Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nassoh kan elders in de Eredivisie veel meer verdienen en vertrekt bij PSV

Laatste update:

Mohamed Nassoh speelt de komende jaren voor Sparta, zo meldt Rik Elfrink zaterdagochtend namens het Eindhovens Dagblad. Volgens de journalist wilde de 21-jarige aanvoerder van Jong PSV nog wel wachten op een nieuwe aanbieding, maar die bleef uit. Sparta, dat enkel een opleidingsvergoeding hoeft te betalen, heeft de komst van Nassoh inmiddels ook gemeld.

Afgelopen week werd al duidelijk dat de Kasteelheren in de markt waren voor Nassoh. Journalist Marco Timmer van Voetbal International schreef daar het volgende over. “De huidige aanbieding van PSV kan Nassoh en zijn entourage echter nog niet bekoren. De Marokkaanse jeugdinternational wacht op een betere aanbieding van de Eindhovenaren, in de wetenschap dat er ook belangstelling uit de Eredivisie voor hem is.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Elfrink weet nu te melden dat PSV geen nieuw voorstel heeft neergelegd bij Nassoh. Via X geeft de journalist tekst en uitleg. “Nassoh kreeg in Rotterdam een fors beter bod dan bij PSV en tekent tot medio 2028. Hij kan er veel meer verdienen dan nu en dan hij bij PSV had gekregen én heeft perspectief op speeltijd. Hij wilde best bij PSV blijven en dan voor verhuur gaan, maar PSV liet die optie schieten.”

De Brabantse koploper gaat de middenvelder bedanken voor zijn bewezen diensten en laat hem transfervrij vertrekken. PSV kan nog wel een opleidingsvergoeding van circa 130.000 euro opstrijken voor de investeringen in Nassoh tijdens de veertien seizoenen die hij in de Eindhovense jeugdopleiding speelde.

Nassoh, die wordt vertegenwoordigd door Team Raiola, gaat spoedig tekenen in Rotterdam-West. Volgens Timmer was de jeugdinternational van Marokko Onder 23 ook in beeld bij AZ. Sparta trekt nu echter aan het langste eind.

PSV ziet met Nassoh een belangrijke kracht uit het beloftenelftal vertrekken. De rechtspoot speelde ondanks zijn leeftijd nog geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht van PSV. Nassoh heeft echter wel de twijfelachtige eer om zich Mister Jong PSV te noemen.

Nassoh speelde al 102 officiële duels namens het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was de technische middenvelder goed voor veertien doelpunten en veertien assists. Vrijdagavond was hij tegen FC Eindhoven (2-5 winst) verantwoordelijk voor twee doelpunten en een assist.

Bevestiging Sparta


Sparta heeft de komst van Nassoh inmiddels bevestigd. Via de clubkanalen reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op zijn aanwinst. “Mohamed is een talentvolle speler, die zich in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten gelden en klaar is voor de stap naar de Eredivisie. We zien in hem een speler met veel potentie, die zich nog veel verder kan ontwikkelen en zijn blij dat we hem voor vier jaar kunnen vastleggen.”

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij gaat. Jongen van de club, maar uiteindelijk een beslissing van PSV zelf geweest. Voor Nassoh zelf een mooie stap, Sparta kan veel plezier van hem gaan beleven.

Nog niet goed voor de top
Goede keuze om voor sparta te kiezen. Leuke voetballer die nog constanter moet worden. Stond stil bij jong. Had afgelopen seizoen al verhuurd moeten worden

Mooi voor zo'n jongen dat clubs hem toch willen halen. Goed aantal wedstrijden in de benen en nu geleidelijk het waarmaken op een hoger niveau. Ruimte genoeg omdat te kunnen waarmaken binnen Sparta

Snap niet waarom Stewart en co de aanbieding van Sparta niet gewoon evenaren? Domme zet in mijn ogen. Verlengen en verhuren was de ideale optie geweest, en Nassoh stond er dus open voor.

Nassoh is momenteel weliswaar niet goed genoeg voor Psv1, maar wel iemand die er via een omweg nog gaat komen. Daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn. Bij Jong PSV haalt hij iedere week een hoog en vooral consistent niveau. Zowel in de KKD als in de PL International Cup. Afgelopen week was hij weer de grote man tegen West Ham United en tegen de beloften van Chelsea was hij kort daarvoor ook de beste man op het veld. Vorig jaar had hij een groot aandeel in de winst van de cup. Dit is geen dertien in een dozijn voetballer maar iemand die wat extra's heeft. Ook nog is een extra Psv'er en Eindhovenaar. Als je dan nog niet eens het bod van Sparta wil evenaren of daar een klein schepje bovenop wil doen dan heb je als Stewart je prioriteiten niet helemaal op orde. Het is waarschijnlijk een beetje 50/50 of Nassoh ooit PSV1 gaat halen en dus de kleine investering waard.

13 april 2024 om 11:11

We hebben een 10 die het geweldig doet van 22. Een koopoptie die hopelijk gelicht gaat worden op een 10 van 21. Een van onze grootste talenten is een 10 van 19.

13 april 2024 om 11:24

Concurrentie hoort erbij. Nassoh kan bovendien ook op 8 spelen of hangend aan de zijkant

13 april 2024 om 12:35

Het antwoord lijkt mij heel simpel en tegelijkertijd ook pijnlijk. PSV is helemaal niet van plan om toekomstig kapitaal te ontwikkelen via de jeugd. We doen het qua resultaten goed maar feit blijft dat Jong PSV zwaar is verwaarloost. En dat is nota bene de kraamkamer van de club.

Kijk voor de vergelijking eens wat Feyenoord doet. Halen jongens als Sebaoui goedkoop binnen en die blinkt uit bij Dordrecht. Als hij niet Feyenoordwaardig is maak je er sowieso winst op. Hetzelfde deden ze met Wieffer en Beelen en nu weer met Hadj Moussa. Goedkope gokjes die goudmijntjes kunnen zijn. En dat zonder een Jong elftal in de KKD.

Ik baal ontzettend over hoe weinig er de afgelopen tijd is geïnvesteerd in de jeugd en in welke staat Jong PSV verkeerd. Vul Jong PSV met goedkope gokjes en je zal op zeker winst maken. Net zoals een verlenging van Nassoh winst zou betekenen.

Dat wordt jong PSV volgen de rest van het seizoen. Laat hem Sambo ook maar meenemen.

Met Kleijn en Nassoh al twee beloftevolle aankopen. Fijn, want inmiddels is wel duidelijk dat we veel sterkhouders kwijt zullen raken. Mooi dat we inmiddels de financiële gezondheid hebben om preventief te kunnen handelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren