Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro

Laatste update:

Manchester United gaat deze zomer een poging wagen om Michael Olise in te lijven, zo weet Fabrizio Romano te melden. De speler van Crystal Palace heeft een afkoopclausule van 60 miljoen pond, omgerekend zo’n 70 miljoen euro, in zijn contract staan.

De mensen van INEOS, het bedrijf van Sir Jim Ratcliffe, monitoren Olise al een tijdje. Men weet bij Manchester United de details van de deal al, maar is er zich ook van bewust dat er genoeg concurrentie zal zijn.

Olise moet als vervanger gaan dienen voor Jadon Sancho, die hoogstwaarschijnlijk niet meer terugkeert op Old Trafford. De Engelse aanvaller kreeg het aan het begin van dit seizoen aan de stok met Erik ten Hag en werd in de winter verhuurd aan Borussia Dortmund.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Bij Dortmund maakt Sancho een prima indruk. BVB ziet een langer verblijf van Sancho wel zitten en gaat naar alle waarschijnlijkheid in de zomer onderhandelen met Manchester United.

Ook een vertrek van Antony is niet uit te sluiten. Met het geld dat deze spelers opleveren, wil Manchester United Olise binnenhalen. Ratcliffe wil niet meer onnodig veel geld uitgeven zonder dat er geld wordt verdiend aan uitgaande transfers.

Olise speelt bij Crystal Palace als rechtsvoor, maar kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. In zestien Premier League-duels kwam de Fransman dit seizoen tot 7 doelpunten en 4 assists.

Wel is de 22-jarige aanvaller blessuregevoelig. Vorig seizoen stond hij al eens maanden aan de kant met een hamstringkwetsuur en ook in de huidige voetbaljaargang speelde een hamstringblessure hem parten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Why, echt oprecht why! 70 miljoen voor een speler CP

5 mei 2024 om 13:37

En ook nog eens met zwakke hamstrings..

5 mei 2024 om 13:40

dat hij voor Palace speelt lijkt me niet zo´n sterk argument. Is Ivan Toney dan ook geen 70 miljoen omdat hij voor Brentford speelt?

5 mei 2024 om 13:48

klopt, ivan toney is ook geen 70mil waard.
maar deze jongens zijn beide homegrown dus dan ben je gelijk het dubbele waard voor een PL club.

7 mei 2024 om 22:02

Dan is hij dat dus wel waard. De waarde is gelijk aan wat de clubs er voor willen betalen wat mij betreft.

Een blessuregevoelige speler naar Manchester United die ook al jaren alles behalve een goede medische staf hebben. Ratcliffe wilt natuurlijk een hoop veranderen, ook in de staf en Olise is een goede speler. Maar zou toch voorlopig wachten als ik Olise was. Natuurlijk discutabel en United schijnt in de maag met de situatie te zitten, maar ik zou Greenwood volgend seizoen de kans geven op rechtsbuiten. Heeft zich prima herpakt bij Getafe en was voor al dat gedoe al prima bij United. Zijn vriendin is nog bij hem en heeft alle aanklachten ingetrokken, en het zal waarschijnlijk voor commotie zorgen maar toch verdiend hij weer een kans mede doordat hij volgens mij toch niet gestraft is en alle aanklachten zijn ingetrokken.

Maar het is in ieder geval een goed teken dat Ratcliffe behoorlijk wilt gaan doorselecteren en zoals het nu lijkt, zal ten Hag volgend seizoen ook nog trainer bij United blijven. Mag dan wel inspraak hebben in transfers, maar Ratcliffe zal het niet meer alleen op suggesties van ten Hag overlaten en dat is ook maar goed. Kan United wat creatiever inkopen in plaats van bijna alles wat uit de koker van ten Hag komt en volgens mij op Martinez (die kampt met blessureleed dit seizoen helaas) na, niet presteert.

Varane en Martial zullen sowieso transfervrij vertrekken en de optie tot koop op Amrabat zal vrijwel zeker niet gelicht worden. Over Evans en Heaton is er volgens mij nog geen duidelijkheid, maar iemand als Heaton kan je er prima bijhouden als 3de doelman. Moeten verder ook gewoon afscheid nemen van Lindelof, Rashford, Malacia, Eriksen, Diallo, Antony, Sancho, Pellistri, Williams en van de Beek.

Moeten natuurlijk ook in de breedte wat versterkingen bij. Maar zou me in ieder geval focussen op Lukeba, Joao Neves en misschien een nieuwe rechtsback (en dan Wan Bissaka laten vertrekken en die dan op de plek van Dalot neerzetten) of linksback voor de basis. Maar met deze 2 en eventueel dus een nieuwe back voor de basis ben je waarschijnlijk al een kleine 200 miljoen verder denk ik (dus met een back erbij) en United zal vast niet meteen honderden miljoenen voor een compleet nieuwe basiself erdoorheen jagen (kan waarschijnlijk ook niet door o.a. de Ffp).

Onana
Dalot
Lukeba
Martinez
Shaw
Mainoo
J.Neves
Greenwood
B.Fernandes
Garnacho
Hojlund

Zou voor United een kwalitatieve versterking zijn. Ze hebben nu enorm zwakke vleugels, maar of Olise de oplossing is weet ik niet. Als ik eerlijk ben vind ik zijn blessuregevoeligheid erg zorgwekkend! Hij kan geen heel seizoen fit blijven en dat is wel iets wat ze nodig hebben.

Is een Bergwijn niet veel interessanter voor Man U. Een speler met veel power, scorend vermogen en leiderschap. De ideale versterking voor op de vleugels. En met 70 miljoen krijgen ze er ook een bosje bloemen bij.

Olise zal als vervanger voor Sancho gehaald worden.
Home grown speler, jong en aardige goede buitenspeler die de spits beter zal bedienen. Heb wel twijfels over zijn blessurele gevoeligheid.

Antony zal erg lastig worden die te verkopen.
Weet niet wat United, Ajax nog verschuldigd is, maar de waarde van Antony is niet heel hoog. Dus zal United eerder geld kwijt zijn (Ajax af te lossen) dan eraan te verdienen.

Mogelijk dat AWB de omgekeerde weg bewandeld en de kosten in totaliteit minder hoog uit zullen vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren