Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse belangstelling voor PSV’er: ‘Volop geïnformeerd bij mijn zaakwaarnemer’

Laatste update:

Mohammed Nassoh staat er goed op in in Engeland, zo zegt de 21-jarige aanvoerder van Jong PSV in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Volgens de middenvelder hebben diverse clubs uit de Championship geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer. Ondertussen wacht de Eindhovenaar, die beschikt over een aflopend contract, nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht van PSV.

Afgelopen weekend evenaarde Nassoh het record van Menno Koch, die tot dan de meeste officiële wedstrijden (93) in Jong PSV speelde. De Marokkaanse jeugdinternational, die zijn wedstrijden speelt als aanvallende middenvelder, is een belangrijke kracht in het Eindhovense beloftenelftal.

Nassoh wist in zijn 93 optredens voor Jong PSV 11 keer te scoren en leverde daarnaast 12 assists af. Hoewel hij wel al meeging op trainingskamp en oefenwedstrijden speelde in het eerste elftal kwam het nog niet tot een officieel debuut namens PSV. “Dat is soms balen, maar er is geen tijd om lang daarmee bezig te zijn.”

De rechtspoot hoopt nog altijd op een doorbraak in zijn geboortestad. “De afgelopen transferperiodes waren er mogelijkheden om naar een andere club te gaan, ook in het buitenland. Dat zag ik niet zitten. Het was goed om hier te blijven en te kijken naar kansen om door te stoten, maar helaas zijn die nog uitgebleven. Wie weet in de komende periode nog”, aldus Nassoh.

Volgens Transfermarkt is Nassoh momenteel 500.000 euro waard. De technicus beschikt in het Philips Stadion over een aflopend contract, maar PSV wil hem graag behouden. “Uiteindelijk maak ik in goed overleg met mijn zaakwaarnemer een keuze, maar ik wil nu presteren in de komende wedstrijden.”

Engeland


Nassoh kan zijn carrière naar eigen zeggen vervolgen in Engeland. “Vorig jaar merkte je dat vooral clubs uit de Championship naar mijn wedstrijden hadden gekeken, want er werd bij mijn zaakwaarnemer ineens volop geïnformeerd.” Jong PSV is titelverdediger in de Premier League International Cup. In die competitie liet Nassoh een behoorlijke indruk achter.

Toch was Nassoh daar absoluut niet mee bezig. “De prijs winnen, was veel belangrijker. Het zijn grote ploegen waar je tegen speelt en ik denk dat het een compliment is voor de opleiding van PSV.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het kan een laatbloeier zijn maar in de meeste gevallen op je 21 nog niet gedebuteerd zijn, zeker als aanvoerder dan kun je je conclusies trekken. Lekker in engeland je succes gaan beproeven

14 februari 2024 om 10:30

Kan, maar soms is een speler ook afhankelijk van wat hij voor zich heeft. Simons/Veerman is moeilijk tegen op te boxen en wat daarachter zat/zit ook. Bij interesse kan ik me inderdaad voorstellen dat hij eens verder kijkt. Zo is het het bij Ajax al jarenlang onmogelijk om als linksbuiten door te breken omdat je op die positie Tadic voor je had die nooit geblesseerd was, nu de club’s recordaankoop die tot mijn spijt nooit gewisseld wordt.

14 februari 2024 om 10:38

Als Godts niet de hele tijd geblesseerd is had hij al een grote kans op een doorbraak gehad. Fit blijven als talent is ook heel belangrijk

14 februari 2024 om 10:43

Als je naar Saibari kijkt dan kan het nog altijd. Die is volgens mij ook pas op het laatste moment nog bij de selectie gekomen destijds terwijl hij volgens mij dezelfde leeftijd had. Het is gewoon even geluk hebben qua timing en of er een plekje vrijkomt.

14 februari 2024 om 14:13

Mede recordhouder qua wedstrijden in een jong team lijkt mij juist een slecht gegeven. Dan had je na al die jaren min. Een paar wedstrijden in het 1ste mee moeten kunnen.

Hij heeft ook wel pecht dat je op die posities al volop keuze mogelijkheden hebt. Wel had ik wel verwacht dat hij iig paar keer in de selectie zou zitten. Is gewoon een goede voetballer maar of hij echt iets is voor de eerste, dat weet ik niet zo goed. Gewoon verlengen en evt. verhuren aan een eredivisie club.

Niks voor een club als Utrecht, Twente?

14 februari 2024 om 12:10

Utrecht heeft al Jensen, Labyad en eventueel Booth die daar kunnen spelen. Twente heeft al Vlap, Taha en Steijn. Zal misschien wat zijn voor een Sparta (alleen Verschueren), go ahead (als edvardsen wordt verkocht) of Nec (Chery is al vrij oud en het is nog de vraag als de optie tot koop van Gonzalez wordt gelicht).

Het zit die jongen ook niet mee dat hij achter een ontzettend goed bezet middenveld gewoon niet aan bod komt in het eerste elftal, Tygo Land loopt tegen datzelfde probleem aan al is die natuurlijk nog een stukje jonger. Toch zegt het wel wat dat zelfs wanneer de spoeling dun wordt door blessures hij niet eens opgeroepen wordt om op de bank te komen zitten. Toch ben ik benieuwd naar zijn kunnen en of het echt een laatbloeier is, voor hem en psv lijkt een leenconstructie wel een goede optie.

14 februari 2024 om 17:05

Is ook slecht technisch beleid/inkopen. Veerman was dan wel een "gokje" zeker weet je het nooit met spelers van een lagere club.
Maar het valt bij de traditionele top 3 sowieso op dat er maar heel zelden een toptalent doorstroomt. Toch wel problematisch... Zeker aangezien de markt naar de klote is en de NLse inkomsten.
Zou veel meer focus op de jeugd moeten komen.

14 februari 2024 om 17:46

Huh? Bij PV breekt Saibari toch door? en Bakayoko? Die hebben nog zelfs Gakpo aan Liverpool en Madueke aan Chelsea verkocht afgelopen seizoen? Feyenoord met Kokcu? Ajax die de Ligt en Frenkie nog niet zo lang verkocht aan Juve en Barca.

Mooi om te zien dat er interesse is. Als je al zolang aanvoerder bent en zo vaak belangrijk bent voor het elftal kan je wel stellen dat je toe bent aan een stapje hogerop. Is een jonge die hier in Eindhoven is opgegroeid, zag m vroeger op het veldje altijd extra trainingen doen met zijn vader, wel leuk dat hij het dan zo goed doet.

Zal wel de juiste/verstandige keuze maken. Denk dat een middenmoter in de eredivisie helemaal niet verkeerd voor hem zou zijn als volgende stap.

Wens m alle geluk toe.

Mohamed Nassoh (volgens mij is het Mohamed en niet Mohammed, correct me if I'm wrong) is enigszins in de picture gekomen in Engeland door de winst van Jong PSV in de Premier League International Cup (2023), daar zitten regelmatig scouts bij de wedstrijden. Bij het eerste van PSV heef Mohamed natuurlijk heel veel concurrentie voor zich, denk aan Veerman, Saibari, Tillman en Til, eventueel ook nog Mauro Junior en Tygo Land. Met 21 jaar lijkt hij aan de oude kant voor een definitieve doorbraak maar Ismaël Saibari is ook pas het laatste anderhalf jaar doorgebroken toen hij al 21-22 jaar oud was. Overigens speelt Jong PSV morgenavond 15-2 om 20:00 in de PL International Cup tegen Chelsea O21, zeker leuk om dat toernooi te volgen.

Gewoon naar een stabiele middenmoter als Heerenveen, Utrecht of Sparta gaan. Kijken of het dan nog steeds een talent is. Met 21 jaar heb je de schijn wel een beetje tegen...

Waarom komt hij ons vertellen dat er veel naar hem wordt geïnformeerd?
Wil hij Psv onder druk zetten? Ik denk van wel. Als het echt zo is dan hou je het voorlopig voor jezelf
Deze knaap gaat Psv problemen bezorgen

14 februari 2024 om 15:51

Welke problemen gaat hij opleveren? Contract loopt over een paar maanden af en ik krijg niet het idee dat PSV heel erg graag wil verlengen (zoals bijv. bij Babadi wel). Als die lastig wordt, zet je hem ernaast en die paar maanden overleef je ook wel. En onder druk zetten is ook lastig, met een aflopend contract.

Leuk, interesse uit de Championsship. Dat moet je toch absoluut niet willen als je aanvoerder bent van een jong ploeg? Dan heb je goede kans op je debuut bij het eerste normaliter. Of je moet het voor het geld doen. Maar een paar westrijden in het eerste en de wereld ziet er vaak toch weer heel anders uit voor zo'n talent.

14 februari 2024 om 14:01

Aanvoerder zijn bij Jong moet je juist niet willen. Bij Ajax zie je vaak jongens die echt geen kans maken op 1 juist. Vaak wordt er een wat oudere jongen gekozen die niet telkens bij 1 wordt betrokken

15 februari 2024 om 12:55

Je zou zeggen dat je als aanvoerder toch iets van kwaliteiten moet hebben. Er wordt toch niet alleen geselecteerd op leeftijd? Zie bijvoorbeeld De Ligt bij Ajax, een geweldige aanvoerder, maar erg jong wel.

15 februari 2024 om 17:46

@poeheej, de Ligt is nou precies een perfect voorbeeld. Die was in de jeugd aanvoerder en al heel jong aanvoerder in 1. Bij Jong Ajax was ie nooit aanvoerder. Als je zulke talenten aanvoerder maakt, dan heb je per maand 4 verschillende aanvoerders bij Jong omdat ze steeds bij 1 betrokken worden.

Jurrien Timber is de enige die een tijdje aanvoerder is geweest en die meer dan 300 minuten in Ajax 1 heeft gespeeld. Even een greep uit de aanvoerders bij Jong Ajax: Leon Bergsma, Damian van Bruggen, Dani de Wit, Fitz Jim (lijkt ook niet echt boven de 300 minuten uit te gaan komen maar hij zit nog bij Ajax)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren