Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente gaat met Van Wolfswinkel én Ugalde op jacht naar mirakel

Laatste update:

De opstelling van FC Twente voor de return in de Conference League tegen Fenerbahçe is bekend. Trainer Joseph Oosting kiest ervoor om Max Bruns te laten starten door de afwezigheid van de geblesseerde Mees Hilgers. Ricky van Wolfswinkel komt bovendien in het elftal in een poging iets aan de 5-1 nederlaag in Istanbul te doen. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Conference League. Het duel begint om 19:00 uur en is te zien op SBS 9.

Lars Unnerstall verdedigt het doel van Twente. De Duitse sluitpost ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Alfons Sampsted, Robin Pröpper, Bruns en Michal Sadílek. Het aanvallend ingestelde middenveld bestaat uit Mathias Kjølø, Sem Steijn en Michel Vlap. Voorin moeten Daan Rots, Manfred Ugalde en Van Wolfswinkel voor de broodnodige treffers zorgen.

Twente begon vorige week uitstekend in Istanbul en de 0-1 van Ugalde kwam dan ook niet als een verrassing. Na de rode kaart voor Youri Regeer veranderde alles (5-1). De verdediger is vanzelfsprekend geschorst, terwijl Hilgers kampt met een liesblessure. De Tukkers waren deze zomer niet al te actief op de transfermarkt, al is de komst van Mitchell van Bergen en Carel Eiting aanstaande. Afgelopen week was er de nodige kritiek op het besluit van Twente om zijn supporters onder het uitvak te verplaatsen. In eerdere wedstrijden ging het mis in het uitvak, maar omdat Fenerbahçe geen uitsupporters mee mag nemen hebben de betreffende Twente-fans hun plek teruggekregen.

Fenerbahçe was afgelopen weekend vrij om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op het duel in De Grolsch Veste. Na de 5-1 in Turkije lijkt de return echter vooral een strijd om de eer en de coëfficiënten. Doelman Altay Bayindir, die vorige week al vervangen werd door Irfan Can Egribayat, staat op het punt een transfer naar Manchester United te maken. De Gele Kanaries hebben zich daarop voorbereid en kondigden deze week de komst van Dominik Livakovic aan. Tegenvaller voor trainer Ismail Kartal is de afwezigheid van Ferdi Kadioglu. De Nijmegenaar heeft een spierscheuring opgelopen en ligt voorlopig uit de roulatie.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Pröpper, Bruns, Sadílek; Kjølø, Steijn, Vlap; Rots, Ugalde, Van Wolfswinkel.

Opstelling Fenerbahçe: Egribayat; Osayi-Samuel, Aziz, Rodrigo, Oosterwolde; Fred, Yüksek, Yandas; Ünder, Dzeko, Tadic.

Welke ploeg plaatst zich voor de groepsfase van de Conference League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou vooral gaan voor een pot goed voetbal om jezelf te laten zien, en dan maar zien waar het schip strand.

Druk is er niet, niemand verwacht er iets van. Verras die gasten maar (en hou vooral 11 man op het veld).

Livakovic nog niet officieel of ingeschreven? Ken deze Egribayat niet. En Bayindir op weg naar...?

31 augustus 2023 om 18:28

Livakovic heeft al play-offs gespeeld met Dinamo Zagreb dus hij mag niet spelen. Bayindir is onderweg naar Man United.

31 augustus 2023 om 19:11

Merci!

Kan iemand mij uit leggen waarom unuvar geen kans krijgt?

31 augustus 2023 om 18:32

Die vraag wordt elke week gesteld. Niet 100% wedstrijdfit is dan het antwoord

31 augustus 2023 om 18:49

Dan zijn dit toch juist de wedstrijden om hem ritme op te doen. De kans dat je door gaat is klein en hij brengt voetballend veel meer dan een rots ofzo. Maar bedankt voor je reactie

Wat een armoede op de flanken bij Twente zeg..

Nu hoeft niemand zich meer af te vragen waarom Unuvar altijd op de bank begint. Man wat droevig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren