Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

James Rodriguez ziet opnieuw contract verscheurd worden en is transfervrij

Laatste update:

James Rodriguez is weer transfervrij. De 31-jarige aanvallende middenvelder ziet zijn avontuur in Griekenland na zeven maanden tot een einde komen. In goed overleg met Olympiakos is zijn contract verscheurd. Het is het zoveelste teleurstellende dienstverband voor Rodriguez, die in september vorig jaar ook voortijdig vertrok bij het Qatarese Al-Rayyan.

“Olympiakos en James Rodriguez hebben besloten hun samenwerking te beëindigen”, schrijft de club op sociale media. “James zal altijd onderdeel blijven van onze club en lid van de roodwitte familie. We willen hem bedanken voor zijn diensten en wensen hem het beste voor de toekomst.” In totaal kwam de Colombiaan in twintig competitieduels tot vijf doelpunten voor Olympiakos.

Na LaLiga, de Portugese Primeira Liga, de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, de Argentijnse Primera División en de Qatarese Stars League, voegde de Colombiaan afgelopen zomer met zijn transfer naar Olympiakos nog een competitie toe aan zijn rijke cv. Het is niet voor het eerst dat het contract van Rodriguez vroegtijdig wordt beëindigd. Het Qatarese Al-Rayyan verscheurde in september vorig jaar ook al de verbintenis van de creatieveling.

In 2009 werd Rodríguez met zeventien jaar de jongste buitenlander die een doelpunt maakte in Argentinië, dat was namens Banfield. Niet lang daarna, in juli 2010, vertrok hij naar FC Porto dat 5,1 miljoen euro voor hem neertelde. In 2013 klopte AS Monaco op de deur en de Monegasken betaalden maar liefst 45 miljoen voor hem. De Gouden Schoen-winnaar van het WK 2014 beleefde zijn meest productieve periodes bij Real Madrid en FC Porto. Voor de Koninklijke speelde hij 125 wedstrijden en kwam hij tot 37 treffers en 42 assists.

In zijn tijd bij de Portugezen noteerde hij 32 goals en was hij 42 keer de succesvolle aangever. Zijn speeltijd en productiviteit werden de laatste jaren echter steeds minder. De periodes bij Bayern München en Everton waren niet bijster succesvol en dat leidde tot verrassende transfers naar Al-Rayyan en Olympiakos. Nu is hij dus weer transfervrij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu zijn bankrekening gevuld is en hij transfervrij is: we zoeken nog een goede vervanger van Ricky van Wolfswinkel :D

13 april 2023 om 15:09

Zou goed zijn voor de publiciteit maar als hij in Griekenland en het midden-oosten niet mee kan komen dan in Nederland ook niet

13 april 2023 om 15:22

Klopt. Want Ricky maakt nog 10 goals in de resterende wedstrijden op aangeven van Vlap en Vlap maakt er nog 5 op aangeven van Ricky. Dan komt Chelsea en die betaald 2 x 50 miljoen voor ons super duo en dan kunnen wij Rodriguez wel betalen .

13 april 2023 om 15:40

Hahah

Nou zie hem liever naar Fortuna gaan (heb niets met de club).

Denk mooi koppel Yilmaz James

Zijn carrière lijkt op deze manier jammer genoeg als een nachtkaars uit te gaan. Jammer dat hij op 1/2 seizoenen bij Real, en het WK van 2014 na zijn topvorm niet heeft kunnen voortzetten.

13 april 2023 om 15:39

James is wat dat betreft vergelijkbaar met Ozil, Isco, Coutinho en Mata. Hij was een paar seizoenen van wereldklasse maar heeft het niet lang volgehouden. In het begin van Real werd hij nog verkozen tot La Liga Midfielder of the year en kwam hij nog in het UEFA team of the year terecht van 2015. Ozil is van deze jongens de speler met de hoogste piek, gevolgd door James en daarna Isco naar mijn mening. Mata was geweldig bij Chelsea en Coutinho ook bij Liverpool

13 april 2023 om 15:47

Ozil en Mata hebben toch best lang op hoog niveau gespeeld hoor. Isco, Coutinho en James hebben helaas wel maar te kort constant gepresteert.

13 april 2023 om 15:50

Mazot Özil! Wat een speler was dat in zijn prime! Echt fenomenaal.

Als je zoiets plaatst zet er dan ook bij waarom zijn contract verscheurd is want zo heeft het geen zin om dit te plaatsen.

13 april 2023 om 15:20

In goed overleg met de club staat er. Dit is zeker nieuwswaardig (grote speler uit het verleden, verrassende gebeurtenis). Als Voetbalzone de reden niet weet kunnen ze die moeilijk noemen.

13 april 2023 om 15:25

Compleet nietszeggend want dat zeggen ze altijd. Zelfs als een trainer er uitgedonderd word is het altijd in goed overleg.

13 april 2023 om 15:33

Ja, maar als er geen extra informatie is, zullen we het hiermee moeten doen. Of volg jij het Griekse voetbal op de voet en weet je meer te vertellen over de reden achter zijn contractontbinding? In dat geval ben ik oprecht benieuwd wat er speelde tussen Rodriguez en de club.

13 april 2023 om 16:22

Dan ben ik wel heel nieuwsgierig met wie jij overlegd, kan mij niet voorstellen dat er 1 ballotage commissie is die vindt dat zo'n reactie wel oké is 😜

13 april 2023 om 16:44

Dat wordt klaarblijkelijk intern gehouden en zo hoort het ook.

13 april 2023 om 15:45

Why is James leaving Olympiacos?
The 90-times capped Colombia international started the 2022-23 season in spectacular fashion in the Greece but injuries in the last three months have limited his impact in recent times. Top management at Olympiacos were hoping to extend his current deal before he was hit by fitness issues but have performed a U-turn due to James’ high wages and underperformance over the course of the campaign.

13 april 2023 om 16:06

Oh, maar daar vergis je je. VZ is geen puur journalistiek bedrijf. Goede journalistiek is secundair aan sensatie. Ze hoeven dus helemaal geen reden erbij te zetten: je hebt er op geklikt en dat was hun grote doel. Bron: VZ zelf, in reacties onder een filmpje over Garrincha. Voor mensen die hem niet kennen: hij werd ontmaagd door een geit. Alles wat je over hem hoeft te weten.

Ontopic: Bijzonder dat James toch zo afglijdt qua niveau. Fantastische speler eerder, kan me zijn goals op het WK 2014 nog levendig herinneren. Ook bij Madrid best aardig gespeeld. Ben benieuwd waar het precies aan ligt. Hopelijk heeft hij nog een aantal jaren een soort revival in zich.

13 april 2023 om 16:20

Dat is een wat vrije interpretatie, maar we proberen met onze koppen (net als de meeste media) inderdaad de lezer te verleiden het artikel te lezen. We proberen zo volledig mogelijk te zijn in onze nieuwsvoorziening en zijn hierbij vaak afhankelijk van informatie uit andere bronnen. Alle stukken met het 'VZ'-logo zijn eigen (journalistieke) producties.

Overigens staat 'de lezer geven wat ze willen' centraal in ons beleid. Het idee is dus dat je na het klikken ook daadwerkelijk krijgt waar je op hoopt. Dat alleen de klik het doel zou zijn is dus onjuist, dat zou erg kortzichtig zijn.

13 april 2023 om 16:32

Uiteraard, ik begrijp het achterliggende doel ook wel. Sterker, het zou dom zijn om het niet te doen als bedrijf dat probeert winst te genereren. Echter erger ik me, en ik ben zeker niet de enige zoals jullie ook weten, aan de te frequente sensationalisering van non-nieuws. Voor wat betreft dit artikel was het netjes geweest om ook de achterliggende reden te achterhalen alvorens het artikel daadwerkelijk te publiceren. Nieuws is het natuurlijk zeker, maar hier heb je tegelijkertijd vrij weinig aan. Oké, je weet dat James ook hier weer vertrekt. Voor sommigen meer dan voldoende, voor velen een beetje underwhelming als de reden van vertrek er niet bij staat. Ik begrijp dat er echt niet voor ieder artikel de diepte wordt gezocht, maar dit lijkt me wel vrij minimaal. Neemt niet weg dat VZ voor wat betreft 'snel' voetbalnieuws toonaangevend is en kwalitatief de beste. Zet dat zo voort! En als er toch een reactie op is gekomen: wellicht kan de app verbeterd worden. Al is het slechts een notificatie-functie. Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden waardoor de app ook meer gebruikt kan worden. Ben ik van overtuigd tenminste.

Is hij al gespot in Eindhoven?

13 april 2023 om 16:11

Medische keuring al geboekt volgens bepaalde commentatoren :P

Denk dat deze jongen nooit heel goed is geweest. Hij deed het goed in Portugal, ging verrassend naar Monaco waar hij volgens mij al iets minder presteerde. Is puur op basis van de WK topscorer titel gekocht door Real Madrid, kon dat niveau niet wekelijks aan en heeft vervolgens steeds voor Ancelotti gekozen maar dat betaalde zich nooit uit.

13 april 2023 om 15:33

Dat is niet waar. Bij Monaco werd hij in 13-14 player of the year en bij Real was hij verkozen tot La Liga Best Midfielder of 2014-2015. Hij schopte het ook tot UEFA team of the year 2015 en Champions League squad of the year 2017-2018. In het begin was hij goed bij Real, maar daarna werd het snel minder. Isco heeft een vergelijkbaar pad gelopen bij Real

13 april 2023 om 15:37

Is heel goed geweest, maar gewoon niet consistent.
Stond bekent als een van de grootste talenten destijds.
Helaas niet volledige potentie waar kunnen maken, maar vond hem altijd wel een leuke speler.

13 april 2023 om 15:37

Daar doe je James wel tekort mee. Heeft bij Real een hele aardige periode gehad en was daarin ook wel echt een ster. Na 2 seizoenen kwam de klad er in bij hem en daar is hij niet echt bovenop gekomen helaas. Wel een sierlijke speler in zijn prime!

13 april 2023 om 16:20

Toch heeft James bij al zijn eerste clubs heel wat individuele prijzen gepakt, naast de clubprijzen. Ik denk dat James juist wel heel goed was, en iets onderschat. Grote probleem van hem is zijn blessuregevoeligheid waardoor die nooit hele seizoenen heeft kunnen spelen. Hij was gewoon te vaak geblesseerd, en dat heeft hem genekt. Zelfde heeft Robben gehad, maar die heeft zowat zijn hele leven bij Bayern vertoefd in een warm bad. Was die van club naar club gegaan was ze contract ook wel vaker ontbonden geweest.

Ajax pik hem op prima speler lijkt me
voor Ajax

Toch wel jammer dat die de laatste jaren al aan het aftakelen is. Nog 'maar' 31, maar er is niet veel meer van over. Een werelds wk destijds gespeeld en daarna ook goede seizoenen bij Madrid en Bayern gekend. Wellicht tijd om dichter bij huis te gaan spelen.

Ik denk meer dat hij er niet uit komt omdat hij teveel geld eist, is een prima speler deed het goed bin Everton bij Olympiakos ook ijzersterk. Alleen Real was voor hem een beetje te hoog gegrepen. Als ik hem was zou ik nu stoppen met teveel geld vragen en gewoon nog ergens in Europa 3 of 4 jaartjes voetballen dat salaris is ie allang niet meer waard wat hij steeds in gedachtes heeft.

Zwaar overschatte speler, heeft op het WK in 2014 ( meen ik) 1 mooie goal gemaakt. Daarna gewoon niets meer laten zien en is bij elke club mislukt en/of weggestuurd ! Hij zelf denkt wel dat ie 'God' is....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren