Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Mancunian naar club van Vlaar: 'Hij speelde een geweldig WK'

Laatste update:

Kieran Richardson heeft een tweejarig contract getekend bij Aston Villa. De 29-jarige middenvelder komt over van Fulham, dat afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde. Het is niet bekend wat de club van onder anderen Ron Vlaar en Leandro Bacuna voor de aanwinst heeft betaald.

/

Richardson, die nog tot de zomer van 2015 onder contract stond bij Fulham, was op zijn veertiende ook al dicht bij een overgang naar the Villans. "De laatste keer dat ik hier was, was ik een jeugdspeler. Het is mooi om terug te zijn." De linkspoot gaat op Villa Park weer samenwerken met Roy Keane. De huidige rechterhand van coach Paul Lambert speelde met Richardson samen bij Manchester United.

"Roy was een geweldige speler en is nu een excellente people manager. Ik ben blij dat ik weer met hem ga werken", vertelt Richardson op de officiële website van zijn nieuwe club. "Ik ken veel spelers, maar kijk er ook naar uit om spelers te ontmoeten die ik nog niet zo goed ken. Ron Vlaar, bijvoorbeeld. De captain speelde een geweldig WK, ik was erg onder de indruk. Het zal zijn vertrouwen goed hebben gedaan."

Richardson maakte op zijn zeventiende de overstap van West Ham United naar Manchester. Hij kwam in totaal tot 81 officiële wedstrijden en elf doelpunten in dienst van the Mancunians. In het seizoen 2006/07 werden Richardson en consorten kampioen van de Premier League. De achtvoudig Engels international speelde later voor West Bromwich Albion, Sunderland en dus Fulham.

Is Kieran Richardson volgens jou een goede aankoop van Aston Villa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet of Richardson een echte aanwinst is, ik vind hem niet zo heel erg overtuigend.

11 juli 2014 om 19:34

Voor de breedte waarschijnlijk

11 juli 2014 om 19:49

Toen hij bij manchester begon dacht ik dat hij heel goed zou worden.. Denk dat Aston Villa wel zijn max is, mooie club voor hem

11 juli 2014 om 20:47

Krijgt iedereen die wat leuks zegt over Nederland nu een artikel op Voetbalzone? Zielig hoor

Zo, Vlaar heeft erg veel respect opgebouwd.

11 juli 2014 om 19:49

En terecht! Na alles wat hij ervoor gedaan heeft!

11 juli 2014 om 19:46

Valt mee. Er zijn heel veel spelers die bij de topclubs vandaan komen, overal. Zieler, Shawcross, Tosic, Diouf, Pique, Rossi, Bardsley, Howard, Eagles, Pogba en Forlan bijvoorbeeld bij United.

11 juli 2014 om 20:33

Lijacic ook toch?

11 juli 2014 om 20:39

Nee Ljajic speelde altijd in de jeugd bij FK Josanica en FK Partizan. Daar maakte hij ook zijn debuut en werd verkocht aan Fiorentina die hem daarna weer verkocht aan AS Roma.

Jammer dat Lambert deze weg nu opgaat met Richardson en eerder Senderos. Villa was net op weg om met onbekende en jonge spelers een leuk team op te bouwen. Aankopen als Bacuna, Luna, Delph, Benteke en het doorstromen van jeugdspelers maakten van Villa een sympathieke club. Met gearriveerde pseudo vedetten als Senderos en Richardson gaan ze geen stap verder komen. Ik hoop dat het hier bij blijft.

Prima aankoop van villa niks mis mee toch wel jammer dat fulham eruit is met dat mooie oude stadion hoop dat ze snel weer terug zijn .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren