Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon gepasseerd bij NEC: ‘Natuurlijk jammer dat ik weinig speel’

Laatste update:

Voor Jeffrey Leiwakabessy dreigt zijn loopbaan op een vervelende manier te gaan eindigen. De linksback kwam vorig seizoen al niet verder dan vijf competitiewedstrijden voor NEC en voor dit voetbaljaar komt hij niet in de plannen van Peter Hyballa voor. Op de laatste dag van de transferperiode legde NEC nog twee spelers vast die als linksback uit de voeten kunnen.

/

De 35-jarige Leiwakabessy is nu slechts vierde keus en hoeft dit seizoen dus niet op speelminuten te rekenen. “Ik probeer tijdens trainingen te laten zien dat ik van waarde kan zijn", zegt Leiwakabessy tegen De Gelderlander. “Of ik de trainer erop heb aangesproken? Nee, ik ben niet op hem afgestapt. Dat heeft volgens mij ook weinig zin want hij zal daardoor echt niet terugkomen op zijn beslissing. Hij heeft nou eenmaal een andere visie en het is aan mij om dat om te buigen door keihard te werken."

“Ik kan er niet veel meer over zeggen”, vervolgt Leiwakabessy. “Natuurlijk is het jammer dat ik weinig speel. Maar goed, ik probeer op het trainingsveld te laten zien dat ik van waarde kan zijn." Leiwakabessy zit in zijn twaalfde seizoen bij NEC, verdeeld over twee periodes, en speelde al meer dan tweehonderd competitiewedstrijden voor de club. Zijn contract loopt volgend jaar af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn motivatie en instelling zijn absoluut te prijzen, maar kwalitatief komt ie al een tijdlang te kort. Na dit jaar misschien lekker aan de slag als jeugdtrainer.

Ja het is een soort van icoon wellicht voor NEC maar hij heeft echt niet meer het niveau voor de Eredivisie. Was beter geweest om te stoppen denk ik, dan nu nog een soort van geforceerd onder contract te staan en geen minuten meer te maken.

7 september 2016 om 15:04

Naar mijn mening had hij al na het kampioenschap in de Juup moeten stoppen om dan als jeugdtrainer aan de slag te zijn die ook een paar dagen in de week meeloopt met het eerste. En dat bedoel ik niet oneerbiedig , zeer zeker niet, want een kerel als Leiwakabessy kan je er heel goed bij hebben in de groep, zeker gezien het gegeven dat er nog wel eens wat verwende snotapen tussen lopen, maar kwalitatief kan het al een tijdje niet meer. Dan kan je beter een oplossing zoeken die het beste is voor beide partijen.

Maar aan de andere kant weet hij ook wel hoe de vlag erbij hangt (neem ik aan). In feite is het al een soort assistent, maar heeft hij de spelerspas nog voor het geval Fomitschow zijn vrouw op het punt van bevallen staat, Gmeiner zijn hoofd heeft gestoten tegen de uitlaat van z'n auto en Dyrestam thuis van de trap is gedonderd.

7 september 2016 om 16:13

Haha dat team van Nec ook! Mooie club hoor daar niet van maar die proberen wel echt van elk land een speler te verzamelen, mijn opa deed vroeger ook zoiets maar dan met postzegels in een map.

Hij vind het jammer echter weet hij wel zijn plaats in het elftal.

Dit is een echt clubicoon. Echte man van NEC . Met in ere worden gehouden maar snap de tainer ook wel.
Inderdaad zou hij als jeugdtrainer aan de slag moeten. Weet niet of hij de juiste papieren ervoor heeft.
Maar kan zeker van waarde zijn voor de club

Dit zal geen verrassing zijn voor hem lijkt me, ook vorig seizoen werd hij alleen gebruikt als de nood aan de man was. Maar desondanks heeft hij een belangrijke rol in de groep en zal hij ongetwijfeld na dit seizoen verder gaan als jeugdtrainer bij Nec.

Contract in overleg laten ontbinden en gezellig in Groesbeek gaan voetballen bij Achilles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren