Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen: ‘De Telegraaf wil deze ‘grote ster’ naar binnen schrijven bij Ajax’

Laatste update:

Johan Derksen is van mening dat Ajax niet in zee moet gaan met Dennis Bergkamp, zo laat de oud-linksback weten bij Vandaag Inside. In De Telegraaf verschenen afgelopen week meerdere interviews met Bergkamp, waarin hij aangaf te willen terugkeren in de voetbalwereld. Volgens Derksen probeert De Telegraaf de voormalig assistent-trainer 'naar binnen te schrijven bij Ajax'.

"Bij De Telegraaf denken ze dat ze headhunters zijn, hè", begint de Snor bij het praatprogramma. "Die hebben drie dagen achter elkaar twee volledige pagina’s aan Dennis Bergkamp gewijd, want die moet weer een functie bij Ajax hebben”

"Maar ze zijn vergeten dat Bergkamp eruit gewipt is. Peter Bosz en Wim Jonk wilden niet meer met hem samenwerken. Hij was een storende factor binnen de technische staf. En nu wil Bergkamp weer terug (in de voetballerij, red.). Hij weet niet hoe, maar hij wil weer wat."

René van der Gijp denkt dat het 'kriebelt' bij Bergkamp. "Het kriebelt bij mij elke avond. Gewoon krabben hoor, niks aan de hand", reageert Derksen gevat.

Volgens de voormalig speler van onder meer SC Veendam en SC Cambuur probeert De Telegraaf Bergkamp bij Ajax 'naar binnen te schrijven'. "Dat is jouw taak niet als journalist", benadrukt Derksen.

"De technische staf heeft alles wat het nodig heeft", vervolgt de analist. "En daar wandelt hij doorheen, want de grote ster Bergkamp wil ook geen hiërarchie. Niemand kan tegen hem zeggen wat hij moet doen, dat vult hij zelf in. Zo zit de wereld niet in elkaar. Dan kan hij beter in dat landhuis blijven zitten, Hollywoodje spelen."

Bergkamp over functie bij Ajax
Bergkamp zelf heeft naar aanleiding van de interviews in de ochtendkrant gereageerd op een mogelijk dienstverband bij Ajax. "Daar heb ik al voor een langere periode gewerkt. Dat is best succesvol geweest, maar abrupt geëindigd. Dat heb ik wel gehad. Om daar weer zo'n succesvolle periode te beleven moet er wel heel veel gebeuren", aldus de oud-aanvaller.

Bergkamp heeft in zijn ogen al genoeg betekend voor Ajax. "Ik heb mijn bijdrage al geleverd door toen in te stappen en het radicaal om te gooien. Ik heb er tijd en moeite in gestoken, maar zie dat geen tweede keer gebeuren. Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren. Dat kan ik wel uitsluiten."

Toch wil Bergkamp niet helemaal de deur dichtgooien. "Ik heb ook altijd geroepen dat ik geen trainer wilde worden, dat is ook wel gebeurd. Dat vind ik altijd moeilijk. Maar ik zie het niet gebeuren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk willen ze dat. Dat hebben ze al met meerdere geprobeerd. Maar dat gaat ze niet lukken.

12 december 2023 om 11:50

Bij Bergwijn is het wel gelukt

12 december 2023 om 12:32

Berghuis, Bergkamp, Bergwijn. Wat een boel bergjes voor zo'n beetje het platste land op aarde. Geheel off-topic overigens, maar wel enigszins merkwaardig vind ik.

12 december 2023 om 12:46

En dan is Mason Mount nog afgeketst

12 december 2023 om 13:16

Ik vind het vooral merkwaardig dat de twee flankenspelers bij Ajax voor zo'n 75 procent dezelfde naam hebben

@johan78: en vergeet Sepp van den Berg niet.

12 december 2023 om 14:15

Gooien we ook nog Bergdolmo voor de groep volgend jaar.

De Telegraaf wil waarschijnlijk weer vriendjes binnen hebben. Het enige dat ze nu doen is een schot hagel schieten en dan raak je altijd wel iets.

Verrassend, Derksen wil precies het tegenovergestelde dan wat het publiek wil. Ajax moet dit icoon gewoon binnen halen. Als je kan trainen met hem daar kijkt toch iedereen tegen op.

12 december 2023 om 12:04

Bergkamp als spitsentrainer binnen halen zou mooi zijn (hoewel hij zoveel deed op bizarre techniek dat ik me afvraag in hoeverre dat trainbaar is). Maar het probleem bij Bergkamp is dat hij ook gelijk een vinger in de pap wil hebben qua beleid. Als we nu al vinden dat John soms doorslaat met Martha en Banel, wanneer het aan Dennis ligt bestaat het hele elftal alleen maar uit eigen jeugd. En dan ook een heel specifiek type. Kenneth Taylors.

12 december 2023 om 14:18

Neehoor. Ik denk niet dat wij als Ajacieden hier per se op zitten te wachten. De goede jaren kwamen nadat Bergkamp weg was en we het niet alleen moesten hebben van talenten, maar gerichte ervaren spelers konden halen zoals Blind en Tadic. Toen was er een goede mix en kwam het succes. Het ging fout toen we talenten geen kans meer gaven en middelmatige spelers gingen halen onder Huntelaar en Hamsta en later Mislintat. Maar dat is weer een andere uiterste

Bergkamp wil zelf niet toch zei hij. Dus dan kan iedereen zoveel willen.

Zowaar een keer enigszins eens met Derksen, dit is een erg doorzichtige poging van de Telegraaf.

Neemt niet weg dat Ajax z'n besluit natuurlijk niet moet laten afhangen van het feit of de Telegraaf dit wil ja of nee (het eventuele lekken even buiten beschouwing gelaten). Zou het voor Ajax niet best waardevol kunnen zijn om iemand met veel aanzien en enige jaren ervaring bij de club (en in de functie die hij ambieert), bij de club te betrekken?

Ik zou het gesprek in ieder geval aangaan.

Bergkamp was een geweldige voetballer, maar is niet zo'n geweldige werknemer gebleken. Veel ruzie, onrust en persoonlijke vetes uitgevochten bij Ajax en ik was dan ook opgelucht toen hij vertrok. Terwijl ik toch een groot deel van mijn jeugd in een Arsenal shirtje met Bergkamp achterop heb gelopen ik ben het niet vaak eens met Johan, maar wat mij betreft mag Bergkamp heel ver weg van het beleid van Ajax blijven.

Bergkamp wil zelf niet meer. Vorige keer kwam het ''abrupt'' ten einde zei die en hij heeft het hoofdstuk Ajax afgesloten.
Hij is, als het goed is, in gesprek met Arsenal voor een dienstverband in de jeugd! Zou mooi zijn!

Oei, dat wordt een clash met Valentijn. Wel jammer dat hij aan heeft gegeven dat hij niet open staat voor Ajax. Beter ook en ben benieuwd welke club zo'n grote naam binnen wil halen die verder geen enkele verantwoordelijkheid wil maar wel invloed. Deze man had enorme kwaliteiten toen hij nog voetbalde, nu moet ie alleen naar de JC Arena komen als de Toppers er spelen oid.

Bergkamp zit er ook niet echt om te springen om bij Ajax aan de slag te gaan. Arsenal lijkt me dan het meest logische

Opvallend was de campagne in elk geval wel. Maar eens; Ajax moet hier niet aan beginnen. Teveel onrust, Teveel intriges, verbaal niet sterk, geen verbinder. Bergkamp is een geweldige voetballer geweest, maar daarna teveel gedoe bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren