Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Breuk nadert na 313 wedstrijden en 89 goals voor Manchester United’

Laatste update:

Het moet raar lopen wil Manchester United het aflopende contract van Anthony Martial verlengen, zo stelt de Manchester Evening News. De Engelse grootmacht is op zoek naar winterse versterking en zet daarbij in op de spitspositie. Met slechts dertien goals behoort het elftal van Erik ten Hag tot de slechtst scorende ploegen in de Premier League.

De Manchester Evening News stelt dat winterse transfers noodzakelijk zijn om nog iets van het seizoen te maken voor United. Door de matige seizoensstart zijn de Mancunians gebaat bij reparatiewerkzaamheden, zo klinkt het. En dan met name in de voorhoede.

De versterkingen tijdens de vorige winterwindow zorgden voor wisselend succes. Marcel Sabitzer, die werd gehaald als vervanger van de geblesseerde Christian Eriksen, voldeed. Dat gold niet voor Wout Weghorst. De Nederlander wist niet te scoren in achttien Premier League-optredens.

Ook nu zal de aandacht zich vestigen op een nieuwe spits. De ploeg van Ten Hag wist dit seizoen nog maar 25 keer te scoren, twee keer minder dan dezelfde periode vorig seizoen. Toen bleek de ploeg vooral afhankelijk van de in een vormdip verkerende Marcus Rashford.

"United heeft niet de financiële kracht of het cachet om nu een Engelse internationale spits uit te kiezen", schrijft de regionale krant. Namen die overblijven zijn Ollie Watkins en Ivan Toney. De een heeft echter net zijn contract bij Aston Villa verlengd, de ander zit een schorsing uit vanwege het overtreden van de gokregels.

Mocht United er niet in slagen een nieuwe spits te vinden, dan moet Martial voor de doelpunten blijven zorgen op Old Trafford. Gezien zijn aflopende contract is het echter niet ondenkbaar dat United alles op alles gaat zetten om nu nog iets aan hem te verdienen.

"Behoudens een plotselinge opleving zou het van wanbeleid getuigen om zijn contract te verlengen", luidt het keiharde oordeel. "Tekenend was het cynische applaus vanaf de tribunes toen hij werd gewisseld tijdens de afgang tegen Newcastle United."

Daar komt bij dat Martial volledig uit beeld is geraakt bij de Franse ploeg. Mocht hij weer op de radar willen verschijnen bij bondscoach Didier Deschamps, dan doet hij er goed aan om zijn zaakwaarnemer Philippe Lamboley aan het werk te zetten in januari, zo klinkt het.

Martial werd in 2015 door United overgenomen van AS Monaco en kwam sindsdien 313 keer in actie voor de Engelse grootmacht. Daarin wist hij 89 keer te scoren en was hij 54 keer aangever. United heeft een eenzijdige optie om zijn contract met een jaar te verlengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een misser van United was dit zeg. Ook wel heel typisch dat Martial dus al in de tijd van Van Gaal naar United gekomen is en ze hem ondertussen met geen mogelijkheid ergens hebben kunnen lozen. Martial is ondertussen een symbool geworden voor het complete mismanagement wat men al jaren bij United laat zien.. Hoe heeft deze matige speler zo veel wedstrijden kunnen spelen?

23 november 2023 om 11:37

Het jaar voor Ronaldo was hij samen met Rashford gewoon de beste man daar. Het is vooral blessures dat hem kapot heeft gemaakt maar nu kan je het ook wel aan zijn mentaliteit zien, destijds toen die doorbrak bij Monaco was die niet veel minder dan Mbappe

23 november 2023 om 11:40

Niet veel minder dan Mbappe?? Mbappe liet het al veel langer zien, deze jongen had 1-1,5 goed jaar....net zoals Hojlund, dat is de volgende flop die ze voor teveel geld gekocht hebben en ook jaren veel zullen moeten gaan betalen.

23 november 2023 om 11:49

Was martial niet de generatie net voor Mbappé?

23 november 2023 om 11:54

Martial was de beste man bij United op 1 punt in zijn carriere en dat was tijdens zijn debuut tegen Liverpool.

23 november 2023 om 11:55

Klopt doordat United Martial weghaalde bij Monaco werd Mbappe naar voren geschoven als vervanger.

Hadden ze toch weer verkeerd gescout.

23 november 2023 om 12:11

Martial was bij Monaco een fenomeen, net zoals later Mbappe. Toen hij naar united ging dacht ik dat ze goud in handen hadden. Helaas is het anders gelopen maar heeft hij het niet geheel onverdienstelijk gedaan ondanks blessures.

23 november 2023 om 12:13

In het seizoen 18-19 was hij 1 van de revelaties toen Solksjaer de boel overnam maar dan hebben we het over de periode januari tot april. Dat hij na Rashford de beste man was bij Manchester United zegt bijzonder weinig, bovendien is dat ook gewoon niet waar.

23 november 2023 om 12:14

Het is niet alleen blessures, in de wedstrijden waar hij wel fit is, scoort hij ook erg weinig, 89 goals in 313 is een redelijk waardeloos moyenne voor een spits bij een topclub. En minder dan 10 goals per seizoen is niet echt waar je zulke salarissen voor betaalt, dus in alle opzichten een beroerde beslissing geweest.

Maar ja, Lukaku had kritiek op Solskjaer, dus besloot de club om hem eruit te gooien en te hopen dat Martial als eerste spits eindelijk zou gaan leren scoren. Ondertussen heeft Lukaku sinds zijn gedwongen vertrek bij zijn volgende clubs 102 goals erin geschopt en bleek zijn kritiek op Solskjaer (en spelers Lingard en Pogba) aardig terecht te zijn, en zit United met een peperdure en niet scorende Martial in zijn maag.

23 november 2023 om 12:45

Hangover96 hij is volgens mij niet het type speler dat na een blessure gelijk weer op niveau is. Hij heeft laten zien heel veel talent te hebben en heel goed te kunnen voetballen in de (volgens mij) enige echt langdurige periode dat hij fit was. Niet dat we daar veel aan hebben, maar toch denk ik wel dat blessures extreem veel invloed gehad hebben op zijn prestaties bij united.

23 november 2023 om 11:38

En ze leren er ook gewoon niet van. Die Hoilund vind ik echt een identiek geval als destijds met Martial. Een piepjonge spits die een paar keer bij een subtopper agescoord heeft en dan meteen voor een absurd hoog bedrag kopen.

23 november 2023 om 12:15

Dat ben ik met je eens. Een ezel stoot zich over het algemeen nooit 2 keer aan de dezelfde steen, maar Manchester United ramt het volledige lichaam zo vaak mogelijk tegen iedere kiezel die ze kunnen vinden.. Af en toe krijg je het idee dat ze het expres doen, om te kijken hoe lang de supporters blijven hangen..

24 november 2023 om 15:06

Hojlund heeft het nu moeilijk ja maar kijk eens naar hoe United speelt.
Je kunt wel zien dat die jongen bepaalde kwaliteiten heeft dat United zeker kan gebruiken wanneer het spel beter zal verlopen.

23 november 2023 om 11:39

Zou jij verkassen als je 250k per week verdient? Dat gaat hij nooit meer ergens anders verdienen. bij Utd zitten blijkbaar ook niet de mensen die goed zijn in hun verlies pakken.

23 november 2023 om 11:51

Dat ze hem toen dat monstercontract gaven was nog enerzijds te snappen na zijn goede periode bij Monaco (al was het nog steeds veel te veel eigenlijk), maar die kerel heeft in de tussentijd dus gewoon een contractverlenging gehad aan zulke voorwaarden. Sta daar even bij stil.

Transfervrij kan het nog wel een leuke optie zijn trouwens denk ik voor veel teams als zijn salariseisen wat meevallen. Als back-up kan het er nog wel eens uitkomen bij teams als Inter of Arsenal denk ik

23 november 2023 om 11:56

Zou hem als backup niet eens halen. Snap inderdaad niet waarom clubs zulke spelers dure contracten geven. Hij mist teveel wedstrijden in een jaar. En je kan niet op hem bouwen. Daarnaast heeft hij door zijn blessures zijn potentie ook niet benut.

23 november 2023 om 12:05

Eddie is een heel stuk beter, dus bij ons hoeft ie niet te komen.

23 november 2023 om 12:17

Ik neem het Martial ook zeker niet kwalijk dat hij niet weggegaan is. Maar het zegt veel over hoe United zaken doet dat zij keer op keer met dit soort spelers blijven zitten en ze nog een contractverlenging/-verhoging aanbieden ook, terwijl voor iedereen duidelijk is dat er van de speler afscheid genomen moet worden.

Kijk naar Jones, Smalling, Evans en dus ook Martial. Zij hebben stuk voor stuk verlengd terwijl jan en alleman aan zag komen dat dit slepende, bloedende, etterende wonden op zou leveren!

23 november 2023 om 12:19

Hij kreeg een forse salarisverhoging met de verlenging in Januari 2019, da's nog het domste. Iedereen zag al dat hij erg weinig scoorde en sinds zijn debuutseizoen nul progressie maakte, en toch 6 seizoenen verlenging met een topsalaris. Je kan het hebben over "vertrouwen in een speler hebben" of "inversteren in zijn toekomst", maar uiteindelijk heeft die investering ze na die verlenging 5 seizoenen met 41 goals (waarvan ruim de helft in het eerste verlengings-seizoen 19/20) opgeleverd.

23 november 2023 om 12:24

Ik denk dat Martial in een goede omgeving nog wel eens tot wasdom zou kunnen komen. In de serie A zie ik het hem nog wel goed doen.

Dan moet je wel niet teveel salaris geven natuurlijk.

23 november 2023 om 12:26

Ik weet het niet. Hij is bij Sevilla ook wel flink door de mand gevallen. Ik denk gewoon dat hij mentaal er helemaal klaar mee is. Het kan ook zeker niet makkelijk zijn als je steeds moet vrezen voor blessureleed.

23 november 2023 om 12:34

Uitleenbeurten zijn toch wat anders. Daar zit je dan in je huurhuis, hotelkamer of appartement, wetende dat je daar maximum een jaar bent. Geen idee of hij familie en kinderen heeft maar die kan je dan zelfs beter in Engeland laten bijvoorbeeld.

Qua mentale rust moet dat toch echt erg zijn.

23 november 2023 om 12:47

Hangover96 "met de verlenging in Januari 2019, da's nog het domste. Iedereen zag al dat hij erg weinig scoorde"
Was dat niet juist kort nadat hij een seizoen veel gescoord had? Ik weet nog dat het me opviel dat hij zo goed speelde vlak voor het verlopen van zijn contract. Zie je vaak bij united

23 november 2023 om 13:11

Wil het echt niet als een misser vernoemen. Een fitte Maetial had echt zijn waarde vokr United. Heeft een erg goed seizoen gedraaid inderdaad OGS, maar deze coach overbelaste hem waardoor die nu zo blessuregevoelig is. Dat is, mede door zijn hoge salaris, niet makkelijk hem dan van de hand te doen. Wil niet zeggen dat het een topper is, maar een misser was het zeker niet.

23 november 2023 om 13:14

Wat een onizin. Martial heeft het gewoon heel goed gedaan in verschillende jaren. Solksjaer heeft m laten doorspelen met een serieize blessure. Sindsien is het fysiek nooit meer goed te komen dus daar kunnen we Ole voor bedanken. Heeft uiteindelijk niet zijn belofte waargemaakt dat zeker masr jij zit hier echt ge overdrijven. Zelfs nu kun je gewoon zien dat Martial een veel betere spits is dan Hojlund. Ten hag geeft m echter nog zeer beperkt minuten wat ook vrij bijzonder is

23 november 2023 om 13:48

Een matige speler scoort heeft geen 17 doelpunten en 7 assists in 32 Premier League wedstrijden zoals Martial in 19/20. Het seizoen daarvoor, toen hij afwisselende met Rashford als linksbuiten speelde, scoorde hij 10 doelpunten. Dat was met Mourinho als manager en Mourinho is geen fan van Martial of van jonge spelers.

Op dat moment was Martial een hele goede speler op een nog jonge leeftijd. Helaas is hij daarna kapot gegaan en kan hij nu amper nog rennen. Natuurlijk moet hij weg in de zomer maar de aankoop van Martial was geen misser. Het is een combinatie van pech en verkeerde keuzes.

23 november 2023 om 14:48

Tja, da's ook niet heel vreemd. Martial verdient een 'kaal' salaris van 13 miljoen pond per jaar. Geen club ter wereld gaat dat ook maar enigszins aan hem betalen. Dat is ook de reden waarom een City spelers die niet voldoen weer heel makkelijk slijt, terwijl ze bij United juist blijven plakken. Je verkoopt spelers toch wat makkelijker als ze geen onrealistisch salaris verdienen. United heeft nog steeds het hoogste salarishuis van de Premier League. Als je kijkt naar de selectie is dat natuurlijk uiterst lachwekkend.

Heeft het 2 seizoenen volgens mij aardig gedaan maar voor de rest heeft hij de hoge verwachtingen van zijn Golden Boy en ook zijn prijskaartje niet waargemaakt. Mede natuurlijk ook omdat hij extreem blessuregevoelig is. Logisch dat United natuurlijk niet door wil gaan met hem.

23 november 2023 om 13:43

Hij is pas blessuregevoelig geworden nadat Ole hem opstelde terwijl Martial geblesseerd was.

23 november 2023 om 23:19

Heeft deze jonge geen mond? Hij kan tog aangeven dat die k.o is en rust moet pakken…

Helaas nooit de belofte ingelost, deze man. Toen hij kwam scoorde hij 2 goals in 1 wedstrijd en daarna heeft hij vooral het nieuws gehaald met meldingen over blessures. Jammer.

23 november 2023 om 14:50

Ik vind het sowieso nooit verstandig om zo jong al naar zo'n grote club in de Premier League te verkassen als je vanuit een niet heel geweldige competitie komt. Het is echt een mannencompetitie en daar horen bepaalde kwaliteiten bij. Aan potentie heb je niets.

Ze hadden Kane moeten halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren