Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dramatisch was het, creatieve spelers worden hier niet gewaardeerd’

Laatste update:

Andreas Lasnik is erg blij dat hij niet meer onder contract staat bij NAC Breda. De 29-jarige Oostenrijker streek in de zomer van 2011 neer bij de Brabantse club, nadat hij sterk presteerde bij het nabijgelegen Willem II. Eenmaal in Breda kwam hij echter nooit uit de verf. Dat kwam doordat een creatieve speler als hij niet werd gewaardeerd bij NAC, zo zegt Lasnik nu in gesprek met BN De Stem.

/

“Dramatisch was het. Ik kan het echt niet mooier maken. Het zijn verloren jaren geweest in Breda. Creatieve spelers worden hier niet gewaardeerd. Achteraf had ik hier nooit moeten tekenen. Ik heb spijt van mijn keuze om voor NAC te spelen. Het is goed dat ik vertrek, want ook met de supporters heb ik nooit een band gehad. Maar ja, dat kan ook niet als je nooit speelt”, geeft Lasnik te kennen.

De ex-speler van SV Ried en Austria Wien kende een mooie tijd bij Willem II, maar speelde bij NAC maar heel weinig duels. Slechts tweemaal begon de aanvallende middenvelder in de basiself en vijftien keer deed hij dienst als invaller. Dit seizoen speelde hij zes keer mee: woensdag vertrok hij en donderdag vliegt hij richting Oostenrijk om een nieuwe club te vinden.

NAC heeft Andreas Lasnik niet goed gebruikt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie versterking geweest voor bij Roda, ook al zie ik hem bij Roda dan ook voor de breedte.
Maar je ziet het nu ook met Hadouir, creatieve speler en kijk hoe ze ermee op gaan. Stond bij Roda altijd op de '10' positie waar die het uitstekend deed.

23 januari 2013 om 12:55

Versterking voor Roda zeg jij ? Denk je als die bj NAC niet slaagde dat die bij Roda dat wel gaat doen . Daarbij wilt Roda een versterking en niet een ''normale speler '' zoals Ramzi , Delorge , Affane . Daarbij heeft Roda al veel middenvelders zoals De Beule , Hupperts , Ramzi , Fledderus , Danilo , Donald .

23 januari 2013 om 14:16

Met spelers als Beule , Hupperts , Ramzi , Fledderus , Danilo , Donald .heb je altijd wat aan Lasnik
Want de genoemde spelers zijn onder de middelmaat

23 januari 2013 om 14:40

Zoals hij zelf al zegt is hij bij NAC gewoon volledig misbruikt op allerlei posities die zijn kwaliteiten niet benutten, hij zou bij NAC best een versterking hebben kunnen zijn en bij Roda dus ook.

23 januari 2013 om 12:57

Ik vind het maar een matige speler. Bij Willem II in het begin nog aardig, maar niet meer dan dat. Bij NAC was het niks. Maar echt geen materiaal die een Eredivisie ploeg echt sterker maakt. Als Roda zo nodig een versterking willen halen kunnen ze beter eens in de JL kijken. Daar lopen genoeg spelers van vergelijkbaar niveau rond en die zijn voor een prikkie te halen.

Sowieso zouden clubs als Roda, NAC en Willem II vaker de betere spelers uit de JL een kans moeten geven. Die jongens hebben vaak kortlopende contracten of sommige zijn zelfs transfervrij op te halen. Haal zulke jongens op, geef ze een één jarig contract voor iets meer dan een Jl-salaris, en zet een optie in het contract voor drie jaar in het contract.
Haken ze aan op het niveau, ligt je de optie en heb je voor weinig een goede speler erbij. Lukt het niet, dan kan zo'n speler met een jaartje Eredivisie ervaring zo weer terug naar een JL club.

23 januari 2013 om 13:56

Spelers een één jarig contract geven uit de JL is niet mogelijk. Geen enkele speler wil daar voor tekenen. Willem II heeft dat vorig jaar geprobeert te doen. Met als doel zo snel mogelijk promoveren en dan de JL spelers eruit zetten en die vervangen voor eredivisiewaardige spelers. echter wilde geen enkele goeie JL speler voor 1 jaar tekenen. Dus die hebben toen allemaal een 2jarig contract gekregen met als gevolg dat willem II daar dit jaar nog aan vast zit en geen geld heeft om versterkingen te halen. Dus jou optie is gewoon niet mogelijk.

23 januari 2013 om 16:56

Dat zou raar zijn, waarom zou een speler niet een een of twee jarig contract bij een Eredivisie ploeg willen tekenen, maar wel een één of twee jarig contract in de JL?

23 januari 2013 om 16:44

Ik zou willen zeggen: als hij zo goed is, doe een goed bod op hem en koop hem dan !

heb hem nooit zo creatief gevonden, is wel een tactisch slimme nuttige speler maar erg creatief was hij niet, en onder john karelse speelde nac ook niet bepaalde mooi creatief maar meer verdedigend

23 januari 2013 om 12:53

Zeker was deze speler creatief, hij had een verschrikkelijk goed linker schot.
Hij kon ballen als geen ander geven en vrije trappen als geen ander nemen bij Willem II.

23 januari 2013 om 15:56

dt kan kloppen maar was niet snel aan de bal en had ook niet zo'n goeie visie en creativiteit. was wel heel effectief en stond tactisch erg goed

Aardige speler, die wel erg goed vrije trappen kon nemen.

Bij Willem 2 vond ik het een goede speler met een goede traptechniek, blijkbaar speelt NAC Breda alleen maar met renpaarden en willen ze geen creativiteit in hun elftal, maar alleen maar kick and rush spelen.

23 januari 2013 om 13:02

Ze hebben liever waterdrager, hij heeft wel gelijk. Als een speler aam marathon heeft gelopen is dat publiek al blij.

23 januari 2013 om 13:29

Dat denk ik ook ja. NAC heeft een enorm zwak elftal en Lasnik zou normaal gesproken ook wel spelen. Ze hebben nu elf waterdragers en hopen dat ze dmv hun strijd niet rechtstreeks degraderen.

23 januari 2013 om 13:27

Ik heb deze jongen bij Willem II regelmatig zien spelen en het was gewoon een drama die gozer. Hij liep erbij of hij de grote vedette was maar is gewoon een hele matige en vooral luie speler. Hij had een aardige vrije trap in huis maar dat was het dan ook wel.

23 januari 2013 om 13:30

Ik denk ook dat die niet speelt omdat NAC spelers nodig heeft die 90 minuten alles geven en de longen uit hun lijf lopen. Voor goed voetbal hoef je daar niet heen te gaan.

23 januari 2013 om 13:53

Willem 2 speelde met hem juist nog meer kick and rush, het was bijvoorbeeld zo dat bijna elke vrije trap rondom de middenlijn door Lasnik de 16 in werd getrapt. Toegegeven dat als hij dat niet had gedaan ze dat dan waarschijnlijk van der Heijden wel hadden laten doen maar toch had ik het idee dat Lasnik vooral speelde vanwege die traptechniek inderdaad. Ik vind NAC dramatisch spelen en in wedstrijden waar ze voor drie punten zouden moeten gaan lijken ze vaak niet de 0-0 uit handen durven te geven, maar een elftal met verder alleen maar renpaarden wil volgens mij juist dat Lasnik speelt.

Ik zou hem en Wijnaldum wel bij Nac willen zien in de basis, Wijnaldum speelt dan op zijn niveau, geen gek idee.

Hoe kan je ook een band met het publiek verwachten als je van Willem II naar NAC gaat. Sorry maar is dit gegeven op zich niet heel slecht gevallen bij Willem II én NAC supporters?

willem II zoekt momentele een nummer 10. Als ze zo tevreden over Lasnik waren hadden ze hem nu wel geprobeert terug te halen. Nee in Tilburg zijn ze dolblij dat ze van hem af waren en in Breda beseffen ze nu waarom.

Hij moet eens beginnen met het serieus nemen van zijn vak. Creatieve spelers worden volgens mij bijna overal gewaardeerd, maar zoals met elk willekeurig type speler moet hij dan wel laten zien dat hij zelf wil vlammen. Deze jongen staat liever in de kroeg dan op het voetbalveld en dat is aan zijn spel vaak af te zien.
Neemt niet weg dat hij op een aantal momenten aardige dingen heeft laten zien bij Willem II. De potentie is er denk ik wel, nu de houding nog.

Lasnik een mislukt experiment van Van As. Het heeft geen zin om de zgn kwaliteiten van hem als speler de revue te laten passeren. Veelzeggend is wel dat Willem II, de club die hij zo loofde, niet bij NAC heeft laten weten deze begenadigde speler terug te willen halen !

NAC & Lasnik, geen gelukkig huwelijk zullen we maar zeggen.

Creativiteit is prima.
Maar creatief, lui en futloos is geen combinatie.

Wat heb ik die man slechte en inspiratieloze invalbeurten zien maken zeg.
En dat vindt zichzelf dan creatief.

Geweldig hoor van As. Deze man moest en zou gehaald worden, uiteraard tegen een prima salaris.

Earnest Stewart was daar meester in.
Die kocht niet altijd de beste spelers maar selecteerde op persoonlijke kenmerken om een team te creeren.

Wie waardeert er nou geen creatieve spelers, dit is gewoon jezelf een beetje goed praten, creatieve spelers zijn juist mooi om naar te kijken, mooi dat hij zichzelf aan het ophemelen is is goed voor zijn zelfvertrouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren