Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michiel Kramer uit zijn onvrede: ‘Onbegrijpelijk dat ik niet speel’

Laatste update:

Michiel Kramer baalt ontzettend van zijn reserverol, zo heeft hij zaterdagavond verteld bij de NOS en ESPN. De spits van RKC Waalwijk behoort op dit moment niet tot de eerste elf van trainer Henk Fraser en dat vreet aan hem.

Waar Kramer eerder dit seizoen steevast verzekerd was van een basisplaats, moet hij het de laatste weken doen met een rol als invaller. Ook zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles (1-0 verlies) kreeg de aanvaller slechts een kwartier speeltijd.

"Begrijpen zal ik het nooit, want ik vind dat ik zeker nog heb laten zien dat ik waarde heb", reageert Kramer bij de NOS. "Ook dit seizoen. Dus ik begrijp niet waarom ik niet speel. Maar het is een keuze van de trainer."

"Ik heb het te accepteren. Dat is iets wat ik nog steeds niet helemaal onder de knie heb, maar ik probeer het wel op een zo goed mogelijke manier in te vullen en mijn waarde te hebben."

Kramer wil graag van waarde zijn voor RKC. "Maar het wordt lastig om het verschil te maken op het moment dat je weet dat je maar tien of vijftien minuten speeltijd krijgt. Aan de andere kant is niemand groter dan deze club. Ik ook niet."

"Het gaat erom dat we in de Eredivisie blijven en daar ben ik onderdeel van. Het zijn cliché's en open deuren, maar uiteindelijk is dat wel hoe het werkt."

Reactie Henk Fraser


Fraser probeerde de reserverol van Kramer te duiden. "David Min en Reuven Niemeijer werken als koppel heel goed samen op dit moment. Zij hebben ook iets meer loopvermogen dan Kramer. Maar dat is gewoon een keuze. Dat zegt niks over Kramer."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zegt juist wel iets over Kramer.
Trainers geblaat.

Sportieve reactie van Kramer,

3 maart 2024 om 09:12

Ja, vond het ook wel sterk.

Gewoon een vreemde keuze van Fraser. Met Kramer heb je een target man die toch altijd wel een momentje pakt in de wedstrijd, en ontzettend veel ervaring heeft. Die David Min daarentegen, die kan er werkelijk HE-LE-MAAL niets van.

3 maart 2024 om 10:19

Inderdaad, leuk hoor loopvermogen, maar RKC heeft hard doelpunten nodig. Zelfs in dit voor Kramer vrij matige seizoen is hij nog steeds de meest effectieve speler van RKC. Min is wel iets actiever en pakt wat meer balken af maar levert er net zoveel meer weer in.

Grappig, dat ik zijn interview zag gisteren dacht ik "prima reactie, strijdbaar maar respectvol", nu leest het een stuk negatiever. Goede les voor als ik weer eens reageer op een stukje hier met een paar quotes zonder het interview te hebben gezien.

3 maart 2024 om 09:43

Dit is ook wat ik aangaf destijds toen VZ een topic voor feedback opende. Uit verband gerukte citaten als titel van een artikel. Alles voor de clicks. Van die onnodige discussies die eruit voortkomen. Dan zie je dat soms vacatures hebben en minimaal HBO/WO vragen, schiet mij maar lek. Daarom geniet ik het meest van de rubriekjes zoals een verdwaalde prof in een avontuurlijke competitie of nu sinds kort dat er derby’s uitgelicht worden.

3 maart 2024 om 09:45

Moet zeggen dat ik het artikel zelf ook prima vond (wat betreft zijn eigenlijke reactie) al en de titel compleet anders deed vermoeden. Als het interview zelf dan ook nog niet eens overeenkomt met het artikel wordt het de afstand titel -> werkelijkheid wel heel groot.

3 maart 2024 om 10:14

Ik dacht echt exact het zelfde. Goede reactie van Kramer en dan lees je nu dit..

Hoe minder we deze speler op het veld zien, hoe beter. Kan alleen maar vuil en irritant spelen. Danku Fraser!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren