Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag komt met noodkreet: ‘Heeft een negatieve impact gehad op de resultaten’

Laatste update:

Erik ten Hag heeft bij de clubleiding van Manchester United aangedrongen op een nieuwe spits, zo schrijft de BBC. De Nederlander is van mening dat meerdere aanvallers dit seizoen onder hun kunnen hebben gepresteerd.

Ten Hag is van mening dat zijn ploeg dit seizoen een hoger rendement had moeten halen, gezien het aantal kansen. Van alle clubs uit de top tien in de Premier League was Man United het minst trefzeker: 45 keer.

"In het plan dat we hebben opgesteld, hadden we genoeg doelpunten moeten maken", aldus Ten Hag, die vervolgens aanhaalt dat niet iedereen heeft voldaan aan de verwachtingen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Je rekent op doelpunten van Rashford. Vorig seizoen scoorde hij dertig keer", aldus Ten Hag op de persconferentie. "Je rekent ook op doelpunten van Martial. In mijn eerste seizoen speelde hij heel goed, en ook in belangrijke wedstrijden had hij een grote impact op onze prestaties."

Daarnaast kreeg Ten Hag de beschikking over Rasmus Hojlund. De Deen was dit seizoen 13 keer trefzeker in 34 wedstrijden. "Met deze jongens hadden het genoeg doelpunten moeten zijn", aldus Ten Hag.

"We zijn heel goed op weg wat betreft het aankoopbeleid. André Onana doet het heel goed, Hojlund heeft zijn potentieel laten zien en ook met iemand als Lisandro Martínez zijn we heel blij."

"Maar op sommige posities hebben we niet altijd een dubbele bezetting gehad. De spitspositie, de linksbackpositie, en dat heeft een negatieve impact gehad op de resultaten."

Mits Ten Hag aan het roer blijft bij Manchester United, zal hij zich op verschillende posities willen roeren op de transfermarkt. Ook INEOS-sportdirecteur Sir Dave Brailsford moet een sleutelrol gaan spelen op Old Trafford.

"We werken op de achtergrond aan plannen met de scouting", aldus Ten Hag. "We hebben mooie plannen, ook met kwaliteitsspelers. Ik vertrouw erop dat de nieuwe eigenaar (Sir Jim Ratcliffe, red.) zo snel mogelijk een goede structuur aanbrengt binnen de organisatie."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk eerder dat ze een andere hoofd medische staf nodig hebben dan een spits. Maar ik vermoed dat EtH daar geen zorgen over hoeft te maken straks.

13 april 2024 om 17:09

Die hebben ze toch al vervangen met het hoofd van de medische staf van Arsenal omdat hij het daar zo goed zou doen?
Het zal voor een groot deel ook gewoon aan de spelers zelf liggen, er zitten te veel spelers in de selectie die al jaren blessure gevoelig zijn, daar gaat een hoofd medische staf niet snel iets aan verranderen.

Zonder te stellen dat Ten Hag het uitstekend het gedaan bij Manchester United, vraag ik me af wanneer het tot de club doordringt dat de trainers het probleem niet zijn. Als onder anderen van Gaal, Mourinho en Ten Hag niet slagen dan gaat er iets fundamenteels verkeerd bij je club. De selectie is gewoon niet goed genoeg voor een plek in de top 3 en ik kan me de laatste aankoop die echt heeft geïmponeerd niet herinneren.

13 april 2024 om 11:53

We hoorden dat ook bij Advocaat bij Feyenoord van sommigen. Een goede trainer met een duidelijke visie doet echt belachelijk veel voor een club. Dat is al keer op keer bewezen.

Het zegt trouwens ook iets dat al die namen daarna nooit meer iets in de top gepresteerd hebben. Dus misschien ligt het wel gewoon aan het rijtje trainers.

13 april 2024 om 13:47

@lierse1997 - Dat is ook weer te simplistisch. Ten Hag heeft het bij meerdere clubs wel laten zien en nu bij United valt het allemaal wat tegen. Dat zegt nog niet bijster veel over de trainer Ten Hag. Het is vooral duidelijk dat hij in ieder geval met de huidige omstandigheden bij United geen raad weet. Maar goed, tot nog toe had geen coach daar nog een antwoord op. We gaan het wel zien, zowel bij United als bij Ten Hag. Het is op dit moment echter geen geschikte combinatie. Dat kunnen we in ieder geval stellen.

13 april 2024 om 12:05

Je reinste onzin, lekker makkelijk dit. De positieve resultaten komen op het conto van de trainer, maar als het minder gaat ligt het plotseling aan het materiaal?
Het ontbeert ManU en Ten Hag aan visie; waar willen ze naartoe? Hoe willen ze voetballen en hoe willen ze dat bereiken? Dan kun je daar aankoopbeleid aan afstemmen.

Het probleem bij United is niet dat ze geen goede voetballers hebben, het probleem is dat niemand binnen de club enig idee heeft wat ze aan het doen zijn. Op het veld valt dat maar 1 persoon aan te rekenen: Ten Hag.

13 april 2024 om 13:02

Wel grappig dat je Ten Hag in dezelfde zin gebruikt als Van Gaal en Mourinho. Kom op zeg je gaat ETH toch niet met die 2 vergelijken. Daarvoor heeft hij toch echt veel te weinig gepresteerd.

Dit soort reacties toont toch ook maar aan dat Ten Hag totaal ongeschikt is voor United. Het aankoop beleid succesvol noemen, doelpunten verwachten van Martial? Ook Holjund scoorde bij Atalanta al niet bijster veel en Rashford is zo inconsistent als de pest. Hij vergeet even te benoemen dat hij in 2 zomers voor bijna 200m aan aanvallers heeft gekocht maar hij heeft zelf besloten om dit maar aan twee spelers uit te geven. Als je dit vergelijkt met Klopp of Arteta. Volgens mij heeft Arteta sinds z’n komst eind 2019 maar 80m aan aanvallers uitgegeven. Scoren is niet echt een probleem voor Arsenal..

13 april 2024 om 11:55

Het verval begon direct nadat SAF de club verliet. Ik bedoel, Van Gaal en Mourinho zijn bepaald geen koekenbakkers en smeten ook met vele miljoenen. Die hebben er uiteindelijk ook niet veel van gebakken. In de club zelf zit gewoon fundamenteels niet goed in elkaar. Ook ten Hag schaar ik niet onder een koekenbakker

13 april 2024 om 12:09

Dat verval was ook al bezig onder SAF in de laatste jaren, maar die man was dermate next level dat hij dat wist te compenseren en spelers boven zichzelf uit liet stijgen.

13 april 2024 om 12:26

Het is zeker geen koekenbakker maar ook geen persoonlijkheid die een hele cultuur switch kan bewerkstelligen binnen United. Het is een prima veldtrainer maar hij mist gewoon charisma, management skills en overtuigingskracht om dit voor elkaar te krijgen bij een grote club als United.. en de aankopen vind ik ook niet bijster goed, zeker gezien het feit dat Ten Hag echt wel invloed heeft op het aankoop beleid (iets waar Mourinho telkens over klaagde).

13 april 2024 om 13:44

Wel met de kanttekening dat Arsenal en Liverpool een totaal ander verwachtingspatroon hadden. Op een gegeven moment waren er meerdere jaren van berusting waarbij Arteta zelfs wegkwam meerdere seizoenen buiten de top 6. Bij Klopp waren de verwachtingen ook niet bepaald hooggespannen, al kwamen de successen bij hem al in zijn eerste volledige seizoen. Hoe dan ook heb je die luxe als coach van United niet.

13 april 2024 om 14:04

Wel met de kanttekening dat Klopp en Arteta veel minder te besteden hadden en veel ergere situaties overnamen. Moet je eens even kijken wat de selecties waren toen Klopp en Arteta binnenkwamen en wat Ten Hag al had rondlopen bij United… dus dat streept elkaar wel redelijk weg. Het is wel ff een verschil als je Casemiro en Martinez mag toevoegen aan je selectie in je eerste window ipv Pablo Mari en Cedric Soares.. of dat je spelers als Varane en Bruno Fernandes al hebt rondlopen ipv Mustafi en Elneny, zo kan ik nog wel even doorgaan.. overigens staat United nu 7de met een negatief doelsaldo.

15 april 2024 om 13:01

Maar ja, dan zou je dus ook Ajax volledig af kunnen fikken. Die hebben individueel gezien nog steeds betere spelers lopen dan AZ en FC Twente. Het draait ook om balans en die is bij United eigenlijk niet aanwezig. Ook dat speelt een grote factor.

En ruim 400 miljoen in totaal, wat een jankerd, is gewoon de weg kwijt en is misschien wel niet zo’n goede trainer zoals wij allemaal dachten

Zei Ten Hag nou serieus dat het aankoopbeleid goed was haha. Ze hebben veel te veel geld uitgegeven voor spelers waardoor ze geen dubbele bezetting hebben op bijvoorbeeld de plek van Casemiro, die zelf ook een slecht seizoen speelt. Daarnaast verwachtte die serieus goals van Martial? Die kerel loopt al jaren te sukkelen met langdurige blessures. Ook Rashford is altijd al inconsistent geweest en voor een jonge knul als Hojlund betaal je 84 miljoen. Waar je eigenlijk wel voor die prijs mag verwachten dat hij er gelijk staat. Maar ja alleen United is gek om die prijs te betalen want Hojlund was bij Atalanta ook niet denderend. En heeft tijd nodig.

13 april 2024 om 12:07

Martial had voor dit seizoen wel 11 goals gemaakt in 3 premier league seizoenen hoor. Kan je heel veel goals van verwachten dus!

13 april 2024 om 13:42

Wel met de nuance dat het 11 goals en 5 assists waren in slechts 2.600 minuten of iets dergelijks. Dat is niet per se goed, maar in 2 van die 3 seizoenen was hij invaller. Het valt dus nog wel redelijk mee.

Erik ten Hag kan het gewoon niet op de rit krijgen daar, zoveel is na al die jaren wel duidelijk. Opvallend is dat van alle mensen die in 2019 halve finale CL haalden er maar een paar nu erg goed terechtgekomen en succesvol zijn. F. de Jong en De Ligt, maar verder zijn spelers en stafleden in het buitenland na die halve finale voornamelijk mislukt of aan het afbouwen.

Ik denk dat Erik ten Hag in zijn karakter iets mist om zo'n grote club naar de top te brengen. Hij is te bescheiden en te afwachtend. Ik heb er nooit in geloofd dat hij succes zou behalen bij Man Utd, ook niet nadat hij de League Cup won en mensen zeiden van 'zie je wel!' Dat spelers daar aan de lopende band geblesseerd raken zegt ook iets over de sfeer en het plezier binnen die club. Als ze een volgende stap richting Liverpool en City willen zetten zullen ze echt een andere coach en heel wat andere spelers moeten binnenhalen.

13 april 2024 om 13:53

Arteta had het ook niet op de rit in zijn eerste 2 seizoenen en kijk eens waar die nu staat?
Mensen hebben simpelweg geen geduld meer tegenwoordig.
De selectie is ook gewoon niet goed genoeg van United, Kijk zo Udogie en van de Ven hadden bij dit United moeten spelen dan denk ik dat het seizoen er heel anders had uitgezien.
De verdediging is gewoon niet bekwaam om met een hoge lijn te spelen en ze missen de kwaliteiten om onder druk de juiste keuzes te maken.

Wel is het opvallend hoeveel balverlies Bruno en Casemiro steeds hebben als ervaren rotten in het voetbal. Die 2 hebben heel weinig rust aan de bal en proberen alles zo veel mogelijk te versnellen met passes die niet aankomen, en dan word het lastig voetballen als er geen rust in het team is.

13 april 2024 om 17:44

Arteta kreeg ook geen 100en miljoenen en CL winnaars om mee te werken. Als jij in je eerste zomer 250mio uit mag geven worden er resultaten verwacht.

Ten Hag heeft regelmatig zijn mond vol van smoesjes waarom het allemaal niet werkt, maar we zijn nu 2jr onderweg en het spel lijkt nog steeds nergens op. Dat ligt echt niet alleen aan de spelers.

Met Antony en Hojlund heb je al 2 peperdure aanvallers erbij gehaald. Als je aankopbeleid zo succes was geweest had je nu geen nieuwe aanvaller nodig gehad.

13 april 2024 om 13:39

Antony oke, maar waarom ben je zo zeker dat Ten Hag Hojlund per se wou in plaats van spitsen die al iets bewezen hadden?

13 april 2024 om 14:13

Wat laat jouw denken dat er een peperdure spits komt die een trainer niet wil hebben? United gaat echt geen speler kopen als Ten Hag dat niet wil.. en over welke spitsen heb je dan als ik vragen mag?



Koopt een spits van 100 miljoen klaagt dat hij niet goed genoeg is.
Koopt een rechtsbuiten van 100 miljoen klaagt dat hij niet goed genoeg is.

Ik begin me af te vragen aan wie het nou daadwerkelijk ligt...

13 april 2024 om 13:38

Ten Hag heeft ook absoluut een aandeel, zowel technisch als tactisch. Toch ligt het probleem dieper. De club is al jaren stuurloos en enerzijds krijgen coaches teveel macht, maar anderzijds krijgen de coaches ook zelden wat ze willen. Doet Ten Hag het nou zo goed? Nee. Doet hij het nou zo dramatisch slecht? Ook niet per se. Aan de buitenkant lijken de omstandigheden nog best mee te vallen, maar het is organisatorisch zo'n gigantische puinhoop dat zelfs geld ze niet meer redt.

Zal Brobbey wel worden dan Ten hag kennende

United moet gewoon koste wat het kost Rafael Leao halen. Gelijk rugnummer 7 toedelen dan heb je gewoon een aanval met Rashford om van te smullen. Anthony en Garnacho lekker als reserves die zich fysiek nog meer kunnen ontwikkelen. Di Marco of Theo als back halen en je staat qua kwaliteit naast Liverpool. Ik begrijp United echt niet.

13 april 2024 om 17:42

Of je begrijpt niet helemaal hoe het in de echte wereld werkt, dus buiten jouw fantasiewereld waar elke speler zomaar wil komen en zal presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren