Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark-Jan Fledderus spreekt zich uit over vermeende interesse van PSV

Laatste update:

Mark-Jan Fledderus heeft zich tegenover RTV Noord uitgesproken over de vermeende interesse van PSV in zijn persoon. De Eindhovense club zoekt een ervaren technische man om de vertrokken John de Jong op te volgen en Fledderus, die momenteel bij FC Groningen werkzaam is, zou daarvoor in beeld zijn. Met dat nieuws kwam De Telegraaf eerder al op de proppen.

PSV zou een 'Ajax-opzet' voor ogen hebben, waarbij een duo de technische zaken voor hun rekening neemt. Een ervaren rechterhand zou dan de nieuwe technisch directeur kunnen ondersteunen. Die posities zijn allebei nog vacant en de namen van Fledderus en Jordy Zuidam van FC Utrecht worden genoemd. Ook zou een interne oplossing mogelijk zijn: Jan Vennegoor of Hesselink is al technisch manager en hoofd scouting in het Philips Stadion en kan doorgeschoven worden, net als hoofd jeugdopleiding Ernest Faber.

Fledderus heeft de geruchten rond zijn persoon ook meegekregen, maar heeft weinig te melden. "Op dit soort dingen kan en wil ik niet reageren", klinkt het tegenover RTV Noord. "Het enige dat ik kan zeggen is dat ik met FC Groningen bezig ben, want hier is momenteel genoeg te doen. Mocht de situatie veranderen, dan kom ik wel op de lijn. Op dit moment is het in ieder geval geen issue."

De technisch directeur, die eerder al werkzaam was bij Heracles Almelo en nu nog tot medio 2026 vastligt in de Euroborg, kan financieel uitstekende cijfers overleggen. Tijdens zijn dienstverband als technische man bij de Trots van het Noorden werd er al voor vijftig miljoen euro verkocht op de transfermarkt. Dat forse bedrag werd verdiend door het vertrek van onder meer Ritsu Doan, Gabriel Gudmundsson, Bjorn Meijer en Jörgen Strand Larsen. Die laatste werd voor meer dan tien miljoen euro verkocht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oftewel, hoe trap ik makkelijk een open deur in? Veel praten, maar niets zeggen. Uiteindelijk hoop ik niet dat ze voor Fledderus gaan. Het is nou niet dat Groningen sportief stappen heeft gezet onder de technische leiding van Fledderus. Dat is juist wat PSV nu nodig heeft

28 september 2022 om 18:27

Valt niet te vergelijken denk ik. PSV heeft middelen om sportief stappen te zetten, Groningen natuurlijk stukken minder.

28 september 2022 om 18:30

Clubs die dezelfde status als Groningen hebben presteren momenteel wel beter. Heerenveen doet het sportief goed en heeft met o.a. Noppert, van Ewijk en van Hooijdonk leuke spelers. FC Twente doet het sinds hun promotie ook heel goed waarbij Jan Streuer creatief is met een klein budget. Daar kan Fledderus wel wat van leren.

28 september 2022 om 19:04

Daar heb je wel een punt uiteraard. Naja je kan niet in hun portemonnee kijken maar je hebt wel gelijk als je die clubs zo noemt

Het zou voor Groningen een geschenk zijn als Fledderus gaat, en er nog een mooi bedrag voor wordt betaald ook. Fledderus is vooral een gladde praatjesmaker.

28 september 2022 om 18:44

Wat een ondankbare fan ben je ook. Fledderus heeft zeker wel zijn positieve bijdrage gehad voor Fc groningen. Als je denkt net als Az te presenteren met Groningen, dan ben je niet helemaal lekker. Groningen hoort gewoon waar ze horen te staan en er wordt winst gemaakt op de jongens die vanuit de jeugdopleiding en transfers zijn binnengekomen. Groningen werkt gewoon met jonge jongens die nog volop in ontwikkeling zijn en je kunt absoluut niet verwachten dat er een top 'top' speler binnenkomt.

28 september 2022 om 18:53

Dat beeld heb ik ook een beetje, geen idee waarom. Hopelijk leest iemand van psv deze briljante meningen en zien ze af van Fledderus.

28 september 2022 om 18:54

Wat zijn wij in Groningen de afgelopen decennia verwend met goede directeuren... ook Fledderus hoort in dit rijtje. Betrokken bij de club, keiharde onderhandelaar en zet selecties neer die te begrijpen zijn. Ja, het is jeugdig en niet genoeg voor de top 6, maar voor de middenmoot hebben we een prima selectie.

En man! Wat snak ik naar de tijden van play-offs voetbal! Hopelijk worden de miljoenen voor JSL in de winter even goed geinvesteerd en kunnen we in mei naar de Grote Markt!

28 september 2022 om 18:57

Het laatste wat je wil ik straks zonder TD, een niet goed functionerende trainer en een slechte selectie de winterstop in gaan. Ja hij maakt fouten, waaronder de verkoop van Jurgen Strand Larsen, want nu hebben we 0 aanvallende slagkracht, maar hij kan wel wat en anders zijn we echt stuurloos.

28 september 2022 om 21:10

Wou hij niet dichter bij huis vanwege zijn vrouw toen hij van Heracles naar Groningen ging? Kan dat ook weer de prullenbak in.

28 september 2022 om 21:46

Als je naar PSV kan begrijp ik dat je daar over gaat twijfelen in ieder geval. Je tekent daar toch een miljoenen contract. Hij zal best aardig verdient hebben maar miljoenen zal hij niet hebben verwacht ik.

Daarnaast ook de top van Nederland en een mooie uitdaging. Als je bij PSV iets neerzet is zelfs in het buitenland nog wat mogelijk.

Zolang het maar een vooruitgang is!

Het grappige is dat wanneer je de titel leest je eigenlijk al weet dat hij zich helemaal niet uitspreekt en dat het lezen van het bericht uiteindelijk in teleurstelling resulteert.
Maar goed, heb het toch gelezen en ben er dus weer met open ogen ingetrapt.

Denk dat groningen er niet eens zo heel slecht vanaf komt dan, maar oh wat zou het mooi zijn als ze zeggen contract is contract mark. Lekker tot 2026 blijven zitten, of je nu wil of niet.

28 september 2022 om 18:47

Ik denk juist dat Groningen er slechter vanaf komt als hij weggaat. Hij heeft flaters gemaakt met sommige transfers, maar hij heeft echt heel veel goeds gedaan in de onderhandelingen qua spelers binnenhalen en spelers laten vertrekken tegen absolute hoge bedragen. En dat doet hij niet verkeerd. Groningen haalde rode cijfers tijdens de heftige covid periodes, en mede door zijn uitgaande transfers en de bezuinigingen die Gudde heeft doorgevoerd, staat Groningen er gewoon financieel goed voor.

Fledderus is 1 van de grootste Nederlandse talenten voor technische directeur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren