Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands geeft update over zoektocht naar nieuwe technisch directeur bij PSV

Laatste update:

Marcel Brands geeft aan dat PSV extern op zoek is naar een nieuwe technisch directeur. Ernest Faber en Jan Vennegoor of Hesselink, die al bij de Eindhovense club werken en eventueel de vacante positie op zouden kunnen vullen, hoeven dus geen rekening te houden met een dienstverband als technisch eindverantwoordelijke. Brands bezweert dat hij zelf ook niet de opvolger wordt van John de Jong.

Eerder dit jaar besloot De Jong op te stappen vanwege een gebrek aan steun bij de Raad van Commissarissen van PSV. Sindsdien is de Eindhovense club op zoek naar iemand die de rol van technisch directeur op zich kan nemen. "Het is niet makkelijk om een goede kandidaat te vinden voor een topclub", meldt Brands bij Goedemorgen Eredivisie. De voorkeur is een technische man die bij een directieteam kan aansluiten, of iemand die daarin kan groeien."

Vennegoor of Hesselink en Faber zijn daar niet de aangewezen personen voor, denkt Brands. "Wij kijken op dit moment extern en met Ernest en Jan heb je het over intern. Als je een Nederlandse technisch directeur wil, heb je het denk ik alleen over Max Huiberts. Die zit echter prima op zijn plek bij AZ. Of wij met Jordy Zuidam hebben gesproken? Wij hebben nog met geen enkele kandidaat gesproken. Dat kan ik met mijn hand op mijn hart zeggen."

Brands is niet van plan om de rol zelf op zich te nemen. In het verleden was de voormalig prof, die onlangs koos voor een rol als algemeen directeur, al zeer succesvol als technische man in het Philips Stadion. "Ik heb nu echter geen ambitie om die rol weer op me te nemen. Ik heb vanaf dag één prima samengewerkt met John de Jong, zoals ik dat de jaren ervoor ook al deed, en heb zelf die plannen niet gehad. Ik word honderd procent zeker geen technisch directeur bij PSV."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed zo Marcel. Ben wel klaar met dat vriendenkliekje bij PSV. Goede TD's zijn wel schaars, dus je zal waarschijnlijk wel over de grens moeten kijken. Alleen Max Huiberts kan ik noemen als goede optie in Nederland.

Goed nieuws dus, moeten af van ons kent ons door alles steeds door te schuiven. Ervaring en mensen met een netwerk hebben we daar nodig.

Lastig, kwaliteit staat voorop maar een TD met kennis van de club en cultuur heeft een enrom voordeel. Ben benieuwd wie er uit de hoge hoed komt.

Brands zit daar weer zichzelf aan alle kanten vrij te pleiten en heeft geen goede antwoorden op de vragen over het ontslag van John de Jong. Hans Kraaij stelt prima vragen maar Sjoerd durft het niet om Brands een beetje door te zagen. Hij zitten zweten die Brands als het gaat om de Jong en blijkt nog altijd de draaikont te zijn die hij bij PSV eerder was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren