Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Daley Blind probeerde me wel een rode kaart aan te naaien’

Laatste update:

ADO Den Haag ontving zondagmiddag bezoek van Ajax en de Hagenaars mochten lang op een positief resultaat hopen. Nadat de Amsterdammers in de eerste helft op een 0-1 voorsprong waren gekomen, duurde het tot de slotfase voordat de 0-2 viel. Michiel Kramer baalt na afloop van de wedstrijd dat zijn ploeg niet minimaal een punt aan het treffen over heeft gehouden.

“Je speelt tegen wat op dit moment een van de beste ploegen van Europa is, dat is ook niet niks natuurlijk. We hebben gewoon van minuut een tot minuut negentig geprobeerd om er een wedstrijd van te maken door te knokken, duels te winnen en het ADO-voetbal te spelen. Dat is gedeeltelijk gelukt, maar aan het einde sta je wel met lege handen en dat is niet prettig”, reageert hij bij FOX Sports.

Daley Blind reageert: ‘Die reputatie heeft hij er zelf naar gemaakt’

Lees hier de reactie van Daley Blind op de woorden van Michiel Kramer.Lees artikel

ADO probeerde in de tweede helft met het inbrengen van Tomás Necid nog wat te forceren, maar Kramer moet concluderen dat dat er niet in zat voor zijn ploeg: “Het balletje valt dan net niet goed, maar ik vind ook dat we te weinig op zoek zijn geweest naar de kansen. We blijven soms een beetje met de bal achterin pielen, terwijl we toch veel fysieke power voorin hebben lopen. Misschien moeten we in die fase alleen maar lange ballen spelen en hopen dat de bal een keertje goed valt.”

De spits kreeg het na de rust wel even aan de stok met Daley Blind, nadat de twee een duel met elkaar uitvochten: “Hij probeerde me wel een rode kaart aan te naaien, maar dat laten we maar eventjes links liggen”, grijnst hij. Kramer hecht echter niet te veel waarde aan het incident: “Ik ga gewoon omhoog en dat ik hem dan in z’n gezicht raak gebeurt weleens, ik word ook weleens in m’n gezicht geraakt. Hun stembanden hebben ze wel getest vandaag, dus dat was prima.”

Vind jij dat ADO Den Haag eigenlijk meer verdiende tegen Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een engnek die Kramer. Deelt van alles uit, en gaat vervolgens zeggen dat iemand anders hem een rode kaart probeert aan te naaien.

6 oktober 2019 om 15:18

Toch juist leuk dat hij er nog wat van probeert te maken tegen Ajax? Je kan ook lekker mee gaan voetballen en dan met 0-5 naar de slachtbank toe. Ik snap dat het voor Ajacieden een vervelende speler is, maar voor de neutrale kijker is hij wel een komische kerel. Zoals ik al zei het niveauverschil is dusdanig groot dat je met zuigen en irriteren er nog wat van kan maken. Als je als een mak lammetje gaat meevoetballen is er geen klap aan voor de kijker.

6 oktober 2019 om 15:21

Wat Kramer doet is niet zuigen en irriteren. Hij deelt gewoon vieze klappen uit die je niet op een voetbalveld hoort te zien. Echt helemaal niks leuk aan om te zien.

6 oktober 2019 om 15:30

Ik heb de wedstrijd niet gezien, spreek meer over het algemeen over de persoon Kramer. Als hij klappen heeft uitgedeeld is dat inderdaad niet netjes. Maar zijn geëtter in de 16 kan ik altijd wel waarderen.

6 oktober 2019 om 15:36

Is ook niet het geval geweest, geen idee waar hij deze wedstrijd oprecht gemeen spel heeft vertoond. Dit heeft gewoon te maken met wat ze vinden van kramer en niet wat ze vinden van zijn spel.

6 oktober 2019 om 15:38

FcUtrecht kan jij verklaren waarom de overige tien collega's van Kramer, zich in het veld altijd prima gedragen. Hij is wel consistent hoor dat moet ik Kramer nageven want bij iedere club waar hij speelt, laat hij zijn Anti Ajax gevoelens de vrije loop? Dit is allang geen toeval meer en heeft niks met rivaliteit te maken, maar meer met het gedrag van een halve tamme Stier met al die geniepige onnodige overtredingen.

6 oktober 2019 om 19:40

Ik heb hem geen overtreding zien maken waar hij rood of een 2de gekke kaart voor zou moeien krijgen. Maar Kramer is niet de enige. Als ik Ajax pak dan is Veltman ook een vies mannetje en geen ik Nico dit seizoen al meerdere keren zien natrappen.

6 oktober 2019 om 19:43

Sulejmanji, kun jij verklaren waarom Veltman vaker op het randje van een rode kaart zit of waarom Nico dit seizoen al vaker een natrappende beweging maakt ?

Wat is deze vent toch een verschrikkelijke engnek. Je ziet duidelijk dat hij Blind in het gezicht raakt en dat doet pijn, of het nou bewust of onbewust gebeurt. Blind probeerde je geen kaart aan te naaien Michiel, dat is niet nodig voor Ajax. Vlei jezelf dus maar niet teveel met zulke teksten.

6 oktober 2019 om 19:05

Nou ze lopen anders elke wedstrijd om kaarten te janken😂

6 oktober 2019 om 19:44

Als je goed naar de woorden van bond luistert geeft hij eigenlijk wel aan dat hij bezig was om Kramer en 2de kaart te laten krijgen.

Eigenlijk hoe zeer ik ook een hekel heb aan Kramer, kan ik hem eigenlijk wel respecteren. Totaal niet geschikt als profvoetballer, maar door zijn aan-iedereen-schijt-hebben mentaliteit heeft hij er toch een redelijk goede carriere uit gehaald.

Zou hij veel vrienden hebben? Heeft totaal geen zelfreflectie, zoekt altijd alles bij anderen. Wat wel klopt aan hem is zijn uitstraling, want die past perfect bij zijn persoonlijkheid.

Die mafkees verdiend ook ook iedere wedstrijd een rode kaart. Het is gewoon een hooligan op voetbalschoenen.

6 oktober 2019 om 19:45

Ik kan me vandaag geen overtreding herinneren waarvoor hij een 2de gele of gelijk een rode kaart zou moeten krijgen.

Die Kramer heeft echt een Ajax complex he. 9 mei 2019 met dat filmpje en vroeger altijd die vieze streken in wedstrijden. Engerd is het.

Rare kerel blijft het, zal door de zingende aanhang vast geliefd zijn. Voor elkaar gemaakt zullen we maar zeggen. Gelukkig de voeten laten spreken en drie punten meegenomen, zoals het hoort.

Alleen op deze manier kan kramer aandacht krijgen. Nooit met een prestatie op het veld. Echt een waardeloze speler.zie ado met zo een spits nog wel degraderen.

Zou me niks verbazen als Kramer een keer te grazen genomen gaat worden door iemand van Ajax.Iedere keer dat hij tegen Ajax speelt maakt hij overtredingen die rood tot dieprood waardig zijn.

6 oktober 2019 om 15:33

Ja zo moet je dat vooral doen, spelers van de tegenpartij, burgemeesters en journalisten te grazen nemen als ze even niet helemaal met Ajax meewerken.

6 oktober 2019 om 19:46

Welke overtreding vandaag was dan rood ?

Om nóg maar eens het totale gebrek aan enige vorm van intelligentie van meneer Kramer aan te geven. Die jongen heeft echt flauw benul hóe ongelofelijk dóm
hij is.

Denk dat de scheidsrechters inmiddels ook wel weten dat Michiel Kramer per wedstrijd meermaals klappen in het gezicht uitdeelt aan spelers om vervolgens de vermoorde onschuld te spelen. Het kan haast niet meer toevallig zijn dat zijn tegenstanders waarmee hij in duel gaat vaak op de grond liggen met handen op het gezicht.

Ajacieden kunnen vast genieten van Kramer. Zelfde winnaarsmentaliteit als Veltman.

6 oktober 2019 om 16:45

Aha idd, al moet ik wel zeggen dat Veltman het behoorlijk netjes houd dit seizoen. Als ik hem moet vergrlijken vind ik kramer ook net iets smeriger, Veltman is het meer naaistreekjes zoals aanstellen etc, Kramer probeert regelmatig iemand bewust te blesseren.

6 oktober 2019 om 16:47

Als je die twee met elkaar vergelijkt dan moet je of een hekel hebben aan Ajax of aan Veltman. Bizarre reactie.

6 oktober 2019 om 17:34

Beiden zeer onsportieve spelers.

6 oktober 2019 om 19:48

Je kunt Kramer moeilijk afbranden en Veltman toejuichen als je tegen onsportief bent.

6 oktober 2019 om 22:53

Veltman kun je beetje vergelijken met Guidetti toendertijd.

De stembanden van de jongens op de tribune was ook niks mis mee. Schandalige teksten gehoord weer. Leuk initiatief van eerste 12 minuten. Maar door dan zo door te pakken... pfff..

Dat je hier een artikel van maakt is nog enger dan Kramer zelf. Soms is stoppen gewoon het juiste wat je moet doen en dat is mijn advies ook aan Kramer. Deze losgeslagen persoon heeft weinig kaas van gegeten.

En terecht Kramertje. Grootste kneus van de Nederlandse velden. Alleen maar lopen irriteren, ellebogen gebruiken, zuigen , en tegen Ajax al helemaal. Want o o o dan komt het grote Ajax op bezoek en dan ga ik zo goed laten zien aan de fans dat ik daar zo’n hekel aan heb. Want dat maakt mij populair. Ik ben nogal slim namelijk , ik heb echt een hekel aan Ajax. Samen met mijn vriendje Immers. Ook zo’n zielig figuur. Te triest voor woorden. Kleine kinderen op voetbalschoenen in een grote mensenwereld. Alleen erge is, ze geloven er zelf ook echt zo in. Dat het echt allemaal zo is. Haha dat is eigenlijk ook wel weer schattig. Heeeuuulllle intelligente boys daar. Pffffff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren