Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV lijkt Mohamed Nassoh te verliezen aan andere Eredivisie-club

Laatste update:

Mohamed Nassoh lijkt ervoor te kiezen om aan de slag te gaan bij Sparta Rotterdam, zo melden onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De 21-jarige aanvoerder van Jong PSV weigert vooralsnog zijn contract te verlengen in Eindhoven en kan voor meerdere jaren tekenen op Het Kasteel.

Volgens journalist Marco Timmer hoopt PSV nog altijd dat de Eindhovense middenvelder aan de club verbonden blijft. “De huidige aanbieding van PSV kan Nassoh en zijn entourage echter nog niet bekoren. De Marokkaanse jeugdinternational wacht op een betere aanbieding van de Eindhovenaren, in de wetenschap dat er ook belangstelling uit de Eredivisie voor hem is.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Nassoh, die wordt vertegenwoordigd door Team Raiola, kan onder meer tekenen in Rotterdam-West. “Sparta heeft op dit moment de beste papieren om Nassoh na dit seizoen in te lijven. Op de achtergrond is AZ ook nog in beeld”, aldus Timmer.

Nassoh speelde ondanks zijn leeftijd nog geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht van PSV. De rechtspoot heeft inmiddels wel de twijfelachtige eer om zich Mister Jong PSV te noemen. Nassoh speelde al 101 officiële duels namens het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was de technische middenvelder goed voor twaalf doelpunten en dertien assists.

Volgens Transfermarkt is Nassoh momenteel 500.000 euro waard. Indien de creatieveling ervoor kiest om bij Sparta te tekenen, houdt PSV vanwege zijn aflopende verbintenis geen euro over aan zijn vertrek. In dat geval zien de Eindhovenaren een belangrijke kracht vertrekken uit het beloftenelftal.

Nassoh sprak zich in februari van dit jaar tegenover het Eindhovens Dagblad uit over zijn situatie bij PSV. “De afgelopen transferperiodes waren er mogelijkheden om naar een andere club te gaan, ook in het buitenland. Dat zag ik niet zitten. Het was goed om hier te blijven en te kijken naar kansen om door te stoten, maar helaas zijn die nog uitgebleven. Wie weet in de komende periode nog.”

“Uiteindelijk maak ik in goed overleg met mijn zaakwaarnemer een keuze, maar ik wil nu presteren in de komende wedstrijden”, sloot Nassoh destijds af. Ook in de afgelopen maanden heeft de middenvelder geen kansen gekregen in PSV 1. Mogelijk verlaat Nassoh de club komende zomer zonder officieel debuut.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV moet een aantrekkelijk pakket aan hem voorstellen, dus zowel sportief als financieel. Speeltijd in het eerste gunnen en een aantrekkelijk salaris.

10 april 2024 om 10:27

Speeltijd in het eerste elftal moet je afdwingen, wordt je niet zomaar gegund als je het niet laat zien. Ik ken de jongen niet maar hoeveel jongens van 21 die al meer dan 100 potten in jong hebben gespeeld in de KKD zijn nou een aanwinst voor het eerste elftal?

10 april 2024 om 10:35

Nassoh heeft echt wel speeltijd verdiend. Is al een 2 jaar de sterkhouder bij Jong. Vind het maar gek dat hij zijn debuut nog niet gemaakt heeft. Hopelijk verlengt hij en verhuren ze hem, maar kan het goed begrijpen als hij transfervrij vertrekt.

10 april 2024 om 10:28

Gunnen? We zijn geen liefdadigheidsinstelling. Speeltijd verdien je en zoals in het artikel aangegeven, als je op je 21e nog niet in het eerste zit gaat dat waarschijnlijk niet lukken ook.

10 april 2024 om 10:31

Als die jongen inmiddels 100 wedstrijden in Jong PSV heeft gespeeld (zonder debuut in het eerste) verwacht ik van PSV niet een enorme urgentie die jongen speeltijd in het eerste te geven. Er zit nogal een niveauverschil tussen PSV-1 (champions league niveau en top in de competitie dit jaar) en Jong PSV. Een stap naar middenmoot Eredivisie lijkt me voor deze jongen logischer.

Misschien kunnen we een Xavi Simonsje met hem uitvoeren. Kan hij altijd nog na een jaar goed presteren op hoger niveau weer aanhaken.

Het is een leuke voetballer maar is vaak ook afwezig. Hij kan misschien de stappen maken die Saibari gemaakt heeft maar.denk dat het beter is dat die zich ergens anders ontwikkeld

Veel succes bij Sparta, want als je op 21 jarige leeftijd nog niet doorgebroken bent in het eerste van PSV, dan kan je nog lang wachten. Dit lijkt mij de perfecte stap voor hem. Ervaring in de KKD, maar mag zo te zien nog wel wat werken aan zijn scorend vermogen.

Toch bijzonder dat die jongen niet echt de kans heeft gekregen bij de 1e selectie, Nassoh is al best lang één van de betere spelers bij jong PSV. Er zal ongetwijfeld een goede reden voor zijn maar als ik hem zo zie spelen lijkt hij best potentie te hebben.

10 april 2024 om 11:16

Ik had em erbij gehaald na het vertrek van vertessen. Hij kan ook uit de voeten als buitenspeler

10 april 2024 om 12:23

Mwa, potentie valt mee vind ik. Blinkt echt niet genoeg uit en moet nog heel veel verbeteren. Heeft ook een flinke ondergrens. Verhuur zou het beste zijn maar als hij nu wil vertrekken vind ik dat ook prima.

Meer dan 100 wedstrijden voor jong PSV en dan nog geen debuut? Dan ben je blijkbaar niet genoeg. Gun hem het beste, hoop dat hij er bij Sparta iets moois van maakt.

Ga veerman, schouten, babadi, til, tillman en sabari maar inhalen qua niveau.
Dan kom je zeker in de basis.
Dus te licht bevonden en door….

Mohamed Nassoh treft het ook niet met Veerman, Schouten, Saibari, Tillman, Til, Babadi en eventueel ook nog Land voor hem in de pikorde op het middenveld. Mohamed is inmiddels 21 jaar en dan lijkt zijn kans op het eerste wellicht al verkeken. Overigens was het wel diezelfde Mohamed Nassoh die namens Jong PSV gisteravond (9-4-2024) de eerste goal maakte in de Premier League International Cup tegen West Ham United -21, overigens wel nadat hij al een penalty had gemist. Jong PSV won die wedstrijd na een 2-0 achterstand met 2-3 met goals in minuten 47, 88 en 91. Daarmee staat Jong PSV weer in de finale van de PLIC na vorig jaar dit toernooi te hebben gewonnen. Helaas werd aan deze prestatie weinig aandacht besteed in de diverse media, het betreft toch een leuk en sterk jeugdtoernooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren