Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Druk op Ten Hag groeit verder na beschamende nederlaag United in eigen huis

Laatste update:

Manchester United heeft dinsdagavond wederom verloren. In de Champions League wist de formatie van Erik ten Hag niet af te rekenen met Galatasaray en verloor het na een late rode kaart van Casemiro met 2-3.

Rasmus Højlund leek de grote man te worden met twee doelpunten voor United, maar goals van Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoglu en Mauro Icardi leidden een nieuwe nederlaag voor the Mancunians in. Door de verliespartij staat United na twee wedstrijden nog op nul punten in groep A van het miljardenbal.

Ten Hag wijzigde zijn elftal op één positie ten opzichte van het verloren Premier League duel met Crystal Palace (0-1). Facundo Pellistri begon zaterdag nog in de basis, maar werd tegen Galatasaray vervangen door Hannibal Mejbri. Verder begon Sofyan Amrabat wederom als linksachter. Aan Turkse zijde startten onder meer de voormalig Eredivisie-verdedigers Davinson Sánchez en Angeliño in de basis. Ook andere bekende namen als Fernando Muslera, Zaha en Icardi hadden op Old Trafford een basisplek.

United had niet lang nodig om op voorsprong te komen. Na ruim een kwartier spelen was het Raphaël Varane die Marcus Rashford de diepte in stuurde vanaf eigen helft. De 25-jarige Engelsman gaf vervolgens hard en strak voor op de inlopende Højlund, die knap raak kopte: 1-0.

De voorsprong van United zou echter niet lang op het scorebord blijven staan, daar Galatasaray enkele minuten later gelijk wist te maken. Na een lange dieptepass van achteruit belandde de bal uitgerekend bij voormalig United-speler Zaha, die Diogo Dalot van zich af wist te houden en binnenwerkte achter doelman André Onana: 1-1.

Aan het begin van de tweede helft dacht United even weer op voorsprong te komen. Na een knappe actie van wederom Højlund schoot de spits keihard binnen. Deze goal werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Niet veel later maakte de Deen alsnog zijn tweede van de avond. De spits veroverde de bal op eigen helft, zetten een lange solo in werd niet meer bijgehaald, alvorens hij de bal over Muslera heen wipte: 2-1.

The Red Devils verbrasten de voorsprong wederom snel, daar Galatasaray met een rappe counter toesloeg. Baris Alper Yilmaz sprintte Amrabat eruit en gaf vervolgens af aan Kerem Aktürkoglu, die veel te veel ruimte kreeg van de United-defensie en achter Onana binnenschoot: 2-2.

Een kwartier voor tijd werd de avond, die voor United al niet soepel verliep, nog lastiger gemaakt. Onana probeerde Casemiro in te spelen, maar leverde de bal simpel in bij Dries Mertens. De Braziliaanse middenvelder probeerde de Belg af te stoppen met een sliding in de zestien, maar maakte daarbij een overtreding. Casemiro kreeg zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten, terwijl de Turken een strafschop kregen. Icardi legde aan, maar schoot tot opluchting van Ten Hag en zijn mannen naast.

Even later wist Icardi alsnog de winnende te maken voor zijn ploeg. Na een dieptepass met het hoofd van centrale verdediger Sánchez kwam de Argentijn oog in oog met Onana. Icardi deed zijn collega-spits Højlund na en stiftte binnen: 2-3. United kwam deze klap niet meer te boven en bleef dus met lege handen achter. Door de nieuwe verliespartij neemt de druk op Ten Hag verder toe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Peccer graag melden!!! Ja 3 punten mee naar istanbul, lekker is dit. Hoe we hebben gespeeld boeit niemand. Hoe Man U heeft gespeeld boeit niemand. Bij CL is uitslag bepalend en het spel word toch wel vergeten, maar een uitslag niet.Scheidsrechter heeft fouten gemaakt bij beide partijen. Hij mag effe zijn examen opnieuw doen.En niet te vergeten, nummer 9 competitie heh mensen. Zahahahaha

3 oktober 2023 om 23:34

Gefeliciteerd Gs boysDikverdiend gewonnen tegen een heel matig Man Utd. Paar keer goed weggekomen maar zelf ook genoeg gecreëerd.Ten Hag is echt de weg kwijtAmrabat linksback? En die Onana .. ik neem dat het klaar is met Ten Hag

3 oktober 2023 om 23:43

Alsof er een linksback beschikbaar was om op te stellen. Iedereen is geblesseerd. Wie had hij dan moeten zetten?

3 oktober 2023 om 23:57

Europ... idd niemand lijkt zich er iets van aan te trekken dat er 3 geblesseerde lb's en een geblesseerde rb en cv zijn.

4 oktober 2023 om 00:07

Zal het bestuur daar rekening mee houden Iron?

4 oktober 2023 om 09:58

Harry Maguire haha.. en anders ga je maar met 3 van achteren spelen maar dit was zelfmoord.

4 oktober 2023 om 19:08

Er is echt wel een optie hoor. Dalot kan gewoon op links Lindelof op rechts en maguire centraal. Hebben ze allemaal gewoon op gespeeld. Overigens vermoed ikzelf dat ten Hag probeert om Amrabat de rol van Mazraoui bij Ajax toen op rechts te dupliceren. Maar vrees dat Amrabat gewoon niet genoeg kwaliteit heeft daarvoor.

4 oktober 2023 om 13:53

Hahahhaha, maatje gefeliciteerd met de overwinning. Een hele andere Gala gezien dan tegen Molde en (deels) Kopenhagen. Oke, er werden teveel kansen weggegeven, alleen kon Gala er ook zo minimaal 2-3 zelf maken. Mooi voor de punten voor Turkije en natuurlijk een stap dichter bij de kwalificatie naar de volgende ronde. Nogmaals gefeliciteerd bro :D

4 oktober 2023 om 17:11

Hahaha dankjewel, nu effe hopen op een mooie resultaat op bayern. Maar bedankt dat je effe hebt gereageerd :D

Los van dat ik gala supportte deze wedstrijd voor de broodnodige punten. Was dit een wedstrijd om van te genieten! Het kon beide kanten op gaan waarin beide teams van tijd tot tijd de betere was op het veld.

Maar de twee kantelpunten in deze wedstrijd in voordeel van gala is toch wel de wissel van baris alper die ontzettend goed is ingevallen en natuurlijk de enorme fout van onana!

Al met al gefeliciteerd gala fans! Lekker punten harken in Europa!!

Wat is die Mauro Icardi een dodelijke killer spits zeg niet te geloven! Absoluut een wereldspits. Zag er even zwaar uit maar super omgedraaid. Dik en dik verdiend gewonnen. Er zat weinig energie in voor mijn gevoel maar als nog gefeliciteerd Galatasaray fans. Met bloed, zweet en tranen neemt Galatasaray drie punten mee naar metropool Istanbul! Er was te weinig organisatie achterin bij Manchester. En wat is die Onana een super overrated keeper zeg niet te geloven!

3 oktober 2023 om 23:06

Hahaha. Dik en dik verdiend? Als Amrabat niet twee keer in de fout gaat, Onana niet blundert en je een mazzelgoal meekrijgt qordt je hier normaal gesproken met 3-0 weggespeeld. Neemt niet weg dat jullie gewonnen hebben, dus gefeliciteerd, maar ga nu niet toeterend door de straten aub.

3 oktober 2023 om 23:10

Tja en die goals van United zijn natuurlijk persoonlijke fouten aan de kant van Galatasaray. Als spelers geen fouten zouden maken, zou elke wedstrijd 0-0 eindigen...

Dik en dik verdiend jongens!!! Wat een prachtige avond. Nu de Fener en Beşiktaş nog

3 oktober 2023 om 23:11

Als als als, blijf zo doorgaan en misschien kan je er 10-0 van maken in plaats van 3-0.

3 oktober 2023 om 23:12

Steeds maar weer als als als je hebt daar niks meer aan 3 punten zijn binnen💪💪

4 oktober 2023 om 20:48

PanFC met als als als bereik je niks. Gewoon accepteren dat Gala beter was.

3 oktober 2023 om 23:07

Alsof Sanchez niet dood ongelukkig viel bij de 2-1?

3 oktober 2023 om 23:55

Beetje overdreven niet, mist gewoon een penalty op moment supreme.

4 oktober 2023 om 08:19

@Ravel oh ik ken zo veel wereldsterren en voetballegendes die penalty’s missen. Messi halve finale in Camp Nou tegen Chelsea. Baggio in de WK Finale noem maar op 🤣



Deze wedstrijd zal ik lang niet vergeten, net als de Champions League wedstrijd die we thuis hadden gewonnen tegen Real Madrid. Mijn Galatasaray hart huilt van geluk. Wat hebben we als leeuwen gespeeld. Icardi je mist een penalty.. Maar wordt er een standbeeld van je gemaakt dan is er niet genoeg beton voor je ballen. 2-3 uit tegen Man United. Petje af. Voor elke meter gevochten en als echte leeuwen gespeeld.



3 oktober 2023 om 23:07

Thuis wel gewonnen toch van Real Madrid?

3 oktober 2023 om 23:12

Excuus, die hadden we inderdaad gewonnen. Zal het even aanpassen. Zit vol met adrenaline door de overwinning

Ik ben te emotioneel om een zinnige reactie te schrijven. Dit betekent zoveel voor mij en mijn mede-supporters. Icardi, wat een eindbaas. Elhamdulillah.

3 oktober 2023 om 23:04

Gefeliciteerd met de overwinning brother!

3 oktober 2023 om 23:05

Congratz Flacko, geniet ervan.

3 oktober 2023 om 23:07

Geweldig die mentaliteit bij Icardi, pingel missen en dan nog even 10x zoveel energie in de wedstrijd pompen om het goed te maken. Gefeliciteerd met de overwinning.

3 oktober 2023 om 23:14

Gefeliciteerd Amigo!

3 oktober 2023 om 23:45

@FlackoGS

He Kerel, gefeliciteerd met de overwinning ik ben zelf voor geen een Turkse Club, maar Galatasaray heb ik altijd wel een mooie club gevonden. Dik en dik verdiend

4 oktober 2023 om 00:36

Congrats Flacko! Goede wedstrijd gezien.

Wanneer je dacht dat het niet erger kon. Ten Hag is klaar, dat wisten we wel, maar hoe die man de club honderden miljoenen lichter heeft gemaakt met het halen van middelmatige spelers is echt schandalig. Een meer dan uitstekende keeper de deur gewezen voor Onana, want die zou voetballend beter zijn en de opbouw van achteruit verzorgen. Man man man. Zowel op de lijn als opbouwend is die man drama met zijn gemaakte zelfvertrouwen wat hij uitstraalt.

De volgende club waar Ten Hag terecht komt moet die man zo min mogelijk controle geven over de specifieke aankopen. Daarnaast denk ik dat hij gewoon iets mist om boven een groep spelers te staan op dit niveau, misschien is het charisma. Prima voor een club als Ajax met veel talenten, maar niet op absoluut topniveau. Je merkt namelijk dat hij de groep aan het verliezen is, de intensiteit wordt steeds minder, Rashford loopt er bedrukt bij. Lekker terug naar Ajax nadat Steijn de deur is gewezen.

3 oktober 2023 om 23:07

"prima voor een club als Ajax met veel talenten".

Goh ... een interview met Zlatan gelezen?

3 oktober 2023 om 23:09

@njfromvol; want de link Ten Hag - Ajax - talenten is enkel door Zlatan te maken?

3 oktober 2023 om 23:18

Nee, maar het is best toevallig niet?

3 oktober 2023 om 23:29

@manunitedrvp
Zeker, niet, maar tot vandaag hoorde ik er iemand over...

3 oktober 2023 om 23:32

manutddrvp

Maar wel toevallig en klopt noet helemaal


Bij Ajax liepen meer ervaren spelers hoor. En ook aankopen zoals Blind, Taglifico, Martinez, Ziyech, Tadic, Haller, Berghuis, Schone, Antony (talent maar wel aankoop) etc.

Erik heeft gewoon prima mee gewerkt.

Probleem is dat het team nu niet in balans is en Erik onnodige dure aankopen gedaan heeft zoals Mount bijv

3 oktober 2023 om 23:11

Onana is weer exact gaan keepen als zijn laatste half jaar bij Ajax, nul vertrouwen, gekke positionering en veel blunders… als ik bij United had gezeten had ik gevraagd om voortaan die Turkse(?) keeper op te stellen.

3 oktober 2023 om 23:36

Onana wordt ook overschat.. is prima tot goede keeper maar ook niet meer dan dat. Heb hem o.a. altijd zo zwak in de lucht gevonden. Altijd rare keuzes ook

4 oktober 2023 om 00:15

Gevalletje Barthez.

4 oktober 2023 om 00:48

Inter lacht zich kapot. Gewoon even 65 miljoen ontvangen voor Onana omdat te hag hem moest .. united heeft sowieso te veel betaald voor al hun aankopen. 100 miljoen Antony , 74 miljoen Casemiro , die spits was vandaag wel lekker bezig en kan misschien nog belangrijk worden

3 oktober 2023 om 23:18

Is ie weer hoor.. wat zit je allemaal dingen te roepen.. ik hoop dat je begrijpt dat Erik het niet alleen voor het zeggen heeft voor het aantrekken van spelers. Er zijn nog twee droeftoeters (John en Darren), die er helemaal niks van kunnen.

De Gea mocht wat mij betreft ook nog even blijven, maar Onana is niet zo erg als je hem omschrijft. Hij voetbalt prima mee behalve 1 blunder. Om dan te zeggen dat hij er niks van bakt..

Hoe merk jij dat hij de groep aan het verliezen is, leg dat is uit.

3 oktober 2023 om 23:22

@Groenhout. Geloof je nu echt dat Darren Fletcher heel graag Onana wilde ipv de Gea? Waar hij zelf nog mee gespeeld heeft? Denk je echt dat Darren Fletcher dacht dat Antony en Amrabat Manchester United materiaal zou zijn? Darren Fletcher, een van de meest ondergewaarde krachten van United ooit, die ziel en zaligheid in een wedstrijd kon gooien zou niet weten welke kwaliteit nodig zou zijn voor een club als United? Die komen allemaal alleen omdat ten Hag er zit. Anders waren ze niet eens voorgesteld bij de club.

3 oktober 2023 om 23:47

Panfc fletcher was een geweldige speler, maar heeft united na zijn voetbalcarriere toch ook nog niets gebracht? Waarom moet ten hag uberhaupt spelers halen als hij zo geweldig is?

4 oktober 2023 om 00:01

@PanFC ik vind Antony de enige miskoop van United. Goed, hij is nog jong dus wie weet komt daar ook nog verandering in. Amrabat en Onana zijn goede spelers die bij United mee kunnen. Ik geloof niet dat Erik van De Gea af wilde, bestuur zat te kloten met zijn contract, waardoor De Gea uiteindelijk niet verlengde. Op een gegeven moment zijn ze voor Onana gegaan.

Darren Fletcher zeker weten een ondergewaardeerd kracht, maar ik vind een rol in de management bij United niet bij hem passen. Hele management moet weg daar.

4 oktober 2023 om 00:08

Ik ben het niet met je eens wat Fletcher betreft. Heb hem regelmatig in interviews en dergelijke gehoord, na zijn voetbalcarrière. Dat is geen domme jongen.
Wat was de grote klacht van Mourinho, van Gaal en ook Moyes? Dat ze niet konden halen wie ze wilden. Dat gebeurt nu duidelijk wel. Want deze jongens en Martinez en Malacia hadden bij een andere trainer nooit voor United gespeeld. Dus doen John en Darren prima hun werk. Is alleen de vraag, wil je dat de trainer beslist wie er gehaald wordt?

4 oktober 2023 om 01:10

Groenhout, 1 blunder? Deze wedstrijd ja.

4 oktober 2023 om 13:52

Martinez is gewoon een prima speler hoor. Deed het vorige seizoen heel goed. Zijn blessures zijn nu een aderlating. Malacia is gehaald als backup en dat deed hij tot een bepaalde periode prima.

Het gaat om onderhandelen, daar zijn deze twee heren heel slecht in. Ze kopen mount voor 60-70. Hojlund voor 80, Antony voor 100. Erik zegt alleen "he ik wil deze stijl spelen en dit zijn de spelers die ik ken en deze stijl kunnen spelen", als Darren en John dan verstand hebben, dan zeggen ze "ok, we weten wat je wilt, we gaan voor je kijken naar dit soort spelers". Ze falen in het zoeken naar soortgelijke spelers, ze wachten te lang met het halen van spelers, en vervolgens komen die spelers voor een hoofdprijs met grote druk naar United. Tja dan faal je als TD en AD.

3 oktober 2023 om 23:28

Weer zon populistische "supporter" die met alle winden mee blaat, bij succes of slechte resultaten, zonder enig besef te hebben van onderliggende oorzaken

Man man man. Ik dacht dat Onana gehaald was omdat hij beter kon meevoetballen? Snel wisselen voor die Turkse keeper. Wat een drama. Kost ons nu al meer punten dan de Gea in de afgelopen drie seizoenen.
Daarnaast beter Bruno op linksback kunnen zetten dan op rechtsbuiten. Had het sowieso beter gedaan dan Amrabat, die als een kleuter de fout in ging bij de 2-2 en nog erger bij de 2-3. Denk dat we zijn fanboys vanavond niet zullen horen.
Ik ben helemaal voor het geven van tijd aan een trainer, maar als jouw aankopen zo presteren en je brengt 5 minuten voor tijd pas een aanvaller en dat is ook nog eens Antony, die geen ritme heeft en sowieso al drama was voordat hij 5 weken voor het laatst speelde en je brengt 2 minuten voor tijd pas een extra aanvaller, dan heb ik even geen sympathie voor je…
Positief: Mount en Hojlund.

3 oktober 2023 om 23:09

Altay is geen haar beter, gefeliciteerd met de misaankoop!

3 oktober 2023 om 23:12

Hoe kan je het 3e doelpunt de conto van Amrabat schrijven? Hij moet een lange bal geven, omdat terugspelen op Onana geen optie is. Vervolgens had hij nooit op tijd aan kunnen sluiten om buitenspel op te heffen.

3 oktober 2023 om 23:24

Hij kon terug, kon breed, kon lang. Als je een bal speelt, speel je hem normaal gesproken naar een medespeler. Niet naar je tegenstander. Dramatisch aan de bal, hele wedstrijd al en tegen Palace ook. Ja, die 3e was een enorme fout van Amrabat. Als je die bal niet langer kan geven kun je hem beter over de zijlijn trappen.

3 oktober 2023 om 23:44

Icardi was al bezig om de ballijn naar Onana dicht te lopen en na dat gestuntel van hem een paar minuten daarvoor had ik hem ook niet meer gegeven. Verder kon hij hem zeker niet breed geven, want hij was al de achterste man en Varane en Lindelof stonden praktisch naast elkaar (anders was Icardi ook niet zo vrij geweest). Amrabat kon alleen lang en die kwam simpelweg niet aan, gebeurt meestal met een roei naar voren. Dat de kopbal van Sanchez ineens een splijtende pass is, dat heeft meer te maken met de positioneringen van het centrale duo.

4 oktober 2023 om 00:15

Dit was geen roei naar voren, een roei naar voren vanaf daar was bij de keeper aangekomen. Breed kan ook iets vooruit. Had naar Lindelof gekund, die had hem naar Onana kunnen kaatsen. Had ook zelf naar Onana kunnen spelen. Alles beter dan dit. Dus ja, dit was zijn fout.

4 oktober 2023 om 00:52

Pan jij geeft als sinds het wk af om amrabat. Ik denk dat je nu al zo n 40 anti amrabat berichten heb geplaatst … Heb je iets persoonlijks tegen hem ?? Moet wel .. 3de goal is zeker niet zijn fout en hij kon de bal alleen maar weg trappen en daarnaast heeft hij nog nooit links back gespeeld en speelt hij daar nu door nood. Zo lust ik er ook een paar ..

4 oktober 2023 om 01:11

Ik geef niet op hem af. Ik heb niks persoonlijks tegen hem. Ik ben gewoon niet overtuigd dat hij goed genoeg is om United beter te maken. Hetzelfde heb ik met Antony en Onana. Het klopt dat ik veel posts over hem plaats, maar dat komt ook door al die fanboys die denken dat een goed wk betekent dat je goed genoeg bent om United beter te maken. Zoals ik al vaker aangeef: ook Schillaci en Rodriguez speelden een fantastisch wk en daarna hebben ze dat niveau nooit meer gehaald. Datzelfde gevoel heb ik bij Amrabat. Die gaat het niet redden in de PL.
3e goal kon terug op Onana, kon op Lindelof, kon lang. Dit was niet lang, dit was 20, 30 meter. Gewoon een fout, enorm slechte pass. Net als de tweede goal waar hij kinderlijk eenvoudig in de luren wordt gelegd na een inworp.
Ok, hij is geen linksback. Maar dit zijn fouten die een goede verdedigende middenvelder die op linksback speelt ook niet zou maken.

3 oktober 2023 om 23:34

PanFC

Ambrabat moet je op het middenveld opstellen of banken.
Linksback is niet zijn positie.

3 oktober 2023 om 23:38

Helemaal eens. Al ben ik bang dat hij voetballend gewoon handelingssnelheid tekort komt, vooral voor de PL.

4 oktober 2023 om 09:14

Ambrabat is net als Kuyt. Ook over hem werd gezegd die gaat te kort komen.

Zulke spelers hebben alijd 100% inzet en kunnen zich optrekken aan het hogere niveau.

Jaaaaaaaaa lekkkeeerrr! Trots op Galatasaray en heerlijke punten weer binnen! Nu nog Fenerbahce en Besiktas!

3 oktober 2023 om 23:10

Elhamdoulilah Abii

Zouden ze de bon nog hebben voor Onana?

Heerlijke historische overwinning van Galatasaray. Dit is het podium waar de Turkse top hoort. Op korte termijn hopelijk met twee teams in de Champions League.

Wat k#t keeper... echt de gea weg doen voor deze prutser kan er met me hoofd niet bij... gefeliciteerd gala

4 oktober 2023 om 00:41

Met een goede keeper had je gewoon 6 punten kunnnen hebben. Tegen Bayern al de mist 1 en ook nu mors je punten terwijl je, ondanks de vorm, een stuk beter bent. Onana zorgt er persoonlijk voor dat Ten Hag het lastig krijgt.

4 oktober 2023 om 09:36

De Gea is nog transfervrij. Ze kunnen hem nog benaderen

Wat een vreemde wedstrijd dit, periodes waarbij United gewoon goed was en veel kansen kreeg maar wel kwetsbaar was, begin 2e helft is het bijna eenrichtingsverkeer voor United totdat ze de 2-1 scoren. En ineens valt de boel uit elkaar, elke pass is verkeerd, iedereen staat te slapen of verkeerd gepositioneerd en Gala maakt er uitstekend gebruik van, alle credits voor hun natuurlijk.

Einde Ten Hag lijkt me zo al weet ik niet wat een manager kan doen aan een team wat niet om kan gaan met een voorsprong? Dan krijg je toch het idee dat spelers zichzelf beter vinden dan dat ze daadwerkelijk zijn.

Onana weer in de vorm in z'n laatste periode Ajax, er gaat echt enorm veel verkeerd.

3 oktober 2023 om 23:08

United heeft er een handje van om nadat zo gescoord hebben binnen 5 minuten een tegengoal te krijgen. Heel apart. En ik vond ze vandaag ook goed spelen, maar Onana pfff die kan echt niet meer hoor.

Wat een fout van onana . Geweldige uitslag voor gala .
Ten Hag gaat de kerst niet halen .

3 oktober 2023 om 23:31

Kerst? Denk dat ie sintmaarten niet gaat halen joh

Ik ben echt benieuwd waar die mensen zijn die Onana die hemel in prezen?? Ik heb het meerdere keren gezegd deze man is de grootste clown wint geen wedstrijden voor je. Week in week uit heeft hij een blunder lekker gecasht Inter. Als deze man daadwerkelijk zo goed was zou Barca hem nooit laten gaan….

3 oktober 2023 om 23:09

Als je vorig jaar naar Inter gekeken had dan zou dat gewoon een domme uitspraak zijn. Want daar was hij wel degelijk goed en heeft hij in de CL zeker wel wedstrijden voor Inter gewonnen.

Wel echt zwak begonnen nu, dat zal niemand ontkennen.

3 oktober 2023 om 23:13

Deze man heeft Ajax ook al zovaak gedupeerd ik denk aan Liverpool meteen. Inter is eenmaal defensief een sterke ploeg 5 man voor je knapt al het werk voor je maar als het op de doelman aankomt staat hij er nooit. Daarnaast heb ik grote twijfels over zijn leeftijd hij lijkt op een 33 plusser. Al met al ETH heeft deze 🤡 binnengehaald ipv De Gea😪

3 oktober 2023 om 23:13

Dus hij heeft een paar wedstrijden boven z’n niveau gespeeld? Zoals Amrabat op het wk eigenlijk? Echt te schandalig voor woorden dat de Gea voor deze clown bij het afval is gezet.

3 oktober 2023 om 23:26

Amrabat is een middelmatige speler niveau Fiorentina,Celta vigo etc.is zijn max top. Op een toernooi kan elke speler een 2-3 wedstrijden uitblinken op basis daarvan blindelings een speler kopen is echt stomste wat je kunt doen. Als hij daadwerkelijk zo gewild was zou hij niet de laatste dag een transfer maken dat zegt volgens mij al veel..

3 oktober 2023 om 23:35

Als rond de 30 wedstrijden “een paar” is wel ja.

Speelde gewoon een heel goed seizoen en dat leek een bevestiging van wat eerder al zo was bij Ajax.

3 oktober 2023 om 23:41

Ook bij Ajax ging hij regelmatig in de fout. Ben het best vaak met je eens Lierse, maar in dit geval niet.

4 oktober 2023 om 06:36

Het is onmogelijk te ontkennen dat hij vorig jaar een uitstekend seizoen speelde bij inter, en niet alleen in de Serie A maar vooral in de CL.

3 oktober 2023 om 23:15

1ste keus was toch Bono , maar helaas door de Afrikacup (1/‘24) is het niet doorgegaan.. zelfs Real Madrid ging ook niet door enkel en alleen door Afrika cup .. maar dat Man U. voor Onana ging was echt een raadsel voor me! Echt totaal niet goed .. vond hem heel veel te veel fouten maken. De verdedigers krijgen het over …

4 oktober 2023 om 00:18

Je denkt werkelijk dat Barã§a een tiener hoe dan ook wil behouden, terwijl het op dat moment twee topkeepers in huis had, waarvan een jong was?

Overigens, Barã§a heeft Icardi ook laten gaan. Zal dan ook geen wedstrijden kunnen winnen. Heeft ook bij Inter gespeeld, toch?

Galatasaray mentaal sterk. 20 wedstrijden ongeslagen!

Gefeli Gala fans! Dik verdiend en Ten Hag op de schopstoel gezet. Old Trafford was vanavond Ali Sami Yen! Lekkere punten voor TR. Nu BJK en Fener the same please.

Onana wil graag het clownskostuum aan begrijp ik van de beelden die ik zag.

Bij die penalty was hij verantwoordelijk doordat de pass op een heel eenvoudige manier onderschept werd waardoor Casemiro in moest grijpen en zijn 2e gele kaart kreeg. en bij de die 2-3 was een zoutpilaar nog handiger geweest. Die 2-3 was niet eens een stift maar een half-mislukte stift.

Hoe is United zo zwak zeg. Je komt twee keer op voorsprong en binnen een minuut of 2 krijg je de gelijkmaker om je oren. Dit United is mentaal om te janken. Ook Onana is bizar matig bezig zeg. Penalty die hij veroorzaakt en dan de laatste goal waar die al naar de grond gaat terwijl Onana dat lobje makkelijk kon pakken als die bleef staan. De druk op Ten Hag wordt nu wel heel groot...

Wij zijn Galatasaray wij zijn de beste. Hoogste tempo ooit gespeeld door een Turkse club? Kan me niets anders bedenken.

Tactisch meesterbrein Okan zette heel verstanding een CB op CDM als extra slot op de deur. Deze man denkt in het beste team en niet in beste spelers. Wat een geweldige coach.

En Boey liet Rashford op een amateur lijken. Absoluut MOTM. Galatasaray is Turkije.

3 oktober 2023 om 23:09

Echt gesmuld van Boey. Wat een speler man niet normaal.

3 oktober 2023 om 23:38

Ali Express Gangstarr. Echt jonge, zelfs bij een historische, prachtige overwinning ben je de enige echte cringemeister.

Toch wil ik je feliciteren. Zie ik de GS-vlag morgen bij Halfweg-Zwanenburg?

3 oktober 2023 om 23:50

Die staat er al jaren broeder!!!

4 oktober 2023 om 06:03

Congratz Nederturk.

In een uitwedstrijd wellicht wel inderdaad. Kan me geen andere uitwedstrijd tegen een topclub herinneren waarin een Turkse club op hoog tempo heeft meegedraaid en ook nog eens alle punten heeft gepakt. Maar voor de thuiswedstrijden zou ik persoonlijk Fenerbahçe -Internazionale nog altijd bovenaan zetten. 1-0 gewonnen maar had 5-0 kunnen zijn en nauwelijks kansen weggegeven.

Nou Ten hag daar ga je jongen. Dit kan natuurlijk niet als United zijnde tegen Galatasaray. Amrabat als linksachter lijkt me ook niet echt een geweldig idee.

3 oktober 2023 om 23:08

Ali Boembari er was echt niemand anders om er op te stellen en hij heeft er 2 ijzersterke wedstrijden gespeeld. Alleen wel 1 echt dramatische bal waar een goal uitkwam, maar tot dat moment speelde hij echt prima. Heel veel beter dan dalot op rb die daar al jaren speelt.

3 oktober 2023 om 23:13

Reguillon ook geblesseerd of was die geschorst? Ik heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien maar vind het wel zorgelijk als iemand als Amrabat op linksachter moet zwemmen.was het een gelouterde routinier had ik het wel begrepen maar hij zit er pas net bij.

3 oktober 2023 om 23:18

Ali B... ja volgens mij ook nog geblesseerd. Alle 3 de lb's dus en de andere rb ook. Enige andere optie was maguire op lindelof zijn plek, lindelof op rb, en dalot op lb. Dan vind ik de keuze van ten hag echt wel logisch. En nogmaals, hij speelde echt heel lekker op die dramatische bal na. Was zeker niet aan het zwemmen. Was overal en voegde ook aanvallend wat toe. Echt sneu voor hem.

Als Turk zijnde trots op deze overwinning. Super gestreden Gala verdiende 3 punten. Nu 3/3 deze week en de week is geslaagd

Deze is voor alle fener en besiktas fans die ons wilden zien falen 😘😘

Wauw echt geweldig dat we de wedstrijd nog hebben beslist! Zo een strijd willen we elke keer zien van Galatasaray. Icardi en Kerem veel bekritiseerd, ook door mij, maar ze doen het toch maar weer! Alleen moet Kerem wat meer rust in zijn spel brengen, dan speelt ie zelf ook veel efficiënter. Gefeliciteerd broeders, op naar de volgende overwinning!

Dit was echt om te huilen. Zo hard werken en verdiend op voorsprong komen, en het dan zo weggeven. Dalot, onana en amrabat met enorme blunders waar allemaal goals uitkomen. Amrabat speelde voor de rest trouwens wel echt prima. Dalot veruit de slechtste man. Dat was niet normaal.
Lichtpuntje hojlund! Heerlijke spits. Ik maakte me ernstig zorgen toen alle kenners me maar bleven verzekeren dat het echt een heel domme aankoop was, maar ik vond hem er echt heel goed uitzien. Mount speelde ook lekker. Voor de rest was het redelijk of slecht. En casemiro ook nog geschorst. We gaan kansloos de cl uit vrees ik.

3 oktober 2023 om 23:09

Die Hojlund komt er wel, pas 20 jaar. Prima investering. Kan je niet zeggen van Onana en Antony.

3 oktober 2023 om 23:12

Venlo27 nou ja antony kunnen we weinig verwijten vandaag. Heeft 5 minuten gespeeld na weken afwezigheid. Onana en dalot waren vandaag echt drama.

3 oktober 2023 om 23:14

Onana is wel echt een mispeer zeg. Zoveel geld gekost en hij laat de meest simpele balletjes in de competitie door. Ik kan het toch niet laten om als Ajacied hier een beetje om te gniffelen.

3 oktober 2023 om 23:19

ja de gea had ook wel eens blundertjes, maar onana heeft wel echt een heel ongelukkig begin.

3 oktober 2023 om 23:11

Ik denk niet dat jullie makkelijk van Copenhagen gaan winnen als ik zo naar de uitslag van Bayern kijk.

3 oktober 2023 om 23:13

roomboterboy wij winnen van niemand makkelijk. Daar hoef ik niet voor naar een andere uitslag te kijken

Respect!! Gestreden als Leeuwen !

Altay in Istanbul laten keepen, en hopelijk laat hij er een paar door! Heeft toch niks te verliezen.

Wat ben ik ongelofelijk trots op mijn team💛❤️ wat een strijd! De 1e helft begonnen wij niet goed en hielden we individueel strijd met name door Zaha en de verdediging. Kerem had een vrije rol op 10 en dat pakte niet goed uit vond hem buiten zijn goal eigenlijk ook niet heel goed spelen. Daarna krijg je de goal tegen door een slechte terugspeelbal van Oliveira ongelofelijk dat je die bal zo terugspeelt..... 2e helft ging al met al een stuk beter en waren wij aan het eind de baas. Davinson/Abdulkerim Motm voor mij beide echt top gespeeld!!!! Ndombele en Baris pluspunten! Goed ingevallen nu op naar Zaterdag!💛❤️

Geweldige prestatie! Icardi miste de penalty. Ik riep thuis nog Let maar op, deze jongen gaat hoe dan ook scoren. Dit is een type spits die beter presteert wanneer hij boos op zichzelf wordt! En ja hoor, 1 op 1 met de keeper, heerlijk eroverheen geschoten! Ook hulde aan de 3000 Gala fans die zijn afgereisd. Ik heb ze letterlijk 90 minuten lang gehoord!

Nu moet Manchester uit spelen in Istanbul, heerlijk dit.

We are the best, we are Galatasaray!!

3 oktober 2023 om 23:12

Wordt een heksenketel in constantinopel, Inshallah wint Aslan

3 oktober 2023 om 23:21

Istanbul*

Deraussss ETH weg gone loesoe. Dit betekend ook einde basisplaats voor z’n lievelingetje Onana, mark my words.

Boys dit is geweldig voor ons als Gala supporters maar ik weet zeker dat elke turk nu ontzettend trots is. Deze is voor ons allemaal broeders. Geniet ervan!

HOEZO BESCHAMEND!! Gewoon LEKKER GEWONNEN!! We hebben ze helemaal weggespeeld, heer en meester!!

3 oktober 2023 om 23:15

Volkan Topuz nou dit lag toch echt veel meer aan united dan aan galatasaray. Alle 3 ronduit kadootjes.

Ik ben enorm blij met de drie punten, maar stiekem vind ik het jammer voor Ten Hag. Ik gun hem een top club te managen.

Afijn, Gala is terug van weggeweest en ik hoop dat wij deze vorm goed kunnen doorzetten.

3 2 1 onzin reacties over dik verdiend voor Galatasaray. Als United niet drie goals weggeeft, worden ze hier gewoon weggespeeld. Amrabat echt dramatisch. Weet dat hij geen linksback is, maar zoals hij zo kinderlijk eenvoudig in de luren wordt gelegd bij de 2-2… En dan die k*tpass bij de 2-3. Bijna, bijna dan he, slechter dan Onana.

3 oktober 2023 om 23:14

Dik en dik verdiend voor Galatasaray. Hier hadden we zelfs nog meer uit kunnen halen. Eerste helft ging het beide kanten op. Tweede helft waren we heer en meester op de eerste 10 minuten van de tweede helft na.

3 oktober 2023 om 23:24

Veyselsn31jder heb je echt gekeken? Galatasaray was in principe kansloos zonder alle enorme blunders van united. En in de eerste minuten van de 2e helft waren ze juist net even wel sterk

4 oktober 2023 om 07:53

Laat gaan joh, die staan straks weer met beide benen op de grond. Verliezen 2x van Bayern, dan is het voor United zaak om 2x te winnen van Kopenhagen en dan knikker je die Turken er hoogstpersoonlijk in eigen huis uit. United verliest van zichzelf, zaak om dit weekend te winnen en dan even wat rust dankzij de interlands.

4 oktober 2023 om 20:53

Tsja dromen over ManU mag je altijd maar je moet nu wel respect tonen richting Galatasaray.

3 oktober 2023 om 23:23

Tweede goal van manU was weer weggevertje van gala. Goals vallen eenmaal uit fouten van je tegenstander.

3 oktober 2023 om 23:27

Blah blah blah.Uitglijden is iets anders dan de bal aan de tegenstander geven, je als een kleuter in de luren laten leggen, een rode kaart aan je medespeler aansmeren door een foute terugspeelbal…

3 oktober 2023 om 23:27

Ayho kom op er zijn fouten en fouten. Deze 3 waren dus echt ongekend echt.

3 oktober 2023 om 23:33

Uitglijden komt door een dramatische terug speelbal van je medespeler die totaal niet kijkt. Sanchez probeerde alsnog iets van te maken maar gleed uit.

3 oktober 2023 om 23:37

Natuurlijk, ik zeg ook niet dat manU foutloos heeft gespeeld. Het waren best wel groffe fouten maar tweede goal van manU kan ook echt niet op cl niveau. Het begint door een gala speler die niet kijkt waar medespeler staat en blindelings terug speelt. Natuurlijk glijdt sanchez daar weg. Bal valt op de verkeerde kant van hem.

3 oktober 2023 om 23:42

Maar daarna moest Hojlund nogal wat meer doen dan galatasaray bij alle drie de goals opgeteld…

3 oktober 2023 om 23:26

Panfcn je hebt het echt niet op amrabat. Het feit dat je het steeds over hem hebt, terwijl hij bijna heel de wedstrijd goed speelde.
Maar dalot aan de andere kant alles, maar dan ook echt alles fout deed, terwijl dat wel echt een rb is. Dan ben je gewoon echt aan het zoeken, Al was die 2-3 inderdaad wel echt drama.

3 oktober 2023 om 23:30

Klopt, ik heb het niet op hem. Want hij maakt ons echt niet beter, dan liever een jeugdspeler als linksback. Dalot had wel even een andere tegenstander en speelt de laatste tijd enorm goed. Heeft zich tweede helft enorm hersteld. En nee, Amrabat speelde niet bijna de hele wedstrijd goed. Slecht aan de bal. Verkeerde keuzes. En ja, dat zal deels komen omdat hij geen linksback is. Maar zoals hij in die beweging trapte bij de 2-2, daardoor enorm uit positie was, die pass bij de 2-3, de keuzes die hij maakte. Hij was gewoon heel slecht vandaag.

3 oktober 2023 om 23:36

Panfc dalot heeft in de hele wedstrijd 1 ding goed gedaan bij die actie bij de achterlijn ergens tussen 70e en 80e minuut. Echt een wonder dat hij geen 2e geel pakte en is geen man voorbij gekomen en geen goede pass gegeven. En verdedigend liep iedereen langs hem. Nog slechter dan maguire op een bad day.

3 oktober 2023 om 23:55

Dalot had nergens tweede geel kunnen pakken, sorry, maar dat is onzin. Had 79% pass completion, won 100% van z’n tackles. 4 overtredingen, maar geen 1 die geel verdiende, ook die waar hij geel voor kreeg niet. Speelde namelijk gewoon de bal.

4 oktober 2023 om 00:08

Panfc die waar hij geel voor kreeg was inderdaad onzin. Maar was erna zeer onrustig en was overal te laat. Geen enkele van die 79% was naar voren, en die 100% tackles won was er dan waarschijnlijk eentje, of hooguit 2. Hij was echt de hele wedstrijd zo bizar slecht.
Ik heb trouwens niks tegen hem. Zie hem normaalgesproken graag (weliswaar bij gebrek aan beter). Maar dat je het vandaag voor hem opneemt vind ik echt bizar. Zelfs maguire speelt meestal niet zo slecht als dalot vandaag.
Hopelijk stapt hij hier snel overheen, want dit mag echt nooit meer.

4 oktober 2023 om 00:18

We zijn het dan oneens denk ik. Is ook prima, meningen verschillen. Ik vond hem eerste helft slecht, tweede echt veel beter. Kwam geen gevaar meer over links. Heb ook niks tegen jou hoor, laten we dat voorop stellen haha. Gewoon even wat chagrijn van me af typen lol.

Die Ten Hag wordt morgen eruit gegooid.

3 oktober 2023 om 23:22

Jeck_fcdh denk het niet. Zou ook niet weten wie het nu moet overnemen en eventueel beter kan gaan doen.

Heerlijke overwinning! Gefeliciteerd medesupporters en iedereen die het Turkse voetbal lief heeft!

Sacha Boey dames en heren, momenteel een absurde niveau aan het tikken.

Manchester United get out, get out! Wat een spel discipline van Galatasaray. Glippertje van Sanchez is niet fataal geweest. Goed gevochten en wat mist Kerem weer veel..

Man man man wat is er met Onana gebeurd geen schim meer van wat hij was bij Inter.

Ik moet zeggen de scheidsrechter deed ook heel erg zijn best om United te helpen. Sommige beslissingen waren heel apart. Hoezo wordt er niet naar die overtreding op Zaha gekeken? Volgens mij was het echt een penalty. Ook bij die pingel van Icardi, duurde zo lang tot dat Icardi hem mocht nemen. Nu we het toch over Icardi hebben, wat een spits niet normaal eigenlijk heel afwezig vandaag omdat die geen één fatsoenlijke bal heeft gekregen, maar als die hem dan kreeg was het een goal vandaag.

3 oktober 2023 om 23:32

Niet mee eens hoor, het is net zo goed Zaha die zijn been voor het been van Dalot zet dan andersom. Ook var vond het niks. Hij floot gewoon prima.

Mooie uitslag maar los van de strijd die mijn cluppie heeft gevoerd vond ik het voetbaltechnisch nog niet op niveau. Eerste helft Icardi nauwelijks ballen in de voet ontvangen. Vervolgens valt de 1-0 door een lompe pass van Kaan Ayhan half in de lucht op Kerem A vgm, terwijl hij Icardi gewoon in de voet kon inspelen. Ik letterlijk als toeschouwer zijnde was echt geïrriteerd laat staan Icardi omdat die man gewoon letterlijk geen ballen krijgt ingespeeld. Als ManU scherper was geweest had dit heel anders kunnen uitpakken. Het is overduidelijk te zien dat ze moreel missen. Ik riep de vorige wedstrijd al dat Ipv kerem Demirbay, Ndombele moest spelen. Zie je alsnog Kaan Ayhan er in staan. Af en toe mooie combinaties gezien maar de laatste pass die de beslissende moet zijn ontbreekt nog net. Er is nog veel werk aan de winkel….mooi resultaat zoals hierboven aangegeven maar nog echt lang niet tevreden!

Galatasaray = Turkije weer een bewijs.
Wat ben ik emotioneel geworden naar een hele lange tijd weer. Wat een mooie voetbal zeg we zijn maar 10 minuten overklast door United en voor de rest was het 50/50. En ik wil het even over Sascha Boey hebben deze jonge gaat volgende jaar naar Real of naar City. Algeheel dankjewel Galatasarayim .

Ik vond United de tweede helft tot de 2-1 de betere ploeg. Veel dreiging, beter veldspel door het inbrengen van Eriksen, zodat er meer controle kwam, met aantal kansen/mogelijkheden. Gala kwam er niet aan te pas. Maar als United fan kun je dit seizoen nooit lang genieten van je doelpunt, want een tegen goal binnen 10 minuten is een feit. Waar zat dan aan ligt is mij een raadsel. Imo laat Casemiro in dit geval zijn man lopen. Dan valt het weer helemaal in elkaar. Niemand die dan opstaat en dan een feit van Onana. Velen hier die de vonden dat de Gea niet meer kon door een foutje hier of een verkeerde pass daar. Hij had de meeste clean sheets vorig seizoen, is imo het belangrijkste voor een keeper. En hadden die 50 miljoen ergens anders aan besteed kunnen worden. Maar United verprutste het om de Gea een contract aan te bieden met veel minder salaris dan het geboden contract waar de Gea eerst wel mee akkoord was.
Wat er met Onana is, weet ik niet, maar dit had ik ook niet verwacht. Verspeeld heel veel puntem voor United

Enige lichtpuntje is dan toch Hojlund. Al vond ik Mount ook goed spelen, samen met Erkisen de 2e helft.

Maar je hebt er niks aan.

3 oktober 2023 om 23:21

AFC-BusbyBabe ik vond mount de eerste helft ook al goed spelen.

4 oktober 2023 om 06:35

Dat bedoelde ik eigenlijk ook en Eriksen die inviel in de tweede helft.

En dan lees ik in een ander topic reacties over de matige prestatie van psv. Nee, dit is pas huilen met de pet op. Ik was ondanks m’n voorkeur voor een andere club, een behoorlijke aanhanger van ten Hag. Maar dit wordt onhoudbaar

Ik ben zeer blij met deze overwinning, maar wil de vreugde van mijn mede fans toch wel even temperen. Ik vond Galatasaray namelijk niet al te best vandaag. Het is logisch dat je uit tegen United niet de favoriet bent, en united heeft zowat op elke positie een betere speler, maar hoe Galatasaray soms speelde was toch wel dramatisch. Te nerveus, te paniekerig, te amateuristisch. Te veel momenten waarop de bal slecht werd uitgespeeld en waarin de spelers de bal lukraak wegschopten, in de hoop dat die ergens goed valt. Dat is niet het spel wat je in de CL wilt zien. Maar uiteindelijk doet GS wat het moet doen, namelijk scoren.

Ik wil graag mijn mede GS-fans adviseren niet te optimistisch en euforisch te zijn. Als je sommige reacties hierboven leest, zou je denken dat we met ogen dicht de kwartfinale kunnen halen. Zo simpel is het allemaal niet. We spelen niet de sterren van de hemel en zijn nog lang niet klaar in deze groep. Tegen Bayern verwacht ik beide wedstrijden 0 punten. De uitwedstrijd tegen Kopenhagen zal alles of niets zijn. Overwinteren in deze poule is al een puike prestatie.

3 oktober 2023 om 23:24

Sluit ik mij helemaal bij aan, maar knap dat jij een nuchtere reactie kan plaatsen.

Zoals je hierboven leest zijn de emoties los bij de meesten (en dat mag ook wel na aantal jaren afwezigheid in de CL :D)

3 oktober 2023 om 23:25

Ter verdediging van Galatasaray, je speelt op een kolkend Old Trafford en je pakt 3 onverwachte punten. Ik snap de zenuwen wel, maar ze hebben zich uiteindelijk naar de overwinning gestreden.

Ik weet dat United nu niet denderend is, maar ik hoop niet dat je denkt dat ze altijd weggespeeld kunnen worden hè?😉

3 oktober 2023 om 23:39

Kolkend Old Trafford? Het leek meer alsof Gala thuis speelde met de uitsupporters die bleven steunen. Kolkend zul je bij Gala thuis zien.

4 oktober 2023 om 00:15

Geloof ik best, alleen was kan je niet ontkennen dat je niet gemerkt hebt dat je uit speelde. Het is misschien geen Napoli of Dortmund uit, maar Old Trafford liet zicht vandaag echt horen.

3 oktober 2023 om 23:28

Ik irriteer me vooral dat ze de bal voor hun eigen doel wild naar voren schieten zo in de voeten van een manU speler. Het lijkt wel of ze assist geven.

Als Gala gewonnen had van Kopenhagen dan had United er nu zeeer waarschijnlijk al uitgelegen. Thuis nu 2x op rij verloren, ik denk dat Ten Hag nu heel snel van systeem moet switchen en meer defensieve zekerheid in moet bouwen. Anders is het snel klaar.

3 oktober 2023 om 23:31

Derkaiser123 er is eigenlijk geen manier om met deze blessures meer defensieve zekerheid in te bouwen. De enige andere verdedigend ingestelde speler op de bank is maguire, maar ik zie niet in hoe dat kan helpen. De spelers moeten gewoon ophouden met achterlijke fouten maken.
Ik begrijp best dat ten hag kritiek krijgt, maar vandaag viel hem imo niet veel aan te rekenen, behalve misschien de paar wissels in de laatste 5 minuten. Dit lag echt volledig bij de spelers.

3 oktober 2023 om 23:34

Ik heb liever Evans dan Maguire. Evans is zo ervaren, daar heb je echt meer aan momenteel. Ik vond dat je dat meteen zag toen hij speelde. Ook veel gevaarlijker bij vrije trappen en corners.

3 oktober 2023 om 23:40

Panfc dus je had VOOR de wedstrijd een basis verdediging met lindelof-evans-varane-dalot liever gezien?
Maar als je moet kiezen tussen maguire en evans ben ik het inderdaad met je eens. Ik blijf erbij dat dit gewoon een logische keuze was van ten hag met alle blessures en amrabat zijn optreden op lb in de 1e wedstrijd.

4 oktober 2023 om 00:01

Absoluut. Dat verkondig ik al sinds we onze linksbacks geblesseerd hebben. Lindelof heeft het Zweedse elftal gehaald als rechtsback, werd later pas cv. Dalot kan prima op links. Of je zet een jeugdspeler op linksback.
Amrabat zijn tweede wedstrijd tegen palace was gewoon niet goed genoeg. Daarnaast liep hij de vorige wedstrijden constant uit positie op het middenveld. Waardoor bruno af en toe linksback kwam te staan. Ik snap dat hij geen back is, maar als je daar neergezet wordt, speel je daar. Dan ga je niet op het middenveld in de weg lopen en slechte passes geven zoals in de tweede wedstrijd tegen Palace. Inde eerste deed hij dat ook, alleen speelde hij wat beter en ging het niet fout omdat Palace zo slecht was.

4 oktober 2023 om 00:13

Panfc ja ik weet dat hij op rechts kan, maar of dat (vooraf) slim is is iets anders. Zeker aangezien je oogappeltje normaalgesproken prima speelt op rechts.
Hoe dan ook het pakt nu slecht uit. Maar tot de 75e minuut (of zo) was er gewoon geen probleem hiermee. Als dalot op links zoals op rechts gespeeld had waren we ook niet veilig geweest.
Laten we trouwens ook niet vergeten dat de 1e goal volledig op zijn conto kwam he, dat de 2e goal volgens mij begon bij een fout van casemiro, en de 3e slecht gekeept was.
Hoe dan ook. Als je met zijn allen zulke fouten gaat lopen maken maakt het niet uit wie waar speelt. Dan ga je er gewoon af.

4 oktober 2023 om 00:25

Ik vond de eerste ook niet echt zijn fout. Was heel veel mazzel bij. In principe houdt hij Zaha weg van de goal en van een goed schot. Gaat alleen via zijn hamstring naar de grond en over Onana. Zaha is natuurlijk een stukje sterker dan een Dalot.
Begrijp me niet verkeerd, Dalot is echt niet mijn oogappeltje. Er loopt momenteel niet veel rond bij United dat goed genoeg is om mee te doen om de titel, ook Dalot niet. Vind wel dat hij de laatste wedstrijden wat krediet heeft opgebouwd, ook aanvallend. Gevaarlijker geweest dan Antony dit seizoen haha.
2e goal vond ik fout van Amrabat, die kinderlijk in een lichaamsschijnbeweging trapte bij een ingooi en daardoor compleet zijn man kwijt was. 3e ook Amrabat door die vreselijke pass en inderdaad niet sterk gekeept.
Zonde gewoon, want aanvallend was het gewoon eindelijk best eens goed.

4 oktober 2023 om 04:21

Ik denk oprecht dat niet veel hier jou serieus nemen. Je hebt het alleen over Amrabat. Maandenlang. En nu weer.

Daarnaast geef je aan dat de eerste goal niet Dalot’s fout was? Volgens mij verdedigt hij de buitenkant, waar je vrij weinig aan hebt. Hierdoor had Zaha de kans om door middel van zijn fysiek sterke lichaam Dalot nog meer naar de zijkant te duwen.

4 oktober 2023 om 07:56

Omdat hij niet aan de binnenkant kan komen omdat Zaha hem heel sterk afhoudt. Dat doet Zaha gewoon heel goed. Ik heb het niet alleen over Amrabat, maar als jij dat wilt geloven, prima. Ik ben misschien het tegengewicht van alle fanboys hier die sinds het wk geen slecht meer over hem kunnen horen en doen alsof hij de redder in nood is voor United.
Ik heb het daarnaast over elke speler die gehaald is tekort komt om ons beter te maken. Daar is hij er een van. Net als Onana, Antony. En ondanks een goede wedstrijd gisteren, ben ik bang dat Mount dat ook is.
Je ziet me nergens zeggen dat Dalot geweldig speelde, maar hij had gewoon erg veel pech bij die goal.

Commentator had het over miskoop Onana van Ten Hag, maar grote vriend Amrabat geeft hier gewoon 2 goals weg. Die zou hier in de top 3 niet eens in de basis staan. Ook arrogant om Rashford eruit te halen na die 2-1. Krijgt 3 minuten later gelijk de deksel op de neus. Achja, we zijn het al weer een beetje gewend..

3 oktober 2023 om 23:40

Amrabat is een CDM en speelt op LB sorry maar wat verwacht?

4 oktober 2023 om 00:17

Dat hij adequaat ingrijpt en geen doelpunten weggeeft? Levert een bal zomaar in bij Sanchez en laat die rechtsbuiten zomaar voorgeven. Kost je gewoon 2 goals..

4 oktober 2023 om 04:28

Als je je hele leven als CDM speelt en dus ruimte hebt (stuk meer ruimte dan als back) om door te dekken, dan kan het inderdaad weleens fout gaan als back. Dat kun je hem niet kwalijk nemen. Zelfde geldt voor de derde goal.. je ziet aan alles dat het van nature geen back is. Hij heeft simpelweg een linie extra achter zich nodig.

Verder vind ik dat united inderdaad wat hoger moet mikken dan een Amrabat/McTominay als middenvelders. Amrabat zou daarnaast makkelijk mee kunnen bij een Feyenoord/Ajax momenteel.

4 oktober 2023 om 00:29

Ik denk dat Rashford gewoon eruit werd gehaald omdat hij wederom niet lekker inde wedstrijd zat. En als je Garnacho op de bank hebt zitten, is dat een hele normale en prima wissel.

De druk op Tem Hag is niet groot meer. Die ligt er natuurlijk gewoon heel snel uit, waarschijnlijk morgen al. Ten Hag moet nu gewoon een serie neerzetten van pakweg acht overwinningen om in leven te blijven. Zelf denk ik dat ze hem er morgen uitgooien. Anders zeer binnenkort. Terecht ook. Hij mag honderden miljoenen besteden en haalt geen resultaat. Ja, MU begon heel even goed te draaien vorig jaar.
Maar puur dankzij het rampjaar van Tottenham en het wanbeleid van Chelsea haalde hij CL
Voetbal. Zo geweldig was en is het allemaal niet. Hij stapte op het juiste moment in en heeft verder geen stijgende lijn laten zien. Als Ajax supporter hoeft ie van mij ook niet terug te komen. Het is niet dat ie met een veel beter eldt dan de rest fluitend kampioen werd.

3 oktober 2023 om 23:52

Die serie van 8 kan ie toch niet neerzetten als ie d’r morgen uit vliegt…

Ik moest lachen toen Baris Apler ging invallen, ik moest bijna huilen toen hij de assist gaf aan Kerem die naar mijn mening teveel haat krijgt. En toen Icardi de penalty had gemist wist ik dat hij het ging goed ging maken. Okan Buruk heeft iedereen erg goed scherp gezet voor dit wedstrijd, het was voetballend niet geweldig maar mede door een United die duidelijk onzeker speelt was dit gelijkwaardig tot de penalty.

Trouwens, die aanwezige thuissupporters mogen zich uit hun kop schamen. 3000 GS supporters maakten meer geluid dan de United supporters (en dat zouden er zo'n 70.000 moeten zijn als heel het stadion is uitverkocht).

3 oktober 2023 om 23:53

Want minder hard zingen is een reden om je te schamen?

3 oktober 2023 om 23:59

Ja, want ik vind dat wanneer je naar een wedstrijd gaat je van je moet laten horen. Zingen, schreeuwen, aanmoedigen. Dat is wat ik onder een supporter versta.

Als 3000 meegereisde supporters meer geluid maken dan de rest, dan vind ik dat je je moet schamen ja. Toen ik vroeger naar een wedstrijd van Galatasaray, was ik niet stil te krijgen. Of we nou aan het winnen waren of niet. En met mij vele anderen.

4 oktober 2023 om 00:17

cimbo... ik vind at je wel wat overdrijft. Ja de galatasaray supporters waren prachtig aan het supporten, maar de united supporters waren tot de dramatische turnaround ook prima te horen.
Maar heel knap van je hoor. Nu zit je lekker met je afstandbediening op de bank te vertellen hoe mensen moeten supporten.

4 oktober 2023 om 00:20



Okã©. Grappig dat je er zo over denkt. Ik kan best bewondering hebben voor fans die blijven zingen, zelfs bij een achterstand, maar om nou te zeggen dat zij die minder zingen zich moeten schamen, dat heb ik niet. Ik zou zelf ook niet weten waar ze zich voor moeten schamen, maar ieder zijn ding zeg maar.

4 oktober 2023 om 01:19

IronManUtd. Ik heb in mijn leven gelukkig veel wedstrijden kunnen bijwonen, en hoop er nog veel te kunnen bijwonen. Vandaag zat ik idd weliswaar op de bank (met 2 kinderen, een partner en een fulltime baan heb je niet altijd de mogelijkheden om tijdens een doordeekse CL wedstrijd in het buitenland op de tribune te zitten).

Maar als ik in een stadion ben, ben ik niet stil. Blijkbaar verschillen we daarin van mening hoe een supporter tijdens een wedstrijd hoort te supporten. Een aanwezige die tijdens een voetbalwedstrijd stil blijft, noem ik eerder een toeschouwer dan een supporter. Maar goed, zoals ik al zei, meningsverschilletje. Niets mis mee.

4 oktober 2023 om 06:24

Cimbom
Ik heb voor psv in de CL meer dan 100 euro naar de club overgemaakt en voor 30 euro aan drankjes besteld. En dan zou je het geen support noemen als ik dan gewoon een wedstrijd ga zitten kijken? Supporter kan op veel manieren. Niks om voor te schamen.

Geen Turkey voor Ten Hag met Kerst denk ik maar gewoon andijvie stampot met een gelderse rookworst.
Die gooit alles omver wat die vorig heeft proberen op te bouwen.

United mag toch niet van Galatasaray thuis verliezen met alle respect voor Galatasaray want die hebben best wel een leuk elftal met wat vedettes maar ook talenten.

3 oktober 2023 om 23:42

J.willshere heb je de wedstrijd gekeken? Ik vond dit namelijk echt niet de schuld van ten hag. Ik weet dat hij uiteindelijk verantwoordelijk is, maar die gasten geven het gewoon echt helemaal weg.

hahaha 60 miljoen voor Onana en De Gea transfervrij laten vertrekken. Echt ze moeten op Harvard MBA opleidingen het transferbeleid van United bestuderen om te zien hoe je zo onproductief mogelijk met je budget omgaat.

3 oktober 2023 om 23:47

@real8madrid

Eens, ik heb de aankoop van Mount ook nooit begrepen, zijn positie wordt al in bezit genomen door Bruno Fernandes, hij kan ook als nummer 8 spelen, maar zo speelt united niet sinds Ten Hag daar trainer is.

3 oktober 2023 om 23:52

messi_123 mount speelde goed vandaag met bruno ervoor. Vorig seizoen kon alleen eriksen die positie spelen, maar die was niet fit voor veel en hele wedstrijden.

3 oktober 2023 om 23:55

Mount is imo een prima speler en ik snap de interesse van United in dat soort profiel afgelopen zomer wel. Maar voor die prijs moeten er echt wel betere opties geweest zijn.

4 oktober 2023 om 00:00

real8... 50-60 miljoen voor een jonge engelse speler van de concurrent in de pl vind ik eigenlijk niet heel vreemd. Misschien 10m overpaid of zo, maar dat is voor united begrippen echt heel weinig. Snap ook niet waarom het over hem gaat, want hij speelde prima vandaag.

4 oktober 2023 om 00:05

@real8madrid

Ja mount is zeker een prima speler hoor, maar niet de speler die ze echt nodig hadden, ze hebben meer een nummer 6 nodig van wereldklasse die naast Casemiro kan spelen.

4 oktober 2023 om 00:09

messi... en dan met twee 6-en spelen?

Ik was in het stadion en de atmosfeer was ongelofelijk. Geniet ervan Aslanlar!!!!

3 oktober 2023 om 23:52

Jullie hebben het team goed aangemoedigd. We hebben jullie letterlijk 90 minuten lang horen zingen in het Old Trafford!

3+ punten mee naar Istanbul! 3 onverwachte punten. 3 prachtige, emotionele punten.

Op het hoogste niveau worden zulke fouten gewoon afgestraft. Gala laat hier even zien dat zij op dit podium thuis horen. United verkeert in een enorme crisis en Gala profiteert hier duidelijk van.

Sacha Boey!!!!!!

Ten Hag: Old Trafford is a fortress.
Galatasaray: Hold my Lahmacun!

Thuis verliezen van club als Galatasaray....veel slechter kan het niet

Hoeveelste rode kaart is dit al voor Casemiro in dienst van Man Utd? Zijn derde of vierde in iets meer dan een seizoen de tijd?

4 oktober 2023 om 01:44

3 om precies te zijn. Waarvan 1 discutabel, want voet schoot van de bal op enkel tegenstander, 1 onterecht, want had niet nek, maar shirt van tegenstander vast en 1 dankzij een k*t pass van Onana. Valt mee toch, als je het zo bekijkt?

Ik vond united eigenlijk best goed spelen. Mooie combinaties etc gezien. Vond gala eigenlijk heel veel mazzel hebben maar goed. Bijzonder dat ten hag de selectie niet aan de praat krijgt. Lijkt bijna een man u vloek..



wel jammer dat ik niks terug kan zien over boey .. die man is pas een strijder. ik hoor alleen maar icardi icardi hij stond goed op de plek van een gemaakte fout van man united. rest van de 80 minuten helemaal niks gedaan. dus petje af voor boey ! zwaar underrated speler.

Wat een passie en strijdlust heb ik namens Gala gezien vandaag! Ondanks wat slordig voetbal en fouten geen moment de strijd opgegeven. Winnen op Old Trafford maakt het toch extra bijzonder!

Ben eindelijk in staat om niet emotioneel te reageren. Wat een rollercoaster van emoties. Heb nog steeds geen stem. Bij deze wil ik coach Okan Buruk ook zeker zijn credits geven. We hebben echt lef getoond, we stonden bijna heel de wedstrijd op de helft van Man U, hun kansen kwamen alleen voort uit counters. De wissel van Baris en Mertens hebben de wedstrijd echt doen kantelen. En eerlijk gezegd die van Oliveira ook, ook al is hij bijzonder slecht ingevallen, Torreira was echt nog slechter.

Echter is het noodzaak om nuchter te blijven. Dit United is echt doodziek, we hoeven dus niet te beginnen zweven, maar gewoon doorgaan zoals we nu bezig zijn. De uitwedstrijd tegen Kopenhagen zal minstens even moeilijk zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren