Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ervaren man kiest na vijf jaar Juventus voor contract bij Chievo

Laatste update:
/

Simone Pepe heeft zich dinsdag officieel verbonden aan Chievo. De 31-jarige middenvelder speelde de voorgaande vijf seizoenen bij Juventus en werd met die club vier keer achtereen landskampioen, maar zijn rol was alleen in de eerste twee seizoenen prominent. Mede door blessureleed speelde Pepe in zijn derde en vierde seizoen bijna niet: slechts drie invalbeurten vielen hem ten deel.

Vorig seizoen kwam hij tot twaalf wedstrijden in de competitie en een kort optreden van tien minuten in de Champions League. Hij sloot zijn loopbaan in Turijn af met een rode kaart in de laatste competitiewedstrijd en kan dus niet meteen spelen bij Chievo. De club uit Verona zal echter hopen profijt te trekken van de ervaring die Pepe heeft opgedaan in zijn carriére. Hij kwam eerder uit voor AS Roma, Palermo en Udinese en speelde op huurbasis voor nog eens drie clubs.

Pepe krijgt rugnummer 7 bij Chievo: voor hoe lang hij precies getekend heeft is nog onduidelijk. Zijn nieuwe club finishte vorig seizoen als zestiende in de Serie A en trok deze zomer al twaalf andere spelers aan, onder wie Valter Birsa, Massimo Gobbi en Paul-Jose Mpoku.


Simone Pepe was nog goed genoeg voor een grotere club dan Chievo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop van Chievo, kan ze naar een hoger plan tillen. De middenmoot is in Italie zo wisselvallig dat Chievo best 8/9 zou kunnen eindigen.

Het ga je goed Pepe! Ik zal die omhaal volley van je tegen Lazio in 2012-2013 nooit vergeten, of die heerlijke solo over 45 meter waarna je scoorde tegen Napoli in 2011. Een speler die nooit zeurde en altijd alles gaf maar jammer genoeg net tekort kwam voor het niveau waar Juve uiteindelijk is naar toe gegroeid.

Forza Pepe, veel succes bij je nieuwe club!

11 augustus 2015 om 18:39

Had denk ik een goede wissel geweest. Als zijn knie niet kapot was gegaan.

Simone Pepe. Magisch bij Udinese en 2 jaar erg goed bij Juve en toen die knie. Maar terug geknokt en nooit geklaagd. Modelprof. En wat was ik blij dat je die pingel mocht nemen en toch nog een keertje scoorde voor Juve. Grazie Simone!

Altijd al een goede speler gevonden. Zo jammer van al die blessures. Anders had hij nog enkele jaren bij Juventus kunnen blijven. Chievo mag blij zijn met een speler als Pepe. Hij brengt de nodige ervaring met zich mee en lijkt me geen type die een arrogante vedette zal zijn bij zijn nieuwe club. Hopelijk blijft hij gespaard van blessures.

Nooit een speler voor het niveau Juventus geweest maar voor Chievo is het een versterking.
Hij kan het team echt gaan sturen.

Matige speler bij Juventus maar voor Chievo is hij een goede aanwinst.

Niks matige speler, ontzettend belangrijke speler die helaas door blessures de laatste jaren bijna niet heeft kunnen spelen. Vergis je niet mensen: dit was bij Juve een grote meneer die erg gewaardeerd werd!

Wel jammer eigenlijk dat hij Chievo heeft gekozen. Tenzij ze wat aanvallender gaan spelen dit seizoen.
Pepe zal altijd een held blijven. Hij en Storari konden het team altijd motiveren zonder zelf te spelen. Nu zijn ze allebei weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren