Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droomtransfer voor Kevin van Veen? 55-voudig landskampioen toont interesse

Laatste update:

Kevin van Veen kan tijdens de winterse transferwindow vertrekken bij FC Groningen. Zijn zaakwaarnemer heeft aan het Dagblad van het Noorden laten weten dat Rangers FC een van de Schotse clubs is die interesse in de 32-jarige spits heeft.

Van Veen werd afgelopen zomer met veel bombarie overgenomen van het Schotse Motherwell FC. In gesprek met RTV Noord zei hij destijds dat hij dertig doelpunten zou maken in de Keuken Kampioen Divisie. “Als ik kan scoren tegen Celtic en Rangers FC, dan moet ik ook een paar keer kunnen scoren tegen FC Den Bosch.”

Groningen presteerde in de eerste maanden echter ver ondermaats. Van Veen deelde mee in de malaise. De spits verloor in oktober zijn basisplaats en speelde sindsdien slechts 111 minuten, verdeeld over 7 optredens.

In totaal kwam Van Veen tot vijf doelpunten in veertien Keuken Kampioen Divisie-duels. De Brabander zou ondanks zijn mindere eerste halfjaar bij Groningen nog altijd goed in de markt liggen. Algemeen directeur Wouter Gudde liet al weten dat een winters vertrek bij de Trots van het Noorden tot de mogelijkheden behoort.

Interesse Rangers
De zaakwaarnemer van Van Veen onthult nu dat meerdere clubs uit de Schotse Premier League geïnteresseerd zijn. Onder meer regerend landskampioen Rangers heeft naar verluidt belangstelling in de aanvaller.

The Gers strijden met Celtic om het kampioenschap en zijn ook nog in Europa actief. Rangers verzekerde zich van de achtste finales van de Europa League door in een poule met Sparta Praag, Real Betis en Aris Limassol bovenaan te eindigen.

De spits is op dit moment al in Schotland, omdat zijn vrouw daar nog woont. Het stel is net bevallen van hun eerste kind, wat het voor Van Veen nog lastiger maakt om in Nederland te blijven voetballen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Had veel van hem verwacht, maar tot nu toe alleen een grote mond. Heeft natuurlijk een wat lastige periode achter de rug, dus dat kan ook altijd meespelen. Je maakt je natuurlijk ook niet populair als je aan het begin van het seizoen zegt dat je de KKD aan gort schiet en het dan uiteindelijk flink tegenvalt.

De stap naa Rangers zou niet heel gek zijn. Hij heeft zich in Schotland bewezen en heeft daar dan ook een goede naam. Daarnaast geloof ik dat een Dessers ook nog geen succes is. Dan is het niet gek om Van Veen te nemen.

Tijdens dit bericht te typen ben ik ontzettend tegenstrijdig, hahaha.

Off-topic:
Fijne feestdagen VZ'ers en veel plezier bij je schoonmoeder hahaha.

26 december 2023 om 15:49

Op basis van wat eigenlijk? Nooit potten kunnen breken in de KKD en een paar goals in tientallen wedstrijden 5e divisie Engeland. Er is ergens verwaaring bestaan over zijn kwaliteiten (misschien zijn ene topseizoen in Schotland?) Deze gozer kan er echt helemaal niks van en heeft ook nog eens een tokkie karakter.

26 december 2023 om 16:10

We zeggen bijna precies hetzelfde. Heeft in Schotland een goede naam vanwege een goed jaar daar. Die competitie ligt hem blijkbaar goed. Dus waarschijnlijk daarom de interesse. Maar nogmaals: ondanks zijn grote mond nog geen potten kunnen breken in de KkD

26 december 2023 om 16:17

Nooit potten kunnen breken in de KKD? Zijn half jaar bij Top Oss vergeet je gewoon even? 16 goals in 20 wedstrijden, terwijl ie net van de amateurs kwam.

26 december 2023 om 16:18

Benieuwd of die er daar ook wel even weer 30 er in schiet zoals die beweerde in de kkd te doen🤣 geen woorden maar daden. Vind het verder maar een iritant figuur op en naast het veld

26 december 2023 om 16:34

We hebben het over het huidige seizoen.
Nogmaals. Hij heeft vooraf het seizoen gezegd dat hij wel even wat goals zou scoren en dat valt tot nu toe erg tegen.

Jammer, ik las laatst ergens dat nec ook interesse in hem zou hebben omdat bas dost weggevallen is. Weet niet precies hoe goed deze man is maar als je kan kiezen tussen Rangers en nec dan hoeft hij waarschijnlijk niet lang na te denken.
Tot januari in de Goffert!

26 december 2023 om 16:28

Raar dat je afsluit met tot januari in de Goffert. Ik denk dat iemand 32 nog wel bij een club als Rangers aan de slag wilt gaan aangezien hij ook geen onbekende is in Schotland.

26 december 2023 om 18:23

Was sarcastisch bedoeld , maar dacht dat begrijpt iedereen wel

Lees ik nu dat ie 5 goals maakte in 14 wedstrijden, maar waarvan de laatste 7 wedstrijden uit 111 minuten bestaan? Dus eigenlijk 5 goals in 8 wedstrijden, dat is niet heel verkeerd.

26 december 2023 om 16:53

Deed het ook helemaal niet slecht.

26 december 2023 om 19:00

Hm nee. Misschien niet maar het begon ineens te lopen toen hij niet meer in de basis stond. Hoe valt dat dan te verklaren?

26 december 2023 om 19:57

Omdat Groningen onder Lukkien speelt met twee spitsen die alles en iedereen moeten afjagen icm met hoog druk zetten

26 december 2023 om 19:59

Dubbel mag weg

Och bij rangers met zijn kwaliteiten.
Echt een fantastische club met waanzinnige supporters.

Ging er vanaf 1999 regelmatig heen.
Dat stappen daar vooral, werelds. De meiden droegen daar shirtjes als jurkje en staken hun tong steeds in je mond.
Je verstond ze gewoon echt niet. En dan had ik waanzinnige nachten met van die make up snolletjes in het hotel en dan de dag er op brak in het stadion of aan dat gore ontbijt overal daar.

God wat verlang ik naar die tijd 😂😁

26 december 2023 om 16:56

vanaf '99, toen was je 80... vies ventje jij 😝 hahaha

26 december 2023 om 17:54

Haha mijn goddelijke lichaam van toen was 16, geestelijk ben ik dat nog 😂
Alleen getrouwd en 3 kinderen verder.

De laatste x dat ik er was, was in 2010, toen onwijs gezeik omdat mijn vrouw hoogzwanger was en ik niet naar huis kon ivm een sneeuwstorm en er geen vliegtuigen terug gingen.

Ik ga serieus een dezer dagen booken, ik wil er weer eens heen. 😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren