Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen maakt melding van vertrek Van Veen naar Schotland: ‘Dankbaar’

Laatste update:

Kevin van Veen vertrekt woensdag voor onbepaalde tijd terug naar Schotland, zo laat FC Groningen weten via de officiële kanalen. De 32-jarige spits uit Eindhoven zal daar zijn hoogzwangere vriendin bijstaan voor de bevalling. De veelbesproken Van Veen zal in Schotland voor de eerste keer vader worden en krijgt een dochter.

Van Veen behoorde maandagavond nog tot de selectie van Groningen, dat met liefst 0-5 afrekende met Jong AZ. De aanvalsleider zelf kwam echter niet in actie. Van Veen verloor eind oktober zijn basisplaats bij de Trots van het Noorden.

Sindsdien speelde de Brabander slechts 111 minuten, verdeeld over 7 optredens. Van Veens laatste doelpunt dateert van 6 oktober, toen hij tweemaal scoorde in het verloren uitduel met NAC Breda (3-2). De totale teller voor Groningen staat op vijf treffers in vijftien optredens.

Aanvankelijk zou Van Veen maandag na afloop van het duel in Wijdewormer afreizen naar Schiphol, om vervolgens door te reizen naar Schotland. Vanwege omstandigheden reist de spits woensdag pas af naar het thuisland van zijn vriendin.

Van Veen is Groningen dankbaar voor het meedenken. “In de laatste fase van een zwangerschap is het belangrijk om dicht bij elkaar te zijn. Ik ben FC Groningen dankbaar dat de club mij alle tijd en ruimte geeft om bij mijn vriendin en de bevalling te zijn en ik kijk ontzettend uit naar het moment dat we onze dochter in de armen mogen sluiten.” Het is nog onbekend wanneer Van Veen terugkeert naar Groningen, daar het moment van bevalling nu nog niet vaststaat.

Relatie met Dick Lukkien
De grote vraag is of Van Veen überhaupt nog terugkeert in het shirt van Groningen. De spits is na een conflict met trainer Lukkien op een zijspoor beland bij de club, die hem afgelopen zomer voor zo’n 600.000 euro overnam van Motherwell FC. Van Veen is een van de absolute grootverdieners in Groningen.

Bij de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie ligt Van Veen nog tot medio 2026 vast. Mogelijk richt hij zich tijdens de winterse transferperiode op een definitieve terugkeer naar Schotland. Groningen komt in het persbericht ook met een korte boodschap richting Van Veen. “FC Groningen wenst Kevin en zijn vriendin veel succes met de bevalling en de geboorte van hun dochter in de aankomende periode.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man heeft in 1 maand tijd meer aandacht op zich gevestigd dan in zijn gehele voetbal carierre. Als ik zijn interviews zie en lees, is het een type die niks verkeerds doet, maar toch mag je hem niet. Zo komt die bij me over😅

29 november 2023 om 17:02

Als je arrogant gaat doen en zeggen dat je er 35 gaat scoren in de kkd, en je bent na 8 wedstrijden je basisplaats kwijt ben je gewoon niet goed bij je hoofd. Ook verziekt meneer de hele sfeer in de groep nu hij bankzitter is geworden. Contract direct verscheuren en veel plezier in Schotland, tot nooit meer ziens.

29 november 2023 om 17:25

Ben benieuwd waar je het laatste op baseert? Uit niks merk ik op dat hij de sfeer verziekt. Sterker nog, de beste meneer is blij voor Postema en Van Bergen dat ze eindelijk scoren tegen jong AZ.

29 november 2023 om 18:52

Klopt, denk dat het een beetje uit z'n verband is gerukt nadat hij na een thuiswedstrijd een versneld bedankrondje langs het publiek deed t.o.v. z'n teamgenoten. Dat gaf een signaal dat Van Veen voor zichzelf voetbalt. Maar denk inderdaad dat dat allemaal wat overtrokken is.

29 november 2023 om 18:09

Hij zeurt nogal veel in de media.

Dit lijkt mij een speler die eigenlijk niet eens goed genoeg is voor de KKD, maar dan een soort droomseizoen heeft beleefd in Schotland, en volledig daar op teert. Hij kwam vol bravoure na zo'n topseizoen, hij zou het wel even gaan doen. Vervolgens bakt hij er niks van in de voorbereiding en eerste competitieduels, komt erachter dat het niet komt aanwaaien en dat ie toch ook moet kunnen voetballen en gaat vervolgens diverse excuses aandragen.

Maar als je zijn CV bekijkt dan is hij een heel anonieme betaald voetballer die een enkele uitschieter heeft gehad. Hij is haast nooit beter geweest dan dit en is al 32. Lukkien krijgt er eindelijk een soort systeem in, en dat is voornamelijk gebaseerd op meters maken en afjagen. Dus logisch dat deze jongen dan buiten de boot valt.

29 november 2023 om 21:18

Nou ja, in zijn tijd bij Oss kwam hij net uit het amateurvoetbal en was direct de beste speler in de KKD (16 goals in iets van 20 wedstrijden). Volgens mensen die hem in Engeland en vooral Schotland hebben gevolgd, is ie daar ook nog beter geworden. Ook dit seizoen heb ik vaak genoeg gezien dat die jongen in zijn vak als afmaker heel erg goed is voor een KKD club.

Zal wel na de winterstop pas weer zijn zodat die de feestdagen met zn familie kan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren