Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concurrent van Henderson bij Engeland staat voor transfer met oog op EK

Laatste update:

West Ham United hoopt zich deze transferperiode op huurbasis te versterken met Kalvin Phillips, zo meldt Fabrizio Romano maandag. De middenvelder van Manchester City wil met het oog op het EK van aankomende zomer een transfer maken, daar hij bij the Citizens amper aan spelen toekomt. West Ham biedt mogelijk een uitkomst.

"West Ham en Manchester City staan in contact over Kalvin Phillips", schrijft de Italiaanse transfermarktexpert op X. "Meer gesprekken volgen deze week, aangezien West Ham erop aandringt."

In een eerder stadium werd de 28-jarige controleur ook gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona, maar dat is niet aan de orde volgens Romano. "Barça is niet bezig met een deal voor Phillips."

In de zomer van 2022 werd de verdedigende middenvelder overgenomen van Leeds United. Destijds betaalde Manchester City een slordige 50 miljoen euro om Phillips los te weken, maar het avontuur van de Engels international in het Etihad Stadium werd nooit een succes.

Phillips is bij Manchester City inmiddels bijna volledig uit de gratie geraakt. Trainer Pep Guardiola kiest op de nummer 6-positie steevast voor de Spanjaard Rodri, waardoor de Engelsman amper minuten maakt dit seizoen.

Vooralsnog kwam Phillips deze voetbaljaargang tot tien optredens, waarvan acht als invaller. Om kans te maken op meer speelminuten zou de middenvelder daarom graag een transfer maken. Op die manier wil hij zich in de kijker spelen bij Engeland-bondscoach Gareth Southgate.

Op de positie van Phillips kan de trainer ook kiezen voor onder meer Jordan Henderson, Declan Rice en Conor Callagher. In de laatste interlandperiode werd daarnaast rechtsback Trent Alexander-Arnold uitgeprobeerd als controleur op het middenveld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werd wel is tijd voor Phillips om te vertrekken. Die kerel kan niet eens minuten maken als Rodri afwezig is. Dan speelt Stones of zelfs Lewis daar. Hij had allang daar weg moeten gaan. Want als je amper minuten kan maken als wissel zegt dat genoeg. Maar ja of West Ham nou een goeie optie is. Daar hebben ze al Soucek en Alvarez die op zijn positie kunnen spelen.

Southgate kennende heeft henderson niets te vrezen! Zal vast wel henderson - bellingham - phillips worden op het ek.

Denk dat dat het beste is. Op het laatste ek een goede speler met veel potentie maar nu jaren verder amper wedstrijden gespeeld. Hoop voor hem dat City meewerkt. Zo n Newcastle kan hem dit half jaar ook goed gebruiken met al die blessures en de zaak Tonali

Phillips moet zeker weg bij City. Alleen vraag ik mij af: waarom ga je dan naar West Ham ingodsnaam?

Die hebben met Alvarez, Soucek en Ward-Prowse al 3 spelers die als CM spelen bij West Ham... Naast elkaar spelen 2 van deze 3. Ward-Prowse kan nog op 10 eventuele, maar normaal speelt Paqueta daar...

Overigens gok ik dat het op het EK gewoon Phillips - Henderson met Bellingham er voor gaat worden hoor...

En als het even kan stelt Southgate nog Maguire er achter op en eventueel een Mount op linksbuiten hangend als het gaat...

Je kan er zo'n mooi elftal van maken, dit Engeland (zeker als iedereen fit is).
En dan heb je nog back-ups als Watkins, Rashford, Bowen, Palmer, Sterling, Eze, Bynoe-Gittens,
Toney, Abraham (mits fit), Willock (mits fit), Lewis, Konsa, James (maar die is echt nooit fit), Ramsdale, Maguire, Maddison (als die weer fit is), Ben White, Levi Colwill, Solanke, Henry (mits fit), ESR (mits fit en minuten) Sancho, Antony Gordon als snelle fitte wissel en Ward Prowse. En dan nog spelers als Gibbs-White, Elliott, Gallagher, Ramsay, Brantwaithe, Madueke, die er misschien tegen aan hikken.

Pickford
Walker/Tripp
Stones
Tomori/Guehi
Shaw/Chilwel
Trent
Rice
Saka
Bellingham
Foden/Greali
Kane
23 januari 2024 om 11:11

Zelfs Southgate is echt niet zo stom om Phillips erin te zetten voor Rice kom op haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren