Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto komt tegen Braga met schrik vrij door late dubbelslag Kelvin

Laatste update:

FC Porto is maandagavond met de schrik vrijgekomen. De ploeg van Vítor Pereira begon met een achterstand van zeven punten op koploper Benfica aan de thuiswedstrijd tegen subtopper Sporting Braga en zeven minuten voor tijd stond het nog 1-1. De negentienjarige aanvaller Kelvin bezorgde os Dragões met een dubbelslag alsnog het volle pond. Porto staat met nog vijf duels in de Liga Sagres op de rol vier punten achter op Benfica.

De titelrace lijkt zodoende op de voorlaatste speeldag, wanneer de nummers één en twee elkaar treffen in Oporto, beslist te worden, maar het had maandagavond ook al nagenoeg over kunnen zijn. De bezoekers uit Braga kwamen na een kwart wedstrijd op voorsprong door een treffer van Alan, die het Estádio do Dragão stil kreeg: 0-1. Porto kwam echter nog voor rust langszij door toedoen van James Rodríguez, die met een fraai schot de opmaat verzorgde voor een veel sterker Porto na rust: 1-1.

De titelverdediger voerde het tempo op en was twintig minuten voor tijd dicht bij de voorsprong, maar Nicolás Otamendi raakte met een kopbal de lat. Zeven minuten voor tijd bracht invaller Kelvin zijn ploeg alsnog de drie punten door laag binnen te schieten en vier minuten voor tijd bepaalde hij met een volley uit een hoekschop van James voor de 3-1 eindstand. Hierdoor blijft Porto dus enigszins in het spoor van Benfica en Braga, dat nu vierde staat, blijft meedoen om een Champions League-ticket.

Wie wordt kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een slechte wedstrijd van FC Porto, maar alsnog gewonnen door de kwaliteit die de ploeg heeft. Ik vind Benfica toch sterker dit jaar, en denk ook dat ze met de titel er van doorgaan. Overigens vind ik de Portugese competitie een beetje op die van Spanje lijken, het is bovenin echter nooit spannend, je weet wie er elk jaar naar de CL gaat.

Nummertje 70 dat we ongeslagen zijn in eigen huis!!

Wat een heerlijke wedstrijd heb ik gezien! Echt van beide kanten. Braga begint met een heerlijke knal van 102 km/h van Alan. Maar Porto liet duidelijk zien dat het kan voetballen. 60 aanvallen tegen 20 en een balbezit van maar liefst 70% tegen 30%.

3 heerlijke doelpunten gezien. Porto domineerde de wedstrijd en even leek het er inderdaad op dat we het kampioenschap al konden vergeten, maar dat lag niet aan een slechte wedstrijd, maar puur omdat het niet lukte met het scoren!

Een kracht wat ze vandaag hebben laten zien. Alleen erg jammer dat dit alweer de 5e wedstrijd is dat Martinez niet gescoord heeft.

Geen een competitie is meer spannend behalve turkije en nederland en niet alleen om de titel maar ook om te degraderen

8 april 2013 om 23:45

Anders is het in Spanje best wel spannend als het gaat om degradatie.

8 april 2013 om 23:50

En plaatsing Cl en vooral El.
Sociedad, Malaga, Betis, Sevilla, Vallecano, Valencia, Getafe maken nog allemaal kans.

8 april 2013 om 23:52

Klopt, hoop dat Deportivo zich handhaaft, zijn best indrukwekkend bezig laatste weken met Riki en Pizzi!

8 april 2013 om 23:54

Ik hoop ook dat Depor zich handhaaft, ze horen toch echt thuis in de PD. Mooi ploeg met een mooi verleden, ja ze doen het heel goed vooral Riki!

Als Porto niet had gewonnen was het de 3e keer in korte tijd dat ze punten verspeelden, en in eigen huis mag dat niet gebeuren.

Het is voor Porto dood normaal geworden om te winnen telkens weer lukt het ze geweldig !

Kerel door mensen zoals jou komen we geen nergers.
Je hebt geen benul om hoeveel geld dit allemaal draait.
Waarom verdedig je die dikke vetzakken die rijk zijn geworden door onze mooie voetbal sport.
Ze doen niks goeds met het geld en ze zijn meer een bedrijf dan een vertegenwoordigers van onze geliefde sport.
Als je het mij vraagt zijn ze pure maffia want ze jatten het geld van de voetbalfans maar het terug geven aan de bevolking met name 3de wereld landen ho maar.
Verder de wk aan Qatar verkopen zegt ook al genoeg. Welke voetbal supporter gaat naar Qatar voor de wk?Qatar is niet eens een voetbal land maar ze willen duidelijk hun geld hebben.
Daarnaast heb je nog de fair play regel die nooit zal worden toegepast en dat ze weigeren camera beelden te gebruiken door de scheidsrechters.
Dit soort dingen doen ze alleen maar omdat ze gewoon hun invloed niet kwijt willen in het voetbal wereld want het gaat om te veel geld.
Je moet verder kijken dan je neus lang is.
Voorbeeld van ibra is ook een goede en zo nog veel meer.
En de Interpol doet ook geen flikker want die hebben 20 million gekregen van Blatter.
Deze FIFA zou zich verplicht moeten reorganiseren en meer transparantie moeten hebben maar dit zal nooit gebeuren want ze hebben gewoon bakken met geld verdient en daarmee koop je blijkbaar alles.

Eerste helft hadden we veel meer balbezit dan Braga maar komen we wel 1-0 achter. Kelvin heerlijke speler, ik heb hoge verwachtingen van hem en hij draaide de wedstrijd in zijn korte invalbeurt naar de hand van Porto. Fantastisch gedaan, ook mooie goals trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren