Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donny van de Beek terug naar Ajax? Estelle Bergkamp reageert voor de camera

Laatste update:

Estelle Bergkamp sluit een terugkeer van Donny van de Beek naar Ajax niet uit. De dochter van Dennis Bergkamp, die al jaren samen is met 26-jarige middenvelder, werd voor de camera van De Telegraaf gevraagd naar de toekomst van haar vriend. “Nederland is altijd leuk, maar we zijn nu ook heel gelukkig in het buitenland”, aldus Bergkamp, die twee kinderen heeft met Van de Beek.

Bergkamp en Van de Beek verwelkomden in februari hun tweede kindje. “We zijn superblij dat we een nieuwe aanwinst hebben in ons gezin. Een jongetje genaamd Navy, hij is nu vijf weken oud. Lomée is echt een trotse grote zus.”

Bergkamp krijgt ook de vraag hoe het met Van de Beek gaat. “Met Donny gaat het ook heel goed. We zijn heel gelukkig en hebben een fijn en mooi gezin. Op dit moment genieten we heel erg van elkaar en onze kinderen.”

Vervolgens wordt er gevraagd naar de huidige situatie van Van de Beek bij Eintracht Frankfurt. “Het is wat het is. Donny doet keihard zijn best, zoals hij altijd doet. Daar heb ik alleen maar bewondering voor. We zien in de toekomst wel wat er nog meer op ons pad komt.” Het lijkt erop dat de Duitse club de optie tot koop van 15 miljoen euro in het huurcontract van Van de Beek met Manchester United niet gaat lichten.

Om die reden krijgt Bergkamp de vraag of een terugkeer naar Amsterdam tot de opties behoort. “Wie weet. Nederland is natuurlijk altijd leuk, maar we zijn nu ook heel gelukkig in het buitenland. Dus we zien wel hoe dat in de toekomst gaat.”

Na afloop van dit seizoen keert Van de Beek in principe terug naar Manchester United, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. Waar de marktwaarde van de middenvelder op zijn piek (december 2019) werd geschat op 55 miljoen euro, is de rechtspoot volgens Transfermarkt inmiddels nog maar 7 miljoen euro waard.

Van de Beek speelde sinds zijn komst begin januari pas 320 minuten namens Eintracht Frankfurt, verdeeld over zes optredens. In drie van de laatste zes wedstrijden die de Duitsers speelden zat Van de Beek zonder speelminuten bij de wedstrijdselectie. Scoren of assists afleveren deed hij nog niet in Duitsland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van de Beek is eigenlijk al 4 jaar geleden gestopt met voetballen.

30 maart 2024 om 09:22

Gelukkig voor hem zijn de clubs niet gestopt met betalen.

Toch wel bijzonder dat die echt geen impact meer heeft.
Zat dus blijkbaar echt goed op zijn plek in een goed elftal. En was daar gewoon belangrijk.
Als je zelfs bij Frankfurt niks laat zien. Dan ben je ook echt geen meerwaarde bij Ajax natuurlijk.

30 maart 2024 om 10:31

Frankfurt is best een goede/grote club hoor. Je kunt ze best tot de subtop van de bundesliga rekenen. Dus “als je zelfs bij Frankfurt niks laat zien” is vrij denigrerend.

30 maart 2024 om 11:23

Frankfurt is toch gewoon een mindere club tov Ajax man.
Hij speelt daar niet eens.
Als je nou de 12de man van een Bayern ofzo kan krijgen is het een ander verhaal.

30 maart 2024 om 11:42

Minder groot, maar beweer je nou werkelijk dat Ajax beter is dan Frankfurt? Waar haal je het vandaan?

30 maart 2024 om 11:59

@salerno1919 - wel de europa league gewonnen in het afgelopen 4 jaar. Zie ik ajax (en menig nederlandse club) op dit moment niet zo snel doen.

30 maart 2024 om 13:08

Probeer je de historie te vergelijken? Dan klopt het wel, maar laat ze vandaag tegen elkaar voetballen en dan ziet de verhouding er anders uit.

30 maart 2024 om 13:54

Boys ik ben geen Ajacied ofzo hoor.
Maar we gaan nu toch niet doen alsof Frankfurt groter oid is dan Ajax en in normale jaren is Ajax toch ook gewoon sterker?
Ajax is een van de grootste clubs ter wereld man.

30 maart 2024 om 15:56

Hij bedoel dat Frankfurt nu beter is maar Ajax was groter maar al een paar jaar minder. Kwa prijzen zal Ajax groter zijn maar je kan niet blijven teren op het verleden

Als Ajax slim is halen ze hem terug. Kan op alle posities op het middenveld spelen, scoort makkelijk en weet wat er gevraagd wordt. Dus Kroes, halen die vent, bij moussa heb je ook al zitten slapen!!!

30 maart 2024 om 08:59

Je moet niet denken dat hij hetzelfde kan brengen. Heeft werkelijk niks gepresteerd en is gewoon achteruit gegaan. Bij Ajax had hij al zijn piek in een goed draaiend elftal. Zie hem ook bij Ajax gewoon op de bank belanden.

30 maart 2024 om 09:38

Met dat zootje wat er nu zit zal v/d Beek denk ik een van de besten zijn hoor , en buiten dat we een slechte selectie hebben ook bij een betere selectie zal hij van groot waarde zijn , was in het top jaar in de CL een van de betere spelers .

30 maart 2024 om 09:48

Je moet er niet aan denken dat Ajax hem niet haalt en hij vervolgens wordt opgepikt door Feyenoord (Quinten Timber) of PSV (Dest). Het kan natuurlijk ook een flop worden, maar ik kan me zo voorstellen dat Donny zn centjes wel heeft verdiend en nu ook wel wil inleveren om zijn carriere weer op te bouwen dichtbij zn familie met zn 2 kleintjes.

30 maart 2024 om 09:13

Sorry maar van welk geld?

30 maart 2024 om 10:24

Wat ben ik blij dat sommige VZ leden geen baan hebben bij Ajax. Van de Beek, Riedewald, noem ze allemaal maar op. Iedere keer aanbevolen door leden die totaal geen voetbal kijken, want allemaal zijn ze aankopen van het niveau Avilla

30 maart 2024 om 12:17

Donny is een vreselijk overschatte speler. Leuk in een goed draaiend team, maar heeft niets dat een team beter maakt.

Niet aan beginnen als Ajax zijnde. Die jongen staat al 4 jaar stil in zijn ontwikkeling. Was ook nooit een hoogvlieger, ook niet in het elftal dat de halve finale in de CL haalde. Ajax heeft behoefte aan stabiele voetballers voor de wederopbouw van het team.

30 maart 2024 om 08:43

Hij was zeker geen dragende speler maar je kan niet op dat niveau “meevoetballen” als je zelf het niveau hebt van het rechterrijtje eredivisie.

Gezien hij waarschijnlijk een transfersom en een torenhoog salaris moet kosten is de gok in mijn ogen wel te groot overigens. Transfervrij voor een redelijk salaris zou ik het wel proberen.

30 maart 2024 om 09:09

Henderson kon ook meevoetballen op het niveau van Liverpool maar voegt voetballend ook weinig toe aan Ajax. Ajax moet juist investeren in creatieve spelers, een type Ziyech zeg maar in plaats van werkers als Van de Beek en Henderson.

30 maart 2024 om 09:23

Ook al is het maar een werker, zou hij nog altijd de middenvelder zijn die het meeste gepresteerd heeft met Ajax en wel op dat niveau mee heeft gekund. Dat kunnen we momenteel van geen enkele andere middenvelder zeggen. Dus haal maar terug

30 maart 2024 om 11:45

Helemaal mee eens dat een type VD Beek niet de prioriteit moet hebben en als dat wel het geval was dat het evengoed een enorme gok zou zijn.

Wil alleen niet meegaan in het feit dat het nooit een goede voetballer is geweest. In een team vol creatieve spelers was hij echt van onschatbare waarde en ik ben ervan overtuigd dat hij net als Henderson het top eredivisie niveau nog aan moet kunnen met de juiste spelers om hem heen.

Van de Beek is net als zijn voorgangers Klaassen en Siem de Jong een speler die in een heel specifiek systeem met lage weerstand kan renderen. Guus Til en Dani de Wit zijn ook zulk soort voetballers. Een topclub in de Nederlandse competitie kan ze laten renderen in de Eredivisie thuis tegen Fortuna etc. Wanneer de weerstand omhoog gaat zakken dit soort spelers genadeloos door het ijs. Al deze namen (op Dani na die zo verstandig is om bij AZ te spelen) zijn in het buitenland faliekant mislukt en hebben in het NL elftal ook niks toegevoegd.Frappant overigens dat de zo hoog aangeschreven jeugdopleiding van Ajax met regelmaat dit soort hele beperkte lopers voor de nummer 10 positie opbrengt.

30 maart 2024 om 08:58

Klaassen en van de Beek hebben er beide wel een goed gevulde portemonnee aan over gehouden. Dus wat is verstandig.

30 maart 2024 om 09:00

Van de Beek heeft anders ook in de CL belangrijke goals gemaakt. Als ik Ajax was zou ik hem wel durven terughalen.

30 maart 2024 om 09:01

Wel knap dan dat Vd Beek in het jaar dat ze halve finale CL haalde één van de betere en belangrijkste spelers was samen met Blind, Ziyech, De Ligt, Frenkie en Tadic.

30 maart 2024 om 09:56

Ooit gehoord van boven jezelf uitstijgen?

30 maart 2024 om 11:47

Klopt wat je zegt maar om te zeggen dat hij één van de betere was om vervolgens het halve elftal op te noemen haalt de waarde er een beetje vanaf.

31 maart 2024 om 15:45

Sinds wanneer hoorde Blind bij de absolute uitblinker ms van dat fenomenale 18/19 sprookje? Die presteerde echt niet op hetzelfde bizarre niveau van Tadic, Ziyech, De Ligt etc

Volgend jaar heb je Henderson, Mannsverk, Vos, Taylor, v.d.boomen, Hlynsson, er vanuit gaande dat Fitz-Jim en Tahirovic vertrekken. Donny zou dan toch een goede aanvulling zijn? Heeft loopvermogen, scoort goals en is een kind van de club. Enige probleem is dat je met Jordan en Branco al 2 rechtspoten voor de nummer 8 positie hebt.

30 maart 2024 om 08:57

Lijkt me weinig complementair. Middenvelders zonder creativiteit die hooguit meedraaien maar weinig extra’s brengen, daarvan staan er al heel wat in jouw rijtje.

30 maart 2024 om 11:18

1. Kijk jij naar voetbal? 2. Hoezo een aanvulling? Hlynsson is namelijk hetzelfde soort voetballer als Donny, Klaassen, De Jong, Ekkelenkamp en de Wit. Loopvermogen, maar meer ook niet. Ajax heeft behoefte aan creativiteit.

Donny is al 4 jaar passé

Dat is wel weer een eel duidelijk, nietszeggend antwoord van Estelle...

Wel fijn dat het jonge gezin wel dik in orde lijkt.

Van het veel geprezen ajax team dat in 2019 de halve finale CL haalde is het wel opmerkelijk dat alleen F de Jong heel snel na zijn transfer ook basisspeler werd. De rest heeft heel lang daarop moeten wachten, De Ligt en Onana, of is nooit echt doorgebroken bij hun nieuwe club, zoals Ziyech, Mazraoui, Dolberg en natuurlijk Donny van de Beek. Het was volgens mij ook vooral een heel goed team waarbij de puzzel in elkaar viel. Je hoort weinig over de mislukkingen van de jonge talenten na hun transfers, maar het is best opvallend dat het grootste deel mislukt is of heel veel moeite heeft gehad er wat van te maken in het buitenland.

mss een id met de promotie op koers ken w2 um huuren voor een jaar zeker garandeerde speel tijd en let op als dan komt hij in de kijker voor biger teams

Zou prima kunnen. Mits transfervrij en normaal salaris. Snap niet dat mensen zeggen dat hij stilstaat. Traint 4 jaar met goede spelers. Mist alleen wel wedstrijdritme. Maar moet toch zo mee kunnen doen tegen Eredivisie clubs. En heeft wel Europees ervaring.

Op dit moment zou hij natuurlijk direct de beste zijn daar zijn concurrenten Taylor en Hlynsson echt gigantisch tekort komen. Of je hier aan de lange termijn wat aan hebt vraag ik me af. Misschien in de Klaassen rol, al zie ik in Donny niet zo'n enorme ijzervreter die altijd 110% geeft zoals Klaassen was. Mijn gevoel zegt niet aan beginnen, het is vooral romantisch terugdenkende aan de CL campagne van 2019, maar rationeel zie ik het enkel tegenvallen

Van de Beek heeft precies wat Taylor heeft, vooral enorm diep staan, en niet veel mee teruglopen.
Dat was niet nodig omdat de rest van het elftal superieur was, maar dat kan in dit elftal gewoon niet.
Dan hoef ik echt niet iemand die 4 jaar lang niet gespeeld heeft.

Donny van de Beek kan je helaas niet terughalen als een Blind of een Tadic. Die hebben namelijk de nodige ervaring opgedaan in de tijd dat ze uitgevlogen waren. Van de Beek heeft letterlijk stilgestaan, was complementair in een goed draaiend ajax, maar zie hem echt niet de boel op sleeptouw nemen. Ik zie veel liever een creatiever routinier terugkomen. Maar zonder prestaties zal je het en dus gevulde portemonnee, zal je ook spelers van dat kaliber lastig aan je weten te binden.

toen ik dit las en zag ging ik bij mezelf voor de grap even bedenken wat haar beroep is, en jahoor het is een "content creator"... echt heel bijzonder.. maar goed, donny van de beek dus.
speler die nu volgens mij nu zelfs moeite zou hebben met het niveau/tempo van heerenveen bij te houden. Maar doordat hij zolang geld heeft zitten harken in manchester, zal hij nooit zo'n stap terug gaan doen totdat hij 30+ is.

Taylor is beter dan de huidige vd Beek, na z'n blessure kun je het nauwelijks topsport noemen wat Donny doet op het veld.

Die jongen heeft stabiliteit nodig. Lekker terug gaan naar Ajax. Frank de Boer als trainer halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren