Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen geeft Ajax opvallende tip: ‘Begrijp niet dat hij niet wordt genoemd’

Laatste update:

Valentijn Driessen zou het niet vreemd vinden als Ajax een poging waagt om Wim Jonk los te weken bij FC Volendam. Dat zegt de chef voetbal van De Telegraaf vrijdag in de voetbalpodcast Kick-off. Hoewel Jonk zijn contract bij de Palingboeren dit seizoen nog verlengde tot medio 2026, vindt Driessen de 56-jarige Volendammer een prima optie voor de openstaande functie in Amsterdam.

Het nieuws dat Ajax met een buitenlandse trainer bezig is, vindt journalist Mike Verweij niet opvallend. “Dat Ajax zich aan het oriënteren is op een buitenlander, dat geloof ik zonder meer. Want bij Ajax zijn ze zelfs in staat om in de rust van Ajax - Volendam Ruud Brood op te bellen, omdat Schreuder eruit ging. Ajax houdt zeker ook rekening met het scenario dat ze niet doorgaan met John Heitinga. Maar ik heb van Sven Mislintat de verzekering gekregen dat de beslissing over een nieuwe trainer pas na dit seizoen wordt genomen. Dus ik denk dat er heel veel afhangt van de komende vier wedstrijden: wint Heitinga die, is hij volgend seizoen trainer.”

Verweij denkt dat Ajax momenteel verschillende trainers aan het polsen is. “Wij horen links en rechts ook wel wat namen. Dat is heel logisch. Want als je besluit om niet door te gaan met Heitinga, dan ben je laat. Dan hebben mensen, die nu bereid zijn op Ajax te wachten, misschien al een club. Dan moet je ook weer een tijd overbruggen voordat je echt kunt handelen op de transfermarkt.” Verweij kan nog geen concrete namen noemen. “Ik denk alleen dat heel veel mensen gepolst worden.”

Jonk ligt bij Volendam nog vast tot medio 2026.

Jonk
Later in de podcast komt Driessen met zijn eigen visie op de situatie in Amsterdam. “Ik begrijp niet waarom Wim Jonk niet wordt genoemd bij Ajax, maar dat zal wel weer te maken hebben met het verleden. Dat is wel iemand die het bij Volendam heeft laten zien. Heb je gezien wat die jongen heeft meegemaakt bij Volendam? Die heeft zich staande gehouden in dat wespennest daar en is als winnaar uit de strijd gekomen. Hij had voor Volendam-begrippen een naïef spelidee, maar dat heeft hij aangepast in de winter. Precies op tijd, want daarna zijn ze veel punten gaan pakken. Al zijn ze natuurlijk nog niet veilig.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onbegrijpelijk inderdaad maar het gaat ook niet gebeuren zolang vd sar er zit. Jonk is een lastpak in de ogen van vd sar. Een patroon is dat veel lastige mensen (met een mening) onder vd sar de deur zijn uitgezet en/of geen kansen krijgen. Jonk, bosz, seedorf, Davids, vanenburg, bogarde, Reiziger. Zonde, omdat Jonk perfect bij ajax past. Hij en bosz zouden het cruijff plan perfect uitvoeren

5 mei 2023 om 18:34

Zo had ik er nog niet naar gekeken, maar je hebt helemaal gelijk! Nu is Johnny niet op zijn mondje gevallen, maar hij danst wel naar de pijpen van de directie

5 mei 2023 om 18:53

Jonk had een andere visie, Bosz zag een excuus om naar Dortmund te vertrekken en als Bosz niet ging had je ook wat Iconen moeten laten gaan. Seedorf snap ik niet wat hij uberhaupt in dit rijtje doet. Davids heeft de aanstelling van Van Gaal doorgedrukt wat achteraf illegaal bleek (de andere richting dat Cruijffs revolutie), Vanenburg wilde niet mee in de moderne tijd, Schreuder wilde een eigen assistent mee waardoor of Bogarde of Reiziger weg moest, Reiziger wil op zijn eigen benen staan.

Persoonlijk vind ik het alleen jammer dat Reiziger geen kans heeft gekregen en denk ik dat Schreuder een fout was en Ajax in het verlengde daarvan Bogarde ook mist.

5 mei 2023 om 18:59

Dat betwijfel ik een beetje, want Peter Bosz zat juist met Marc Overmars in het kamp ''er moeten in de selectie geinvesteerd worden'' terwijl Wim Jonk daar juist heel terughoudend over was. Die wilde het voornamelijk met jeugdspelers doen en zag helemaal niks in dure aanwinsten (die hij veelal ten koste van de kansen van jeugdsplers vond gaan).

Wim Jonk past zeker goed bij Ajax, zijn passie voor het opleiden en manier van spelen weet ik enorm te waarderen. Echter, de realiteit dat goede spelers weggekocht worden en dat je dat moet opvangen met transfers (waarvan bedragen en salarissen oplopen in de hedendaagse voetballerij) is volgens mij iets wat je moet onderkennen. Destijds weigerde hij dat te doen, terwijl iedereen de laatste seizoen zag hoe De Boer steeds meer moeite kreeg de steeds mindere selectie te laten presteren. Er moest gewoon betaald worden, iets wat ook Bosz begin 2016 heeft gemerkt.

Maar goed, we zijn inmiddels 7 jaar verder. Misschien is Jonk inmiddels ook tot die conclusie gekomen.

5 mei 2023 om 19:56

Adzevo

Dat je spelers moet kopen, onderkent Jonk ook. Alleen geeft hij aan, een aankoop moet veel beter zijn dan de opties uit de jeugd.

Hij zou tegen aankopen als Magallan, Sanchez (de rechtsback, terwijl je Regeer hebt) en mogelijk Daramy (omdat Unuvae er is).

5 mei 2023 om 20:33

Dan komt hier het lastige : wat is ''veel beter'' ? Bovendien, zelfs spelers waarvan je denkt dat ze beter zijn kunnen in de praktijk tegenvallen (lees de namen die je zelf terecht heb opgeschreven). Ik betwijfel of Lisandro Martinez gekomen zou zijn in 2019, aangezien Tagliafico en Blind op dat moment linksachter en linkscentraal stonden. Zou Alvarez zijn gekomen als opvolger van De Ligt of hadden ze dan gezegd : maar Justin Timber komt eraan!. Had Kudus mogen komen terwijl op dat moment alle posities al ingevuld waren of hadden ze gezegd : Ekkelenkamp en Taylor zijn op komst dus wacht maar.

Het had ook een boel miskopen gespaard zo'n houding, misschien dat sommige toch waren doorgegaan zoals Magallan aangezien ze Wober destijds lieten vertrekken (een ongelofelijke fout). Maar het had waarschijnlijk ook goede transfers tegen gehouden.

Zo eenvoudig als ''jonk was tegen alle aanwinsten'' of ''jonk was tegenmiskopen'' is het niet. Het ging erom dat de Ajax selectie destijds totaal uit balans was en dat er geinvesteerd moest worden. Wim Jonk stond steeds vaker alleen in die discussies in het technische hart destijds. En dat lijkt me ook wel terecht als je ziet hoe Ajax is gaan presteren vanaf zomer 2013 tot de zomer van 2015. Daarna ging het al heel wat beter. Kijk even hoeveel punten Ajax in 2014 en 2015 haalde en hoeoveel punten de 4 seizoenen erna. En ook Europees werden de prestaties een stuk beter.

5 mei 2023 om 20:55

Opzich ben ik het volledig met Jonk eens op dat gebied. Echter het lastige is dat een aankoop pas te beoordelen valt nadat hij gekocht is. Je koopt immers toch een speler waarvan je overtuigd bent dat ie van toegevoegde waarde is en beter is dan wat je op dat moment hebt lopen, ook in de jeugd. En dan is het achteraf makkelijk roepen wanneer een speler niet presteert: we hadden de jeugd door moeten laten stromen! Ten Hag was ook niet vies van een keer een talent de kans geven, maar toen het om CL niveau ging heeft hij ook weleens gezegd dat het geen liefdadigheid moet zijn en een jeugdspeler het ook echt moet verdienen en kwaliteit moet hebben. Het zou mooi zijn als elke club eerst een jeugdspeler een wedstrijd of 10/15 zou testen voordat er over gegaan wordt op kopen maar op gegeven moment is daar geen tijd meer voor.

5 mei 2023 om 19:35

Van Cruyffs revolutie is 0,0 over. Vroeger was een aankoop een uitzondering, nu kopen ze zelf opgeleide lui terug. Als de komende jaren niet goed gemanaged worden kan er een heel zware periode volgen. Begroten op groepsfase CL en een flinke transfersom is nodig om de begroting te realiseren. Natuurlijk is er spaargeld maar dat is snel op.

5 mei 2023 om 20:44

@nuanceman aankopen zijn nooit uizonderingen geweest. Cruijff was ook helemaal niet tegen aankopen. Hij was tegen aankopen die niets toevoegen.

Het enige verschil met 5, 10 of 20 jaar geleden zijn de bedragen, niet de aantallen. Misschien met afgelopen zomer als uitzondering alleen was het aantal vertrekkende basis spelers afgelopen zomer ook een uitzondering.

5 mei 2023 om 21:02

Maar buiten dat ik Jonk ook best een prima keuze zou vinden, wat heeft die eigenlijk gepresteerd en op basis waarvan zou die dan wel een garantie voor verbetering zijn op dit moment? Leuk hoe hij het met Volendam doet, alle respect maar het is nu ook weer niet zo dat hij net als bijv Sparta een bijna bovennatuurlijke prestatie levert daar. Kun je het wel weer gooien op VdS, de ultieme dictator die geen tegenspraak duld, maar ik lees ook vaak dat geklaag over (gebrek aan) ervaring van Heitinga terwijl Jonk ook niet bepaald een bijzonder CV heeft op dat gebied. Verder zou ik overigens niks tegen Jonk hebben, die zie ik veel liever dan bijv Bosz.

Ajax zal zeker naar adviseur Valentijn luisteren, Wim Jonk had ajax zelf ook echt niet kunnen verzinnen..

5 mei 2023 om 19:05

Hij zegt niks raars en het is wel bijzonder dat je Jonk nergens tegenkomt in de geruchten

5 mei 2023 om 21:25

Nu Heitinga een paar wedstrijdjes verloren heeft wordt er vooral geroepen om een trainer met ervaring. Jonk heeft de leeftijd wel maar zijn ervaringen als hoofdcoach zijn ook op 1 hand/1 vinger te tellen.

Zie ik graag komen!

5 mei 2023 om 18:48

Gaat ook niet lukken zolang stagiair Flappie er nog is. Misschien houdt hij woord en vertrekt hij nadat we van AZ verliezen morgen

Omdat we een dictator als algemeen directeur hebben, beste Valentijn. Die maakt ruzie met iedereen die een visie en mening heeft. Wellicht moeten we maar 4e eindigen dit seizoen, dan zijn we van hem af.Hopelijk keert Jonk ooit terug bij de club, het liefst als HJO, dankzij hem hebben we weer exceptionele talenten in de opleiding in tegenstelling tot het tijdperk pre-revolutie.

Gewoon ophouden met die beginnende trainers bij Ajax. Trainers die nog nooit iets gewonnen hebben ook links laten liggen. Ga opzoek naar een prijzenpakker die aanvallend voetbal wil spelen, daar lopen er echt wel een paar van rond.

5 mei 2023 om 18:31

Precies Ron Jans 😉

5 mei 2023 om 18:49

Ik heb helemaal niets met die man maar op dit moment zou ik zeggen, waarom ook niet.

5 mei 2023 om 18:31

EtH was toch wel een aardige beginner met alleen Utrecht en GAE op zijn cv?

5 mei 2023 om 18:44

Dat klopt, je noemt daar ook wel een naam die een ongelooflijke ontwikkeling heeft doorgemaakt sinds hij begon bij ajax. Eigenlijk heeft geen beginnende trainer het zo goed gedaan.

5 mei 2023 om 18:52

Ik vind het eerlijk gezegd behoorlijk ongepast om ETH een beginnende trainer te noemen. Bij GAE en zeker bij Utrecht heeft hij al bewezen een goede trainer te zijn en over een aardige visie te beschikken, terwijl er al hoog opgegeven werd van zijn trainingen.
Hoe denk je dat hij bij Ajax terecht is gekomen?

5 mei 2023 om 18:46

Noem er eens één ...

5 mei 2023 om 19:01

Villas boas

5 mei 2023 om 19:14

aim for the stars land on the moon

5 mei 2023 om 19:21

Is die naam echt te groot voor Ajax en de eredivisie? Stapte toch ook in bij Marseille die ik toch al gelijkwaardig inschat.

5 mei 2023 om 19:48

Ik denk dat de Nederlandse competitie sowieso minder aanzien heeft dan de Franse.
Ik denk dat e voor dat soort mannen weinig eer te behalen valt hier.

Noem er nog eens één.

5 mei 2023 om 20:25

Lucien Favre, laat zijn ploegen misschien ietsje meer verdedigen maar ik heb toch meerder leuke wedstrijden van zijn teams gezien.

5 mei 2023 om 20:37

Wel wat op leeftijd, maar die acht ik niet onhaalbaar.
Aan de andere kant niet de hoogst aangeschreven trainer voor Ajax.

5 mei 2023 om 18:49

Ik vrees dat die geen trek ( meer ) in Ajax hebben.

5 mei 2023 om 19:19

Ik ben bang dat je gelijk hebt. Maar je kunt het een beginnende trainer ook niet aandoen om met zo'n selectie aan de slag te gaan die totaal uit balans is. Dat is gedoemd om te mislukken zoals Heitnga nu aan het doen is. Het zou me ook niks verbazen dat Ajax nog 4de eindigt.

5 mei 2023 om 21:02

Zoals Ten Hag in het verleden...
Of Cruijff, of van Gaal, of Frank de Boer, of Ronald Koeman,

Eigenlijk, nu ik over na denk is in de afgelopen 30 jaar alleen Morten Olsen een manager geweest die elders kampioen is geworden voor hij bij Ajax kwam en in Nederland kampioen werd.
Jol was ervaren, en had wel een KNVB beker gewonnen maar werd geen success. Ten Cate had ook ervaring maar won niets.
Sowieso wordt het bijna onmogelijk om Nederlandse Managers aan te nemen als die eerst iets gewonnen moeten hebben aangezien de enige clubs waar ze kampioen kunnen worden Feyenoord of PSV zijn.

Je moet terug naar de 2e periode van beenhakker om een coach te vinden die al eens ergens anders kampioen geworden was voor hij bij Ajax kwam (of in zijn geval terug kwam). Alleen waar Don Leo destijd kampioen was geworden met Real zal Carlo Ancelotti denk ik niet direct beschikbaar zijn....

De heer Driessen was het ook, die Schreuder graag naar Ajax zag komen, dat was toch wel het tacktische brein van Ten Hag.
Het is altijd lastig om van te voren te zeggen welke trainer het goed zal gaan doen bij een club. Het hangt van zo veel factoren af.

Nee aub niet! Jonk zag liever middelmatige eigen jeugdspelers in het eerste lopen dan aankopen die gewoon veel beter waren. Ik weet nog dat hij nogal doorsloeg in zijn mening eigen jeugd te willen gebruiken. Dan gaan we echt nooit meer naar boven kijken.

6 mei 2023 om 00:40

Bijzondere reactie. Natuurlijk neemt Jonk het als hoofd jeugdopleiding op voor jeugdspelers, want hij wordt beoordeeld o.a. op basis van het aantal spelers dat het eerste haalde. Zeer logisch dus dat hij zich inzette voor die spelers.. Het had een schande geweest als de hoofd jeugdopleiding van Ajax had gezegd dat er meer gekocht moest worden... Daarbij heb ik veel liever een hoofdtrainer die eerst naar jeugd kijkt en daarna, wellicht, naar aankopen.

De club heeft de afgelopen 10 jaar beleidskeuzes gemaakt. We hebben de keuze gemaakt onszelf niet meer te houden aan het strikte limiet op de transfersommen (wat we ons zelf ooit hadden opgelegd) in 2015, 2016. Omdat we tot de conclusie waren gekomen dat telkens je sterkhouders verkopen en maar vervangen door wat er in de jeugd beschikbaar was het gevolg had dat de kwaliteit hard achteruit ging bij het eerste elftal. Wim Jonk was juist kritisch die keuze.

De tweede keuze is in 2018 gemaakt om offensief te begroten, dat betekende dat ook de sterke (andermaal zelf opgelegde) beperkingen op salarissen sneuvelden en dat ervaren krachten als Tadic en Blind aangetrokken konden worden.

Hoe verhouden die keuzes zich tot een terugkeeur van Wim Jonk? Dat we afgelopen zomer een deel van onze transferinkomsten verkeerd hebben besteed is evident. Maar Ajax moet kwaliteit erbij krijgen en ook komende zomer zullen toch zeker 2-3 sterkhouders vertrekken.

5 mei 2023 om 18:52

Juist!!! Precies. Als Jonk het voor het zeggen had dan hadden we nooit die mooie tijd met Ten Hag gehad. Alles moest maar met eigen jeugd opgelost worden. Nou aub niet zeg. Dat er elk jaar een paar doorstromen en we wel zien wie wel en niet goed genoeg is ok maar met hem hadden we nooit een Antony of Neres gehad of een Alvarez en zelfs geen Tadic. Het is niet elk jaar raak met een de Ligt of een vd Beek en ga zo maar door. Er lopen ook een hoop Ebeciliootjes rond en zelfs die zouden bij Jonk altijd de voorkeur krijgen.

5 mei 2023 om 19:12

Hoe het gelopen zou zijn met Jonk weten we niet, de keuzes die in 2015,2016 gemaakt werden rond transfersommen en in 2018 rond het salarisplafond hebben ervoor gezorgd dat Ajax daarna succesvol is geweest. Zowel financieel als sportief. Daarmee zou ik concluderen dat we de juiste kant op zijn gegaan.

De hele Cruijff revolutie heeft een boel dingen veranderd. Het was goed na jaren teveel geld uitgeven was zuiniger te doen, het was goed dat er meer ruimte kwam voor jeugdspelers. Maar op een bepaald moment ging het niet meer. Je kan niet Eriksen verkopen en hem vervangen met Duarte. Je kan niet Alderweireld vervangen door Van der Hoorn. Je kan niet Siem de Jong vervangen door Andersen. Dat is wat er tussen begin 2011 en begin 2015 in 4 jaar tijd aan de hand was. Jonk zag dit anders, maar ik denk dat we de juiste keuzes hebben gemaakt destijds.

Ik vraag me ook af of Wim Jonk met de wetenschap van nu anders kijkt naar zijn opvattingen destijds.

5 mei 2023 om 21:14

Het kan natuurlijk dat Wim Jonk anders tegen de situatie aan kijkt als hoofdtrainer dan toen hij (meen ik) hoofd jeugdopleiding was. Hij stelde de zaken destijds iets te romantisch voor. Met alleen jonge talenten ga je, zeker internationaal, geen resultaten boeken.

Prima om een trainer te hebben die jeugdspelers in past, maar dat moet niet een doel op zich worden en het moet hand in hand gaan met resultaten.

Dan lijkt Jonk me toch te veel voetbal romanticus om dat voor elkaar te krijgen

6 mei 2023 om 00:43

Dit is foutief. Jij doet net alsof Jonk niet de portemonnee wilde trekken/dit tegenhield. Dat is onjuist. Jonk wilde juist bijna limietloze investeringen in spelers die echt iets toevoegde. Als het om twijfelgevallen ging, koos hij voor eigen jeugd.

6 mei 2023 om 14:21

Daar komen we weer terug op het feit wat hier boven ook is aangehaald : '' hij wilde alleen spelers die veel beter zijn dan in de jeugd liepen''. Veel beter is een selectief criteria, we kunnen beide naar dezelfde speler kijken en een verschillende conclusie trekken. Daarbij komt nog extra dat je moet gaan inschatten hoe jeugdspelers zich gaan ontwikkelen. Dat een aankoop in eerste instantie namelijk verder is dan een jeugdspeler lijkt me nog logisch, de vraag is of dat na 6, 12, 18 of 24 maanden ook nog het geval is.

Er is niemand een voorstander om zoveel mogelijk te investeren in spelers die weinig toevoegen. Punt is gewoon dat je niet op voorhand weet hoe een investering gaat uitpakken. Jonk was vooral veel tegen, misschien terecht omdat hij hoge eisen stelden aan spelers. Maar je moet ook even bedenken dat Ajax zich op dat moment in een andere fase bevond waardoor betere spelers niet makkelijk konden komen en zelfs iets mindere voetballers een verbetering waren. En dan kun je wel zeggen dat je Younes niks vind, maar als het alternatief De Sa of Menig in Ajax 1 is. Je kan wel zeggen dat je Andersen liever ziet spelen dan Gudelj, maar we hadden een middenveld met zo weinig fysieke kracht dat we gewoon omver werden gelopen.

Ik denk dat Jonk absoluut het beste voorheeft (of had) met Ajax, net zoals Bergkamp en Keizer, net zoals Van der Sar nu. Alleen ergens moeten beleidskeuzes gemaakt worden in belang van de club. Op dat moment wilde de club een andere kant op, een keuze die uiteindelijk behoorlijk goed heeft uigepakt in de jaren na zijn vertrek in 2016. Ik sta zeker niet afwijzend tegenover Jonk omdat hij destijds een andere mening had. Maar ik vraag me wel een beetje af of we dan plots geen nieuwe rechtsbuiten mogen halen omdat er over 1,5 jaar misschien wel een hele goede jeugdspeler is doorgebroken. Terwijl we wel NU een nieuwe rechtsbuiten nodig hebben.

Ik ben het niet vaak met Driessen eens maar nu 100%. Jonk heeft alles wat een Ajax trainer nodig heeft.

5 mei 2023 om 18:53

Jij wil dus weer terug naar de tijd dat we niks meer aankopen en alles met niveau Lesley de Sa op gaan lossen vanuit de eigen jeugd. Daar zou ik nog maar eens goed over nadenken want met Jonk ga je terug naar die tijd.

Zolang v.d. Sar er nog zit, komen Bosz, Bogarde en Jonk er niet in bij Ajax

5 mei 2023 om 18:55

En dat is in 2 van de 3 gevallen maar goed ook.



Volgens mij was Jonk het toentertijd oneens met het aankoopbeleid van Overmars en wilde hij met name spelers in het elftal die zelf opgeleid waren. Overmars ging juist voor een mix en dat heeft Ajax geen windeieren gelegd. Ik weet niet of ik het zo met Jonk zie zitten.

En daarnaast ook nog eens aanbevolen door Driessen, dus dan heb je weer een lek.

Om Jonk terug te halen moet van der Sar eruit en naar ik heb begrepen komt er eind mei een evaluatie van het functioneren van van der Sar en eventueel daarna kan je wanneer van der Sar eruit vliegt Jonk en heel belangrijk ook Bogarde weer benaderen.
Weghorst zou ik als Ajax niet doen want die moet spelen en dan vernietig je het kapitaal uit gegeven voor Brobby. Een goede 2e spits moet je wel hebben. Ik denk dat Weghorst het beste naar PSV kan aangezien Luuk op zijn laatste benen loopt.

5 mei 2023 om 19:26

Bosz of Jonk zijn persona non grata zo lang ons egootje van der Sar er nog zit. Voor hem moet alles wijken....

5 mei 2023 om 21:21

Niet helemaal terecht om dit in de voeten van vd Sar te schuiven.

Jonk was het destijds niet eens met het aankoop beleid en daarmee met de overige leden van het technische hart, dus met name Overmars, Frank de Boer en Dennis Bergkamp.

Van der Sar stond daar redelijk buiten en heeft toen nog geprobeerd om die 4 weer met elkaar om de tafel te krijgen. Collee was destijds nog de directeur en hij heeft Jonk uiteindelijk ontslagen omdat er tussen Jonk en de rest van het technische hart een onwerkbare situatie was ontstaan

Heitinga is toch een gepasseerd station, mag ik hopen? Wil Ajax met een Dirk Kuyt II verder? Ik acht ze er toe in staat, zo eerlijk moet ik wel zijn. Want het is net als met onze regering. Als je denkt dat er niet meer idiote beslissingen worden genomen, volgen er braaf nog een stuk of wat. Ons in verbijstering achter latend. In die zin, als je een stel onbenullen aan de knoppen hebt zitten, moet je geen goede beslissingen verwachten. Van de regering kom je niet af voor de volgende verkiezing, en van van der Sar & Co. kom je niet eerder af totdat de bodem van de geldkist in zicht is.

Helemaal eens met Valentijn. Wat Jonk nu presteert is zeker knap! Vind het ook opvallend dat Eiting niet genoemd wordt bij de top 3, is dit seizoen heel belangrijk voor Volendam met zijn uitstekende traptechniek.

5 mei 2023 om 20:56

Eiting ff serieus, voor top 3 is dat echt matig.

Altijd lachen met Valentijn. Dit geeft aan hoeveel 'verstand' hij van voetbal heeft

Als man city nu de CL wint dan heeft Guardiola wel zo een beetje alles gewonnen met city .
Kan die eindelijk naar de club van zijn leermeester , voor het geld hoeft die het niet meer te doen .
En anders zou Luis Enrique ook geen verkeerde zijn is ook een liefhebber van het Ajax spel .
Maar dan hoop ik dat die dit seizoen geen wedstrijden van ons gekeken heeft anders komt die nooit niet .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren