Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ernest Faber kiest in bekerwedstrijd PSV voor twee opvallende namen

Laatste update:

PSV begint woensdagavond met een sterke basiself aan de bekerwedstrijd tegen tweededivionist GVVV. Interim-trainer Ernest Faber kiest voor veel bekende namen, maar heeft ook twee verrassingen in petto: Gastón Pereiro en Kostas Mitroglou verschijnen beiden aan de aftrap in Veenendaal.

Pereiro speelt op het middenveld in plaats van Érick Gutiérrez. Laatstgenoemde zit vanwege een lichte blessure niet bij de wedstrijdselectie van PSV. Voor Pereiro is het pas zijn derde basisplaats in alle competities dit seizoen. De Uruguayaanse middenvelder kwam niet voor in de plannen van Fabers voorganger Mark van Bommel, maar gaf afgelopen weekeinde in de verloren topper tegen Feyenoord (3-1) wel zijn visitekaartje af met een fraai doelpunt.

Ten opzichte van de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Feyenoord ontbreken Donyell Malen en Steven Bergwijn bij PSV. Malen viel in De Kuip uit met een knieblessure en komt voorlopig niet in actie. Hij wordt in de punt van de aanval vervangen door Mitroglou, die voor het eerst dit seizoen een basisplaats heeft. Bergwijn krijg rust en zit op de bank, waardoor Gody Cakpo kan rekenen op een basisplaats.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Rosario, Ihattaren, Pereiro; Gakpo, Mitroglou, Doan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja nu Malen er niet is en Lammers nog niet fit, wie zou je anders in de spits kunnen zetten? Lijkt mij de enige echte logische keuze.

18 december 2019 om 19:58

Van Bommel zette iedereen in de spits, behalve mitroglu. Gakpo, bergwijn en geen idee of nog iemand anders. Dus logisch is het zeker, maar niet vanzelfsprekend.

18 december 2019 om 20:02

Ja die noemde ik maar niet, want die heb ik al afgeschreven voor de spitspositie op dit moment.

Wat een lekker middenveld 🤐

Verstandig om niet meteen alles om te gooien en blij om te zien dat Pereiro en vooral mitroglu spelen. Hopelijk ziet faber wel snel genoeg in dat rosario echt op de bank moet. Hopelijk straks Guti voor rosario. Ik ben benieuwd vanavond.

18 december 2019 om 20:03

Rosario kan nu wel belangrijk zijn, omdat hij verdedigend wel goed is.

18 december 2019 om 20:24

Eh sorry, maar Rosario doet meestal aan schijnverdedigen. Hij hobbelt wat mee, laat langzaam zijn man lopen en wijst dan maar iemand aan om zijn speler over te nemen. De opstelling is behalve Rosario wel ok. Toch kun je je afvragen wie nu de goals moet gaan maken. We zullen dit heus wel winnen, maar de selectie heeft zoals bekend gebrek aan scorend vermogen.

18 december 2019 om 20:35

Pereiro en Mitroglou zijn normaal wel erg doelgericht. Mo gaat ook nog wel effectiever worden zodra het beter begint te draaien en we vaker op de helft van de tegenstander spelen.

18 december 2019 om 20:40

Ik zie vaak dat Rosario wel veel afvallende ballen opvangt.

Pereiro is geen verrassing, die moet er al veel langer in. En je eerste spits is geblesseerd, dus dan speelt je tweede spits. Dat is ook niet heel vreemd toch?Daarnaast pijnlijk voor Bruma dat Gakpo hem, al is het terecht, voorbij is in de pikorde.

Als je die Mitroglou als kapstok gebruikt, dan is dat toch heerlijk voetballen met vaardige en snelle jongens als Bergwijn, Malen, Gakpo en Mo eromheen?

Mwah, ik sla dit potje tegen Gvvv nog even over. Ben nog steeds te chagrijnig om de huidige gang van zaken. Als Thomas en Guti allebei pijntjes hebben kom je vanzelf bij Pereiro uit, maar da's dan meer uit noodzaak en zegt dus niks. Mitro in de spits is misschien wel interessant om te zien. Die begon goed maar viel daarna onthutsend ver terug. We zien wel. Of ja, ik lees het hier wel na de wedstrijd.

18 december 2019 om 20:01

Herkenbaar dit..

Lijkt mij een goede opstelling, is sadilek geblesseerd ?, Want ondanks het feit dat die echt slecht is op linksback zie ik hem graag op de plek van Rosario.

Ik begrijp dat bergwijn rust krijgt? Die heeft toch niet super veel wedstrijden gespeeld, die is niet zo super lang geleden terug van een blessure. Beker nog enige echte prijs waar je voor speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren