

Iemand enig idee hoe de basiself van Utrecht er nu uitziet? Speelt Lonwijk bijvoorbeeld? Die heeft volgens mij een goede voorbereiding achter de rug.

24 juli 2019 om 01:12

Afwezige zijn oa 3 spitsen helaas:
Makienok, Baheback, Dalmau, Overeem, Boussaid?

Opstelling zal dit worden:

Jensen, klaiber, Berrgstrom, Janssen, Guwara, Maher, Gustafson, vd streek, Cerny, Lonwijk, kerk

Lonwijk krijgt dus de voorkeur boven Venema!

Maar als iedereen fit is dan zal gustafson naar de nummer 10 positie gaan, een overeem naast maher spelen en Dalmau of baheback in de spits.
Lonwijk is denk ik gehaald als vervanger voor Gustafson die volgend jaar zal vertrekken, speelt een hele sterke voorbereiding en trekt de lijn van de play offs echt door als die zo doorgaat is het echt veruit de beste van Utrecht, speelt nu bij afwezigheid van van overeem in een controlerende rol en doet dat verassend goed.

24 juli 2019 om 01:26

Jensen, Klaiber, Bergström, Janssen, Guwara, Maher, Gustafson, vd Streek, Kerk, Lonwijk, Cerny is de verwachting.

24 juli 2019 om 03:28

En toch zou ik dit soort wedstrijden altijd starten met Urby in de basis. Dit gaat een zware pot worden in de hitte, tegen die Bosnische boeven.

24 juli 2019 om 12:17

Waar zou je Urby neerzetten dan? Hij heeft veel ervaring maar daar was regelmatig niets van te zien. Voetballend wel oke maar verdedigend gewoon steeds wat te laat en onbezonnen.

Hij was juist de gene die op beslissende momenten een domme penalty of rode kaart tegen kreeg.

Overeem, Maher, Strieder, Gustaf, Streekie en wie weet zelf Lonwijk zijn allemaal spelers die meer kunnen brengen.

Linksback is een optie maar daar wilt hij niet spelen.

25 juli 2019 om 01:37

Ik geloof je meteen, maar Maher Gustafson en vd Streek, is dat niet een veel te aanvallend middenveld?

25 juli 2019 om 02:48

Ja dat hangt er dus helemaal vanaf met wat voor plan Jvdb het tweeluik zal benaderen. Wat ik las, is dat hij er om te beginnen voor wil zorgen dat we de 0 thuis houden. Ik heb altijd het idee dat het bij Urby de "zin" van de dag is wat maakt of hij presteert of niet.

Natuurlijk kun je er niet blind van uit gaan dat het een eenvoudige pot zal worden, onderschatting kan een doodsteek zijn. Desondanks ben ik van mening dat FC Utrecht het als Nederlandse subtopper aan hun stand verplicht is om Zrinjski Mostar uit te schakelen. Ik geloof dat de selectie er, op wat details na, goed voor staat en het vertrouwen er is. Ben zeer benieuwd!

25 juli 2019 om 17:42

Daar ben ik nog niet zo gerust op. Als ik naar de basis kijk, zie ik buiten Maher (en ook hij is twijfelachtig) nou niet echt spelers van een hoog niveau voor Europese begrippen en het is altijd moeilijk in te schatten waar het niveau bij ploegen als HSK Zrinjski Mostar ligt. Vaak komen ze niet eens zo heel slecht voor de dag en te vaak worden dit soort wedstrijden veel te spannend.

Leuk verhaal en zo hebben we weer wat geleerd. Dat Modric van Dinamo Zagreb kwam zoals meerdere topspelers in het verleden was bekend.
Maar dit weten ze alleen in Bosnië nog.
Geen idee hoelang die competitie bestaat (waarschijnlijk na het Joegoslavië tribunaal) maar met 6 landstitels recordkampioen zijn hoor je niet veel.
Ik denk dat Utrecht zwaar gaat krijgen en al helemaal daar.
Fanatieke Joego's op de tribune zoals altijd en blijven gewoon vervelende tegenstanders om tegen te spelen die uit de Balkan.

24 juli 2019 om 09:43

Dat vind ik dus wel meevallen qua vervelende tegenstanders. Tuurlijk moeten we als FC Utrecht zijnde niemand onderschatten. Maar Joegoslavische clubs loot ik altijd graag in de EL. Wat mij betreft kan je veel beter Dinamo Zagreb, Partizan of Rode Ster loten dan andere “Oostblok” clubs als Shakhtar, Zenit, Spartak Moskou.

Ik zie hier echt kansen tegen voor FCU maar ik denk dat we tegen pak ‘m beet het Krasnodar van Vilhena er uitvlogen.

Tuurlijk hebben Baltische clubs een fanatieker publiek dan Rubin Kazan of Krasnodar, qua voetbalkwaliteiten zijn ze wel echt een stuk minder dan de topclubs en zelfs subtopclubs van andere Oost-Europese landen.

24 juli 2019 om 10:01

Vraag dat maar aan PSV toen ze tegen Osijek speelde..

24 juli 2019 om 17:10

Even uit interesse he: Je zegt dat je altijd graag Joegoslavische clubs loot, maar heb je het dan over de Fc?

Dit is naar mijn weten de eerste (voormalig) Joegoslavische ploeg waar FCU in Europees verband tegen speelt.

24 juli 2019 om 18:42

Nee ik bedoel tijdens de loting denk ik niet: “alsjeblieft geen Joegoslavische club.” Terwijl ik dat bij Zenit, Shakhtar, Spartak, Krasnodar etc. wel denk.

Heb dan liever topclubs uit Bosnië of Macedonië of iets dergelijks.

24 juli 2019 om 23:48

Kf Tirana kwam ook uit voormalig Joegoslavië

25 juli 2019 om 01:40

Tirana is de hoofdstad van Albanië en dat hoorde niet bij voormalig Joegoslavië. Kan zijn dat je in de wat bent met Kosovo.

25 juli 2019 om 17:45

@fcutrecht0300

Op voorhand teken je natuurlijk voor dit soort tegenstanders, maar uiteindelijk gaan dit soort wedstrijden altijd veel moeizamer dan verwacht. We hebben er hier in Nederland wel een handje van om het niveau van onze competitie te overschatten met betrekking tot andere kleine competities. Dat merk je ook vaak binnen de selecties van onze subtoppers en dat moet Utrecht wel zien te voorkomen.

Erg veel zin in de Europese campagne dit jaar. Ik hoop dat we thuis rustig aan doen qua drukken en zeker niet direct vol op de aanval gaan spelen. 1-0 of 2-0 zal een mooie uitgangspositie zijn. Ik heb het idee dat we bij een vroege 0-1 met deze opstelling erg veel moeite gaan krijgen om te domineren rondom de 16. Uiteindelijk moeten we de wedstrijd kapot spelen in Bosnië door lang 0-0 te houden. Via de snelheid van jongens als Kerk en Cerny kunnen we dan wat forceren in Bosnië. Voor mij is dat het ideale scenario om een ronde verder te komen.

Hopelijk wilt VdBrom niet direct vol op de aanval gaan, ik ben bang dat we dan in de counter de deksel op de neus krijgen.

Dit wordt extreem lastig. Sowieso alleen al omdat het weer morgen zeer extreem is. Daar zijn onze Bosnische vrienden meer gewend aan dan wij. Belangrijker dan dit: jaren hebben wij 4-4-2 gespeeld met de 0 als eerste, tweede en derde uitgangspunt. Nu hebben we een trainer die aanvallend 4-3-3 wil spelen en welgeteld vier weken de tijd heeft gehad om zijn speelstijl in te slijpen. Niet verwonderlijk gaf van den Brom zelf ook al aan dat dit moeizaam verloopt.

Tel daar bij op dat we morgen niet eens een spits van niveau hebben (vermoedelijk speelt KKD middenvelder Lonwijk in de punt van de aanval), hebben we een linksback die Top Oss nog niet aan zou kunnen en hebben we een middenveld zonder enige power of vechtlust. De conclusie kan volgens mij niets anders zijn dan dat het heel goed mogelijk is dat we uitgeschakeld gaan worden door Zrinjski.

Als van den Brom een jaar had kunnen trainen op zijn 'robotvoetbal' dat drijft op automatismen dan was het een ander verhaal, maar Utrecht is hier voor mijn gevoel helemaal nog niet klaar voor. De automatismen zitten er niet in. We zullen een enorme dosis geluk nodig hebben, als je het mij vraagt.

25 juli 2019 om 00:00

Ik weet dat je het graag benoemd. Maar even feiten wat betreft het weer in Nederland en Bosnie. Kijk even op klimaatinfo.nl en u zal zien dat de temperatuur in 'bosnie' en "nederland' nagenoeg gelijk is, over geheel het jaar zeker. Ook in de zomer is de piek in Nederland hoger. Laten we het maar niet over neerslag hebben, dan kunnen wij Hollanders zeker stoppen met klagen.
Wat ik wil zeggen: kom eerst met feiten, doe je eigen onderzoek. Heel erg belangrijk in deze tijd.

25 juli 2019 om 11:14

Over de hitte maakt coach Vukas [gibson: trainer Zrinjski) zich niet druk. “warm? In Mostar spelen we altijd bij deze temperaturen. Daar zijn we op voorbereid. Of het een voordeel voor ons is? Ach, misschien. Voordelen zijn relatief in het voetbal.”

Verder nog iets? Man man man.

het weer is ook extreem voor de tegenstander, dat scheelt dan weer

24 juli 2019 om 14:21

utregwatcher 24 juli 2019 om 13:49 #16

Nee. Dat is het punt. Het is iedere zomer in Bosnië periodes lang 35-40 graden. Dat is dus in geen enkel opzicht abnormaal of extreem voor die gasten. Die zijn het gewend.

25 juli 2019 om 17:46

In de zomer voetballen de spelers nauwelijks en inmiddels begint het in Nederland ook wel aardig te wennen. Voetballen in temperaturen van 35-40 graden went alleen als je in grote gedeeltes van het jaar in dat soort temperaturen voetbalt. Ook voor de Bosniers zijn dit lastige omstandigheden.

24 juli 2019 om 14:21

-dubbel-

Is die Gibson nou hier ook weer bezig? even wat voorspellingen van deze profeet die hij het afgelopen seizoen heeft gedaan:

-Utrecht zou tussen plek 10 en 14 eindigen
-We hadden het slechtste middenveld van Nederland (zat totaal geen voetbal in)
-We zouden nooit de playoffs winnen
-Het elftal viel niets aan te verdienen en er was geen speler meer waard dan een miljoen
-Haller kon alleen maar penalty's maken

Om nog maar te zwijgen van de voorspellingen die hij de afgelopen jaren heeft gedaan, wat meer gewoon een hetze was tegen de leiding van de FC, omdat die zijn idolen van Schaik (doet het zee goed bij NEC ) en de meester scout Evert Bleuming weg hebben gestuurd.

Voor de rest heeft deze beste man, alleen maar negatieve reacties en een zeer bedenkelijk voetbalinzicht
Maar kan hij dit alles wel heel leuk verwoorden, ondanks dat hij zelf niet verder is gekomen dan het vierde van Posta en zelf nog nooit in het stadion is geweest..

25 juli 2019 om 17:54

Ten eerste is Evert Bleuming niet weggestuurd. Hij wou graag weer terugkeren naar FC Twente en FC Utrecht is hem tegemoet gekomen in die wens. Een mooi gebaar van Utrecht, maar hij is dus niet weggestuurd. Bovendien is Bleuming gewoon een goede scout.

Verder snap ik de meerwaarde van deze reactie ook niet. Waarom een hetze voeren jegens een ander lid omdat hij niet dezelfde mening uitdraagt en kritischer kijkt? Iedereen heeft het wel eens bij het verkeerde eind en zeker als het voorspellingen betreft

Verder kan dan maar beter 99% hier niets meer schrijven als je nooit verder bent gekomen dan het amateurvoetbal. Met uitzondering van misschien een enkeling zijn hier nou niet bepaald profs actief, althans daar ga ik vanuit.

Lol de club die de carriere van Modrić lanceerde!!😂😂😂😂
Oh oh oh voetbalzone wat zijn jullie weer eens lekker bezig! Even voor de duidelijkheid het is Dinamo Zagreb is de club waar het allemaal begon en ja hij heeft een halve/hele seizoen op huurbasis gespeeld bij Mostar. En alsnog in het shirt van Dinamo is hij echt doorgebroken en uiteindelijk vertrokken naar Tottenham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren