Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

James Rodríguez vindt verrassende nieuwe club: ‘Een geweldige kans’

Laatste update:

James Rodríguez vervolgt zijn loopbaan in Zuid-Amerika. De 32-jarige Colombiaan gaat aan de slag bij São Paulo, zo maakt de Braziliaanse topclub bekend via de officiële kanalen. James, die sinds april clubloos was, heeft een contract ondertekend voor twee seizoenen. "Ik ben blij. Het is een geweldige kans voor mij en mijn familie. Het is een nieuwe fase in mijn leven", aldus James op de clubwebsite.

James vertrok in april bij Olympiakos. De nummer 10 zag zijn avontuur in Griekenland na zeven maanden tot een einde komen. In goed overleg met Olympiakos werd zijn contract verscheurd. In totaal kwam de Colombiaan in twintig competitieduels tot vijf doelpunten voor de Grieken. Het was opnieuw een teleurstellend dienstverband voor Rodriguez, die in september vorig jaar ook voortijdig vertrok bij het Qatarese Al-Rayyan.

São Paulo is trots op de komst van James, die in Brazilië vooral bekend is van zijn heldenrol op het WK 2014. "Dit is een speler die geen verdere toelichting behoeft", zegt president Julio Casares. "James heeft een sterke band met Brazilië en kende de kracht van onze geliefde club al. We ontvangen een voetballer met een onbetwistbaar talent, die enorm gretig is om geschiedenis te schrijven in Brazilië en vooral in São Paulo."

In 2009 werd Rodríguez op zeventien jarige leeftijd de jongste buitenlander die een doelpunt maakte in Argentinië, dat was namens Banfield. Niet lang daarna, in juli 2010, vertrok hij naar FC Porto dat 5,1 miljoen euro voor hem neertelde. In 2013 klopte AS Monaco op de deur en de Monegasken betaalden maar liefst 45 miljoen voor hem. De Gouden Schoen-winnaar van het WK 2014 beleefde zijn meest productieve periodes bij Real Madrid en FC Porto. Voor de Koninklijke speelde hij 125 wedstrijden en kwam hij tot 37 treffers en 42 assists. Real verhuurde hem tussentijds twee seizoenen aan Bayern München. Daarna speelde hij nog een jaar bij Everton.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er was twee seizoenen terug nog het gerucht dat hij met PSV in gesprek was. Wat ben ik achteraf blij dat hij niet is gekomen. Het is heel snel stukken minder geworden met hem.

29 juli 2023 om 21:57

Zonde. Is een periode echt geweldig goed geweest. Prachtig om naar te kijken.

Dit is nou zo'n speler die zich in de eredivisie weer helemaal terug gaat vinden naar zijn oude, geweldige niveau. Bij Ajax op 10 (of 11). Shirt verkoop alleen al zou een toegevoegde waarde hebben. Zonde!

29 juli 2023 om 22:23

Shirt verkoop is totale onzin. Word nauwelijks aan verdiend.

29 juli 2023 om 23:06

Als hij naar Turkije of Saudi-Arabië zou gaan, dan halen ze weer volgevreten veteranen binnen zeker.

29 juli 2023 om 23:46

Als hij 35 was geweest had ik je gelijk gegeven. 30-32 is nog een leeftijd die je een keer kan proberen. Niet te vaak natuurlijk, want van veel restwaarde is geen sprake. Dus dan moeten ze ook echt een versterking zijn. En ik denk dat deze speler oprecht en versterking zou kunnen zijn, want voetballen kan hij zeker

Jammer dat James zo snel achteruit is gegaan. Als Colombiaan meerdere malen mogen genieten van hem, met name het WK van 2014. Na zijn periode bij Bayern had ik gedacht dat hij nog jaren meekon op subtop niveau in Europa maar dat leek te hooggegrepen.

29 juli 2023 om 23:46

Ik ben het gedeeltelijk met jou eens. Want als je hem aan het voetballen krijgt is hij gruwelijk. Dus gaat het om motivatie. Daarom zou hij zichzelf meer dan terug vinden in de ED

29 juli 2023 om 23:52

Ik denk dat hij gewoon een vreselijke keuze gemaakt heeft door naar everton gegaan. Dit zijn spelers die in de (sub)top van de competitie moeten spelen, lekker voetballen op de helft van de tegenstander. Een club als Marseille of iets dergelijks had hem denk ik veel beter gedaan. Maar aan dit ziet soort spelers zie je wel dat het voetbal met de jaren door verandert. Dit een een speler die qua spel etc in het rijtje ozil, sneijder past. Spelers die op die manier de nummer 10 invullen sterven helaas uit omdat het hedendaagse voetbal toch meer vraagt op die posities

30 juli 2023 om 01:28

Het was zn team genoot die het vieze werk deed en waardoor james zo uitblinkte. Die van juve

30 juli 2023 om 11:40

Ja wat een goed toernooi was dat van hem, hij speelde toen echt geweldig helaas is het er nooit echt helemaal meer uitgekomen.. had verwacht dat hij wel zou slagen bij de absolute top maar jammer genoeg niet geslaagd daar

Eerlijk ik weet niet waarom mensen hier treuren met termen dat de move van James zonde is etc…

Die man gaat miljoenen verdienen en gaat wonen in een van de duurste wijken van Zuid-Amerika! Hij gaat leven als een koning en nog eens dichtbij zijn thuisland!

Keuze is makkelijk gemaakt toch?!

30 juli 2023 om 09:45

Daarom, voetbal is bijzaak toch? Als je maar als koning kan leven in één van de duurste wijken

30 juli 2023 om 10:13

Voetbal is op zijn leeftijd na zijn carrière een bijzaak idd! Of je ermee eens bent of niet.

De man is miljonair, heeft bij Real Madrid gespeeld. Hij is aan het aan afbouwen! Dan is het zeker een bijzaak!😗

Ik kan me nog supergoed zijn goal op het WK herinneren waardoor alle kranten vol stonden met James op de voorkant. Wat is deze man teruggevallen zeg ongelofelijk. Ik vond hem geweldig bij monaco en zn eerste 2 jaar Madrid maar daarna Nada! Super jammer als je zulke prachtige voetballers zo ziet afzakken. Ik heb het niet over Sao P maar over JR zelf.

Off-topic: en Cavani naar Boca

Prachtige transfers toch!

Kan iemand mij vertellen waarom deze man belachelijk goed was op het WK 2014 en toen minder werd en toen ineens een hele klap minder?

30 juli 2023 om 09:45

Keuzes, mentaliteit. Had niet naar Everton moeten gaan destijds. Verschillende coaches kiezen andere spelers

30 juli 2023 om 11:35

Dat was onder Ancelotti die hem juist goed kende en om die reden ging James er heen.

30 juli 2023 om 14:48

Bedoelde dit coaches, dat hij niet altijd een vaste plek of positie in een selectie heeft gehad. Is vaak op verschillende posities komen te staan en zijn keuze voor Everton. Dat legt iemand hierboven ook uit, je bent in een top competitie met misschien wel 10 betere teams dan Everton. Je speelt continue defensief omdat je opgelegd word door de meeste clubs. Hij is een speler die vrijheid nodig heeft om het best te renderen. Een club in de sub top, en deze man was waarschijnlijk ergens club icoon geworden. Had echt de kwaliteiten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren