Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een club als Barcelona de stuipen op het lijf jagen is zeker niet slecht'

Laatste update:

Barcelona boekte zaterdagavond een zwaarbevochten overwinning op Sporting Gijón. Door een rode kaart voor Gerard Piqué speelde het team van Javier Clemente vrijwel de gehele tweede helft tegen tien man, maar door doelpunten van Seydou Keita en Xavi veranderde een 1-1 tussenstand in een 3-1 eindstand. Clemente gaf na afloop dat de noorderlingen een beter resultaat hadden verdiend.

/

"Tegen Barcelona spelen en minimaal een punt kunnen pakken, ik weet niet of we zoiets nog een keer zullen meemaken", vertelde Clemente na afloop. "Ik weet dat Barcelona superieur was, maar toch... Ik houd hier een wrang gevoel aan over. Een club als Barcelona de stuipen op het lijf jagen is zeker niet slecht. Er zijn maar weinig clubs die Barcelona doen twijfelen over het winnen van een duel."

Clemente sprak tegen dat Sporting Gijón te defensief speelde. "Dat ligt eraan hoe jullie het zien. We wilden diepgang bij Barcelona voorkomen. We lieten Barcelona aan de bal, maar probeerden ervoor te zorgen dat we aan alle kanten voorbij werden gelopen. Dat was zonder strijdplan ongetwijfeld gebeurd. Zelfs met een gesloten verdediging probeerden ze de bal tussen de linies te spelen."

Bekijk hier de samenvatting van Barcelona - Sporting Gijón:


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wat een reactie, zeg! We hebben allemaal kunnen zien dat Sporting maar met één gedachte naar Camp Nou was gekomen, hopelijk een punt meenemen. Ze kwamen er totaal niet aan te pas, en hebben maar een paar kansjes gehad. Door de rode kaart van Piqué was de achterste lijn een paar minuten onwennig en van slag, waardoor de tegengoal kwam. Barcelona heeft zwaar verdiend gewonnen en had met misschien wel meer moeten winnen. Maar ja, het zat niet mee. Maar eerlijk is eerlijk, Sporting heeft mij in ieder geval laten zweten net na rust.

4 maart 2012 om 10:57

Want een club met een begroting van minder dan een tiende van dat van Barça (mede dankzij Barça) moet in Camp Nou Barça met de rug tegen de muur kunnen zetten? Kom op, zeg.

4 maart 2012 om 11:03

Zeg ik dat dan? Ik heb er helemaal geen problemen mee als ze de bus voor het doel parkeren, want waarschijnlijk is dat de enige kans die je hebt tegen Barcelona in Camp Nou. Het feit dat hij de verdedigende speelwijze niet wil erkennen, dat is waar ik me aan stoor.

5 maart 2012 om 19:17

Oké. Ik las je reactie net iets te snel. Een 10-0-0 is inderdaad niet bijzonder aanvallend.

Ik hoop voor Barcelona, dat ze in het nieuwe voetbal seizoen in de Premiera Division hun beste kant laten zien. Ze moeten Neymar halen en dan heb je Alexis Sanchez en Lionel Messi er nog bij, dan moet je eens zien dat ze veel wedstrijden gaan winnen. Ik ben (overigens) David Villa niet vergeten, maar die jongen begint langzamerhand oud te worden, maar voetballen kan hij als de best, maar ik zie graag verjonging in de aanval.. dus vandaar mijn keuze op Neymar.

4 maart 2012 om 11:06

Daar ben ik het helemaal mee eens! Neymar kan een extra dimensie brengen in de aanval, hij zal alleen net als Ronaldinho showvoetbal moeten koppelen aan effectiviteit. Maar het grote struikelpunt is natuurlijk de transfersom, Barcelona kan niet zoveel geld uitgeven in de zomer. Als er een enorm budget beschikbaar was, was het natuurlijk een ander verhaal. Dan had ik Thiago Silva, Neymar en Jordi Alba gehaald. Nu is dat niet mogelijk dus zal er geimproviseerd moeten worden.

4 maart 2012 om 11:39

Op dit moment is Jordi Alba niet aan de orde om hem te halen. Ze hebben nog Xavi, Iniesta, Affelay, Fabregas ect ect..

On: Neymar had ik nummer één gezet op het verlanglijstje en dan zou ik eventueel Thiago Silva op nummer twee gezet hebben.

Valdes
Alves
Thiago Silva
Pique
Adriano
Xavi
Fabregas
Iniesta
Neymar
Sánchez
Messi
4 maart 2012 om 11:51

Als Jordi Alba gehaald wordt, word die gehaald als linksback ter vervanging van Abidal.

4 maart 2012 om 12:19

Mocht Jordi Alba gehaald worden, dan is dat voor de linksbackpositie, Puyol, David Villa en Abidal zullen dan minder gaan spelen ten faveure van de drie nieuwelingen.

V. Valdés
Dani Alves
Thiago Silva
G. Piqué
Jordi Alba
Xavi
Busquets
Iniesta
Alexis
Messi
Neymar
4 maart 2012 om 13:07

@joostvans

Ik ben van mening dat er een 3 a 4 tal nieuwelingen moeten komen die hongerig zijn naar prijzen! Zoals je dit jaar hebt gezien was dat het probleem, vooral in uitwedstrijden dachten ze dat het van zelf ging gaan. Ik zie graag net als jij Neymar, Jordi Alba en Thiago Silva halen. Maar we weten allebei dat ze alle 3 samen ongeveer 100 miljoen zullen kosten. Dus of wel zullen er meerdere moeten vertrekken, of Neymar zal niet gehaald moeten worden want eerlijk gezegd is hij het minst noodzakelijk denk ik. Jordi Alba is prioriteit voor mij dan toch, en Thiago Silva moeten ze proberen te halen. Ik denk overigens dat Barça wel goed zit in de voorlinie. Tello heeft een enorme versnelling in de benen, Cuenca kan een mannetje uitspelen, Sanchez, Villa, Messi en Pedro zijn er nog dus Neymar is niet zo noodzakelijk. Al mag Pedro wel eens wakker beginnen worden, want hij speelt dit seizoen echt belachelijk slecht.

Valdes
Alves
Piqué
T.Silva
Jordi Alba
Xavi/Cesc
Busquets
Iniesta
Alexis
Messi
Neymar/Villa
4 maart 2012 om 13:45

Vind het wel grappig dat jullie denken dat Silva zomaar even vetrekt bij ons. Hij is een steunpilaar in de verdediging bij Milan en gaat echt niet zomaar vertrekken. Galliani en co zijn ook niet dom. Silva heeft zelf ook aangegeven Milan als zijn 2e thuis te zien en hij is gelukkig bij Milan. Ga maar eens shoppen bij Psg. Daar loopt ene Sakho rond. Kan vast en zeker wel mee bij Barca

Het is de eigen schuld van Spanje met hun corrupte manier om de inkomsten te verdelen.
Barca en Real krijgen bij manier van spreken alles en de rest de kruimels.
Zeker nu met die grote economische crisis in Spanje is het supermoeilijk voor die Spaanse ploegen om nog degelijk inkomsten te vinden tewrwijl de twee grote maar geld blijven krijgen.

Dan blijft er niet veel over voor die ploegen om het zo te moeten spelen tegen Real/barca.
Als het zo blijft duren in Spanje zie ik het nog slechter aan toe gaan.

1 ding is een feit: Barça mist Messi, en de gedreven heid om te winnen. Ze hebben echt alles wat je kunt winnen als club gewonnen. Dus ’als je het aan mij vraagt’ denken ze dat ze het zomaar doen, niet dus. Real heef ook een prachtig team. Met veel topspelers die ook biij hun eigenland op meestal top niveau voetballen. Het was wel prachtig als Barça fan om te zien dat ze bij Real hebben gewonnen. Mooiste moment dit seizoen.

Het is en blijft moeilijk om tegen Barça te winnen, ze spelen zo goed combinatie spel waar geen enkele club in de wereld tegen op kan. Of je moet wel heel erg slim spelen. Gister met 10 man tegen 11 was misschien wel in het voordeel van Barça, ze misten een verdediger. En Gijjon speelde wat de trainer ook zelf zegt verdedigend. Maar ze mochten geen diepte bal geven op de spitsen, dus Barça moest het maar uitzoeken op het middenveld. Dus moest Barça wat je ook zag veel gaan tikken. Daarom scoorden ze ook een aantal keer. Ik denk dat Real dit jaar kampioen wordt, Barça haalt Neymar en worden zoals bijna gewonelijk dan weer de Kampioen van Spanje.

"we lieten Barcelona aan de bal, maar probeerden ervoor te zorgen dat we aan alle kanten voorbij werden gelopen."

Ik denk dat het had moeten zijn:

"we lieten Barcelona aan de bal, maar probeerden ervoor te zorgen om te voorkomen dat we aan alle kanten voorbij werden gelopen.

Hij heeft het met Gijon inderdaad Barcelona knap lastig gemaakt maar op het eind : gewoon een nederlaag en nul punten.

Zoals zo vaak (om niet te zeggen altijd) moet Barcelona een muur slopen met 9 (liefst 10) man achter de bal en als Barcelona weet je dat die ene tegenprik (die er gewoon altijd komt) geen doelpunt mag opleveren.

Leuk voor Clemente dat hij zich hier aan optrekt maar volgende week tegen ik-weet-niet-wie zal hij niet weer met 8, 9 of 10 spelers kunnen gaan kamperen want misschien moeten ze ook nog eens winnen om zich te handhaven in de primera ?

Ik snap niet dat mensen zeggen dat Gijon het Barca heeft lastig gemaakt hoor. Barca heeft zichzelf lastig gemaakt door de domme rode kaart onder andere, daarnaast was de scheids ook niet echt bepaald neutraal.

Een hele helft met 10 man en dan nog verliezen, beter houdt hij zijn mond, een Santander of Villareal doet dat beter

voor een club die 19 de staat is 3-1 niet slecht maar gelukig heeft fcb gewonnen nu aleen hopen dat Real Madrid verliest

visca barca

geef mijn aquero maar in plaats van neymar en dan continue posities wisselen met messi en alexis dan heb je echt kwaliteit erbij neymar moet zich eigen maar eerst bewijzen dat heeft aquero al gedaan top speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren