Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een jonge trainer als Giovanni van Bronckhorst vindt dat misschien lastiger’

Laatste update:

Peter van Vossen maakte in 1999 deel uit van het laatste Feyenoord dat kampioen van Nederland werd. Volgens de oud-aanvaller was er destijds een belangrijke rol weggelegd voor trainer Leo Beenhakker. Van Vossen twijfelt of Giovanni van Bronckhorst ervaren genoeg is om Feyenoord naar het kampioenschap te gidsen.

“In 1999 hadden wij bij Feyenoord een ideale gids in Leo Beenhakker. De man doorzag alles. Spelers die zeuren over hun positie? Elimineren, meteen”, stelt de oud-speler van onder meer Feyenoord, Ajax en Glasgow Rangers in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Voor een ervaren trainer is dat een abc’tje, maar een jonge trainer als Giovanni van Bronckhorst vindt dat misschien lastiger.”

Toch hoeft de nederlaag tegen Sparta volgens Van Vossen niet te betekenen dat Feyenoord de titel uit handen gaat geven. “Ik denk dat de nederlaag tegen Sparta misschien wel eens de wake-upcall kan zijn voor de koploper. Dat de ploeg nu weer bij elkaar kruipt. En vanaf nu echt gelooft in de hoofdprijs”, zegt Van Vossen. “Bij Feyenoord zeggen ze dat wel, maar de historie leert dat het vaak niet is gelukt. Bij Ajax geloven ze er echt in, dat zit in die club. Ik hoop dat Feyenoord er zondag tegen AZ weer staat. Ik hoop zo erg dat die club de titel weer eens pakt.”

Denk jij dat Feyenoord kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind ook wel dat het allemaal een tikkie overdreven wordt hoor. Je hebt te maken met gasten die vorig jaar (bijna) alles speelden en ook belangrijk zijn geweest. Die jongens zien hun rol steeds kleiner worden en ik kan me voorstellen dat dat frustrerend is. Het valt me overigens wel tegen dat juist Kuyt en Kramer, die zichzelf toch echte Feyenoorders noemen, het niet op kunnen brengen om die irritaties nog een maand of twee binnen te houden om zo hun cluppie te helpen.

7 maart 2017 om 10:06

Van Kuyt snap ik dat het een echte Feyenoorder is, maar van Kramer? Ik heb namelijk interviews gezien waarin Kramer zegt helemaal niks om het voetbal te geven, om geen enkele club, en dat hij puur voor het geld voetbalt. Hij vindt voetbal zelfs niet eens leuk.. Heeft hij dan ooit ook gezegd dat hij een Feyenoorder is?

7 maart 2017 om 10:14

Van Kramer is ook bekend dat hij als kleine jongen al fan was van Feyenoord en regelmatig naar de Kuip ging. Rond zijn transfer naar Feyenoord heeft hij dit ook bevestigd.

Ik denk dat de wedstrijd tegen Sparta vooral heeft aangetoond dat er nog absoluut niets beslist is. Thuis tegen AZ verwacht ik wel dat Feyenoord wint, maar daarna uit tegen Heerenveen en Ajax kunnen ze ook zomaar 2x verliezen. De kans dat het tot het einde heel spannend blijft is groot.

7 maart 2017 om 15:00

Exact! Als afgelopen weekend iets heeft aangetoond is het wel dat iedereen overal punten kan laten liggen door zelf te falen, ongelukkig of zelfs onterecht achter te komen, pech te hebben, arbitrage een rol kan spelen etc etc dus 9 wedstrijden te gaan is zo (!) voorbarig om al vooruit te gaan tellen

Zondag word weer een hele lastige klus tegen AZ. AZ heeft ook wat goed te maken voor de weken hiervoor en de afdroging tegen Lyon. Als ze nog wat willen maken moeten ze punten pakken en de druk zit minder op AZ dan Feyenoord. Word een leuke pot en ik denk dat er weer een stunt in het vat zit. Feyenoord speelt echt al weken geen goed voetbal, werken hard zoals tegen PSV maar afgelopen zondag was zelfde wedstrijd als tegen Ado daarvoor gewoon bar slecht.

7 maart 2017 om 13:19

Ik kijk met meer vertrouwen naar een wedstrijd tegen AZ dan tegen pak hem beet ADO of Sparta. Dat is al jaren zo bij Feyenoord. Zelf het spel moeten maken is niet het sterkste punt. AZ gaat ook proberen om te voetballen, dat ligt Feyenoord veel beter.

7 maart 2017 om 14:45

Over thuiswedstrijden maak ik me niet zo druk.
Uit is alles lastig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren