Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michiel Kramer begrijpt helemaal niets van Feyenoord-speler: ‘Doe eens normaal’

Laatste update:

Gelegenheidsspits Ondrej Lingr schoot Feyenoord donderdagavond in de halve finale van de TOTO KNVB Beker langs FC Groningen (2-1), waarna hij zich uit vreugde ontdeed van zijn wedstrijdshirt. Michiel Kramer houdt er niet van als spelers hun shirt uittrekken tijdens het juichen, zo laat de spits van RKC Waalwijk blijken in FC Rijnmond.

Lingr stond donderdag pas 2 minuten en 47 seconden in het veld als vervanger van Ayase Ueda toen hij op aangeven van Luka Ivanusec doelman Hidde Jurjus wist te verschalken. De Tsjechisch international, die dit seizoen een lastig debuutseizoen kent in De Kuip, vierde zijn doelpunt zonder shirt.

Journalist Dennis van Eersel begrijpt dat het doelpunt veel losmaakte bij Lingr. “Het is een belangrijke goal waardoor Feyenoord naar de finale gaat. Hij moet het telkens met korte invalbeurten doen, dus ik snap dat hij die euforie dan heeft. Tegelijkertijd dacht ik wel: het is tegen FC Groningen. Maar volgens mij sta ik daar alleen in. Al met al begrijp ik het vanuit Lingr.”

Kramer deelt de mening van Van Eersel niet. “Shirt uittrekken heb ik nooit begrepen, nee man. Misschien omdat ik geen goed lichaam heb”, lacht Kramer terwijl hij kijkt naar een foto van Lingr. “Kijk, dan heb je dit hesje aan. Wat wil je laten zien dan? Houd gewoon je shirt aan maat! Doe eens normaal. Zelfs ons carnavalsshirt zou ik gewoon lekker aanhouden.”

Van Eersel denkt niet dat Lingr boven Ueda gaat eindigen in de pikorde achter clubtopscorer Santiago Gimenez. “Bij Lingr vraag ik me sowieso af hoe dicht hij tegen een basisplaats aanzit, alleen al op zijn eigen positie. Volgens mij is dat nog niet zo heel dichtbij. Al kan er door de blessure van Calvin Stengs het nodige veranderen in de hiërarchie. Toch denk ik dat Arne Slot ook dan kiest voor Mats Wieffer en Quinten Timber, met Ramiz Zerrouki daarachter.”

Volgens Van Eersel moet Lingr nog een hoop stappen zetten. “Vooral in het tactisch opzicht. In het meeverdedigen geeft hij nog best veel ruimtes weg. Maar dat hij geil voor de goal is, dat mag duidelijk zijn. Hij trekt ook meteen zijn kleren uit, dan ben je geil voor die goal”, grapt Van Eersel.

Feyenoord moet Lingr na dit seizoen middels een verplichte koopoptie voor 4 miljoen euro overnemen van Slavia Praag. Sinds zijn komst speelde de 25-jarige aanvallende middenvelder pas 250 minuten in Rotterdamse dienst, verdeeld over 18 optredens. Daarin was Lingr wel al goed voor drie doelpunten en een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegen welke tegenstander was dat nou dat hij dat zelf deed en met zo’n eendendansje de goal vierde?

2 maart 2024 om 09:25

"ik houd niet van shirt uittrekken". "Ja. Maar je danst raar"

Goed verhaal man

Kramer is wel de laatste die mag zeggen dat iemand normaal moet doen.

2 maart 2024 om 09:30

Natuurlijk mag hij dat doen. Iedereen mag dat doen. Ik snap ook niet waarom je je shirt uittrekt met een gele kaart als gevolg

2 maart 2024 om 09:49

Ik snap niet waarom je geel krijgt voor shirt uittrekken. Wat is er erg aan

2 maart 2024 om 10:51

De bobo’s van de FIFA vinden het uittrekken van een shirt niet chique. Corrupte ouwe mannetjes zien liever geen ontbloot bovenlijf

2 maart 2024 om 12:29

Niks, maar dan zijn de sponsors niet meer zichtbaar, dus mag het niet van de fifa

Hahaha maakt niet uit wat Kramer zegt. Iedereen springt erop als een bok op een haverkist.
Maar begrijp dat Lingr blij was. Shirt mag hij wat mij betreft aanhouden, dus dat heb ik met Kramer eens

2 maart 2024 om 09:34

Ik heb dat ook met zangers die zo nodig hun shirt moeten uittrekken.

2 maart 2024 om 10:19

Tja, hypocrisie doet het nou eenmaal goed bij mensen. Als je zelf regelmatig rare fratsen uithaalt en je spreekt een ander erop aan, is het niet gek dat mensen daar om moeten lachen.

Heeft hij nou Daddy getattoeerd ?😂

Nee, want de viering met 'het openen van een champagnefles' is zoals je het moet doen.P.s. ik vind overigens wel dat Kramer gelijk heeft. Maar het klinkt zo gek om juist van hem te horen.

2 maart 2024 om 09:26

Dat was dobbelen... Duh

Lekker trollen die Gielus!😅

Als voetballer vind ik Kramer echt een verschrikkelijke gast. Abnormaal onsportief, tegen het sadistische aan. Maar ik moet eerlijk bekennen dat hij als analyst nog best aardig is. Zegt naar mijn idee dingen die daadwerkelijk logisch zijn en niet van die cliches zoals Affelay. Zou nog bet wat kunnen worden.

2 maart 2024 om 09:45

Sadistisch? Iemand zo noemen is pas abnormaal onsportief. Zoek die definitie ff op anders.

2 maart 2024 om 10:28

Waarom zou hij hem geen sadist kunnen vinden als hij weet wat het betekent? Je doet net alsof hij Kramer een verkrachter noemt ofzo.

Lingr heeft in 2 min 47 meer laten zien dan Ueda in heel dit seizoen. Ik zou Lingr lekker als wissel van Gimenez gebruiken.

2 maart 2024 om 12:51

Lingr heeft in 2 minuut 47 ook meer bruikbare ballen gekregen dan Gimenez en Ueda samen in 2024. Ik dacht niet dat ik ooit zou zeggen dat 2 niet scorende spitsen niet het probleem zijn maar de flanken zijn dusdanig dramatisch dat dit gewoon de conclusie is.

2 maart 2024 om 13:31

Ueda heeft in de halve finale 2 ballen gekregen waar hij iets mee kon. 1 schiet hij slap in en de ander schoot hij het stadion uit. Lingr heeft ook maar 2 ballen gehad maar scoort gewoon.

Enige wat ik er raar aan vond, was dat hij dan zo een sport BH onder z’n shirt aan had. Als je dan je shirt uit trekt, doe het dan met een afgetraind lichaam.

Maar naast dat vind ik dat Kramer dit heus wel mag zeggen. Ik luister liever naar een ex verslaafde die mij adviseert om te stoppen met blowen dan iemand die er geen ervaring mee heeft.

2 maart 2024 om 10:24

Die sport BH is voor het tracken van stats zoals km gelopen

2 maart 2024 om 15:10

Ik weet waar het voor het. Het is gewoon lelijk

Even off topic: heeft hij nou een tattoo in zn nek?? Hij wordt wel erg wannabe, met zn bling bling oorbellen

2 maart 2024 om 15:34

Nee, niet in zijn nek. Wel in zijn hals.

Gelijkt heeft ie, ik snap dat hij blij is en daardoor juicht. Maar je shirt uit doen, tegen Groningen thuis is wel treurig, verder geen prijs gewonnen nog.

Kramer heeft helemaal gelijk. Stel dat hij in de laatste minuut nog een professionele overtreding moet maken dan is 2x geel rood. Ik vind het zo onzinnig om je shirt uit te doen...
Maar ja, zodra Kramer wat zegt is het onzin...

De passie van Lingr is precies wat er te weinig is in het NLse voetbal. Met dit en beetje grinta was NL al eens wereldkampioen geworden

Het is eigenlijk best wel hilarisch om nota bene Michiel Kramer "doe eens normaal" te horen zeggen, ik zou zeggen "doe zelf eens normaal man" (dixit Rutte tegen Wilders). Als je ziet hoe Kramer zich af en toe gedraagt in het veld met bizarre overtredingen is hij wel een van de laatsten die commentaar moet gaan leveren op het gedrag van andere spelers. Uiteraard is dit slechts mijn mening.

Erg raar inderdaad, emotie in het voetbal. Moet je echt mee stoppen. Gewoon emotieloos terug lopen naar de middenstip na een goal. Kom op man, het is gewoon je werk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren